Select All
  • Hi, Abang FamilyMart [SLOW UPDATE]
    23.1K 3.7K 35

    + "bang, teh ais satu!" + "maaf dik, ni familyMart bukan kedai mamak" ___ + "abang Ucop! Iloveyou!!" + "belajar pandai pandai dulu, baru aku iloveyou too" Syed Yusuf Asmadi + Adellina Qismina [jangan lupa untuk vote and share guys!] Start : 23/5/20 End : (pikir jap) (Banyak kata kata kes...

  • Cinta classmate
    503K 20K 38

    Ania zahra telah meminati seseorang sejak di bangku sekolah menengah. Dia hanyalah gadis biasa yang rendah, kurang cantik dan hidup dengan sederhana. Ania yang suka bergaul dengan lelaki menyebabkan Puan Ainur ingin jodohkan Ania dengan seorang lelaki pilihannya. Namun mampukah Ania melupakan lelaki yang diminatinya...

    Completed  
  • First Love Si Pengawas
    233K 13K 39

    Nurul Amani Aqiela Seorang gadis berumur 17 tahun. Bersekolah di Silver Highschool. Merupakan penolong ketua pengawas yg. Cantik,bermata hazel,pendiam dan manja dgn keluarga. Muhammad Iman Hafiz Seorang remaja lelaki berumur 17 bersekolh di Galaxy Highschool.Merupakan ketua pengawas. Handsome,bijak,bermata biru dan di...

  • WUJUDKAH SAYANG, TERHAPUSKAH DENDAM
    368K 11.7K 80

    Eryka Sandra seorang gadis yang dibuang daripda keluarganya hanya disebabakn sebuah fitnah. Dirinya yang periang kini berubah menjadi wanita yang penuh misteri. Hatinya sudah dipenuhi dendam dan kebencian. Ezril seorang lelaki yang cukup pakejnya. Kaya, tampan, merupakan Ceo syarikatnya. Tapi pada masa yang sama dia...

    Completed  
  • [𝗖] 𝗠𝗜𝗦𝗜 𝗠𝗘𝗠𝗜𝗞𝗔𝗧 𝗖𝗥𝗨𝗦𝗛 ➤ 𝗣𝗟𝗘𝗔𝗦𝗘 𝗗𝗢𝗡𝗧
    4.1M 479K 190

    ❣︎ Mengisahkan tentang gadis remaja yang jatuh cinta pandang pertama pada crushnya? Terlalu klise? Terlalu berdrama? Terlalu cringe? Lawak lawak bodoh dan hambar? Bahkan banyak scene melalut setaraf dengan filem india? Semuanya ada di dalam fanfiction yang satu ini , dijamin buat anda terhairan-hairan. ├──────────❀...

    Completed  
  • [𝗢𝗚] 𝗨𝗧𝗨𝗦𝗔𝗡 𝗗𝗔𝗥𝗜 𝗟𝗔𝗡𝗚𝗜𝗧
    827K 98.4K 87

    ❀ Mengisahkan tentang seorang sahabat Youngbin bernama JEON JUNGKOOK yang sudah lama memendam rasa sayang pada seniornya yang bernama LEE JIEUN. Dan kini Youngbin mendapat tugas untuk menolong rakannya itu untuk mendapatkan si sang kekasih hati. Amaghi lah kita tengok perjuangan lucu Kim Youngbin yang bongok dalam men...

  • Crush Series : Crush Aku Suami Aku
    1.4M 60.7K 41

    "Jangan harap aku layan kau macam bini aku. Kau takpe ar dah lama suka kat aku en? Aku ni yg seksa kena hadap kau!" -ZIYYAD MAZRUL Hati perempuan mana yg tak retak bila hari-hari kena marah dengan suami. Eh bosanlah asyik kena marah je. Eliya tekad untuk membuat Ziyyad jatuh cinta kepadanya. Lelaki yg sudah lama dimin...

    Completed  
  • Suratan Takdir Untukku
    4.1M 98.6K 58

    Kerana satu insiden yang tidak di ingini telah menjadikan mereka sepasang suami isteri. Bukan atas kemahuan diri, bukan atas kerelaan hati. Safa Safiyyah, dirinya akhirnya dibuang keluarga. Dicurangi suaminya sendiri dan dibenci oleh semua. Dirinya dibuang ibarat anijing kurap, tanpa bantuan sesiapa kecuali Tuhan Ya...

    Completed  
  • Crushku, Ketua Pengawas! •Completed•✔
    436K 29.3K 65

    Riyana pelajar tingkatan 5 yang mahu menduduki SPM. Tingkatan 5 confermlah SPM takkan UPSR pulakkk.. Cerita ni ceritakan kisah Riyana berjumpa dengan abe crush dia kat tingkatan 6, Izwan Rafiq😳 Izwan selalu sangat jumpa dengan Riyana. Tapi tak berkesempatan nak cakap apa-apa sebab baru cakap satu perkataan minah ni d...

    Completed  
  • Surat [Rewrite]
    7.5K 258 12

    Status: Ongoing Genre: Drama, Romance, Teen-fiction. Current Title: Surat Cinta Untuk Awak 🌸 Sepucuk surat demi sepucuk surat dia terima. Tak pernah pula dia endahkan surat-surat itu, kerana daripada surat pertama lagi buatkan dia tertanya-tanya siapa pemiliknya. Tiada sebarang klu tentang penulisnya tetapi Danial bi...

  • My Gangster Protector | Malay Novel | In Editing
    2.7M 103K 36

    [Highest Ranking #1 in Teen Fiction] " I do not belong to you, or to anyone else. I will talk to whomever I want, whenever I want." Bella menjeling Rafael tajam. Perangai over protective lelaki ini semakin hari semakin menjadi-jadi dan boleh buat dia naik gila ! "Not if it's some ass who thinks he can put his hands...

  • Our Story [ COMPLETE ]
    1.6K 367 20

    kami 10 orang sekawan berjanji tidak akan berpisah . biarlah maut yang memisahkan ♡ kita merancang , tuhan yang menentukan :) 𝗴𝗲𝗻𝗿𝗲 : random 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁 : 17/10/2020 𝗲𝗻𝗱 : 05/11/2020 𝘀𝘁𝗮𝘁𝘂𝘀 : complete ✔ © ayamgolekkokkok

    Completed  
  • Hadirnya Cinta
    366K 10.9K 74

    Cinta? Tak pernah terlintas untuk perempuan remaja yang bernama Nur Humaira Dahlia merasai perasaan tu. Tapi tanggapan itu berubah ketika hadirnya seorang lelaki yang merupakan jiran barunya, Muhammad Danial Rayyan. _ start : 3 dec 2018 end : 11 nov 2019

    Completed  
  • Chubby [COMPLETED]
    146K 5K 38

    Kisah perempuan berbadan gempal dengan lelaki yang hensem. Cinta tidak mengenal rupa. Tetapi sekarang. Rupa lebih penting. Puteri Aini dah penat untuk melayan perasaan sukanya. Tiada siapa yang suka dekat perempuan gemuk. Dia juga cuba untuk diet.Namun,sikap malas menghasutnya untuk mempedulikan tentang berat badannya...

    Completed  
  • Chubby 2 [COMPLETED]
    98.2K 3.9K 40

    Sambungan CHUBBY "Ain...aku tak kisah pun kalau kau kurus ke tak.Kau tak perlu bersusah payah kuruskan badan kau.",Syed mengusap rambut Ain perlahan. Ain tersenyum sambil menepis tangan Syed. "Iya...kau memang tak kisah.Tapi aku kisah." "...Sayang." "Shh,Syed.Dah lah,kau balik lah rumah kau.Kesian Naza,dia dah tunggu...

    Completed  
  • Horror Story With The Boyz [✔]
    4.1K 366 14

    Siapa sangka 12 orang jejaka dunia ada kisah seram disebalik kerjaya diorang...mesti korang nak tahukan?? Jom baca untuk kita tahu cerita dari mereka..

  • [C] DREAM✨[JU HAKNYEON] ✅
    680 291 16

    Kisah bermula dari program orientasi hyera dan hyeri dimana hyera tiba-tiba diserang penyakitnya..bermula dari situ hubungan mereka rapat dengan 12 jejaka idaman...menceritakan tentang hyera yang jatuh cinta dengan haknyeon namun hidupnya hanyalah sementara...jadi kembarnya merancang satu plan dengan 11 jejaka idaman...

    Completed  
  • Chocolates ; Ju Haknyeon
    2.5K 605 23

    ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈ Haknyeon membuat sesuatu untuk memikat hati Saemi, melalui adik perempuannya.

    Completed