Select All
  • K-Drama Quotes🎬[COMPLETED]
    90.1K 4.8K 200

    #SixthBook_ Terkadang hidupku juga seperti drama dan aku sentiasa berharap akan ada pengakhiran yang indah seperti di dalam drama "Sometimes fantasy is more beautiful than reality" (16/4/2020-21/5/2020)

    Completed  
  • 【C】Hotel Diamond Star |I 김준규
    2.7K 469 17

    ❝ a curse that will last forever -❞

    Completed  
  • Writing Tips
    107K 13.6K 22

    [ 𝑬𝑫𝑰𝑻𝑰𝑵𝑮 ] Ada niat nak menulis tapi tak tahu nak mula macam mana? Jangan risau! Dalam buku ini ada banyak tips berguna, nasihat pun ada disediakan untuk awak semua. Bukan itu saja, ada juga pengalaman daripada penulis lain dan slot SoalJawab untuk masalah yang awak hadapi Jom usya! Let me help you :) c o v e...

  • [✓] Close your eyes
    7.8K 1.2K 19

    "Just keep acting. Acting like we don't know anything." Tentang Yoshi, Mashiho, Asahi dan Haruto yang ingin memulakan hidup baru. Genre: Thriller Main role: Yoshi, Mashiho, Asahi, Haruto Treasure Fanfiction Cover by me start; 9/9/2021 end; 3/3/2022

    Completed  
  • Say sorry | In-editing
    8.4K 679 13

    In editing Tajuk lama: I'm sorry, brother "Banyak benda yang aku lalui di sini...contohnya berjumpa dengan kalian semua." Tentang Jihoon dan Haruto serta orang sekeliling mereka. 🧷family, brotherhood and friendship treasure Fanfiction cover by me

  • [✓] Seven days
    6.2K 1.4K 20

    Ini tentang cerita dan penyesalan mereka bertiga. main role ; Jihoon, Yoshi, Junkyu 🧷notice; thriller, dark story, little harsh words, murder Start; 16/5/2021 End; 10/7/2021

  • K-Drama Quotes 2🎬[COMPLETED]
    20.9K 1.5K 200

    #SeventhBook_ Drama di sekeliling aku jauh lebih berbahaya daripada drama yang aku tonton "Sometimes fantasy is more beautiful than reality" Sambungan K-Drama Qoutes (31/5/2020-24/7/2020)

    Completed  
  • [2] ᴄʟᴀꜱꜱɪᴄ • ᴘᴀʀᴋ ᴊɪʜᴏᴏɴ ✔
    70.5K 9.1K 19

    Tingkah laku Jihoon itu terlalu manis untuk disebut klasik. ㅡ05/02/2019 ~ 14/02/2019

    Completed  
  • Look at me, junior! • SO JUNGHWAN
    1K 134 15

    "Junghwan" "Junghwan-ah" "So Junghwan" Tiap kali sapa, dia krik krik kan aku je.. huhuu *Abaikan kesalahan tatabahasa *Kinda look cringe, sorry😬

  • [ C ] 𝐛𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐞 ; 𝐤𝐣𝐤
    3.1K 442 15

    status:ⓒⓞⓜⓟⓛⓔⓣⓔ √ "kim junkyu fanfiction" »»----><----«« silalah baca ff yang tak seberapa nak best ni as always cliche story start: 190221 end:? ©TREASUREMAKER HAPPY READING📘 ☺

    Completed  
  • Her secret. [ Kim Doyoung ]
    773 85 14

    Cerita ni mengalami tentang Rahsia dan kegelapan. Tapi... sekiranya nak tau cerita ni jemputlah membaca cerita pertama Author ni.... Kasihanilah Author mu ini...

    Completed   Mature
  • Sweet Talker
    4.1K 479 10

    THEBOYZ Sunwoo malay fan fiction! "if i be a superhero, what my name would be?" "erm i don't know?" "your-man."

    Completed  
  • Mrs. Hacker | CHOI HYUNSUK
    40.6K 6.2K 30

    (calling out for those who found this book from tiktok, boleh tak send link video tu, just nak tengok, tq <3) "Oh jadi awak fikir sayalah yang buat semua ni? Sangat cerdik awak. Otak letak kat mana, kat lutut!" "Hey pempuan! Kau jangan cabar kesabaran aku. Aku nak kau delete apa yang kau buat tadi. Aku tahu otak kau n...

    Completed  
  • 【C】Seventeen :: 17 Year Old |I 김도영
    2.5K 405 15

    ❝ back to my youth- ❞

    Completed  
  • Treasure As Your Boyfriend | ONESHOT
    4.5K 408 7

    ∆ lain member lain story

  • Destiny✨ || Park jeongwoo
    4.2K 785 23

    "Cause you are my destiny" I promise everything's gonna be okay. ◉start: 22 december 2021 ◉end: molla ✿parkjeongwoofanfic

  • 𝐚𝐧𝐧𝐨𝐲𝐢𝐧𝐠 𝐛𝐮𝐭 𝐡𝐞'𝐬 𝐦𝐢𝐧𝐞 ⚘ 𝐤𝐢𝐦 𝐝𝐨𝐲𝐨𝐮𝐧𝐠
    24.2K 3.6K 33

    [ended] 📑 : a kim doyoung fanfiction #1 - kpopidols

    Completed  
  • ✓ Mission Becomes Love
    6.6K 1.3K 44

    "Kehidupan tidak sentiasa derita kerana pada penghujung cerita akan terselit bahagia." Kim Junkyu Fanfiction Status:Complete Start:14 January 2021 [Thursday] End:18 July 2021 [Sunday] Inspirasi daripada sebuah drama korea:Angel last mission Endingnya memang merapu tahap ikan kerapu jatuh dari langit. @mincherry_han

    Completed  
  • Love To Hate You {TREASURE}
    4.8K 543 14

    12 jejaka kacak yang meminati seorang gadis yang teramat amat sombong kerana keberanian dan kebolehan gadis itu yang bernama Y/n, Kim Y/n (mix amerika). Y/n seorang yang fobia dengan lelaki kerana sikap ayahnya telah mempengaruhi minda nya. Ayah nya seorang Mafia yang memilki kawasan pengaruh nya yang sangat terbesar...

  • Sweet Monster | TREASURE YOSHI
    44.8K 5.5K 30

    ∆ Orang lain cakap dia monster tapi tidak untuk aku

    Completed  
  • ⑉ᴄʟᴀꜱꜱ𝕷ᴍᴀᴛᴇꜱ⑉☘
    1.1K 183 11

    'Park Hyunbin'..gadis Korea yg menetap Di Malaysia selama 17 tahun..kini kembali ke Korea apabila beliau ingin hidup berdikari bersama cousin nya iaitu 'Park Julieo' perangai dia cam perempuan.. Dan tidak lupa Rakan nya juga..'Kim Anna'..BTW diorang memang Sama umur...pada suatu Hari,,hyun teringin nak berkenalan deng...

  • 【C】Love Blooms |I 박지훈
    2K 336 11

    ❝ You are like a flower that blooms for me ❞

    Completed  
  • • banana milk • yoon jaehyuk
    29.3K 5.3K 40

    [Completed] Aku tahu memang aku tak tahu malu sebab bergaduh dengan seorang lelaki kerana sebotol banana milk tapi cuba tengok muka aku. Ada aku kisah ? HAHAHA ©Yoon Jaehyuk / Jaehyuk TREASURE's fanfic @xxybaexx « TREASURE SERIES » 1 Start : 2020/11/07 End : 2020/12/21

    Completed  
  • [C] Let Go Of You ; Yoon Jaehyuk √
    5.6K 984 33

    Mengisahkan tentang seorang remaja perempuan bernama kang dami yang sempat menjadi mangsa kemurungan dan berjaya pulih dengan bantuan orang sekeliling dan Yoon Jaehyuk iaitu kekasihnya yang telah berjaya melakar setiap momen manis dan mengembalikan senyuman yang pernah pudar tapi siapa sangka momen bersama perlu dilep...

    Completed  
  • Me And You //TREASURE ASAHI//
    3.5K 439 18

    [Kalau terbaca tu vote la skali eheks !😜] Choi Hyuna, seorang yg mempunyai hati yang lembut dn mudah untuk bergaul dengan org lain. sehingga la satu trajedi yg cukup dalam sehingga membuatkan dia selalu terngiang² dlm benak fikirannya.. Dia sudah tekad tidak akan jatuh cinta lagi pada mne² lelaki sehingga la lelaki y...

  • 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 • 𝑇𝑟𝑒𝑎𝑠𝑢𝑟𝑒
    12.2K 1.6K 31

    " ʜᴏᴡ ᴀʙᴏᴜᴛ ᴡᴇ ʙᴇ ᴍᴏʀᴇ ᴛʜᴀɴ ғʀɪᴇɴᴅs ? " ©softywishvs, 2020 | Friends 2020

    Completed  
  • ♡ masked boy ≖ jeongwoo ♢
    6.3K 852 31

    ҂ Pemilik bertopeng yang melindungi Cinderella nya 𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧 : 12/11/2020 𝗘𝗡𝗗 : 18/7/2021 【© 2020 Park_Fina 】 NOTE ‼️ : MASKED BOY (New.Ver) diambil daripada kisah ini dan ditambah baik dan terpulang kepada pembaca untuk membaca yang versi lama atau baharu.

    Completed   Mature