Select All
  • Dear Mr. Mafia
    136K 6K 29

    [1st ROMANCE+ACTION BY FIYA_SAN.] Dia Mafia. IZZ RAFIQI atau dikenali sebagai KING. Dia raja di dunia Mafia. Tiada siapa berani mendekatinya. Kecuali seorang. "Apa awak cakap? Kahwin dengan awak? Awak ni peliklah!"-WARDA RISTEENA. Sisi lain dia hanya untuk dia. Tapi jaga-jaga, sekali kau cuba sakiti si gadis, nyawa ka...

  • NOAH VANESSA
    83.6K 12.4K 56

    "Burung memerlukan sayap untuk terbang, dan begitu juga saya. Saya perlukan awak untuk bantu saya lihat keindahan Islam yang awak katakan tadi." - Vanessa Willians Sebuah takdir sudah disusun cantik oleh Sang Pencipta Cinta. Seorang doktor genius yang mulhidah, iaitu tidak mempercayai Tuhan, telah ditakdirkan bertemu...

    Completed  
  • Dark Aurora [ H ]
    42.8K 2.4K 11

    " He's dangerous cause' he's king of the underworld " " Aurora is Dawn and Dawn is Aurora " Kemalangan yang meragut nyawa orang tuanya telah menyebabkan gelaran 'anak haram' sebati dalam dirinya. Dibuang keluarga kerana silapnya yang tidak benar itu : " Di mana saja kamu berada, kematian akan mendapatkan kamu, kendati...

    Mature
  • Hot teacher ✔
    221K 9.1K 89

    (BOOK EDISI CRUSH) Megat Uwais atau Megat Uzair? Siapakah yang bakal menjadi pilihan. [STATUS ;- COMPLETE] Start:- 20 May 2019 End:- 25 September 2019 Hak milik kepada Mina_Matshah Dilarang sama sekali plagiat or copy paste, 100% my idea

    Completed  
  • ᗪOᑕTOᖇ IᑎTᖇOᐯᗴᖇT ✔︎
    239K 15.2K 59

    (𝚁𝙾𝙼𝙰𝙽𝙲𝙴 𝙷𝙾𝚁𝚁𝙾𝚁) ~𝑺𝒆𝒋𝒂𝒖𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒂𝒌𝒂𝒉 𝒌𝒂𝒖 𝒔𝒂𝒏𝒈𝒈𝒖𝒑 𝒃𝒆𝒓𝒌𝒐𝒓𝒃𝒂𝒏?~ Dia hanyalah manusia biasa. Dilahirkan dalam keluarga yang biasa-biasa. Cuma dengan kelainan yang bukan biasa. Haura Kirana, gadis 23 tahun yang merana dengan nikmat 'seram' yang dimilikinya. Memilih untuk mengendahka...

    Completed  
  • Adrian Nabella
    71.2K 7.6K 62

    "My favourite fairytale is our love story." Berpindah ke sekolah lain saat umurnya 17 tahun benar-benar membuatkan dia takut. Perasaan itu cuba dicampak sejauh mungkin. Ada pula yang tidak suka akan kedatangannya di sekolah itu. Manusia, biasalah. Tidak habis-habis dengan perasaan hasad dengki. Fikir dia kesah lah? Ta...

    Completed  
  • 𝐁𝐮𝐤𝐚𝐧 𝐂𝐢𝐧𝐭𝐚 𝐏𝐞𝐫𝐭𝐚𝐦𝐚
    324K 17K 52

    "𝙈𝙤𝙜𝙖 𝙖𝙠𝙪 𝙬𝙖𝙣𝙞𝙩𝙖 𝙘𝙞𝙣𝙩𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙠𝙝𝙞𝙧𝙣𝙮𝙖." - 𝒷𝓎 𝒜𝓈𝓊𝓃𝓃𝒶𝓇𝒶𝒶 Eian Wazif | Ledy Hara

    Completed  
  • She's My Heroin : My Mr. Mafia ✅
    788K 33.2K 61

    He's evil, he's bad boy, he's ignorant, he's arrogant and he's addicted. Addicted with love which is someone who can control him with one directions.

    Completed  
  • Crush kau, Suami aku! [ON GOING]
    1K 468 10

    Edelmira Basyeera seorang gadis cantik yang datang dari keluarga senang.Namun dirinya sentiasa bersikap sederhana.Hidupnya seperti orang lain pergi dan balik sekolah.'Lukman Eshan' sepotong nama yang telah berjaya mencuri hatinya.Namun perasaannya hanya mampu dipendam seorang diri kerana takut bertepuk sebelah tangan...

  • PROTECT HER
    131K 5.8K 31

    [ UNEDITED ] ⚠SILA BACA IKUT SUSUNAN BAB. TQ⚠ " You're my responsibility, so by hook or by crook I have to protect you. Clear? " - Karl. Beku. Dingin. Itulah sisi kehidupan Karl. Namun apabila disamping Elinna Rose dia bertukar kepada protector guy. " Aku tak perlukan sesiapa. Aku boleh jaga diri sendiri. So better y...

    Completed  
  • BUDDY vs HUBBY
    241K 9.8K 53

    "Buddy nak jadi Hubby? erkk!" "Apa salahnya?! Pampers bersayap kau pun aku pernah beli!" *SUPERB ROMANCE + ACTION* "Im... uncle tahu kau tak buat apa-apa pada Eva. Tapi Uncle minta kau kahwin dengan anak uncle. Tolong selamatkan maruah Eva." MANSOR. ****** "Im.. akak nak kau ikut cakap Uncle Mansor. Kau lupa ke kelu...

    Mature
  • (Completed) 2nd Wife (Short Story)
    55.5K 1.1K 5

    "Salah ke Aura nak jadi bini kedua? Nabi Muhammad s.a.w pun ada isteri ramai." AURA MYSHA "Aura akak tahu Aura suka kan suami akak" FARRA WARDAH "Aura... abang mintak Aura bagi masa untuk abang, sebab semua ni berlaku begitu pantas" HANIF SAIF AURA MYSHA bermaksud sinar kegembiraan, FARRA WARDAH juga mempunyai erti s...

    Completed  
  • RAID
    114K 18.9K 29

    Bismillah. Mula: 10.01.2021

    Mature
  • Let There Be Love | Ebook
    4.6K 415 8

    Romance | Open Order 01 || Love Series Theo Zander × Natalie [ Diterbitkan menjadi Ebook ] ••• Segalanya mula berubah saat perkara yang melibatkan cinta diatur sang ibunya. Theo Zander mula bingung dengan apa yang bakal dilaluinya. Malah bukan itu sahaja. Calon isterinya itu ialah Natalie, musuh ketatnya pada abad ini...

    Completed  
  • Cinta Tanpa Suara ✔
    433K 18.5K 48

    BOOK ONE OF THE CINTA SERIES Nurul Eira Hazel. Sebut sahaja nama itu pasti sudah dikenali ramai. Siapa lagi kalau bukan penyanyi terbaik Malaysia yang telah memperolehi pelbagai anugerah disetiap pelosok dunia. Tetapi, dirinya yang angkuh dan riak itu membuatkan orang terdekat tidak senang jika bertugas bersamanya. P...

    Completed  
  • Till the End
    649K 38.6K 75

    Balqis Batrisya Menjadi mangsa pada kerakusan dan ketamakan darah daging sendiri membuatkan dia hidup di dalam penyembunyian. Seawal usia masih bayi dia sudah kehilangan kedua ibu bapanya angkara dendam duri di dalam keluarga. Jadilah dia, seorang yatim piatu yang dipaksakan. Dianiaya oleh darah daging sendiri, sunggu...

  • T U A N M U D A S A Y A [ HIATUS ]
    270K 12.3K 21

    [new version] beautiful cover by beautiful girl @aishzy Nur Hayfa Wadeena . Typical gadis sekolah yang berumur 17 tahun . Hidupnya seperti kebanyakan pelajar lain . Sekolah ,balik sekolah dan begitulah seterusnya . Paling best lepas balik sekolah terus nampak muka ibu . Manusia paling dia sayang dalam dunia . Tapi sem...

  • Hating The Player
    40M 1.4M 42

    || Highest Rank - #1 in Teen Fiction and #5 in Romance || Melody Carson has been in the same class as Tyson McCannon since primary school. She's watched him play with girls, set the school on fire, skip classes, prank teachers, smoke behind the school, break the law, get into fights with other guys for fun and even w...

    Completed  
  • Kiblat Cinta ✓
    1.8M 255K 48

    "Shaka akan didera 100x di depan umum sebagai hukumannya!" putus Gus Ali dengan wajah menahan amarah. Alisa yang tengah menangis seketika berteriak dan memeluk kaki suaminya. "Engga, Mas, engga!! Alis gak ridho putra Alis dicambuk, Mas, Alis gak ridho!" Alisa menangis, hatinya sangat sakit mendengar keputusan suaminya...

    Completed  
  • Cold ✔
    19.5M 788K 53

    Highest Rank : #1 in Werewolf Category. When Chriselda stumbles upon the land of the Dawnfall Depths Pack to save her friend, she comes across her mate. She thought that he will run towards her, hold her in his arms and kiss her passionately. But none of these things happen. Her mate doesn't run towards her neither ho...

    Completed  
  • The Lonely King
    13.5M 365K 39

    He began walking over to me. This is it. I'm dead. I saw his shoes come into my view as I was looking down, hair covering my face. "Look at me." He growled out. I started to cry, too afraid to look. He grasped my chin and lifted my face to meet his. I mentally gasped. It's the guy from last night. His eyes held surpr...

  • 02. NEVER-ENDING STORY: YOU & ME [C]
    500K 27.6K 62

    [Also known as TEMPAHAN HATI] ❝ remember I love you, understand that I need you ❞ Sungguh, pertemuan dengan Cikgu Airel adalah pertemuan yang amat memalukan bagi Layla. Dia terpaksa menebalkan mukanya setiap kali bertemu dengan lelaki itu. Dia amatlah tidak suka apabila lelaki itu sering mengungkit sejarah memalukanny...

    Completed