söyle bana tanrım,
59 stories
gereği yok tarihlerin by DFORMI
gereği yok tarihlerin
DFORMI
  • Reads 5,968
  • Votes 495
  • Parts 1
Neden öyle sessiz duruyorsun öyle? Şarkın mı tükendi dersin, biten günle, Yoksa gün mü bitti şarkınla beraber? Çığlıklar, içinde can verdiği bu an, N'olur, gözlerine geceler dolmadan, Bana altın gibi bakışlarını ver... -Cahit Sıtkı Tarancı
Renkli Rüyalar Oteli | taekook  by mightyalaska
Renkli Rüyalar Oteli | taekook
mightyalaska
  • Reads 165,842
  • Votes 10,624
  • Parts 2
"Benimsin demiştim, ben de senin, Renkli Rüyalar Oteli'nde..." 011219
nice sevişlere. by vaentez
nice sevişlere.
vaentez
  • Reads 578
  • Votes 47
  • Parts 1
ben, jeon jeongguk'u seven bir adamdım. kim taehyung, biricik aşkını ve ona iltifaden yazmış olduğu şiirlerini seven bir adamdı.
shibari student  by darkysus
shibari student
darkysus
  • Reads 52,146
  • Votes 5,461
  • Parts 15
jeon jeongguk, yeni shibari eğitmeni olan kim taehyung'a ilgi duymaya başlamıştı. bdsm - shibari text - düzyazı
keep your voice down. by vaentez
keep your voice down.
vaentez
  • Reads 1,204
  • Votes 79
  • Parts 2
"heyecandan kıpırdanıp durman gereken dakikalara erişiyoruz, sen ise ağzın kapalı şekilde yerde çömelmiş hâldesin, canım," durdu, bakışlarımız kesişti. tek fark, onun parmakları arasında kalan kolum, odamızın hemen uç bölümünde kalan boy aynasına doğru çekiştirilen bedenim. "jeon, mahvolacaksın. ellerimin altında, ağlak bir bebek gibi."
gidemeyeceğimiz bir yer seç, başka türlüsü güç. by FUCK1N0RM3N
gidemeyeceğimiz bir yer seç, başka türlüsü güç.
FUCK1N0RM3N
  • Reads 3,140
  • Votes 667
  • Parts 16
dudaklarım mühürlü, parmaklarım sana bir mektup yazmamak için adeta ortadan ikiye kırılmış ve saatin üç olmasına on yedi dakika var.
kunâla by victears
kunâla
victears
  • Reads 242,757
  • Votes 27,268
  • Parts 34
"Bu can içimde kuştur, kunâla. Seni görünce titrer."
French Teacher || Taegguk  -oneshot- by wquext
French Teacher || Taegguk -oneshot-
wquext
  • Reads 30,142
  • Votes 1,239
  • Parts 1
"Jeongguk, Fransızca öğretmeni Kim Taehyung'un dersinden sonra kendini çekmek zorunda kalıyordu." - oneshot
DEPTH • TAEKOOK ✓ by Sevvy97
DEPTH • TAEKOOK ✓
Sevvy97
  • Reads 292,195
  • Votes 31,748
  • Parts 19
Jeon Jungkook, ailesiyle yaz tatili için geldiği evde garip şeyler yaşamaya başlar. Korku, gizem, gerilim dolu bir mini fic. Başlangıç tarihi: 30.07.2022 Bitiş tarihi: 27.08.2022
Uğultulu Tepeler by ClassicsTR
Uğultulu Tepeler
ClassicsTR
  • Reads 57,684
  • Votes 3,222
  • Parts 34
İngiltere'de XIX. yüzyılın ikinci yarısı, "Victoria Dönemi" olarak adlandırılan bu dönem, orta sınıfın yükselişini, gösterişli yaşamların moda oluşunu simgeler. Brontë kardeşler, kadının edebiyatla uğraşmasının hoş görülmediği bu yıllarda, önce bir erkek kimliğiyle şiirler, sonra kendi adlarıyla klasikler arasında yer alacak üç önemli romana imza atmıştır. Emily Brontë 1848'de öldüğünde dünya edebiyatının en güzel romanlarından birini, Uğultulu Tepeler'i bırakmıştır ardında. Bu Victoria dönemi romanı, kimine göre dünyanın gelmiş geçmiş en büyük aşk romanı, kimine göre her okunuşunda değişik tatlar veren çağlar ötesi bir eser, ya da insanın içine işleyen bir anlatımla dile getirilmiş uzun bir şiirdir. Ölümünden bir yıl önce bitirdiği Uğultulu Tepeler'deki kişilerin yalnızca hayal ürünü kişiler olmadığı, Brontë'nin çevresindeki gerçek kişilerden derin izler taşıdığı da bir gerçektir. Sevgi, kin, nefret, öç alma tutkusu gibi güçlü duygularla örülü bu gençlik öyküsü, patladı patlayacak bir cinsellikle doludur. Daha otuz yaşındayken veremden ölen, son derece duyarlı, hiç evlenmemiş bu genç kadın yazar, tüm canlılığıyla bu romanda vardır. Okuyanın yaşına, deneyimlerine ve duyarlılığına göre değişkenlik gösteren, farklı zamanlarda okunduğunda değişik tatlar veren, tekrar tekrar okuma isteği uyandıran bir başyapıt.