Select All
  • [complete] mom | hoseok
    3K 1K 26

    +one of the beauty words is MOM. But people still don't get it Type of Story : Short Story Status : Complete

  • reject. ❝jimin
    85.6K 11.5K 23

    ; a jimin short story + kisah dimana seorang perempuan yang berusaha menarik perhatian sunbaenya menggunakan sticky notes , tetapi akhirnya ditolak . © dyan 2017 (masa ni saya form 2, jadi fanfic ni memang bangang diantara yang bangang. maafkan saya.) ⇨ my third published fanfic . yang lagi dua tu dah terbang ke alam...

    Completed  
  • [C] PREGNANT : PJM ✔
    96.7K 14.7K 24

    충만한 [2017] + Sesuatu perkara ' extra ordinary ' berlaku pada tubuh badan seorang lelaki . Started ➢ 230917 Ended ➢ 270917 【✔】completed @sugardaddy-

    Completed  
  • Highlight Reel : Love Yourself
    43.5K 4.8K 43

    [ON GOING] [BEST] "Jika kita bisa memutar waktu, ke waktu mana seharusnya kita kembali? Dan saat kita mencapai tempat itu, bisakah semua kesalahan dapat kita hindari? Apakah kebahagiaan juga bisa menjadi milik kita selamanya?" Cast: -Shin Jihyun (You) -Jeon Jungkook -Park Jimin -Jung Hoseok -Kim Taehyung -Min Yoongi ...

  • ABNORMAL
    99K 11.7K 12

    Ada hal yang membuat Seulgi berpikir dua kali tentang Jimin. Dia yang dulu penyayang dan selalu memperlakukannya dengan baik, entah kenapa menjadi berubah. Tatapan yang dulu menghangatkan, tergantikan dengan tatapan dingin mematikan. Seulgi merasa itu bukan Jimin tapi orang lain. "Ada yang salah dengan Jimin." #8 IN M...

  • [✔] 4. After WITH J : hereditary
    3.8M 403K 37

    The Last Series of J's Universe ❝Mereka adalah pasangan yang ditentukan oleh langit, dengan takdir yang dibuat di luar batas kemampuan manusia.❞ ©tx421cph

  • [✔] 3. WITH J : after he left me
    3.9M 377K 31

    ❝Maafkan aku, bahkan hingga kau menutup mata, aku tak pernah bisa membahagiakanmu❞ ㅡLee Jeno ©tx421cph 200227 #1 in tragedy

  • [✔] 1. DEAR J
    20.3M 2M 39

    [Telah Dibukukan, Tidak tersedia di Gramedia] ❝Untukmu, Na Jaemin. Laki-laki tak sempurna Sang pengagum hujan dan sajak❞ ©tx421cph Photo by ©OverweightedSugar813 181123 #1 in angst 181123 #1 in nctdream 181123 #1 in nct127 181123 #1 in jaemin 181123 #1 in nctu 181123 #1 in nct2018 181123 #1 in najaemin 181123 #1 in n...

  • crystal.
    16.3K 4.1K 41

    Tujuh kristal, satu peluang. Dua nama, satu jurang. Bala daripada hujan meteor yang diturunkan daripada dewa dewi membuatkan separuh daripada populasi manusia mengalami kecacatan. Kecacatan yang luar biasa. Ada di antara mereka yang mempunyai kuasa luarbiasa, manusia menjadi separa haiwan, haiwan menjadi shapeshif...

    Mature
  • doll.
    131K 19.9K 20

    "Satu dua, dia mengira, Mengira jumlah patung manusia, Kalau anda bijak orangnya, Dimanakah tempat patung manusia dibina?" Apa yang kau nampak adalah penipuan. Bila kau rasa kau di situ, tapi sebenarnya tidak. Bila kau rasa kau terselamat, Tapi sebenarnya tidak. ㅡ Fy's storyline. Highest rank : #3 in mystery/thriller ...

    Completed   Mature
  • the nanny.
    256K 35.9K 61

    Kalau dah jodoh, tak kemana kan? Yoorae, seorang gadis yang tak pernah nak matang bersama Yoongi yang dingin dan tak pernah nak sporting. Hubungan mereka berdua dah lama over, tapi takdir sudah menemukan mereka semula setelah 7 tahun mereka berpisah. Dengan cara, Yoorae menjadi nanny kepada anak Yoongi, EXnya. Mengapa...

    Completed   Mature
  • æ.
    166K 32K 36

    Dia adalah kawan yang periang dan ambil berat tentang kawannya. Tapi, disebabkan 'dirinya yang lain', dia gagal mengawal dirinya dan tanpa dia sedari, dia telah membunuh satu persatu kawannya. "Are you started to think that's me?" "There will be no longer YOU." ㅡ Fy's storyline. Highest rank : #1 in mystery/thriller ...

    Completed   Mature