Select All
  • [C] Suami untuk Disewa | JJK✓
    221K 20.5K 52

    Bukan dari deep web, bukan juga pemerdagangan manusia. Aplikasi Suami Untuk Disewa (SUD) yang dibuat khusus untuk menyewa seorang lelaki untuk dijadikan suami. Jeon Jungkook adalah salah satu lelaki sewaan itu. Dia lakukannya atas kerelaanya sendiri. Kesempurnaan lelaki itu dari segi rupa yang memiliki paras yang tam...

    Completed  
  • Chat + jjk
    682K 86.8K 77

    © 2016 [completed] + clumsy girl with her arrogant crush

    Completed  
  • [SUDAH DIBUKUKAN] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook | JJK
    1.3M 34.8K 21

    Aku sekadar isteri simpanan bagi Jeon Jungkook .. . "And kalau special pun, maybe kau ni kategori tempat aku lampiaskan nafsu aku." "Atau lebih tepat, Isteri Simpanan aku." "Saya cuma takut. Takut...saya mula bencikan awak." "Saya cintakan awak, Jeon Jungkook." Tiada hubungan istimewa antara kami. Hanya penuh dengan...

  • 𝑺𝒕𝒐𝒑 𝑰𝒕 𝑫𝒆𝒂𝒓 + jjk
    105K 6.8K 34

    Kau loner ? Takde siapa nak kau ? Kau jenis memilih kekasih ? Jangan risau , Jeon Jungkook ada untuk kau. Dan dia akan berikan segalanya yang dia ada hanya untuk kau seorang sahaja. Kerana kau 'pemilik' dia. "Sayang , I'm all yours now" - Jeon Jungkook [ EDITING ] ※ Stop It Dear version lama dan version baru berbeza...

    Completed   Mature
  • 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑩𝒆𝒂𝒔𝒕 + jjk
    27.9K 3.7K 31

    Aku , bukan manusia. -ꜱᴏᴍᴇ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ ᴀʀᴇ ᴍᴇᴀɴᴛ ᴛᴏ ғᴀʟʟ ɪɴ ʟᴏᴠᴇ ᴡɪᴛʜ ᴇᴀᴄʜ ᴏᴛʜᴇʀ , ʙᴜᴛ ɴᴏᴛ ᴍᴇᴀɴᴛ ᴛᴏ ʙᴇ ᴛᴏɢᴇᴛʜᴇʀ Beautiful Cover by @chokymilky ♡ [ WARNING +18 ] ada scene scene kejam dan video mengerikan disertakan status : • completed •

    Completed   Mature
  • My ex;j.jk
    34.8K 666 10

    L E T T E R S

    Completed  
  • [C] the end.
    5.1K 1K 13

    Do you believe in 'The End'?

    Completed  
  • тωɛитʏ | ᴊᴜɴɢᴋᴏᴏᴋ✔
    50.1K 4.9K 28

    ❝Aku tahu apa yang aku buat. Ini semua untuk kebaikan dia dan diri aku sendiri.❞

    Completed   Mature
  • [C] TE AMO | JJK ✓
    385K 32.4K 98

    [OLD TITLE: BABY GIRL] "Each day, I love you more." +Jungkook ft rachel Started; 1.01.2018, Monday End; 4.06.2019, tuesday Highest ranking #1 in Kpop Highest ranking #1 in Fanfiction ©heitsmehari

    Completed   Mature
  • ▎Mad Love | Jungkook
    36.9K 4K 22

    " Satu hari nanti, kau akan jadi milik aku, Rayeon Jung. Pegang kata-kata tu. "- Jeon Jungkook. ━━━━━━━━━ Jeon Jungkook, lelaki yang mempunyai segala-galanya. Rayeon Jung, gadis yang luar biasa. Selama bertahun-tahun, Jeon Jungkook cuba mendapatkan gadis itu. Namun malang, Rayeon Jung langsung tidak memandang usahanya...

  • flirtatious | taekook
    1.4K 282 4

    on hold | hiatus a troublemaker and a flirt. Woah it's gonna be a mess! p/s : not a gay fanfiction. written by laliscent, romantic comedy fanfiction, 2020's work.

  • Dare +jjk
    68.7K 8.4K 67

    "Be the top student in the school," Permulaannya dia cuma mahu bergurau sahaja sebelum sempat dia berkata- "Okay. Deal. Tapi kau yang kena ajar aku." Masalahnya dah macam-macam cara yang dia buat untuk dapatkan perhatian Si Jeon Jungkook yang bengap lagikan lembap ni. "Ulang sekali lagi, Oxygen." "Oxyjeon." Haish "OKT...

  • Utusan Dari Langit | 전정국
    592K 53.1K 47

    ━━━━━ ❀ ━━━━━ Dia , utusanku . ━━━━━━ ✿ ━━━━━ Cast : Kim Youngbin , Jeon Jungkook & Lee Jieun Rated : PG-13 & PG-15 Genre : Comedy , Friendship , Fantasy Cover By : @idiotzeu Start : 16 September 2018 End : Hyunwonwoo__ | since 2018

  • |√| Monster - JJK
    15.6K 2.4K 28

    [idaekim's first romance thriller fanfiction] Completed (2020) Jeon Jungkook X Yeo Haeda -jangan dekati dia, because he is a monster

    Completed  
  • Milk Tea + jjk
    75.1K 15.8K 50

    ©2020 [completed] + between same gurl

    Completed  
  • The Eccedentesiast Aurora
    62.2K 9.8K 21

    ❝She needs you to recover her, Jungkook.❞ Aurora. Nama yang indah. Tetapi tidak dengan hidupnya. ___________________ I will update only certain chapter from the book version of The Eccedentesiast Aurora (this is for preview purpose only) TRAILER 'The Eccedentesiast Aurora' boleh tengok dekat instagram @scarlet.lumi ❤...

    Completed  
  • Pujaan Crush Malaun ◽ jjk
    146K 18.7K 47

    [TERGANTUNG SEPI - Insyaa Allah bakal dibukukan] ❝ Tugas awak hanyalah lahirkan cucu saya.. tanpa jadikan anak saya, Jungkook, sebagai suami awak ❞ ┉┉┉┉┉ + Bila si gedik jatuh hati pada malaun Dia Jeon Jungkook, seorang manusia yang berperangai tak ubah seperti malaun dan dilahirkan dalam keturunan malaun. [ ATTENT...

  • [OG] His Helen ft jjk
    33.4K 5.4K 37

    a romcom fanfiction. dinotice oleh crush ialah cita cita terbesar jeon jungkook dan dia berjaya apabila helena kim melamarnya sebagai suami. Start: 03/01/2020 End: [16+]!!! MAY CONTENT SCENE THAT UPSET READERS! STRICTLY DO NOT COPY! ALL RIGHT RESERVED!

  • Gender Dysphoria Husband •JJK•
    43.2K 5.9K 26

    +++ Dia Jeon Jungkook bukan sebarang Jungkook. Tetapi, dia Jeon Jungkook yang menghidap penyakit kecelaruan jantina atau Gender Identity Disorder.

  • [C] sugar daddy | j.j.k
    296K 31.3K 62

    "yeom, kamu jangan pernah bagi jungkook makan benda manis." "kenapa pun mak ?" "sebab nanti kamu takkan tahan dengan perangai hyper manja dia." tapi jungkook yang macam penyu beku nie boleh ke bertukar jadi seorang yang manja ? [Warning!] mengandungi moment terlalu manis sampai readers boleh kena diabetes [#1 in Chi...

    Completed  
  • [C] Free Topup ♡JJK
    240K 32.6K 90

    Unknown number yang baik hati nak sedekah topup secara percuma. Kau nak? Aku nak! Woi topup free kot. Siapa yang taknak? Jungkook's|2018 snowflwr's work Credit goes to budak-budak startsthetic yang extra. ❤✨

    Completed  
  • ✔ Playboy Paling Hot + jjk
    227K 26.3K 54

    Characteristics of a PLAYBOY 1. Have many women friends. 2. Smart stringing words 3. Highly confident. 4. Chameleon boy. 5. Broken promise. 6. Mr. Future. Hmmm, memang kena sangatlah characteristics itu dengan seorang lelaki yang bernama Jeon Jungkook. Bak kata Lee Wayoung, dasar buaya darat tembaga tua! Semua perempu...

    Completed  
  • [C] Mémory. jjk
    114K 9.2K 34

    "Lima tahun aku dan Jungna, anak kau sendiri hidup tanpa kau! Aku tunggu kau untuk cari aku balik! Untuk kau ambil aku balik!" Janji yang termungkir cuba dituntut. Hati yang terluka cuba dirawat. Mampukah dia? -- + book 1 of Regret ▶ jjk ✿ Status : Completed / Edited Start : 05 Julai 2016 End : 15 Oktobe...

    Completed  
  • Sentap↪JJK
    115K 11.9K 41

    + Asal Aku mula bercakap dengan dia,mesti je dia akan buat ayat sentap " aku nak cari awek yang lawa macam kau "- Jeon Jungkook " Orang perempuan lek lek je terima lelaki yang hitam,berjerawat,gemuk. Yang Lelaki ni pulak memilih nak yang slim, putih padahal dia tak hendsem mana pun " -Myoui Mina

    Completed  
  • the jeon ∽ jungkook ✔
    224K 21.7K 36

    ■ complete ■ BOOK 1 : First Generation Of The Jeon Family "Lepaskan saya! Saya nak balik!" Bentak Haemi tiba-tiba. Haemi baru sahaja ingin berlari menuju ke pintu namun Taehyung terlebih dahulu menahan tangan Haemi lalu mendorong Haemi ke lantai yang keras dan dingin itu. Haemi merintih kesakitan , Jeon Jungkook yang...

    Completed   Mature
  • Chemistry Teacher [ COMPLETED ]
    423K 41.3K 90

    [WARNING] Jangan rosakkan hubungan bahagia aku dengan cikgu chemistry paling kacak di akhir zaman ini. Beautiful cover by @KittyAleeya05

    Completed  
  • [C] Senpai, I'm in Love | JJK
    163K 28.1K 33

    Dia yang digoda. Aku yang tergoda. Start : 7 November 2018 End : 27 January 2019 #2 in fanfiction on 6/4/2019 #1 in fanfiction on 27/4/2019 Cover: @pinkykookies27 ❤

    Completed  
  • [C] Daddy Jeon | JJK
    262K 37.2K 35

    Dia menjadi rebutan ramai. Seru namanya, dia pasti muncul bersama godaan yang memikat hati. Start: 02/12/2018 End: 11/01/2019 #7 in fanfiction ( 12/1/2019) #3 in fanfiction (11/7/2019) Photo [Using For Cover]: @itzraejin

    Completed  
  • [C] Jeon For Sale | JJK
    101K 16K 21

    Kau bayar. Jungkook sedia berkhidmat. Berminat. Hubungi Jeon di talian 001. Start: 13/10/2018 End: 07/11/2018 Cover : @Youngbeast19

  • [C] Mr Sexy | JJK
    290K 35.7K 36

    Semuanya perlu berada di dalam genggamannya. Gelar si dia, Jeon Jungkook. Si Mr Sexy. Start: 18/10/2018 End: 02/12/2018 Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest/Canva Design

    Completed