Select All
  • [C] Jasmine • JJK
    29K 6K 22

    Horror short fanfiction. "Adakah kau sendiri yakin dia seorang manusia?" ©iamyourcupcake 2019 Start: 24/8/2019 End: 25/8/2019

  • [C]Forbidden Maze• jjk
    41.5K 6.9K 25

    Kau pilih dia. Sedangkan, hati kau, perasaan kau. Milik lelaki lain. Start/end: - Cover: by @yourwinterbear_ (Amy)

    Completed  
  • [ COMPLETE ] The Path To Your Heart ; Kim Taehyung
    20.3K 4.7K 58

    | Kim Taehyung X Kim Eunjae | Nothing hurts more than realizing he meant everything to you but you meant nothing to him. __ malay fanfic start ; 140320 end ; -

    Completed  
  • empyrean | pjm (wattys2017)
    940K 60K 66

    Best ranking: #12 in fanfiction God!Jimin AU Park Jimin, a mysterious super natural being falls in love with Yoona , a small town girl, but refuses to reveal his true identity. She sets herself on a mission to discover the truth, and when she does, her life changes forever.. Timeline: is a mix of modern and ancient t...

    Completed   Mature
  • My Playboy || Completed
    9.4M 359K 43

    "You will never see me as anything other than a playboy, right?" Started: 12/27/16 Ended: 03/26/17 Highest Rank: #2 in fanfiction (01/04/17) Credits for the cutest ass cover goes to @Jiminfication ❤️

    Completed  
  • custody | kth (wattys2017)
    847K 45.1K 43

    Best Ranking: #4 "You don't strike me as a professional criminal" "That's what makes me so good at it" -- Kim Ji Yeon; a newly appointed police inspector at Daegu, manages to arrest a lawbreaker- Kim Taehyung. Will the jailbird fall in love with the lady officer or worse, will Ji Yeon let the thief steal her heart...

    Mature
  • More than Friends
    8.1K 1.4K 14

    Perempuan dan lelaki itu boleh bersahabat. Tetapi mustahil salah satunya tidak akan ada yang menyimpan perasaan.

  • [OG] Daddy Issue | 전장국
    65.3K 15.3K 37

    [Remake version of Suami Untuk Disewa.] "I'm not your daddy." "Jadi kenapa awak 'beli' saya kalau tak nak kena panggil daddy?" Dibeli oleh seorang lelaki kaya dan muda, Harley berfikir bahawa lelaki itu mahu menjadi sugar daddy bagi dirinya. Namun lain pula ceritanya bila lelaki itu mahu dirinya 'digoda' oleh seorang...

    Mature
  • 1million contract | taehyung
    20.2K 2.9K 19

    "Boooo, Kim Taehyung lelaki paling hodoh dekat atas muka bumi ni!" 一 "Saya nak dia, sediakan satu million." 一 "Kau nak beli aku ke?" 一 "Think about it Hani, you can buy whatever you want with this money." "Deal." A romcom fanfiction by, laliscent. Starring by, Kim Taehyung. 2020's. Beautiful cover from @ 🖤

  • [C] GREEN GARNET + Kim Taehyung
    97.5K 14K 53

    "My Queen listen to me, i don't easily give up on things i really want. A king is not complete without his queen. I don't care if you don't like it. No matter what, you always be my queen" GREEN GARNET + KIM TAEHYUNG ------------------------------ Kim Seul gadis berumur 18 tahun itu terpaksa pindah ke kawasan kampung...

  • [ COMPLETE ] Captain ; Park Jimin
    75.3K 9.4K 50

    | Park Jimin X Jeon Haerin | Jeon Haerin, bertunang secara paksa selama hampir dua tahun. Sedikit pun dia tak pernah melihat wajah tunangnya. Lelaki itu terlalu misteri. Mesej tidak pernah. Call lagilah mustahil. Cover paling cantik dari @deoqyu_ ❤ -- ©mintyon- malay fanfiction

    Completed  
  • ISTERI YANG DIPALAU 2.0 •JEON JUNGKOOK•
    90.9K 16.9K 33

    Jeon Jungkook Fanfiction

  • [S1&2] Isteri Yang Dipalau •JJK•
    329K 43.6K 34

    Bukan kahwin paksa bukan dipaksa dan bukan terpaksa . Mereka berdua bersatu kerana cinta . Tapi kerana cinta si suami kian memudar, hati si isteri yang terseksa. Cr my beautiful cover from @blytheaes✨💕

    Completed   Mature
  • Throne of Lady | Kim Taehyung
    19.3K 4.5K 39

    『 N I G H T M A R E 』 ❦ 𝚃 𝙷 𝙴 𝙿 𝚁 𝙸 𝙽 𝙲 𝙴 𝚂 𝙴 𝚁 𝙸 𝙴 𝚂 - 𝚅 𝙾 𝙻 𝟷 ❦ Show me you're different. Show me you'll stay.

    Completed  
  • [SUDAH DIBUKUKAN] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook | JJK
    1.3M 34.3K 21

    Aku sekadar isteri simpanan bagi Jeon Jungkook .. . "And kalau special pun, maybe kau ni kategori tempat aku lampiaskan nafsu aku." "Atau lebih tepat, Isteri Simpanan aku." "Saya cuma takut. Takut...saya mula bencikan awak." "Saya cintakan awak, Jeon Jungkook." Tiada hubungan istimewa antara kami. Hanya penuh dengan...

  • [C] 谁 WHO | 지민 ✓
    22.4K 4K 21

    Pertunangan selama hampir 6 tahun itu seakan sia- sia saja bila si jejaka, Park Jimin mula tawar hati dengan Xiao Ren. Gadis berdarah cina itu. Kesibukan kerja buatkan cintanya pada sang gadis semakin pudar menjadikan Xiao Ren seperti sedang cinta bertepuk sebelah tangan. "Wei she ma?(why)" - Xiao Ren "Dui bu chi (sor...

    Completed  
  • ✔Math gi mampos │ JJK
    164K 19.6K 39

    + Aku percaya math patut gi mampos dan aku percaya dia patut gi minang aku (Just a comedy fanfiction) ㅡCOMPLETE ㅡ22/3/2018 - Publish ㅡ30/7/2018 - End (Top ranking ; ♛#2 in Fanfiction)

    Completed  
  • JOKE
    71.2K 9.6K 25

    JURNAL OF KARMA ENIGMA You start it without no proof. Then you'r pointing all fault to me ©wattaeshyg

    Completed  
  • The Eccedentesiast Aurora
    56.5K 7.8K 17

    ❝She needs you to recover her, Jungkook.❞ Aurora. Nama yang indah. Tetapi tidak dengan hidupnya. ___________________ I will update only certain chapter from the book version of The Eccedentesiast Aurora (this is for preview purpose only) TRAILER 'The Eccedentesiast Aurora' boleh tengok dekat instagram @scarlet.lumi ❤...

  • [C] Ouija + BTS
    68.9K 7.1K 28

    (Status ; completed) "Kenapa Tae bunuh diri ?" - Hoseok. "Mesti ada something wrong." - Jin. Jung Kook menjumpai sebuah papan berwarna coklat yang tertulis OUIJA. Malam itu, mereka berenam berkumpul di meja makan rumah Jung Kook. "Spirit near, spirit of the board. Please come here and play with us." - Jung Kook. +po...

    Completed  
  • [DIBUKUKAN] Mr. Freddo : Jeon Jungkook [S2 ] Serial Cheater
    381K 45.4K 62

    S1 & S2 "Cuba goda aku, curi hati aku. Kalau kau mahukan CINTA aku dan JUNGKOOK JUNIOR" - Jeon Jungkook Misi Menggoda Si Dia, Suami Berhati Batu! [ FREDDO - Cold Hearted ] SEASON 1 [COMPLETE] JEONFREDDO SEASON 2 [ON-GOING] SERIAL CHEATER 16+ c : munafics

  • Bangtan Academy » 방탄소년단 «
    88.9K 11.8K 52

    "Don't believe anything that you've heard. If you do, it might be a trap. A trap to your death. They were up for something. And all of you are the subjects. " Aku patut dengar cakap kau dari awal lagi. Sekarang, ini padahnya. Mereka bukan lagi manusia. Sebelum jadi senasib dengan mereka, kau jangan langsung berjal...

    Completed  
  • Bangtan Academy 2 : The Daredevils
    47.2K 7.4K 61

    "I wonder why did they bleed. Why it's feels so alone. Then I wonder how I survive it. Why am I survived? There's another story, written in blood, in tears and in despairless. " Walaupun aku tak ingat siapa diri aku, aku akan buktikan kepada mereka kebolehan aku. Aku cuba sedaya upaya untuk menjadi yang terpilih...

  • KAKAO TALK | KTH
    46.7K 6.7K 26

    Ting ! JngAprl : hye :) • • • • • • • • • • Disebabkan cinta dan sayang, dia sanggup buat kerja gila. Demi Kim Taehyung, cinta pertamanya. Started ; 200816 Ended ; 161116

    Completed   Mature
  • LAST GOODBYE | JJK
    28.9K 4.8K 16

    A VERY SHORT STORY! Dia kehilangan sahabat baiknya, Dia kehilangan kekasih hatinya, Dia kehilangan cinta pertamanya, Dan dia juga kehilangan wanita yang benar-benar disayanginya. "Jung Yeorim, selamat tinggal." ▶ Jeon Jungkook • • • • • • • • • • • The sky is so white, I had to take ahold of my heart, Now wi...

    Completed  
  • GIGOLO | JJK
    121K 17.3K 84

    "Harini, hari terakhir. Jadi, layan saya seeloknya" ▶ Lee Ryujin "Gyu, dia tak sama macam pelanggan aku yang lain. Dia berbeza sangat." ▶ Jeon Jungkook • • • • • • • • • • Aku, gigolo. Dia pula, pelanggan tetap nombor satu aku yang selalu melanggan aku setiap hujung minggu. Sampailah satu hari, dia dah tak m...

    Completed   Mature
  • [C] S P L I T • Jjk
    82.8K 10.9K 44

    『COMPLETED』a teenfiction story. Apa kau nak buat kalau roh kau terperangkap dalam badan orang lain? cerita ni sumpah merepek tahap tujuh petala langit :') Highest ranking [#19 in fanfiction] Start ; 010119 End. ; 050219 ©bycroftstar

    Completed  
  • 7 Rings
    24.5K 3.7K 18

    Lelaki terkaya abad 21.

  • s u r v i v e | b t s
    28.6K 3K 15

    (Ranked #27 in MYSTERY/THRILLER on 18 Dec) "N-NOOOOO!!!" The deafening screams of pain broke the idyllic moment. The students were shivering with fear, their poor heart become weaker and weaker each time the screams forcefully penetrated into the eardrums. Bit Hit Academy. The school of blood, the school of murders...

  • romeo
    827 215 7

    [ on going | historical fanfiction ] Kisah kami, dicipta Tuhan tanpa belas kasihan. Adakah ini balasan melawan takdir? ©munirah storyline ©original from [william shakespeare] inspired by His Roommate @iamyourcupcake