Select All
  • Default Title - sex bersama bapa tiri
    170K 378 4

    aku lisa..omma ku kahwin lain kerana bapa ku telah tiada lagi jadi aku menyuruh omma ku berkahwin lain..aku tahu omma ku terlalu muda untuk berkeseorangan jadi aku menyuruh nya kahwin...aku berumur 17 tahun... *arghhhh oppa sedap oppa sedap laju lagi oppa laju lisa tak tahan terlalu lama lisa x buat selalu nya bapa li...

  • Sayang
    3.4M 22.7K 58

    underage tak digalakkan untuk baca. [warning, 18sx]

    Mature
  • 🔞ABANG MENCINTAIMU SAYANG🔞
    203K 884 4

    ⚠⚠BASAH HABIS⚠⚠ COMPLETE

    Completed   Mature
  • Bed💕
    118K 355 5

    Warning this story 18++..so klau yg otak suci tuu xyh nk baca laa..klau kau baca n then bash aq....aq xkn teragak-agak nk kecam kau balik...so have fun guys...#justforfun #siscuba#brublaja "Ahh....ahh...Danish pliss fuck me" viey "I'm sorry baby girl" Azrill "I love u darl" imran "U too bae" viey

  • GADIS BERPURDAH ITU MILIK AKU (ShortStory)
    126K 2.4K 24

    Kerana cinta yang ikhlas, segala badai dihadapi dengan tenang. Adakah cinta itu akan terus berkekalan? Kisah seorang gadis melayari bahtera rumah tangga yang penuh onak duri. Jangan lupa vote !

    Mature
  • Wifeku Curang
    170K 1.1K 18

    base on true stories

    Mature
  • Spitfire in Love
    25.7M 824K 58

    The brooding and mysterious Cameron St. Laurent isn't intimidated by the feisty woman at his doorstep. And when she asks him for the impossible, Cameron knows just how to sweeten the deal. ***** Spitfire in Love is a published book! As a Wattpad re...

    Completed   Mature
  • Cinta sedarah
    11K 61 2

    kenapa aku harus mencintainya? kenapa aku harus mencintai saudaraku sendiri? apa aku harus membiarkan rasa ini begini saja? atau aku nyatakan langsung kepadanya? tapi itu tak mungkin aku tak mungkin bilang padanya. aaaaahhhh apa yang harus aku lakukan?

  • SKANDAL CINTA
    1.6M 15.9K 20

    cerita ini banyak mengandung unsur 18 + jadi mohon yang di bawah umur jangan baca !! Melia seorang istri pengusaha sukses terlibat skandal dengan seorang photografer ganteng. Rumah tangga bahagianya menjadi taruhan. apakah di pertahankan atau malah di lepas dan menikmati permainan cinta dengan photografer tu? skipp >>

    Completed   Mature
  • So Fun
    317K 1.2K 4

    16+

    Completed   Mature
  • PUSAKA KEHIDUPAN SEBUAH PERJALANAN
    483K 4.4K 43

    Perjalanan hidup seorang insan dalam meniti usia. Banyak kisah suka,duka ,humor dalam meniti sebuah usia kisah yg diolah menjadi sebuah penceritaan Watak-watak utama Kassim -suami Suriah -isteri Azman -anak sulung Azlina - anak ke2 azliza -anak ketiga azlan - anak bongsu watak sampingan sudin dan yam -suami isteri or...

    Completed  
  • The Bull
    1.1M 2.4K 23

    Berdasarkan kisah benar. Shhhh...apakah yang anda sedang bayangkan sekarang, tepat pada masa ini? Skandal? Isteri orang? Adakan anda terbayangkan isteri jiran anda, sedang menyidai baju di halaman rumahnya, kebiasaannya bertudung di luar rumah, namun di dalam kawasan rumahnya tidak? Anda terperasan rambutnya diwarnak...

  • Khilaf
    710K 3K 20

    Sedutan bahagian akan datang... "Abang!!! Abang buat apa tu depan bilik mama??!! " Ehh Maya.. Tak.. Abang... " Gaz tersepit. Hampir hilang segala idea untuk menjawab pertanyaan Maya itu. Gaz serva salah bercampur seram. Takut jikalau tertangkap cuba menghendap mama dan papanya bersetubuh... "Abang dengar bunyk benda...

    Mature
  • MY SEX PARTNER [•C•][EDITING!]
    7.1M 68K 91

    "Mmm? You want me to be your sex partner?" Bella tersenyum sinis pada jejaka tinggi lampai di hadapannya. Zhafran mengumam sambil tersenyum. "Well.. Aku dah letak syarat-syarat dan apa benefit yang kau akan dapat kalau jadi perempuan aku, " jemari Zhafran memain-mainkan pen di atas meja kayu miliknya sambil matanya m...

    Completed   Mature
  • Kasih Menikam Sukma
    2.2K 10 2

    Kata Hati .. Kasih Berbalas Bertaut.. hidup Ku Nanti DiriMu

  • DERITA RINA
    4.1K 282 22

    mencintai dirimu bukan kerana rupa mencintai bukan krna harta mcintaimu bukan krna wang mcintaimu bukan kerna darjat Aku mencintaimu kerna kau tadir aku.... Cerita ini mengisahkan tentang kehidupan seorang gadis bernama Rina..ketabahan Rina menjalani kehidupan penuh derita itu.kematiaan mama nya membuat nya bertamb...

  • Praktikal Terlanjur
    518K 4.2K 25

    Dalam menjalani kehidupan ada liku2 dan onak ranjau perlu ditempuhi. Bersedia atau tidak perlu kita hadapi cabaran dan dugaan. Itulah cerita mengenai peritnya dalam mencapai erti kejayaan.

  • GERAK KHAS II
    400K 2.4K 15

    GERAK KHAS II adalah suatu cerita khas Inspektor Ariana Ianya berlainan saga. Watak di dalam ini hanya wujud dalam cerita ini sahaja My second job after the first GERAK KHAS disappeared without news from Wattpad. This time the work is different. AMARAN : Mempunyai unsur lucah dan kandungan erotik. 🔞 PERHATIAN : Untuk...

    Completed  
  • Sultan
    328K 1.2K 32

    Just imagination story based on the game . [^u^]

    Mature
  • Not Your Expected Hijabi | COMPLETED
    397K 2.6K 4

    'Wearing the hijab makes you oppressed? Well I'm clearly here to prove you wrong. Being a Muslim doesn't mean that we're limited and can't overstep barriers. We're just normal human beings, living normal lives. If anything, wearing the hijab, it makes us unique. ' Just moved into a new city in her last year of A-level...

    Completed  
  • RAHSIA (GxG) [Completed]
    76.5K 1.3K 17

    Persahabatan yang terjalin antara Qairisya Fazeera dan Syazlina Daina berubah dengan sekelip mata.. Kerana timbulnya perasaan cinta dan sayang sebagai kekasih di antara mereka.. Apakah yang akan terjadi? Mampukah Qairisya Fazeera meluahkan perasaannya? Atau adakah Qairisya Fazeera hanya mendiamkan diri dan memendam ra...

    Completed   Mature
  • Hati Yang Tenggelam 2
    491K 2.9K 19

    Cerita sambungan "Hati Yang Tenggelam". Nadhia, seorang isteri melayu yang baru pindah ke Kondo Deprav bersama suami dan anaknya. Dalam tempat yang penuh dengan pendatang asing yang bernafsu kuat, apakah nasib yang akan ditimpa oleh Nadia?

    Mature
  • BIDADARI DAN MAFIA
    1.9M 108K 61

    Di saat akan menikah dengan pria yang sudah beberapa tahun menjalin kasih, pria asing malah menidurinya. Apa yang akan dia katakan pada calon suaminya?

  • BAD GIRLS (ADULT ONLY 🔞)
    110K 633 6

    Hello ! Since im from sabah this kind of story akan guna Sabahan Slank ya . So this story is about a girl yang NEVER TRUST BOY ! Dia couple just for fun dan kasi main lelaki seja . Memang playgirl la bah , dia guna kecantikan & seksi dia untuk kasi main lelaki untuk balas dendam sama kekecewaannya sebelum ini . Tapi...

  • Cerita Aku !
    175K 386 2

    18sx bacalahh best giler!

    Mature
  • Izan
    41.3K 155 2

    Cerita ni bukan tulisan aku. Aku jumpe kat internet n aku berpendapat ianya wajar dikongsi. Kreadit kepada penulis asal.

    Mature
  • TUKAR
    232K 1K 8

    18sx Amaran keras, saya hanya menulis untuk suka-suka sahaja. Sebarang perubahan tingkah laku selepas membaca naskah ini adalah tanggungjawap anda sendiri... cerita ini adalah idea dari imaginasi yang direka olehku. Sebarang bentuk penyiaran semula akan dianggap sebagai pencuri.

    Mature