Select All
  • Close Eyes {Tamat}
    44K 4.4K 48

    Tidak ada lagu yang bisa membaca kehidupan pahitku ini Mata itu terus menatapku dengan kebencian Seakan berkata 'Pergilah dari kehidupanku' Aku juga ingin pergi, menjauh dari pahitnya hidup yang aku alami Tetapi tuhan selalu menghentikanku Seakan memberiku kesempatan untuk mendapatkan kebahagian Tapi apakah aku panta...

    Completed  
  • Between Us
    25K 2.4K 27

    JJP FANFIC 🚨GS

    Mature
  • My Bad Boyfriend (JJP Fanfict:Bnior:Bnyoung) -COMPLETED-
    16.2K 1.4K 25

    My bad boyfriend lebih tepatnya kekasih brengsek Jinyoung. Jinyoung seorang pria yang mencintai pria tampan ini lebih dari siapapun. Jaebum sosok teman, kekasih sekaligus orang yang berperilaku sesukanya terhadapnya. Namun, yang Jinyoung tahu, dia bisa melakukan apa saja untuk pria buruk ini, hanya karena alasan seder...

    Completed   Mature
  • 6 days with my kidnapper. [JJPROJECT]
    1.8K 203 9

    [action] [romance] apa ini yang dinamakan stockholm syndrome? aku berterima kasih karena ini datang padaku - Jinyoung. ㅡWARNING: bxb, yaoi, gay, homo! ㅡif you don't like my bitchjj story, don't read it!

    Completed  
  • My Hero! | JJP [Completed]
    3.6K 251 18

    It's been about a month since his high school started and recently, Jinyoung had started noticing that one guy, Im Jaebeom hanging around his classroom. But when he suddenly confessed...? (Cover story of a shojo manga "My Hero!")

    Completed  
  • Fated | JJ Project
    277 29 2

    In the world of this story everyone gets a mark / tattoo with the name of their soulmate on their wrist. JinYoung decides to remove / cover up his tattoo because he hates the idea of someone telling him who he had to be with for the rest of his life. However, the person who's removing /covering up his tattoo happens t...

    Completed  
  • Love You Again//JJP
    22.7K 1.1K 27

    [COMPLETED] Where Jinyoung starts to fall in love with his ex again but Jaebum won't give in.

    Completed  
  • JJP Gram ☑
    21.1K 1.9K 10

    [ COMPLETE - END ] ×SPIN OFF KAPAL GRAM(?)× Jaebum sama Jinyoung itu udah kenal lama, hubungannya lama, dalem lagi 😏 Suka ngumbar kemesraan tapi sok-sokan polos 😂 This for you JJP Shipper JJP Gram(?) [F A K E G R A M ?!] [ Start : 15 - 01 - 2019 | End : 13 - 06 - 2019 ]

    Completed  
  • The Lost Prince of Sea
    280 35 3

    "He tried to wiggle his tail to move further away from the sandy shore and back in to the sea before anyone noticed him but strangely, he couldn't feel his tail. That's when he looked down, horror struck. "Poseidon's beard, where the hell is my tail?" He cursed loudly forgetting that he was amongst the human world. Th...

    Completed  
  • Acidalia
    2.6K 267 8

    Highest Rank #5 BNIOR Acidalia merupakan nama lain dari Aphrodite, Dewi Kepuasaan Nikmat dalam Mitologi Yunani, yang menggambarkan cinta, nafsu, kecantikan, dan kenikmatan yang paling dikenal dunia. Gender Switch Woman: Choi Youngjae, Park Jinyoung dan Bambam Man: Mark Tuan, Im Jaebum, Jackson wang, Kim Yugyeom etc.

    Completed   Mature
  • Because Of You [JJP] √
    19.5K 2.3K 25

    Ada saat nya dimana takdir lebih kuat dari cinta kita. Aku harus menerima takdir bahwa kau manusia. Sedangkan aku bukan. -Im Jaebum 2nd story !!! Bahasa nyampur :" Ini cerita bolak balik unpublish. Publish lgi dengan cerita berbeda :v Maafkan aku readers. 10 besar :") #3 Bnior #1 Jjp #8 Jb

    Completed  
  • All Over You (GOT7 JJProject)
    1.5K 111 3

    It's a rainy Tuesday. Jinyoung sits alone in a Starbucks lifelessly sipping on the remnants of a cold latte staring out of the large front window. Droplets race down the glass, colliding with each other and hurrying to the bottom. It's almost ironic; as the rain falls in eager droplets, so does a single tear from Jiny...

    Completed   Mature
  • ||•Warning•||∆||•JJP FF•||
    3.3K 100 14

    ___________________________________________________ | "ᴊɪɴʏᴏᴜɴɢ ɪs sᴛʀᴀɴɢᴇ, ɪ ᴏғᴛᴇɴ ᴛʜɪɴᴋ ʜᴇ ᴍɪɢʜᴛ ʙᴇ ᴋᴇᴇᴘɪɴɢ ᴅᴀʀᴋ sᴇᴄʀᴇᴛs ғʀᴏᴍ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ, ʙᴜᴛ ᴛʜᴇɴ ʜᴇ sᴍɪʟᴇs ᴀɴᴅ ʏᴏᴜ ᴛʜɪɴᴋ... ɴᴏ ᴏɴᴇ ᴛʜᴀᴛ ɪɴɴᴏᴄᴇɴᴛ ᴄᴏᴜʟᴅ ʜᴀʀᴍ ᴀɴʏᴏɴᴇ" - ᴍᴀʀᴋ | ___________________________________________________ Park Jinyoung is an innocent pure soul who...

    Completed  
  • in the arms of an angel | jjproject [ ✓ ]
    8.6K 502 2

    because at times like this, jaebum can only be calmed down by jinyoung; nobody else but jinyoung. © -gotsevens, 2016

    Completed  
  • easy to PLAY HARD TO GET
    17.3K 2.8K 60

    (COMPLETED 19 Agustus 2019 - 14 Juni 2020) Ketika sebuah hubungan dimulai dengan sangat mudah, secara konsisten dan bertahap hubungan itu bertahan lama dan semakin dalam. Tetapi semua berubah secara tiba-tiba dan membuat hubungan itu harus dimulai lagi dari awal dengan cara yang cukup sulit. We are not together just f...

    Completed   Mature
  • |•Mafia•|JJP•|
    4.3K 142 12

    |•Mafia•| Three Mafia gangs exist in South Korea, each ruled by equally catastrophic groups, one family is the Im Family who are know to be loyal but heartless to traitors the next is the Park Family who are very timed and vicious people who is ruled by a man of many faces, next is the Wang family who are very impertu...

    Completed  
  • Penyesalan Yang Diawali Kebohongan (END✔)
    2.5K 330 19

    Apapun kebohongan yang diawali akan berujung penyesalan yang selalu datang terakhir

    Mature
  • Find You [END]
    13.8K 1.1K 25

    "2013. Hari pertama kali masuk kuliah. Kamu. Park Jinyoung. Sebuah nama yang memenuhi semua memori otakku dan aku tak ingin memformatnya. Akan kubiarkan semua memori indah tersimpan rapi disana. Seperti koding yang tidak ada errornya, aku akan selalu memperhatikan hal kecil seperti titik (.) maupun koma (,)." - Im Jae...

    Completed  
  • I need you [JJ Project/Bnior]
    15.8K 804 14

    Jaebeom was sitting in the living room, in front of the TV watching his favorite program, The Simpsons, and Jinyoung, who was sitting on the sofa behind Jaebeom, sighed. "You know that sitting too close to the TV is bad for the eyesight, right?" Jinyoung said, "That would be my problem, right?" The boy answered making...

    Completed  
  • Re:Peat//JJP
    12.5K 645 15

    [COMPLETED] Where Jaebum has to live the same day again in order to find his soulmate

    Completed  
  • Under The Tree
    78.6K 6.9K 103

    The story of how Jinyoung slowly, but surely, falls for his best friend Jaebum. __________ Started: 01/29/18 Ended:

    Completed  
  • abstract boy | jj project
    12.2K 981 10

    ❝FUCK INSPIRATION , i mean literally ❞ ● in which jaebum & jinyoung make peace with their turbulent past & move on ● ● a jj project short story Copyright Reserved © 2018 Riley Winters

    Completed  
  • me and you
    4.1K 411 13

    Dedicated to all jjp lovers... + will stop at 50th chap [oneshots | bahasa | jjp au | dom! Jae] [contains: fluffy stuff, mpreg, parenting, etc.] ⚠️: bxb

  • Cruel Fairytale The Series
    16.6K 1.3K 20

    Short series yang terinspirasi dari alangkah lucunya kehidupan manusia di dunia saat ini, yang kemudian terealisasi ke dalam sebuah fiksi. Main Cast : Jaebum x Jinyoung ---------------------------------------------------- 1. 사랑해, 앟주씨 Park Jinyoung (14) secara tak sengaja bertemu dengan Im Jaebum (35), cinta pertamany...

  • "owner of my Heart" (COMPLETED)
    457 52 3

    sejak aku menatap matamu untuk pertama kalinnya disitu aku sudah dapat merasakan bagaimana hatiku berteriak namamu jantungku berdebar kencang mataku terpaku pada mu kepalaku hanya memikirkan mu bahkan kau tak membiarkanku memikirkan yang lain. seluruh tubuhku, hatiku, hidupku, dan duniaku adalah milikmu ...

  • not your mate | jjp
    45.8K 2.4K 16

    jaebum, future alpha. jinyoung, doesn't care. will the feud between them gets worse when they find out that they're mates. werewolf au cover by @its-harper-williams

    Completed   Mature
  • nembak ✔
    8.5K 1.5K 7

    [JAEBUM, JINYOUNG] nembak? mati dong? ❝hah?❞ ❝iya, gue suka sama lo, mau nggak nerima gue yang mungkin jauh dari kriteria lo?❞ [lowercase and non baku] zeroundvier © 2017

    Completed  
  • distance ; jjp
    3.1K 531 6

    antara garis abu-abu dan merah jambu. [Im Jaebum x Park Jinyoung] Dari akun yg dulu. Dibaca ae gaesss hehe. Tapi ini bxb yaaaa.

    Completed  
  • My unexpected fanboy / JJ project /
    15.5K 875 22

    Where jaebum is a famous singer who happens to be a fanboy of park jinyoung who is beautiful model. Will jaebum get the chance to meet jinyoung? Well...I am a sucker for JJptoject... SO I decided to make a full book on them Hope you like it Started: 26/7/19 Ended: 12/3/20

    Completed   Mature
  • I DONT WANNA LEAVE AGAIN
    2.9K 339 10

    Jaebum dan Mark memperebutkan hak asuh Jinyoung. Sebenarnya Jinyoung sendiri ingin tinggal bersama siapa ? Cerita ini murni tentang kehidupan keluarga.