Select All
  • Cik MPP
    59.1K 1.6K 11

    Cinta , Aku simpan kau dalam diam . (Short Story)

    Completed   Mature
  • Miss PERFECT (Book 1)
    112K 3.8K 22

    Cinta untuk dia . Aku tanggung semua derita cinta bersama .

    Completed   Mature
  • Ada Apa Dengan 'Aku' (Book 2)
    68K 2.5K 17

    Lihat tanda tanya itu , jurang antara kebodohan dan keinginanku untuk memilikimu . Ada apa dengan cinta?

    Completed   Mature
  • Senior.Aku Jatuh Cinta
    373K 3.7K 36

    KISAH Benar Belaka!!!!? xtfkr pun jth cinta dgn sorg perempuan. but i like her so much. cara dia bckp..the way she looking..her smile.. her eyes..her lips. her hair.. body mmg sedap kalo dpeluk babe.. just the way you are..mcm lagu tu aku mbygkn akak senior tu.. habis satu badan dia aku scan.. arghhh gatal pulok. crta...

  • yours (gxg)
    113K 4.1K 62

    Qisya, seorang businesswoman yang berjaya berusaha melupakan Nanda yang sekarang telah berstatus sah menjadi hak milik orang lain. Akibat dari itu, Dia kembali membuka hatinya untuk menerima seseorang yang tulus mencintainya iaitu Marsya. Tapi tanpa dia sedari, Marsya adalah sahabat kepada Nanda, wanita yang di cintai...

    Mature
  • Kau, Aku Dan Kita
    91.5K 2.4K 28

    Siapa sangka persahabatan yang sudah lama terjalin, tersimpan perasaan yang dinamakan 'cinta' antara Raf dan Qisha. Ini kisah antara KAU, AKU DAN KITA.

  • Only you, my love! (GxG)
    141K 5.4K 40

    "Aku tak main-main Sya! Sungguh aku cintakan kau. Dari awal aku jumpa kau, aku dah mula sayangkan kau, cintakan kau." - Khai- Khairun Rafiqi, kerana cinta dia sanggup lakukan apa sahaja untuk kekasih hatinya. Apa sahaja, biarpun hatinya sendiri yang merana asalkan dia yang dicintai bahagia... Syakila, bidadari yang b...

  • Benci Tapi Rindu (GxG) [Completed]
    58.3K 1.5K 19

    Dulu benci nak pandang pun tak nak, tapi bila dah sayang tak nampak bayang sikit rindu pulak..

    Mature
  • Perempuan Paling Pemalas
    128K 3.6K 27

    Zara Amani - si pemalas yang bekerja keras untuk mencapai cita cita nya supaya tidak perlu bekerja lagi seumur hidup bertemu Irdina - gadis muda yang baru ingin memulakan kerjaya. Apa akan terjadi bila keduanya jatuh cinta pandang pertama

    Completed   Mature
  • SECRETS
    205K 3.6K 26

    1st Wattpad Novel by Qara0207 Warning this story is homosexual (girlxgirl) and 18x . Please take full responsibility for your own conduct .

    Completed   Mature
  • You're Mine
    110K 2.9K 31

    ★LESBIAN LOVE STORY★ Baca dan tahu kisah cerita ini. Maafkan segala typo dan bahasa yang tunggang langgang. Kisah ini ada part of my life, ada daripada orang sekeliling and ada yang hanya rekaan . I hope that you love my story. :))

  • SEKALI LAGI (gxg) [COMPLETED]
    165K 5.5K 39

    Izinkan aku untuk merasai cinta itu, sayang itu Untuk kembali tersenyum bersama denganmu Walau rasa dan perasaan ini salah Aku tak mampu untuk berhenti berharap Aku rela disakiti, aku sanggup dibenci Cuma... Izinkan aku untuk bahagia Walau cuma satu saat, denganmu.. Sekali Lagi

    Completed  
  • My Nerd Girl (DIJADIKAN SERIES)
    29.8M 1.5M 58

    SUDAH TERSEDIA DI GRAMEDIA - (Penerbitan oleh Grasindo)- DIJADIKAN SERIES DI APLIKASI VIDIO ! Rea menyamar sebagai Fara, saudara kembarnya yang lama terpisah, agar bisa mencari tahu alasan bunuh diri dari kembarannya itu. Dalam penyamarannya, Rea bertemu Reyhan, cowok populer di sekolahnya yang kemudian menjadi rekan...

    Completed  
  • Cinta Kita..
    7.7K 121 7

    Bukan takdir kita untuk dijadikan cerita.