Select All
  • 𝘀𝗮𝗸𝘂𝗮𝘁𝘀𝘂 𝗼𝗻𝗲𝘀𝗵𝗼𝘁𝘀
    171K 5K 44

    •••'º'•» 𝙤𝙣𝙚𝙨𝙝𝙤𝙩𝙨 𝙤𝙛 𝙨𝙖𝙠𝙪𝙨𝙖 𝙠𝙞𝙮𝙤𝙤𝙢𝙞 𝙖𝙣𝙙 𝙢𝙞𝙮𝙖 𝙖𝙩𝙨𝙪𝙢𝙪 «•'º'••• sawarasenai kimi wa shojo na no? ©𝐤𝐚𝐭𝐬𝐮

  • [✔] It's Okay《AtsuOsa Fanfiction》
    16.7K 1.6K 7

    Ini tabu, ini terasa mengerikan...Namun asalkan Atsumu terus menggandeng tangan Osamu, bukan masalah bagi keduanya untuk menghadapi semuanya. ~~~~~ ⚠️BL story;Incest;Twincest 🔞Mature content! ❗Cover © my art

    Completed   Mature
  • Bantuan ~AtsuOsa~
    1.4K 131 1

    Atsumu tidak sengaja masuk ke kamar ketika Osamu sedang melakukan sesuatu... Yang akan membawa mereka menuju ke sebuah hubungan yang lebih jauh. . . . AtsuOsa oneshot fanfiction

    Completed   Mature
  • Our story ( SakuAtsu )
    26.3K 3.8K 24

    Yaoi ⚠️ BoyLove ⚠️ Haikyuu Fanfic ship : SakuAtsu

    Mature
  • [√] La Nostra Casa
    75.6K 11K 34

    KageHina [#fanfiction #drama #OOC] ❗❗ YAOI LIFE ❗❗ [COMPLETED] Hinata Shouyou dan Kageyama Tobio, pasangan bodoh yang selalu saja bertengkar. Entah di sekolah maupun luar sekolah. Bahkan anak klub voli Karasuno pernah berpikir akan ada malapetaka jika mereka berdua bersama dalam artian berbeda. Hingga pada suatu malam...

  • Only You // Bokuaka [END]
    40.2K 3.7K 19

    [13+] [END] Bokuto dan Akaashi saling menyukai, namun mereka tidak pernah mengetahui perasaan diantara mereka sendiri. Dan di kemudian hari, Akaashi bertemu dengan teman lamanya saat badai, Kuroo Tersurou. Jadi? Bisakah Bokuto mengatakan perasaannya? Lalu, bagaimana dengan Kuroo? Entahlah. Haikyuu©Fururdate Haruichi O...

  • SECOND CHANCE (KageHina)
    33K 3K 25

    Sawamura Shoyo, seorang pria bersurai oranye dengan mata secerah mentari pagi itu tiba tiba dibawa paksa oleh seorang 'teman' nya, siapa lagi kalau bukan Kageyama Tobio. Seorang pria yang sangat populer di kalangan gadis gadis di sekolahnya, SMA Karasuno. "aku menyukaimu" "jadilah pacarku" Ya, seorang kageyama menyat...

  • Search Self, Find Memories, and Cacth you || KAGEHINA || [ END ]
    70.7K 9K 50

    • Haikyuu Fanfiction • Sebuah kecelakaan, membuatnya kehilangan jati diri dan ingatannya. Hinata, dengan segala upayanya, mencari kembali serpihan ingatannya walau tahu mereka takkan pernah kembali lagi padanya. Ia kembali ke Miyagi untuk mencari jati diri, menemukan ingatan, dan menangkap sosok yang hampir menghila...

    Completed  
  • SECRET
    21.3K 1.5K 8

    langsung baca aja:) Jangan lupa vote dan komen^^ Saya murni amatir ,, mohon maaf jika banyak typo ... Kritik dan saran sangat diperlukan^^ Sebelum baca saya ucapkan terimakasih:) - ( Semi Hiatus )

  • SI KEMBAR MIYA || Haikyuu!!
    6.7K 783 9

    kegiatan sehari-hari dua orang anak kembar, Miya Atsumu dan Miya Osamu yang gak bener dan ngeselin. warning: - cerita gabut :/ - bahasa yang gak baku - mengandung kata-kata mutiara Haikyuu chara belongs to Haruichi Furudate Fanarts belongs to the artist

  • salkir; Suna Rintaro
    74.7K 12.5K 25

    "salkir,dek" haikyuu;haruichi furudate warn:ooc,indoAU,bahasa kasar,typo bertebaran

  • Cursed Soul |SakuAtsu|
    4.1K 197 8

    "Where am I," asked Atsumu, well aware he was sleeping. "A dream?". He was stationed at a field and in front of him was a single daffodil. The yellow color the daffodils had looked like the setter's hair. In the sky he saw the moon, stars, and timer that was set for the fourth day of the youth camp. ~ This is the fir...

  • ⓈⒶⓀⓊⒶⓉⓈⓊ ⓄⓃⒺ ⓈⒽⓄⓉⓈ
    44.6K 1.1K 40

    i swear to Asahi that i will not add smut- I need my sister to that for me.😔 ٩(๑❛ᴗ❛๑)۶ oh and- I usually post on saturdays and sundays Û^Û the only time i have free time. highest rank: #4 on smutmaybe ||13/11/2020|| #10 on IDONTKNOWWHATIMDOING ||25/11/2020|| #4 on IDONTKNOWWHATIMDOING ||27/11/2020||

  • 𝕋𝕠𝕘𝕖𝕥𝕙𝕖𝕣 ~ sᴀᴋᴜᴀᴛsᴜ
    295K 9.7K 44

    Just an attempt at writing a story about my favourite ship ♡ . [ THIS STORY HAS UNDERGONE MAJOR EDITING AND CHANGES ] (Completed)

    Completed  
  • SakuAtsu Oneshots 👁👁
    97.6K 2.9K 56

    Chile...this is all now SakuAtsu 👁👄👁 gotta change that title, and uh I might keep the unrelated one shots, but Chile Sakustsu simps rise up 😻💧🤲🏻 haVe fUn reading 👩🏻‍🦯 I own none of the characters or pictures 🥰

  • SAKUATSU
    13K 895 12

    typo asw :v Occ tentunya idenya kesamber zenitsu ealah nyasar :> sampulnya ga niat edit :D Sakusa Kiyoomi X Miya Atsumu Untuk character saia hanya meminjam kepada Haruichi sensei Yaoi area meski tidak ada adegan nganu Hanya untuk golongan belok Golongan straight tidak boleh masuk Masih anaq yayam wajar kalo gaje

    Completed  
  • I Cant Smile For Much Longer|| depressed oikawa x iwaizumi *Complete*
    43.9K 1.2K 24

    when I cry... I can't help but smile. the pain inside takes me over as soon my eyes turn dull and my body becomes weak. my eyes turn to stone as they don't show what they use to. tears... tears flow down my face as my smile grows wider as I laugh... I turn into a empty whole as I feel there is no meaning for me...

  • 𝐡𝐚𝐢𝐤𝐲𝐮𝐮!! } 𝑑𝑢𝑚𝑝 𝑛' 𝑟𝑎𝑛𝑑𝑜𝑚 𝑠𝑡𝑢𝑓𝑓
    18.3K 467 19

    + 𝘌𝘯𝘫𝘰𝘺 𝘮𝘺 𝘢𝘭𝘣𝘶𝘮 :𝘋 + + 𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘧𝘶𝘵𝘶𝘳𝘦, 𝘐'𝘮 𝘵𝘩𝘪𝘯𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘧 𝘢𝘥𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘴𝘰𝘮𝘦 𝘴𝘩𝘰𝘳𝘵 𝘍𝘢𝘯𝘍𝘪𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘢𝘴 𝘸𝘦𝘭𝘭 𝘰𝘯𝘤𝘦 𝘐 𝘧𝘪𝘯𝘪𝘴𝘩 𝘸𝘢𝘵𝘤𝘩𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘪𝘦𝘴. + + 𝘛𝘩𝘪𝘴 𝘪𝘴 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘢 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘺 𝘸𝘩𝘪𝘤𝘩 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘦𝘴 𝘢𝘭𝘭 𝘮𝘺 𝘏𝘢𝘪𝘬𝘺𝘶𝘶 𝘱𝘪...

  • Haikyuu!! Headcannons
    20.9K 791 28

    All in the title.

  • SMA
    39.3K 5K 61

    Kuroko yang disukai orang-orang geblek di SMA -nya.

  • Twitter Talk 🐦 | Random
    401K 44.2K 102

    Twitter Talk anakz anakz hitz Yang darah rendah bisa normal tapi yang darah tinggi hati-hati yah, ntar hipertensi thx

    Completed  
  • 𝐓𝐞𝐭𝐚𝐧𝐠𝐠𝐚 𝐊𝐨𝐤 𝐆𝐢𝐭𝐮, 𝐬𝐢𝐡?! | Haikyuu!!
    93.5K 9K 21

    ▬✧ 𝐡𝐚𝐢𝐤𝐲𝐮𝐮 /ハイキュー!! ❝ Apa jadinya jika para pasangan yang sifatnya bertolak belakang tinggal dalam satu Perumahan yang sama? Bagaimana kehidupan sehari- harinya?❞ Tetangga Kok Gitu, Sih?! ft. Haikyuu!! ✨✨✨ 𝐖𝐀𝐑𝐍!!🚫 Cerita ini mengandung unsur yaoi (bxb)!! Bila anda adalah homophobic...

    Mature
  • Stargazing - Iwaizumi x Oikawa - Iwaoi
    29.8K 1K 34

    Oikawa finally decided to use a dating app, what he finds there shocks him. ( first story so feedback is welcome ) Highest Ranks: iwazumixoikawa: #1 Stargazing: #1 Kyouhaba #7 Oiiwa: #1 Started: August 15, 2020 Ended: February 8, 2021

    Completed  
  • [Complete] Am i still good enough for you?!...
    43.6K 1.2K 18

    •A certain kiss made Oikawa change himself when he saw iwaizumi and a girl kissed, what would you do if you are in a situation just like Oikawa?• -No smut people- -Contains Angst- -Sadness- -Changes- -New life- (Iwaoi) [Complete]

    Completed  
  • Every Little Lie | IwaOi
    249K 12.6K 24

    Every time his soulmate lies, the words appear on Iwaizumi's left wrist. Every time his soulmate lies, the words appear on Oikawa's right wrist. • • • All characters belong to Haruichi Furudate!! Except the Mori's.. :D

  • ew // sakuatsu
    16.3K 604 13

    ew. why is kita so clingy with his atsumu? -- a jealous sakusa fanfiction that no one asked for -- pls do not call atsumu a r@t or sangw*o when reading my book, it is offensive to the creator and he is my comfort character. R@t is a racial slur used for japanese people, and it breaks my heart when people use it to Ats...

  • ❝𝓗𝓪𝓷𝓭𝓼𝓪𝓷𝓲𝓽𝓲𝔃𝓮𝓻 𝓖𝓾𝔂~❞
    37.7K 1.7K 50

    𝙎𝙖𝙠𝙪𝙨𝙖 𝙭 𝘼𝙩𝙨𝙪𝙢𝙪 ➪ 𝙈𝙚𝙨𝙨𝙖𝙜𝙚𝙨 𝘼𝙪 Sakusa Kiyoomi goes to message his cousin, Motoya Komori, but accidentally sends the message to the one and only, Atsumu Miya. 𝗦𝗮𝗸𝘂𝘀𝗮 𝗞𝗶𝘆𝗼𝗼𝗺𝗶 ❥ He is a germaphobe, if you get touched by him, you would need to have 3 showers and sanitize your hands mult...

    Completed  
  • everybody doubts it (sakuatsu oneshots)
    34.7K 1.6K 50

    Quick sakuatsu one shots that I just magically decided were a good idea. Also I swear the writing becomes less shitty after a few chapters START: 19/10 2020 FINISH: ?? ?? ????

  • SakuAtsu (completed)
    3.4K 99 23

    Lol idk

    Mature