Select All
  • Dear crush (gxg)
    36.9K 1.8K 32

    Kisah seorang gadis jatuh crush dengan seorang gadis. Senior Junior gxg story. First time writing.

    Completed  
  • MY LOVELY MISS DINGIN(COMPLETED)
    13.8K 352 20

    SAMBUNGAN KEPADA MY LOVELY HEROIN

    Completed  
  • MY LOVELY HEROIN(COMPLETE)
    15.8K 488 21

    MENGISAHKAN TENTANG PENGKID YG MEMPUNYAI KUASA YG UNIK...

    Completed  
  • MY LOVELY CIK PEMBULI (SLOW UPDATE)
    4.2K 189 14

    MALAS NK BUAT DESCRIPTION BACA LA SENDIRI...

  • MY LOVELY MAFIA(COMPLETE)
    48.2K 919 20

    Seorg mafia jatuh cinta dgn seorg gadis yg di lacurkan oleh emaknya sendiri sbb duit...🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞

    Completed  
  • 'till the moonlight ✅
    5.2K 330 29

    Perkahwinan Aven dan Hope berada diambang kehancuran apabila masing-masing sudah hilang sayang. Nova Marigold, anak bongsu mereka berdua mulai tertekan kerana pergaduhan yang berlaku setiap hari. Hope juga seperti sudah hilang akal apabila hampir setiap hari dia memukul anaknya, Henry Marigold. Satu hari, Nova ternam...

    Completed   Mature
  • My first lover(gxg)
    471 9 5

    Seorang perempuan yang tak pernah bercinta dan dia bertemu dengan seseorang yang telah mengetuk pintu hatinya.. #gxg #malaygirls #🔞

  • Kau Ku Cintai | AS
    1.3K 47 5

    apaвιla rιndυ dιυngĸap dengan ĸaтa ĸaтa мaĸa ιa мenjadι ѕeвυaн raѕa yang ѕangaт вerмaĸna - ara wιlѕon aιr нυjan yang jaтυн ĸe вυмι мenyaĸѕιĸan вaιт вaιт cιnтa anтara ĸιтa мυla вerpυтιĸ - ѕara нaυra apaвιla raѕa ιngιn dιcιnтaι dan мencιnтaι мυlaι нadιr мaĸa тιada ѕιapa yang dapaт мengнalangnya - ara wιlѕon вercιnтa ap...

  • Bruh girl
    1K 71 9

    Pesuruhjaya Pasukan Polis telah kehilangan pistol. Oleh kerana sekumpulan pelajar baru saja berkunjung ke ibu pejabat polis, dia mengesyaki mereka bertanggungjawab. Anggota Unit Tugas Khas Jessica dan Clara dihantar secara tersembunyi dan mendaftar di kolej.

    Mature
  • SENIOR AND JUNIOR
    291 22 2

    ☁️ gxg ☁️ mengisahkan seorang junior ( Qisya) menyukai seniornya yang bernama Nur Iman Ilyana. Sehinggakan Qisya menyatakan perasaannya kepada Iman. Adakah diterima? • • • TU MAKANYA! TENGOK CERITA MIN HAHAHAHA 😂. GURAU² HOPE U ALL LIKE IT THIS STORY. LEPAS BACA VOTE TAU, TAK VOTE MIN TAKKAN UPDATE CERITA NI IGTT. TA...

    Mature
  • Hi Miss.
    39.6K 1.4K 36

    Kau sebahagian hidup aku

    Completed  
  • STAY 2!
    1.6K 108 14

    Secebis kenangan, sebuah kesetiaan untuk sesuatu bernama....CINTA💕 Bae just nak sayang jer! - Farah Khan Cinta perlu pergorbanan, pergorbanan memerlukan keredhaan- Hania Kevin Aku akan membuat semua menderita! Ingat tu.-Someone

    Mature
  • EmiDra
    8.6K 229 26

    Warning! This is Girl×Girl story.. Siapa tak suka, sila berambus uwu Sandra Evaline x Emilia Fionatasha ~silakan vote dan komen📣~ #this is not a lesbian story, it's just 'bromance' for girls version. ^^ #diselitkan juga babak-babak 'romantik' antara girls #97.9% dari otak author sendiri. 2.1% lagi dirujuk dari buku-b...

    Completed   Mature
  • Hate or Love me?
    225 15 3

    Try baca dulu .Kalau best ,vote lah . Lesbian warning .

    Mature
  • real story (lesbi)
    58.8K 374 7

    Kisah nyata kehidupan wanita tomboy yang memiliki keluarga baru. Ia memiliki pada sang adik yang baik dan sayang padanya.

  • we're normal right? GXG [ Complete ]
    6.1K 189 32

    WE'RE NORMAL RIGHT? 'I just love you as my friend and its not over right? But... Why i still get confused? ********* "Kau tahu kan aku ni seorang yang tak suka dikhianati?" "Jadi jangan pernah lakukannya walaupun sekali, dan kalau kau buat jugak aku tak akan teragak-agak untuk bencikan kau seumur hidup yeon, percayal...

    Completed   Mature
  • psycho love
    2.7K 201 26

    Seperti yang aku cakapkan sebelum ni, what you do you get back yeon. Aku tak berani melawan kata-kata dia, dia terlalu kuat buatkan aku takut kepadanya. Dia ugut aku. Aku bukan psycho yeon, kau yang buat aku jadi macam ni, jadi rasakan. kau tahu kan setiap kesalahan yang kau buat, kau akan dihukum? jadi diam yeon...

    Completed   Mature
  • Forbidden Love《gXg》
    1.3K 35 4

    Fallin love towards you make me insane ************ kau ego tapi kau tetap nak tarik aku kedalam dakapan kau dan kau membuatkan aku terasa seperti dipermainkan setiap masa dan juga setiap detik kerana kau mudah menyalahkan aku tetapi bila kau dah jujur kau sayangkan aku, aku tetap tak percayakannya kerana kau sememang...

  • Mungkin Keliru
    3.8K 182 21

    Katherine terkejut ketika dia mengetahui bahawa roommate barunya, Kyla (Kai), mempunyai karakter seperti tomboy. Semakin dia mengenali Kai, Dia merasakan Kai punyai daya atraktif tersendiri. Katherine mula tertanya-tanya apakah dia sudah menyulam perasaan kepada Kai? Makluman : Semua watak, lokasi, organisasi, dan kej...

    Completed   Mature
  • My love (gxg)
    17.9K 365 10

    Izzati berumur 15 tahun dan dia seorang pemain bola jaring di sekolah *****. Dia dimintak tolong dari satu sekolah asrama perempuan untuk mewakili bola jaring di sekolah itu. Aliya seorang murid yang berumur 16 tahun Dan juga pemain bola jaring di asrama*****. ~Baca la story Saya nih~

  • Cinta Tak Terduga (Slow Update)
    3.6K 145 11

    Dulu Aku membenci dirinya..tetapi setelah mengenalinya..perasaan ni berubah menjadi sebuah rasa yg x dapat ditafsirkan-Atiqa humaira Mengenali dirinya adalah sebuah pengalaman yg menarik..Dia telah mengajarKu Maksud cinta yg sebenar-Abil Rasyiqah Cinta itu akan hadir seiring dengan waktu,jika ianya hadir pada waktu ya...

  • Need you
    53.8K 1.5K 46

    Zaman Sekolah Menengah (100% imagine!!!) jika benar jodoh, takdir akan menyatukan !!((gxg , lesbian ))!! Lesbian world !!

  • Because,love is for you
    102K 4.2K 40

    cerita tentang Nae yang angkuh dan sombong Batz si cuek dan seorang BEM(BADAN EKSEKUTIF MAHASISWA) Davikah si Direktur keuangan yang galak dan Baifren si cewek cantik yang lemah lembut.

  • Cikgu itu aku punya
    80.4K 1.7K 39

    Kisah ini tentang Cikgu dan Student~~ "wei weii, bodoh la kau ni! Kau ingat cikgu tu garang aku takut? bapa ahh memang tak la!"- Syazrina "padan muka sekarang sapa jatuh cinta?"- Zara L.E.S.B.I.A.N ---- (100% imagine!!!)

    Mature
  • Back To You (GxG) - TAMAT
    411K 30K 66

    Akankah kamu yang menjadi seseorang untuk tempatku kembali pulang? Highest rank #68 in "Indonesia" category (29/01/2019), #4 (16/02/2019), #2 in "girlxgirl" category (24/05/2020), #1 in "gxg" category (26/02/2019), (13/11/2020) #51 in "romance" category (02/03/2019), #1 in "lgbt" category (28/02/2019) #1 in "wattpride...

    Completed  
  • Cinta terlarang
    23.9K 966 1

    Tentang seorang tomboi bernama Risha Arsyan.

    Completed  
  • You & Me
    25.1K 552 59

    Based on my life story :) (Malay) -Ni cerita bkn cerita couple biasa..So,fhm² la kay? -Homophobia? Sila angkat kaki..Sebab mmg guarantee kamu nda suka👌 Kepada yg Anti Christian,disarankan jgn baca ;) -Author sudah bagitau awal²..So author harap yg anti christian and homophobia tu, kalau terbaca jangan la pi report ka...

  • ZaNa Azura
    2.1K 113 6

    Hidup Zana yang bebas dan mewah menjadikan Zana seorang Yang liar dan degil. Semua kemahuannya perlu diikuti. Sehinggalah pada satu hari dia dipertemukan dengan seorang gadis comel bernama Farha yang serba sederhana dalam segala hal.

  • CiNtA Untuk Ezzaty
    8.8K 437 12

    Mengisahkan Ezzaty,gadis kampung lepasan SPM yang berada dalam kelasnya tersendiri. Ezzaty sangat pentingkan keluarga dan seorang yang tidak berminat dengan cinta selain cinta pada keluarga. Baginya,bercinta adalah perkara yang membuang masa dan tenaga. Apabila Hannah,anak orang putih celup dari Australia dan Zarul,a...

    Completed  
  • One Decade (21+)
    2.2K 127 5

    Ketika cinta dipertemukan dengan cara yang tepat tapi diwaktu yang salah . " saya akan bersama dengan seseorang , tapi saya yakin diluar sana yang terbaik ". - Nic. " ketika saya bertahan denganmu , tapi harus kamu ketahui , hatiku tidak dengamu ". - Dea Sebuah kisah cinta insan yang sama tapi harus tetap bersama kare...

    Mature