Select All
  • Cinderella And Cold Prince
    1.8K 136 8

    Jungkook dikenali sebagai putera sekolah kerana tampan,bijak dan kaya. Ramai pelajar yeoja tergila²kannya. Berbeza dengan Rose yang hidup tak ubah seperti cinderella alaf ke-21 kerana selalu dibuli. Dia kaya tetapi dirinya dijadikan orang gaji dan dilayan teruk oleh ibu tiri dan kakak tirinya,Sana. Jangankan di rumah...

  • K-Drama Qoutes🎬[COMPLETED]
    78.1K 3.7K 200

    #SixthBook_ Terkadang hidupku juga seperti drama dan aku sentiasa berharap akan ada pengakhiran yang indah seperti di dalam drama "Sometimes fantasy is more beautiful than reality" (16/4/2020-21/5/2020)

    Completed  
  • HELLO MR ROBOT ||baejinyoung||
    64.3K 7K 40

    "Hai awak!" "Jangan kacau aku boleh tak aku rimas" "Selagi awak tak nak kawan dengan saya selagi tu saya akan kacau awak"

    Completed  
  • LOYAL | JJK
    133K 6.3K 38

    "Jangan macam-macam , aku dah lama tak raba orang" "Jangan kiss sapa-sapa selain aku" . . . . . . "Aku akan jaga kau sampai bila-bila" . . •Mengandungi kata-kata kesat , lucah dan sebagainya . Started ; Nov 26 , 2017 End ; April 11 , 2018 Highest Ranking ; #3 in bts ; #77 in fanfiction ...

    Completed   Mature
  • °naughty boss~jungkook
    90.9K 5.5K 41

    "Money is not everything!" - Kim Yeri "Stop talking shit. Prove it!" - Jeon Jungkook Kim Yeri, seorang pembuli di Densai Private High School ditakdirkan untuk kerja di sebuah syarikat... but guess what, boss tempat dia bekerja adalah manusia yang dia selalu buli time sekolah! Jeon Jungkook, dahulu seorang yang nerd be...

    Completed  
  • That Sexy Teacher Is My Wife?! K.T.H
    98.3K 4K 38

    When kau cuma umur 18 tahun tapi dh kena kahwin. Kahwin dengan Cikgu Sendiri pulak tuh. She's so hot that's make everyone fall in love with her. But how about Kim Taehyung? ~tekan read untuk tahu selanjutnya😘~ Sorry for any grammar mistake🙏🙏 Highest ranking #63 in romance

    Completed  
  • My Baby Girl [ TAMAT ]
    579K 8K 67

    Aiden Harrydison Balker; seorang yang mempunyai segalanya..Harta, wang dan pangkat semua dalam genggamannya.Dia seorang yang tampan dan mempunyai banyak syarikat di luar negara..Seorang yang dingin dan tak berperasaan semenjak ibu bapanya bercerai disebabkan oleh ibunya..Sisi gelapnya yang satu itu iaitu "Mafia" tak k...

    Completed  
  • MY MR HUSBAND |✔|
    5M 156K 84

    Nathaniel Adzrian: Seorang yang berpengaruh dan dikenali sebagai CEO diluar sana. Mukanya selalu dingin tiada secelit pun senyuman diwajah kacaknya. Malah dia juga seorang Mafia! tiada siapa yang tahu kerja "kedua" dia itu kecuali sepupunya. Dan dia telah disatukan oleh mamanya dengan seorang gadis yang tak dikenal...

  • C || 전정국 || LOVE LASTS FOREVER || JJK
    63.6K 7.1K 44

    "Pegang tangan saya dan saya akan selalu ada dengan awak, Jeon Jungkook." "Siapa kau?" "Orang yang nak tengok awak bahagia."

    Completed  
  • ᴏᴜʀ ᴍɪsᴛᴀᴋᴇ | ᴊɪᴍɪɴ ✔
    132K 12.7K 52

    ❝ Kalau begitu, kita jadikan ianya adil bersama. Ini adalah kesilapan kita berdua. Our mistake.❞

    Completed   Mature
  • M Y E N C I K M A F I A
    950K 37.2K 76

    Action | Romance Cinta. Datang, pergi tanpa dipinta. Tidak mengira masa dan tempat. Tidak mengira siapa dan bagaimana. Ianya cuma... Hadir. Maka sejahat-jahat pembunuh juga, layak untuk mencintai dan dicintai bukan? Mungkin mereka tiada senyuman yang paling manis, padang bunga ros indah, cincin berlian untuk jari si...

    Completed  
  • [ COMPLETE ] Captain ; Park Jimin
    136K 14.7K 50

    | Park Jimin X Jeon Haerin | Jeon Haerin, bertunang secara paksa selama hampir dua tahun. Sedikit pun dia tak pernah melihat wajah tunangnya. Lelaki itu terlalu misteri. Mesej tidak pernah. Call lagilah mustahil. Cover paling cantik dari @deoqyu_ ❤ -- ©mintyon- malay fanfiction

    Completed  
  • [ COMPLETE ] Him And I ; Jeon Jungkook
    94.3K 10.6K 41

    | Jeon Jungkook X Lee Seoyun | me : I don't like him me : I don't like him me : I don't like him me : I don't like him him : hi me : oh shit cover paling cantik dari @deoqyu_ ❤ start ; 300819 end ; 290120 __ ©mintyon- malay fanfiction.

    Completed  
  • [C] ISTERI TUAN MUDA KOOK • JJK ✔
    124K 8.7K 107

    Hanya Kim Jooyeon je yang layak bertakhta dalam hati Tuan Muda Kook. I love you, mama !

    Completed   Mature
  • [✔️] 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦
    354K 26.3K 62

    𝐫𝐨𝐬𝐞 𝐱 𝐣𝐮𝐧𝐠𝐤𝐨𝐨𝐤 a daily instagram of rosekook family all of this picture is from pinterest and instagram, credit to the owner cover by zaerilyn ©️juvcharts, 2019

    Completed  
  • [C] TE AMO | JJK ✓
    434K 36.5K 98

    [OLD TITLE: BABY GIRL] "Each day, I love you more." +Jungkook ft rachel Started; 1.01.2018, Monday End; 4.06.2019, tuesday Highest ranking #1 in Kpop Highest ranking #1 in Fanfiction ©heitsmehari

    Completed   Mature