Select All
  • AYU
    57.6K 202 1

    Kisah ayu yang bermain dengan bangla2 sehingga berlaku perkara yang tidak diingini

  • CERPEN [dewasa] 21+ ll
    1.3M 33.2K 32

    Anggap ini season keduanya ya gaes 😁 Yang penasaran sama season satu, silahkan mampir ke sebelah.

    Mature
  • KISAH dari INTERNET 1.0
    1.2M 2.3K 80

    sekadar berkongsi

    Completed  
  • Legenda Panas Lisa Mona
    630K 6.8K 90

    Kisah seorang gadis bernama Mona Lisa Antari, ia biasa dipanggil Mona. Awalnya ia hanya seorang gadis polos, namun perjalanan masa lalu merubahnya menjadi penggila seks bebas. Ia berpacaran dengan sesama penggila seks bernama Steven Chong. Ia memiliki seorang sahabat cowok bernama Joni Jones yang kehidupannya sangat k...

    Completed   Mature
  • The Dark Side of Me (18+)
    71.4K 210 4

    Nadia, Sarah, dan Syifa, perempuan yang bersahabat dengan penampilan berhijab ternyata memiliki sisi liar di balik penampilannya dari sisi biasanya sebagai perempuan yang aktif dalam berorganisasi, pintar dan tekun. Lelaki mana yang tidak penasaran dengan sisi lain dari karakteristik tiga wanita cantik dan pintar ters...

    Mature
  • Terjebak Hutang Budi
    194K 700 9

    sss

    Completed   Mature
  • Asmah, Bini Muda Yang Menawan.
    395K 1.3K 10

    Bermula dari pertolongan ke atas sepasang suami-isteri yang membawa anak kecil yang menolak motor dalam keadaan cuaca yang sedang hujan lebat dan berakhir dengan seks di atas sofa.

    Completed   Mature
  • My Another Short Stories
    1.2M 62.9K 26

    Masih sama kok...isinya short story yang hanya terdiri dari beberapa part saja... Udah aku tag MATURE lho ya...jadi readers tersayangku pasti udah bisa nebak isinya seperti apa..

  • Cerpen
    304K 554 87

    Cerpen

    Mature
  • ISTRI YANG DIJUAL (TAMAT)
    356K 3.5K 15

    Menceritakan tentang Atun, seorang istri yang dijual oleh suaminya sendiri.

  • WANITA PEZINA
    173K 2.3K 23

    Pergaulan di luar batas membuat wanita bernama Imah hamil di luar nikah dan mengharuskan dia menjalani pernikahan dini kemudian bercerai. Hari-hari selanjutnya dia berpetualang dengan beberapa laki-laki, membuatnya terjebak dalam lubang perzinahan dan menghasilkan beberapa anak kandung yang berbeda nasab.

  • 18+ Bantal
    21.1K 53 1

    ".... Ira tak nak ira takut. Nanti suami Ira tahu macamana?." soal Ira sambil menahan dadaku dengan kedua tangannya.

    Mature
  • rahsia isteri ku
    51K 178 1

    nama aku zakir,dan isteri ku sarah kami dah berkahwin selama 10 tahun,isteri sudah berumur 37 an tetapi badan dan wajah nya macm seusia 20an isteri ku berkerja di syarikat guaman yg mana isteri ku seorang peguam.. kami sudah mempunyai 1 org anak. hari ni hari anniversary perkahwinan kami jadi aku sngaja balik awal ,,s...

  • Rutin Isteriku dan Skandal Sebelum Raya (2014-2015)
    44.1K 148 1

    Asalnya story ni adalah sebahagian dari post sulung aku kat wattpad ni- 'Isteriku Terlanjur Threesome Dengan Hasrul'. Dijadikan story berasingan supaya main story tak berjela-jela. Ringkasan asal usul story ni: Bulan puasa tahun 2015 adalah kali kedua aku benarkan El disentuh Hasrul. Kali pertama adalah ketika di bul...

    Completed   Mature
  • Gangbang Semua Lubang, Punggung Dan Pantat Ku
    71.9K 181 1

    Dirogol warga asing

  • Skandal Celebrity
    72.5K 188 2

    Luna belum pernah berpikir sejauh ini sebelumnya. meskipun ia iri melihat satu persatu rekan-rekan seprofesinya menjadi pemeran utama dengan dongkrakan uang dan juga seks. sementara ia hanya kebagian menjadi peran pengganti. sungguh semua ini Tidak adil Bagi Luna, ia tamatan sekolah seni teater dan ia mempunyai kema...

  • Ex-BF Isteriku (Season 2) : Sayang dan Dendam Suami
    230K 710 6

    Kalau dah baca Season 1, silakan terus membaca Season 2 kalau berbaloi. Mengisahkan tentang kehidupan terlarang Nur bersama suaminya... Aku merasai suamiku mencabut batangnya dari cipapku. Aku biarkan kerana aku sedang mengaturkan kembali nafasku yang mengah. Namun seketika kemudian, aku merasakan dia menjolokkan kemb...

    Completed   Mature
  • Ros salah masuk, dan hidup berubah
    35.5K 150 1

    Ros, pelajar undang-undang di IPTA hilang bilik hostel, dan masuk kedalam dunia Hanisah. Budak Ipoh yang pemalu dan bangga akan berubah.

    Completed   Mature
  • AKU ISTERI SEPI
    512K 2.2K 11

    Nama aku Hajar Shafiqah. Aku bukanlah sepi kasih sayang suami ku, tetapi aku sepi dari keperluan batinku. Ini kisah yang sebenar yang terjadi di alam perkahwinan ku. Pengakuan ini aku kongsikan disini, mungkin ada yang senasib dengan diriku. Ini adalah kisah sebenarku, yang aku kongsikan pada penulis ini.

    Completed   Mature
  • Crazy marriage
    3.2M 33.1K 67

    Kali ni sis nk buat dua² psiko.Best jgak la.Si heroin tu jenis mood x menentu...Hero pula...entah

    Completed   Mature
  • JOYCE just EnjoY the Life!!!
    40.9K 247 5

    UNTUNG SABUT TIMBUL UNTUNG BATU TENGGELAM Maknanya: Jika nasib baik akan mendapat kejayaan jika nasib malang akan mendapat kerugian. Anak gadis yang mengejar cita-citanya dan sudah pasti akan ada onak dan duri dalam mencari sebuah kejayaan.

  • Berahi Si Tukang Urut
    81.6K 172 1

    Layann