Select All
  • A BEAST IN LOVE
    1M 55.4K 57

    "Please,aarav its painfull " She pleaded her cruel husband who was waiting with A cigarette in his hand "Do you think I will leave you after what you did "he told with a smirk and pulled her from the floor and banged her head to the wall Her forehead was bleeding He pressed the cigarette on her soft hands making...

    Completed  
  • The Madu : The End
    7.1K 480 21

    Pertanyaan tentang hakikat kehidupan memang tidak ada habisnya. Kita tidak bisa memilih harus dilahirkan pada situasi tertentu, sebab semuanya itu adalah kedaulatan yang kuasa. Hidup sesungguhnya adalah misteri yang didalamnya ada bahagia dan kesedihan. Kita sebagai manusia hendaknya mampu mengambil pelajaran hidup da...

    Completed  
  • Cinta Dalam Hati For Mr. Mateen .
    7.6K 285 19

    Dia Jejaka yang kusukai akan tetapi hanya tersimpan dihati dan tak mampu diluahi.Dia Jejaka yang hidup dalam kemewahan dan ada segala-segalanya yang diimpikan oleh setiap manusia.Wajahnya yang tampan , macho dan semua jenis citarasa wanita didunia ini ada padanya.Dialah Mateen Danial seorang yang berpendidikan dan seo...

  • Nak Awak Juga !!✔
    894K 19.4K 54

    Alia Maisara seorang gadis yang yang sangat ceria dan sentiasa mengikut telunjuk diri sendiri , tak suka bila orang lain bantah apa yang dikatanya , seorang yang gilakan kucing dan kalau dia sudah jatuh hati tiada siapa boleh halang dia dari mengejar lelaki itu Lukman SyahRizal seorang CEO di sebuah syarikat yang begi...

    Completed  
  • K I N G •2• ✔
    21K 694 20

    "Thanks" "For what?" "For let me love you wholeheartedly" "Gosh! Stop make me melting with your sweet mouth. Bersemut nanti skrin phone orang" "Love you!" "Love you more abang!" "Till forever?" "Nope! Till infinity" "Untill Jannah la. Nampak alim sikit" "Okay! untill jannah. Cinta kita, hati kita akan sentiasa bersa...

    Completed  
  • Suamiku Putera Brunei *slow Update
    3.4K 77 6

    Disebabkan Author tak tahu adat adat di istana, apa yang ditulis Author ni mungkin bertentangan dengan adat adat sebenar di istana.. Jadi, Author nak minta maaf kalau ada kesilapan.. ???

  • K I N G ? ? ✔
    130K 4.1K 55

    A KING IS NOT COMPLETE WITHOUT HIS QUEEN *Hanya Rekaan Semata Mata* Percintaan yang tak diduga. Percintaan yang tak berwakilkan harta. Percintaan yang tak mementingkan pangkat serta darjat. Cinta itu tidak kenal siapa raja siapa rakyat. Yang penting cinta itu bukan setakat buta,malah ia juga bisu serta pekak. "Saya n...

    Completed  
  • Suamiku Encik Tengku
    62.8K 1.7K 12

    Author tak reti nk buat sinopsis...klau korang nk tau mcm mne cite nie...baca lhaaa

  • CEO KACAK SUAMIKU?!
    30.2K 591 6

    Nur Qalisya Airis seorang Gadis bertudung berumur 17 tahun berkahwin dgn Muhd Syazril Arash 21 tahun atas permintaan ibu bapa nya..manakala Muhd Syazril Arash pula terima untuk berkahwin dgn Nur Qalisya Airis untuk memegang jawatan CEO dlm syarikat bapanya "Asal kau terima?!" "Mama yang suruh" Adakah rumah tangga qa...

  • ISTERIKU DOKTOR SUAMIKU CEO
    37.4K 548 3

    Mengisahkan seorang perempuan yang bernama Nur Qhalesya Binti Mohd Harun atau Lesya yang baru sahaja pulang dari UK. Apabila tiba di KLIA dia dilanggar oleh seorang mamat yang sombong dan berlagak.Selepas dilanggar Lesya terjatuh dan tiba - tiba lelaki itu berkata "ehh kau ni buta ke apa?"dengan perasaan yang marah."...

  • Suamiku ceo
    215K 4.2K 20

    Aira Dhia Rana yang terpaksa berkahwin dengan seorang ceo yang terkenal iaitu Muhammad Arash Mikael Berlakunye insiden yang tak terduga yang meyebabkan mereka mengenali antara satu sama lain tetapi mereka tidak tahu yang mereka akan berkahwin. Apabila Arash mengucapkan cinta pada Aira datang pula kekasih lamanya, mena...

  • Tuan Zarief Khairil (New Version)
    145K 4.8K 11

    Setelah bertahun tahun tidak menjejakkan kaki ke tanah air kerana bermasam muka dengan ayahnya sendiri menjadikan Faryna Aireen sangat liat untuk pulang ke Malaysia. Bertahun tahun jugalah dia hidup sendirian di negara orang tanpa bertanya khabar tentang orang tersayang hingga dia menjadi terlalu selesa berseorangan. ...

  • Reach
    473 10 5

    "What is meant for you will reach you even if it is underneath two mountains. What is not destined for you will not reach you even if it is between your lips." - Umar Ibn Al-Khattab رضي الله عنه Abdul Mateen and Aisyah Malika are two souls from different ends of the spectrum. However complicated the route of marriage...

  • HELLO SI PENCURI HATI ✔
    184 3 4

    Pertemuan yang berlaku 16 tahun yang lalu kini berulang kembali apabila mereka dipertemukan kembali . " jom khawin " Tengku Mateen Daniel " i don't know you well " Nurul Qayla Sofea " but i know u well , kau dah janji dengan aku . kau dah curi hati aku . tak semudah itu aku nak lepaskan kau " " what are you talking...

  • Abdul Mateen
    423 1 1

    He thought me to be BRAVE He thought me to be HONEST He thought me to be PURE I was thinking that LOVE is just a phrase.. But he really change my perception about LOVE..He have what I'd .. He's the reason why i was born into this world.. He's my LUCKY STAR.. I love you so much Abdul Mateen.. even our eyes rarely see e...

  • Captain Abdul Mateen
    10.4K 285 9

    "We need to get married, Hasha"- MATEEN "Hah? Why? There's a lot of other options, Mateen. But not this one. It's crazy"-HASHA "For the sake of our fans and nama baik istana" -MATEEN "Excuse me? They're your fans" -HASHA "They use to be my fans but now they're ours" - MATEEN "But, there's no love between us.... "- HA...

  • My Prince 🤴🏻
    1K 13 5

    It's about a girl who named Caradémia Lillie Issabella Vern-Jack. People called her Mia as a nickname. She is so beautiful, rich and kind. Almost every guy type and also many haters cause she's beautiful. She also a very shy and quiet girl. People thought she's arrogant but she's not when u already know her. She's mo...

  • Serpihan Cinta ii : Tautan Melankolia
    9K 197 11

    "Mateen, why you treat me damn like this."- Pengiran Bini Sharifah Ameera. Penyeri rumah tangga Abdul Mateen dan Sharifah Ameera makin bertaut, Hadirnya, Pengiran Anak Sharifah Hana NurBella Bolkiah Pengiran Anak Syed Razzin Arsyad Bolkiah. Pastinya menambah seri dalam rumah tangga. Hidup sebagai pasangan kerabat tida...

  • Love You, My Prince
    119K 3.6K 61

    [Was Antara Kau, Dia & Dia] Saat Mateen melihat Elisa buat kali pertama, hatinya sudah mula menyukai gadis ini. Dalam masa yang singkat, dia berusaha untuk mengenalinya. Tetapi Elisa sudah membina tembok yang kukuh untuk menepis seorang lagi lelaki hadir dalam hatinya. "Kalau ada jodoh, kita jumpa lagi" - ELISA Itu ka...

    Completed