Select All
  • After Meet Baby┊✓
    140K 19.3K 31

    1st in #winwin 18/03/21 1st in #winrose 21/10/20 1st in #dongwinwin 11/11/20 1st in #sicheng 21/12/20 1st in #roseannepark 11/05/21 Winwin dan Rose, mereka yang awalnya orang asing kini harus berperan sebagai orang tua untuk balita yang tak sengaja Rose temukan. akankah keduanya berhasil menemukan orang tua dari bali...

    Completed  
  • yo neighbor! // winwin
    216K 32.5K 59

    Dimana seorang mahasiswi jurusan teknik sipil tiba tiba dititipin cowok cina lucu sengklek sebagai tetangga oleh sepupu nihonnya yang ga kalah gebleknya. . . . (Cerita dibuat untuk konsumsi pribadi (dan juga karena malu) jadi diprivate mohon maaf sebelumnya;;)

    Completed  
  • Bad Boy Is My Boyfriend
    272K 18.8K 65

    FOLLOW SEBELUM MEMBACA! WARNING! Mengandung kata-kata kasar! Jadi, bijak dalam membaca okey❤ Bahasa non-baku! 'Bintang Aerglo Galexia'. Bagi sebagian anak SMA Arjuna takut jika mendengar nama itu. Tetapi bagi kaum hawa, dia malah menjadi incaran hampir semua cewek. Tubuh atletis, terlahir dari keluarga yang kaya raya...

  • Dirimu Untukku [BAKAL TERBIT]
    3.4M 26K 26

    🏅The Wattys 2020 | Winner - Romance Tengku Raykal Aidan. - merupakan seorang Doktor. Dia telah kehilangan kekasih hati disebabkan satu kemalangan yang menimpa gadis itu. Pemergian gadis itu tidak dapat diterima dengan hati yang terbuka. Hatinya juga tidak terbuka untuk mana-mana perempuan kerana dia masih sayang dan...

    Completed  
  • OG || 김태형 || Flower Road || Kth
    52K 11.5K 69

    "Aku tak tahu kenapa tapi aku tak suka kau." - Taehyung. "Nak suka saya ke nak benci saya ke itu hak awak. Saya tak boleh paksa awak untuk suka saya." - Yiseo Tarikh mula: 10/07/20 Tarikh tamat: - Highest rating #24 in fanfiction

  • That Sexy Teacher Is My Wife?! K.T.H
    98.3K 4K 38

    When kau cuma umur 18 tahun tapi dh kena kahwin. Kahwin dengan Cikgu Sendiri pulak tuh. She's so hot that's make everyone fall in love with her. But how about Kim Taehyung? ~tekan read untuk tahu selanjutnya😘~ Sorry for any grammar mistake🙏🙏 Highest ranking #63 in romance

    Completed  
  • KPISA✔️
    2.2M 109K 66

    Because no matter what, I'd still choose you. Highest rank [#1 in romance](3-8/08/18) [#4 in romance 10/02/18][13/2/18] Start:22/09/17 END:17/02/18 Cerita ini mengisahkan tentang kehidupan gadis berumur 17 tahun yang berpindah ke negara asalnya setelah 10 tahun tidak pulang. Tidak hanya itu, dia juga terpaksa masuk k...

    Completed  
  • My Baby Girl [ TAMAT ]
    580K 8K 67

    Aiden Harrydison Balker; seorang yang mempunyai segalanya..Harta, wang dan pangkat semua dalam genggamannya.Dia seorang yang tampan dan mempunyai banyak syarikat di luar negara..Seorang yang dingin dan tak berperasaan semenjak ibu bapanya bercerai disebabkan oleh ibunya..Sisi gelapnya yang satu itu iaitu "Mafia" tak k...

    Completed  
  • MY MR HUSBAND |✔|
    5M 156K 84

    Nathaniel Adzrian: Seorang yang berpengaruh dan dikenali sebagai CEO diluar sana. Mukanya selalu dingin tiada secelit pun senyuman diwajah kacaknya. Malah dia juga seorang Mafia! tiada siapa yang tahu kerja "kedua" dia itu kecuali sepupunya. Dan dia telah disatukan oleh mamanya dengan seorang gadis yang tak dikenal...

  • [C] ISTERI SEMENTARA|PJM
    28.8K 2.1K 23

    "kita kahwin lepas setahun kita cerai." "Gila." COMPLETE

    Completed  
  • Bad Boy In Luv || Completed
    15.7M 563K 45

    In which a girl hides a big secret behind those nerd glasses. Credits for the cover goes to @Jiminfication :D Highest rank: #2 in fanfiction (10/30/17) Start: 08/??/15 End: 12/21/15

    Completed  
  • The Badboy's Girl +pjm ✅
    40.7K 2.2K 18

    Kim Eunseo baru sahaja berpindah ke Seoul. Tetapi, malang baginya, baru sehari sahaja, dia sudah terserempak dengan 5 orang budak yang popular di sekolah. "Apa kau nak?" "Aku nak kau." Beautiful cover by - @sofftae ❤️ 15/11- #4 in romcom

    Completed  
  • C || 전정국 || LOVE LASTS FOREVER || JJK
    63.7K 7.1K 44

    "Pegang tangan saya dan saya akan selalu ada dengan awak, Jeon Jungkook." "Siapa kau?" "Orang yang nak tengok awak bahagia."

    Completed  
  • CHAINED ANGEL ft KTH ✔
    56.9K 5.8K 30

    ❝Kahwin dengan saya.❞ started : 28 January 2019 ended : 02 July 2019

    Completed  
  • (S1&S2) Belle Áme | 뵈 ✓
    134K 19.1K 77

    [OLD TITLE: INSIDE THE BEAUTY] Tak cantik tak apa, yang penting you have Belle Áme, means beautiful soul. Season One: Kita hanyalah dua orang manusia yang ditemukan dengan harapan untuk bahagia. Namun harapan taklah seindah dan boleh digapai. Season Two: Aku hanya lelaki yang masih berharap yang dia akan kembali kepa...

    Completed  
  • ᴏᴜʀ ᴍɪsᴛᴀᴋᴇ | ᴊɪᴍɪɴ ✔
    132K 12.7K 52

    ❝ Kalau begitu, kita jadikan ianya adil bersama. Ini adalah kesilapan kita berdua. Our mistake.❞

    Completed   Mature
  • M Y E N C I K M A F I A
    951K 36.7K 75

    Action | Romance Cinta. Datang, pergi tanpa dipinta. Tidak mengira masa dan tempat. Tidak mengira siapa dan bagaimana. Ianya cuma... Hadir. Maka sejahat-jahat pembunuh juga, layak untuk mencintai dan dicintai bukan? Mungkin mereka tiada senyuman yang paling manis, padang bunga ros indah, cincin berlian untuk jari si...

    Completed  
  • [ COMPLETE ] Captain ; Park Jimin
    136K 14.7K 50

    | Park Jimin X Jeon Haerin | Jeon Haerin, bertunang secara paksa selama hampir dua tahun. Sedikit pun dia tak pernah melihat wajah tunangnya. Lelaki itu terlalu misteri. Mesej tidak pernah. Call lagilah mustahil. Cover paling cantik dari @deoqyu_ ❤ -- ©mintyon- malay fanfiction

    Completed  
  • [ COMPLETE ] Him And I ; Jeon Jungkook
    94.3K 10.6K 41

    | Jeon Jungkook X Lee Seoyun | me : I don't like him me : I don't like him me : I don't like him me : I don't like him him : hi me : oh shit cover paling cantik dari @deoqyu_ ❤ start ; 300819 end ; 290120 __ ©mintyon- malay fanfiction.

    Completed  
  • [C] ISTERI TUAN MUDA KOOK • JJK ✔
    124K 8.7K 107

    Hanya Kim Jooyeon je yang layak bertakhta dalam hati Tuan Muda Kook. I love you, mama !

    Completed   Mature
  • [✔️] 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦
    355K 26.3K 62

    𝐫𝐨𝐬𝐞 𝐱 𝐣𝐮𝐧𝐠𝐤𝐨𝐨𝐤 a daily instagram of rosekook family all of this picture is from pinterest and instagram, credit to the owner cover by zaerilyn ©️juvcharts, 2019

    Completed  
  • Perubahan [EA] [IN EDITING]
    64.6K 3.4K 51

    Pandangan beku diberi kepada orang sekeliling. "Stop lying them, Ali" Permainan emosi. Watak pinjaman dari WauStudios.

    Completed  
  • 𝓊𝓁𝓏𝓏𝒶𝓃𝑔
    91.1K 6.9K 54

    " collection of ulzzang ❤ ↺ credit cover : bloncevelvet-

    Completed  
  • Not For Sale!! [Vrong]
    17K 1.9K 38

    Taehyung dikenali sebagai namja yang sangat berkarisma dan pemilik saham Kim entertaiment.Sikapnya sangat tegas dalam urusan perkerjaan.Pada suatu hari,dia terjumpa dengan seorang pelajar bernama Chorong di depan bangunan Pejabatnya. Dan pada saat itu dia mulai mengenal erti cinta pandang pertama dan mencari tahu tent...

    Completed  
  • The Mafia's Princess (Jungkook × Reader)
    139K 2.6K 8

    He... He is the boss of the most powerful mafia in Korea... But... He also love me more than anything because I'm his little princess.

  • Don't Leave (MALAY)
    75.7K 5.5K 21

    Bangtan, bagi Jimin mereka ialah keluarganya, Baginya mereka adalah segalanya. Hidup mereka selalu dipenuhi dengan memori indah. Mereka saling melengkapi. Tapi,Segalanya berubah semenjak dia disahkan menghidap barah otak peringkat serius. kesilapan demi kesilapan dilakukannya akhirnya membuatkan bangtan dalam kesusah...

    Completed  
  • Teacher || Jeon Jungkook
    39.3K 1.9K 71

    +Kisah cinta ini bermula bila Cikgu Sains suka kat aku . Ye aku , Lisa Kim+

    Completed  
  • [C] TE AMO | JJK ✓
    434K 36.5K 98

    [OLD TITLE: BABY GIRL] "Each day, I love you more." +Jungkook ft rachel Started; 1.01.2018, Monday End; 4.06.2019, tuesday Highest ranking #1 in Kpop Highest ranking #1 in Fanfiction ©heitsmehari

    Completed   Mature
  • I'm Sorry || Jeon Jungkook
    109K 5.4K 60

    "Saya minta maaf sebab selalu lukakan hati awak , saya selalu pedulikan perasaan awak selama ni . Im sorry , sayang" - Jeon Jungkook

    Completed  
  • Mine || Jeon Jungkook
    22K 1.5K 79

    "Even aku sekarang gaduh dengan Hani , tapi aku tak kesah pun dia tak jadi milik aku.."-Jungkook "Apehal pulak ?"-Nahee "Because I want you to be mine"-Jungkook

    Completed