Select All
  • [OG] SECOND CHANCE - 두번째 기회 [VRong] 💌
    11.2K 885 25

    Kim Taehyung dan Kang Seulgi dibesarkan bersama di kejiranan yang sama. Mereka juga ke sekolah yang sama sejak tadika lagi. Di situlah Taehyung berjumpa dengan Mark. Dan persahabatan mereka bertiga terjalin sehinggalah naik remaja. Namun persahabatan yang kukuh di antara Taehyung dan Mark mulai renggang semenjak kehad...

  • [OG] Corpse Bride + Kim Taehyung
    1.1K 356 8

    "If you married me, I will sleep together with you in a coffin and we can spend our first night together romantically" - Corpse Bride + Kim Taehyung ___________________________ Cho Aro gadis yang berusia 23 Tahun itu baru sahaja pulang ke Korea setelah tamat pengajiannya di New Zealand. Dia tinggal bersama...

  • For the Wounded And the Lost
    6.5K 1.1K 19

    Ada banyak yang disembunyikan si pemuda, dari kematian orangtua, ribuan luka hingga cacat mentalnya. Kim Tae Hyung mengatakan dirinya gila, namun Jung Soni bersumpah kalau si menyebalkan masih waras seutuhnya.

    Mature
  • K I N G D O M | King Must Die
    161 46 4

    Azalea, a flower that kills thousand. Her enchanted gaze could froze time and her scent drives, me crazy. - Kim Taehyung - Taehyung Kim, The F - ing Lord and his noisy musketeers. One word, stupid. I hate him whenever he tried to 'a c c i d e n t l y' seduce me. Sure, he's annoying. Ugh. - Azalea Jasmine - But tim...

    Mature
  • 5 AM | kth ✔
    114K 8.1K 45

    In which you see him every night at 5.00 AM. Credit for the amazing cover to @S0FTHYUNG

    Completed  
  • Mr. Playboy | Taehyung
    53.3K 4.6K 72

    ❝Kau nak aku kiss kau lagi sekali ke, hmm? Sayang?❞ Apabila seorang wanita telah disatukan dengan playboy, apakah yang bakal terjadi dalam rumah tangga mereka? © sincerelytae 2015 started: 25 April 2015 status: complete cover made by @jimengkim

    Completed  
  • [C] Snow Flower | 태형
    1K 415 38

    【 KIM TAEHYUNG STORYLINE 】 ➛ bangtan malay fanfiction ➛ sad romance + crack + thriller You're like a snow flower. Cold like snow and pretty like the flower. And I'm becoming the snow, to protect you always. + psst- penulisan macam budak darjah 3 nguengg🗿 sᴛᴀʀᴛ : 10 . 03 . 2021 ᴇɴᴅᴇᴅ : 26 . 03 . 2021 A STORYLINE BY @s...

    Completed  
  • Love
    708 307 8

    [Flowerland Collection] "Shouldn't I love you more?" Lafaz Taehyung selepas menerima sekeping kad daripada Si dia yang telah meninggalkan Kim Taehyung. - Alkisah yang tiada kena mengena tentang yang hidup mahupun meninggal dunia. Beautiful Cover : @chiminielee Published Book - No. 4 Start: 1/1/2021 End: 1/1/2021 Edite...

    Completed   Mature
  • Perfect Man | Taehyung [REWRITING]
    5.2K 309 23

    ❝You make me wanna be a better man, darling.❞ The spark takes place when a girl is dragged to a birthday party, and met a handsome, brilliant young man but little did she know, their encounters spiral into an exciting turn of events. © sincerelytae 2020 started: 30 December 2020 status: under process of rewriting hi...

    Mature
  • v; living la vida. ✔️
    5.7K 1.4K 39

    [C] -kth LLV SEASON 1. "Yup, selipar aku lagi mahal dari baju kau. So what?" • 2021 •

    Completed  
  • [ COMPLETE ] The Path To Your Heart ; Kim Taehyung
    57.9K 8.6K 58

    | Kim Taehyung X Kim Eunjae | Nothing hurts more than realizing he meant everything to you but you meant nothing to him. __ malay fanfic start ; 140320 end ; -

    Completed  
  • ᴏᴘᴘᴀ sᴀʀᴀɴɢʜᴀᴇ! | ᴛᴀᴇʜʏᴜɴɢ✔
    139K 11.2K 68

    ❝ Aku tak pernah anggap kau sebagai adik angkat aku. ❞

    Completed   Mature
  • [COMING SOON] Mafia 마피아 (Taehyung Fanfiction)
    642 120 1

    "Kau.. isteri aku. Isteri yang aku cari 5 tahun lalu." Coming soon... cover : @flwriesy

  • Lemme Buy Some Love, Please? + kth
    29.3K 5.7K 21

    2020 [completed] + how to buy some love from a jerk

    Completed  
  • Bad Boy In Luv || Completed
    15.7M 563K 45

    In which a girl hides a big secret behind those nerd glasses. Credits for the cover goes to @Jiminfication :D Highest rank: #2 in fanfiction (10/30/17) Start: 08/??/15 End: 12/21/15

    Completed  
  • +Wish ; kth
    61.1K 9.9K 44

    "I wish to be with you until death"

    Completed  
  • [C] Halalkan Saya Untuk Awak 너에게 나를 할랄하게 만들어라 (BTS Taehyung)
    208K 25.6K 82

    "Saya suka awak." "Tapi- tapi awak masih haram untuk saya." "Ha- haram? Apa itu?" "Haram, tidak halal bagi saya." "Oh, okay. So what? Halalkan je lah saya." Cover by. @cocokies

    Completed  
  • [C] Bad Boyfriend | kth
    34.3K 4.2K 25

    Thriller short fanfiction. Jangan sesekali jatuh cinta dengannya, nanti kau sendiri yang akan merana. jeonseaguk- © 2020 Start ; 29/04/2020 End ; 30/04/2020

    Completed  
  • 𝗻𝗼𝘁 𝘀𝘁𝗿𝗼𝗻𝗴 𝗲𝗻𝗼𝘂𝗴𝗵 | ✓
    1.4K 357 11

    + jangan harapkan dia untuk berikan kau segalanya. sebaliknya kau beri segalanya untuk diri kau sendiri. siapa lagi nak sayang kau kalau bukan diri sendiri? s ; 29 October 2020 e ; 29 October 2020

    Completed   Mature
  • exotic love • ᴛᴋ ✓
    1.8M 81K 69

    [completed] in which a hate relationship between the schools biggest fuckboy, and the top student turns into love. but its more complicating than that

    Completed   Mature
  • [C] Jodoh Kecemasan •kth•
    28.3K 5.1K 41

    Noe Taehyung, doktor yang bertugas di jabatan obstetrik dan ginekologi bertemu Choi Laliz, gadis yang menghidap penyakit kronik berbilang berjaya memecah satu persepsi yang dipegang bertahun lama. Tekanan kerja mengundang kecamuk di jiwa sehinggakan jejaka itu yang tidak mahu terikat dengan apa-apa perhubungan memete...

    Completed  
  • OG | Her Majesty : Malika Al-Azwar [KTH]
    4.8K 1.3K 45

    THE BEST FANFICTION [EMERALD AWARD] •An Action Romance Islamic Fanfiction• "Taehyung nak bawa saya ke mana?" Dia terkalih sesaat ke arahku. Senyuman terukir manis. "Dalam hati saya. Saya nak simpan dan kurung Malika dalam hati saya sampai bila-bila." ×•× He is hers, and she is his. She is his graceful queen, while he...

  • [C] SECRET AGENT
    70.3K 7.2K 33

    " Selesaikan misi kau , Semuanya akan jadi seperti biasa ." [ COMPLETE ] [ 1st OCTOBER 2018 ] Cover made by ; @Taegi_s

    Completed  
  • [COMPLETED] Cold-Hearted Bride 냉담한 신부 (Taehyung BTS)
    553K 67K 98

    "Sanggup ke kahwin dengan saya?" Angguk. "Betul awak sanggup?" Angguk lagi. "Awak gantikan tempat Jin tau ni." Dia angguk lebih lama untuk yakinkan aku. "Tapi saya dah tak ada apa-apa." Dia menarik nafas panjang dan lepaskannya perlahan-lahan. Aku merenungnya, mohon jawapan. "Saya cuma perlukan cinta awak, dan saya p...

    Completed  
  • The Starry Sky + kth
    96.1K 17.2K 51

    2020 [completed] + between friendship and love

    Completed  
  • [✔] LIFE SAVER | 김태형
    2.4K 473 27

    "Macam mana kau selamatkan aku malam tu..?" - Kim Taehyung - "Tapi aku just nak kau tahu yang aku bukan macam manusia biasa." - Park Hana - Kim Taehyung yang berniat untuk membunuh dirinya tidak kesampaian apabila diselamatkan oleh seorang perempuan yang dilahirkan dengan satu kuasa yang istimewa dan ia membuatkan Kim...

    Completed  
  • SUDDENLY SERIOUS | KTH [13+] ✔
    613 107 8

    PEMENANG PREMIO DEL LIBRO - BOOK AWARD KATEGORI FANFICTION 🥇🏆 SHORT ISLAMIC FANFICTION [TAEHYUNG X READERS] SEMPENA PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN #COVID19 #DUDUKRUMAH #STAYHOME Putri Wafiyah Aqilah seorang gadis muda yang menghidap skizofrenia dan rape trauma syndrome. Dia juga telah berkahwin dengan seorang usahawa...

    Completed  
  • [C] ♡Inseparable Love (불가분의 사랑)♡ ●Taehyung●
    3.1K 787 35

    ●Kim Taehyung Fanfiction● "Tiada yang mustahil kalau cinta dan sayang itu sentiasa ada walaupun dalam jarak jauh." ※ start : 1 May 2020 ※ end : 3 June 2020 ✩ target : 1K views and 500 votes, please

  • {C}Guardian|Boy Meets Evil
    5.9K 920 35

    Guardian| Boy meets evil [1] Kim Taehyung Fanfiction "Sambut tangan aku, kita ke neraka bersama sama" Gadis misteri tersimpan seribu rahsia. Datangnya bersama cinta, tugas ke dunia tersebut adalah untuk memikat hati manusia tetapi dengan berbakikan masa yang singkat sempatkah dia memikat hati jejaka tersebut? storylin...

    Completed  
  • Suami Perfection ° kth
    120K 18.7K 40

    " Aku terima nikahnya ... " - Muhammad Riz Aiman Kim ••• - Islamic Fanfiction Malay - - The Winner Watty's Awards 2019 - Cerita ini mempunyai unsur-unsur keagamaan, yang salah harap diperbetulkan, yang betul harap diambil iktibar. Siri Bangtan Mualaf ; Book 1 - Suami Dari Neraka ° jjk [Ended] Book 2...