Select All
  • [C] Love Hate | JJK ✓
    162K 23.9K 66

    Dapatkah seorang playboy seperti Jeon Jungkook mencuri hati gadis cantik namun dingin, Sofia Edler Park? Jatuh suka pada pandangan pertama itu normal untuk lelaki playboy seperti dia, tapi lama kelamaan dia menjadi ketagih untuk berjumpa dengan gadis itu. Adik tiri kepada Jimin yang merangkap kawan kepada dirinya. So...

    Completed   Mature
  • Last Promises
    209 121 9

    Pertemuan antara dua dunia yang membawa kepada cinta terlarang. Semuanya berlaku apabila yang difikir rumahnya rupanya milik orang lain. "Who are you?" - Jeon Jungkook "..." - Kim Saera Namun dia tidak tahu yang dia telah berdepan dengan masalah yang paling besar! Rumah yang dimasuk bukanlah rumah...

  • HIS LITTLE WIFE + 전정국
    5.4K 1.1K 21

    Status : E-Book Rated : 15+ Karya ke-12 BUKU INI TIDAK LENGKAP. SELEBIHNYA ADA DI E-BOOK. "Okey... apa awak nak, Encik Yadrian Louis Jeon?" - Yelyn Laura Jung "Kalau aku cakap aku nak kau jadi isteri aku... apa kau nak buat?" - Yadrian Louis Jeon "Hah?" - Yelyn Laura Jung "Jadi, isteri aku Cik Yelyn Laura Jung? Ak...

    Completed  
  • Lagenda Crush Durjana ; jjk
    1.7M 161K 76

    "Trust me when i say, i'm staying through hardship. Love still remain ." ♡'・ᴗ・'♡ ; dalam proses Re-write. [2017-2020] Start S1 : 16 Oktober 2017 End S1 : 20 April 2018 Start S2 : 1 July 2018 End S2 : 3 November 2018 ♡ ; LCD VER 2020 start : 22 September 2020

    Completed  
  • (C) DEVILISH (CRUELTY)- JJK
    66.3K 11K 77

    Cinta dan benci. Cliche short story

    Completed  
  • [SUDAH DIBUKUKAN] Isteri Simpanan, Jeon Jungkook | JJK
    1.3M 36.1K 21

    Aku sekadar isteri simpanan bagi Jeon Jungkook .. . "And kalau special pun, maybe kau ni kategori tempat aku lampiaskan nafsu aku." "Atau lebih tepat, Isteri Simpanan aku." "Saya cuma takut. Takut...saya mula bencikan awak." "Saya cintakan awak, Jeon Jungkook." Tiada hubungan istimewa antara kami. Hanya penuh dengan...

  • [c] SUAMIKU SI CIKGU DINGIN | Jungkook
    148K 13.4K 23

    Han Yumi, gadis berusia 18 tahun yang kecil molek ni berhadapan dengan situasi yang sukar. Dia dipaksa untuk berkahwin dengan Jungkook, kerana keputusan peperiksaannya yang tidak memberangsangkan. Jungkook yang merupakan guru yang serba boleh di BigHit High menjadi suami-tidak-rela kepada Han Yumi. Mujurlah, perkahwin...

    Completed   Mature
  • Paper Heart : When The Long Love Story Ends
    16.8K 3.3K 79

    [RATE M+] [CHAPTER MANY AND LONG] [STORIES WITH COMPLICATED PROBLEMS] Menikah bersama seseorang yang membenci wanita bernama Kim Hyera, bukanlah perkara yang mudah. Semuanya berjalan dengan tidak sesuai yang ia inginkan, selalu banyak permasalahan datang menghampirinya. Hingga cinta Kim Hyera yang ia pedam lama untuk...

    Mature
  • •Love In Silence ; JJK•
    4.7K 1K 21

    [ON GOING] ꜰᴏʟʟᴏᴡ ᴅᴜʟᴜ ꜱᴇʙᴇʟᴜᴍ ᴍᴇᴍʙᴀᴄᴀ! Sosok yang selalu ia nantikan, sosok yang selalu ia tunggu. Kini mereka kembali dipertemukan dalam keadaan yang berbeda. Waktu mengubah semuanya, bahkan takdir membuat mereka mengingkari janji mereka masing-masing. Hyun Jina. Gadis yang selalu dianggap biasa saja oleh seorang Je...

  • 01 SEPTEMBER | 전정국
    133K 9.1K 67

    Status : Completed. THE CRUSH SERIES ONE : I NEED YOUR LOVE The Starzy's Award 2020 - The Best FanFiction Les Lumière Award 2020 - The Best Lumière FanFiction The Sewel Award 2021 - The Best Fanfiction Book Rated : 15+ flwrjin_ karya ke-06 _____________________ Story by: flwrjin_ Start: 13 Jun 2017 End: 13 Disember...

    Completed  
  • [C] Suami untuk Disewa | JJK✓
    294K 27.7K 52

    Bukan dari deep web, bukan juga pemerdagangan manusia. Aplikasi Suami Untuk Disewa (SUD) yang dibuat khusus untuk menyewa seorang lelaki untuk dijadikan suami. Jeon Jungkook adalah salah satu lelaki sewaan itu. Dia lakukannya atas kerelaanya sendiri. Kesempurnaan lelaki itu dari segi rupa yang memiliki paras yang tam...

    Completed  
  • The Unlucky Demon | Jungkook
    3.8K 1.3K 15

    Jungkook gembira tak terhingga kerana ini adalah perkerjaan pertamanya tapi perasaan curiga terdetik dihatinya. Apa sebabnya perempuan ini menyeru dia untuk datang ke mari? "A-Ajarkan saya matematik boleh?" ©Cover by @shortyybee

    Completed  
  • 666, devil first kiss.
    1.4K 422 19

    + the only things to say is, fuck him. also known as, Bad Boy First Kiss s | 13062020 e | # 1k reads - 8 June 2021

    Mature
  • [ON-GOING] 50 Days Before Leaving 출발 50 일전(JUNGKOOK BTS FANFICTION)
    22.1K 4K 57

    Seorang Jungkook yang terlupa tanggungjawabnya sebagai seorang suami. Dan seorang Min Young yang terlalu memendam rasa dalam hati sehinggakan berlaku kejam terhadap diri sendiri. Satu perancangan diatur kononnya untuk membalas dendam terhadap si suami, tetapi sekelip mata gagal kerana cinta dan sayang yang masih bers...

  • 7 Rings
    37.7K 5.3K 19

    Lelaki terkaya abad 21.

  • Boyfriend + jjk
    152K 24.2K 36

    2020 [completed] + here your cold-hearted-boyfriend

    Completed  
  • [C] Lafaz Ijab Kabulmu ◽ jjk
    87.6K 17.7K 72

    ❝ Awak bagaikan bidadari yang mengundang hati saya untuk ke syurga. Izinkan saya lafazkan ijab kabul untuk jadikan saya halal untuk awak buat selamanya ❞ ❝ Baiklah... Muhammad Isyraf Al-Firash ❞ Namun semuanya berubah bila ingatannya datang kembali.., Dialah Jeon Jungkook, lelaki yang berselindung disebalik kaabah.. ...

    Completed  
  • 𝐫𝐨𝐲𝐚𝐥 𝐭𝐫𝐨𝐮𝐛𝐥𝐞 ʲʲᵏ ᵇᵗˢ ✓
    909K 30.9K 45

    Seven Royals, Prince of Gwacheon, Kim Seokjin Lord Min Yoongi from Daegu Prince of Gwangju, Jung Hoseok Prince of Ilsan, Kim Namjoon Lord Park Jimin from Busan Prince of Daegu, Kim Taehyung and lastly, Prince of Busan, Jeon Jungkook. °°° You, the second Princess of Seoul (after your older sister) got engaged with the...

    Completed  
  • Royal Blood | JJK ✓
    2.3M 105K 58

    "You're bonded to me. You know what that means right? It means you can never escape me no matter how much you try." "I'm not trying to escape you, Jungkook. You're the one who's been doing that." . . "There's only one person in this universe who possesses the royal blood. It's the most rarest type anyone can have. It...

    Completed  
  • Milk Tea + jjk
    120K 22K 51

    2020 [completed] + between same gurl

    Completed  
  • Creation ✓
    5.4M 294K 74

    "Did you know a robot's dick is ten times harder than a normal dick? Let's test that out." #4 in FANFICTION✓ [The fanart is NOT mine. It belongs to the original owner.] © sujinniie 2019-2020 ✓

    Completed   Mature
  • [C]Poseidon | JJK
    29.2K 5.6K 12

    Aku bintang terlarang yang kau inginkan. End: 16/12/2019 Art: Anis

    Completed  
  • [C]Sinderella | JJK
    44.3K 8.7K 24

    Hate me and love me then. Cover by: @ziraneolemon #3 in fanfiction (23/5/2020)

    Completed  
  • The Byuntae, Creepy
    11.4M 947K 70

    [DINOVELKAN] [TERSEDIA DI GRAMEDIA] Jeon Jung Kook. Tukang paksa. Kejam. Keji. Seingatku, dia adalah orang yang suka sekali menjadikanku target kekejamannya di sekolah. Obsesinya bisa saja menghancurkanku. Sampai aku harus menerima kenyataan yang sulit diterima. Perjodohan kolot yang keluarga kami buat. AKU HARUS MENI...

    Completed  
  • © Fake Love (SENPAI) : Fate Between Us | JJK
    128K 17K 75

    S1 - [ COMPLETED ] S2 - [ COMPLETED ] Saat aku bertemu dengannya buat kali pertama, aku dapat rasa semua badanku bergetar lebih-lebih lagi jantungku. Semua yang ada padanya, aku suka. Matanya... Hidungnya... Bibirnya... Aku bernasib baik, dia juga merasakan benda yang sama denganku. Aku gembira apabila cintaku ber...

  • Prince Jeon
    23.1K 5.4K 31

    2020 | Jeon Jungkook's Islamic Fanfiction • We are like tales like how aladdin met his jasmine. • Status : On-going Cover Credits : Thanks to Refresh GS Warning : Islam religion warning, tidak digalakkan untuk dibaca oleh non-muslim yang tidak selesa ♡︎. Penulisan terlalu mentah dan santai (buku lama) tapi harap pemb...

    Completed  
  • My Unloving Husband √
    5.2M 158K 67

    [JJK] How would you feel if your husband doesn't reciprocate your feelings ? • • • Started :05/02/17 Ended : 16/09/18 Status: completed

    Completed  
  • A SINNER [DIBUKUKAN]
    25.3K 3.7K 20

    He is a murderer, He is a rapist, He is a husband, He is a sweetheart, And he is everything to Her. He has a lot of shades in himself, Fifty Shades of Jeon, It's him. Jeon Jungkook, A SINNER. +++ A dark and sad fanfiction +++ Start : 21 May 2020 End:-BAKAL DIBUKUKAN

    Mature
  • My Cruel Husband 2 || Jeon Jungkook
    6M 309K 47

    In which Jeon Jungkook returns to his old self which is... neglecting you. ======================================= SEQUEL to My Cruel Husband ======================================= Was #1 in Fanfiction. Thank you readers!

    Completed