Select All
  • Jangan Lepaskan
    2.4K 42 5

    Kisah kita aku jadikan cerita.

  • Aku Maid Dia?!
    182K 6.2K 33

    "Sorry! Kami tak terima maid lelaki!"-Agency Maid i "Maid? Lelaki tak diterima! Perempuan sahaja!"-Agency Maid ii "What?! Ingat perempuan je boleh jadi maid? Lelaki tak boleh? Asal? Lelaki pun bolehlah!" Rungut Amir sambil menekan-nekan skrin telefonnya dengan kasar. Sebuah iklan jawatan kosong pembantu rumah lelaki m...

    Completed   Mature
  • HANA MEDDINA (Completed✅)
    68.7K 2.4K 62

    Hana Meddina, seorang wanita 'bengkok'. masih single. Niat di hati ingin mempunyai cinta hati, namun dek kerana kesibukan kerja dia menyimpan kemas niatnya itu. Nur Mawar Aini & Mawar Mewangi. Dua wanita yang membuatnya menjadi keliru. adakah dua wanita itu sama? itulah yang menjadi persoalannya. Dan tanpa disangka...

    Completed   Mature
  • Stay!
    2.2K 86 19

    " Semakin dalam cinta ni, semakin sakit yg aku rasakan " Farah " I want you but i cant. sorry " Hania I wanna STAY with you... forever Apakah kesudahannya adakah Farah akan menjadi milik Hania or not? Sila baca and jangan lupa vote, comments and follow guys

  • LOST✔
    150K 3.6K 42

    ✻COMPLETED✻ Zandra Falisha. Siapa yang tidak kenal dengan nama itu? Gadis berambut perang tulen dan berwajah kacukan itu mampu mencairkan hati lelaki. Ramai yang menganggap dirinya tidak punya perasaan kerana semua lelaki ditolak, termasuklah sahabat lelakinya Mikhail Yousuf yang ditolak apabila dihulurkan ikatan cin...

    Completed  
  • Dia Roommate Aku
    372K 8.2K 46

    "Aku selesa macam ni" Reihan memecah keheningan. Seketika suasana bilik jadi sunyi, hanya terdengar suara orang2 dari luar juga blok sebelah dan kicauan burung2. Tiba2 siling putih bilik kami jadi sangat menarik. Aku tak berani toleh nak pandang muka dia. Deg deg deg.... **** "I trust you with my own life"...

    Completed