Select All
  • Lelaki Pinjaman Suami
    985K 61.2K 44

    "the best story ever 💯" melvilleto "Jujur weh, selama berapa tahun aku jadi pembaca wattpad and dh beratus novel aku baca.. srs mmg ni the best la so far.. tak penah lagi ade novel yg buat aku rasa deep gila ceni, mesej yg nak disampaikan jelas, manusia ni nak kejar manusia sampai tak sedar yg dia sepatutnya kene p...

  • 0.1 | M I K A S Y A
    965K 34.4K 48

    Mikasya | Kau, Mr Beku Aku. " Wajah ini, aku tak akan biarkan ia mampu untuk tarik perhatian King. " pisau lipat yang saiznya kecil dikeluarkan dari poketnya. " Tolong! Sakit! " jeritnya dengan penuh kuat. Namun jeritan itu menjadi sia sia tatkala mulutnya disumbatkan dengan sehelai kain. Dia yang semakin menjadi ra...

    Completed  
  • Dahlia Mikail
    8.5M 365K 76

    [Previously known as Mr Tengku VS Miss Flower] [Wattys Awards Winner 2016] Highest ranking: #1 in Romance #1 in Viral list -- "Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan. "Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada. Kaki Tengku Farhan mul...

    Completed  
  • ➵ Mr. Seducer (C)
    1.7M 64.4K 51

    BOOK (I) IN SEDUCTIVE SERIES ; Hani Daerina. Just a 24 years old young lady who loves to go for a travel. Being bold is part of her life. Be curious and curiouser, trust your passion, then you'll get what you want. Dariel Lutfan. Seorang pilot yang namanya seindah rupa. Dari nama saja dah tahu dia handsome. Sekali pan...

    Completed  
  • The Virtuoso
    311K 26.9K 74

    [ S L O W U P D A T E ] Eblees. Satu nama yang tidak asing di kalangan pelajar-pelajar sekolah private Virtuoso, sekolah yang mementingkan vokul suara yang mantap dan umphh. Belagak bagus. Belagak hebat. Belagak pandai. Disebabkan kehadiran seorang dayang bukan senandung, Eblees hilang tanduk. Semua menunduk. Gadi...

  • Kau, First Love Aku.
    4.2M 262K 41

    Adakah kau masih ingat siapa yang pertama? Dia yang pertama buat jantung kau naik gila. Yang pertama buat kau rasa rindu. Yang pertama buat kau rasa benci dan cemburu. Serta yang pertama mengajar kau tentang indahnya pertemuan dan juga peritnya perpisahan. Mungkin ada yang sudah lupa. Serta kuat untuk mencampak jauh s...

    Completed  
  • King Dalam Hati
    4.5M 267K 51

    Senyuman dia meraut hati. Usikkan manja selalu diberi. Nasihat sayang menjadi erti. Namun, disebalik semuanya. Tersimpan satu kisah hitam dalam diri. Bila diselongkar, begini peritnya lelaki menempuh keji. Dia, Muhammad Izz Naufal diberi nama. Bertemu seorang gadis yang tabah hatinya. Adhia Adora punya ego yang tinggi...

    Completed  
  • N A S H
    630K 39K 31

    [E-BOOK] Nash Anda pernah merindui diri sendiri? Diri anda sebelum hidup mengubah segala-galanya? Segalanya berubah sejak kehilangan wanita kesayangan Hilangnya wanita itu, aku turut hilang di dalam lautan ganas Aku keluar dari dunia yang penuh beracun Memulakan hidup baru tetapi malang apabila racun tetap mengejar d...

    Mature
  • R U B I E N A
    4.4M 102K 40

    [BAKAL DITERBITKAN] Rubiena Haiyan Menara merpati berpagar dan tinggi, aku mendengar ada yang menyeru namaku Merpati di atas dunia, bolehkah kau memberitahu kehidupan apa yang aku hadapi? Aku terluka dengan luka kehidupan Terluka sehingga matahari turut menangis bersama Tangan perpisahan bertahun lamanya menghulurkan...

    Completed   Mature
  • The Angelz's Killerz ✔
    935K 43.1K 54

    The Angelz yang dianggotai 4 gadis dikenali sebagai tunggak disilpin Expo Highschool sejak dari Tingkatan 1 lagi. The Killerz yang dianggotai oleh 4 jejaka merupakan pengganti The Angelz tidak kurang hebatnya. Apabila api bertemu api, apa yang bakal terjadi? Mampukah Highest Prefect Organization survive apabila dua k...

    Completed  
  • The Angelz's Destiny ✔
    588K 27.1K 36

    [Book 2 of The Angelz's Killerz] 7 tahun berlalu.. Gadis yang dulunya meninggalkan segala-galanya di Malaysia kini kembali. Bukan kembali untuk balas dendam. Bukan kembali untuk stay for good. Hanya satu sebabnya kembali iaitu.. "Mereka nak Cik buat appearance kat Malaysia." Malaysia. 7 tahun nama negara itu tidak...

    Completed  
  • The Heirs's Destiny ✔
    534K 27.4K 52

    5 tahun sudah berlalu.. Aylie dan Arrian masing-masing dengan laluan sendiri. Seorang di Malaysia, seorang di Sweden. Kalau di luaran, mereka seperti biasa. Tapi siapa tahu di hati, mereka sangat merindui satu sama lain. Namun, kedua-duanya ego. Kata-kata yang telah dimeterai sebelum mereka berpisah menjadi pegangan...

    Completed  
  • The Heirs Of Ice Princess ✔
    1.3M 59.9K 78

    TENGKU ARYAN HARRIS TENGKU ARIEL HARRIS TENGKU ADELIA NATASHA Mereka ialah bukti kasih sayang Aryana dan Daniel. Masing-masing membesar dengan sempurna hasil daripada kasih sayang dari mummy dan daddy mereka. Pelbagai dugaan yang harus mereka hadapi dalam menempuhi kehidupan dewasa mereka. Terutamanya dalam menghadap...

    Completed  
  • Soulmate Forever
    3.7M 212K 45

    Sambungan KPVST ! Btw, korang digalakkan baca KETUA PENGAWAS VS TUNANG dahulu sebelum membaca novel ini ! Bagi hadam dan fahami jalan cerita dulu yeee . Yeyyy happy reading gaiss ❤🍭 Ranks #48Romance [4Jan'17] #35Romance[14Jan'17] #31Romance[16Jan'17] #26Romance[18Jan'17] #20Romance[21Jan'17] #10Romance[30Jan'17] #8...

  • Cinta Untuk MrGarang
    5.2M 255K 76

    Suami Romantik dan Penyayang? Tak pernah diduga Elleana akan mendapat suami garang dan tegas. Hidupnya yang selama ini tak pernah diatur oleh arwah baba kini diatur oleh Suaminya yang baru berusia 17 TAHUN. "Jangan nak menggatal sangat. Kau isteri aku"- Syafiq Hilman "Cuba senyum? Asyik nak marah je. Kan handsome kal...

    Completed  
  • Cinta Untuk Mr.Garang 2
    1.9M 98.3K 76

    Kehidupan berbeza setelah adanya Iman El-Zahra. Benarkah Cinta Untuk MrGarang masih untuk Elleana? "Iman please! Leave me alone!" - Nur Elleana "Suit yourself!" - Syafiq Hilman Benar kata orang hidup berumahtangga banyak dugaan, banyak pergolakan emosi, banyak bermain dengan fikiran dan banyak yang iri hati. Dapatkah...

    Completed  
  • [C] Kau VS Aku!
    1.7M 121K 73

    | KVSA : Buku Satu | Pergaduhan seperti tiada pengakhiran. Kebencian yang tidak akan terpadam. Istilah Jatuh Hati tiada dalam fikiran. Percaya atau tidak, pergaduhan mereka hanyalah disebabkan perkara yang sangat remeh! Pergaduhan itu satu kebiasaan. Tapi kebiasaan itulah yang menjadikan mereka rapat tanpa sedar. Hati...

    Completed  
  • [C] KVSA2 : Kerana Cinta
    928K 80.3K 57

    | KVSA : Buku Dua | Kesinambungan kisah cinta mereka semua yang masih dibelenggu dengan masalah yang belum selesai. Aulia Zulaikha, berdepan dengan konflik dalam hidupnya. Dia tersepit antara cinta dan paksaan keluarganya. Tapi hatinya lebih memilih untuk setia kerana cinta seperti kehidupan. Ia tidak mudah dan tidak...

    Completed  
  • Mrs. King: The Queen From Marhaen
    8.1M 364K 75

    BOOK ONE OF THE MISTRESS SERIES Dia satu-satunya cinta. Sejak pertama kali aku menjejak ke sini, hanya dia menjadi sebab aku memilih untuk tinggal di 'neraka' itu. Menjadi isterinya adalah angan-angan terbesar. Mengapa bukan cita-cita? Angan dan cita berbeza. Cita untuk sesuatu yang boleh digapai. Angan? Dia Si Putera...

    Completed  
  • Mrs. Riyaz: The Royal Diva
    2.4M 143K 42

    BOOK FOUR OF THE MISTRESS SERIES Apa akan jadi bila si diva dan inspektor beku mula tinggal serumah? "Abang jangan lupa basuh pinggan!" "That's your job sayang!" Siapa kata mereka pasangan serasi? "Sayang nak pergi Itali" "Nope! Kita ke Thailand." Dari titik mula pertemuan mereka di Istana Werland,Tengku Juliana...

  • Rosesblood - Trained Killer ( Book One ) 「EDITING」
    700K 49.8K 98

    EDITING - PERUBAHAN PLOT | READ ON YOUR OWN RISK | A BIT MATURE "Johan! Cepat!!" "Mie..." Langkah berhenti. "A-ku.... tak boleh" katanya serabut. Kepala ditolehkan ke belakang, memandang ke arah pintu utama sel mereka yang sudah jauh dari mereka. Remy tersentak. Kawan-kawannya yang lain juga nampaknya terkedu sebaik m...

  • Mrs. Aidan: My Little Bride
    3.1M 187K 67

    BOOK THREE OF THE MISTRESS SERIES Dan disini,kisah Tasnim bermula. "Bila abang panggil,menyahut!.Bila abang cakap pandang mata abang!"Aidan menguatkan cengkamannya pada lengan Tasnim.Berkerut muka Tasnim menahan sakit. "Sekarang pandang mata abang.Tell me why are you doing this?" Mata Tasnim berkaca.Bibir diketap mena...

  • Mrs. Uwais: My Wife From Heaven
    7.1M 311K 74

    BOOK TWO OF THE MISTRESS SERIES Nur Hasya, atas alasan yang dia sendiri tidak tahu, dia telah menjadi buruan sesetengah pihak yang menyebabkan dia kehilangan seluruh ahli keluarganya sendiri. Uwais muncul sebagai hero dengan niat untuk melindungi gadis itu. Perkahwinan yang awalnya atas dasar simpati berubah kepada ci...

    Completed  
  • Permaisuri Hati Tuan Ezra (COMPLETE)
    1.1M 35.8K 68

    © 2nd Romance Book by cikjay. Start : 1 Mei 2018 End : 26 Disember 2018 - C O M P L E T E - Permulaan kisah seseorang itu amatlah cliche tetapi bukan bererti kisah itu diakhiri dengan penamat yang juga cliche. ⚫Ezra Dayyan⚫ Takdir menemukan mereka kembali. Ezra datang menuntut janji 7 tahun yang lepas. Ingin melayari...

    Completed   Mature
  • BOOK 3 : Bidadari Untuk Hayder Akasyah
    581K 26.1K 49

    © 3rd Romance Book by cikjay. Start : 28 Disember 2018 ⚫Mawar Darleena⚫ Orangnya cantik secantik nama yang telah diberi. Lemah lembut dalam tutur katanya. Sopan santun dalam tingkah lakunya. Menghormati orang sekeliling. Sesuai jika dijadikan calon isteri. Hubungan cinta yang gagal pada masa lalu membuatkan Mawar menu...

    Mature
  • Dia Vampire
    2.1M 106K 111

    Pengenalan singkat Ain Amani dengan Andrea Az Zahra Rislea membawanya kepada kehidupan yang penuh dengan misteri. "Tadi aku nampak macam ada orang kat depan rumah kau. Tapi, tak tahu la... Aku kan rabun" - Ain Amani Namun, perpisahan antara mereka selepas tamat SPM bertaut kembali setelah sekian lama. "Tolong aku...

  • Surgeon In Love
    660K 31.8K 64

    Highest Ranked #25 in Romance ------ Emma Mikayla baru sahaja ditugaskan di sebuah hospital swasta sebagai Thoracic Surgeon. Dia menyangka bahawa hospital tersebut hanyalah hospital swasta yang biasa namun sangkaannya salah. Hospital tersebut mempunyai empat orang pakar bedah yang digelar F4 oleh staf-staf hospital...

    Completed  
  • Rayden Rose
    2.1M 67.1K 22

    "Rose..." Tangan sasa Rayden mula naik merangkul pinggangku erat. Pandangan matanya tajam. Aku cuba memberanikan diri membalas renungannya itu. Mata biru kehijauan milik Rayden kupandang dalam. Jantungku sudah mula berdetak laju. Aku terus memandang wajah tampan Rayden dengan hati yang berdebar. Rambutnya sedikit kusu...

  • Te Amo [Rahsia] ✔
    3.2M 112K 54

    [COMPLETED] 1. Kejar kau. 2. Cium kau. 3. Rogol kau. 4. Kahwin dengan kau. 5. Happy Ever After. Aku cuma sayang kau. Hanya kau. Lebih dari diri aku. Lebih dari sesiapa pun. Aku bukan psiko. Tapi aku gila. Ya, aku gila. Gilakan kau. #3 in Sweet 一 11.5.18 #5 in Romance 一 20.5.18 #2 in Cinta 一 2.6.18 © Aime Sara 2018

    Completed  
  • Lecturer Sebelah Rumah | Terbit
    4.5M 73.3K 23

    3rd Romance by CikMardiah [BEST ROMANCE WINNER FABULOUSAWARDS 2017] [ Highest Ranking #1 , ●5 Feb 2018 ●17 Feb 2018] Rhea Nabella ; Gadis tinggi lampai , putih melepak dan dilahirkan serta dibesarkan di kota New York . Genap sahaja umurnya 21 tahun , dia dihantar pulang ke Malaysia oleh mama dan papanya . ; Busuk ! A...

    Completed