Select All
  • The Promise | KPISA 2✔️
    229K 13.1K 26

    "A promise is a promise" Book 2 untuk Ketua Pengawas Itu Suami Aku ❤️[180 in romance:16/06/18] [24/03/2018] La Promesse Kehadiran lelaki itu telah mengubah hidupnya.Kini Tengku Aiyra Arissya bahagia di samping suami tercinta,Tengku Fariz Daniel bersama anak mereka, Tengku Farish Danish.Namun adakah ianya akan berkeka...

    Completed  
  • KPISA✔️
    2.5M 137K 66

    Because no matter what, I'd still choose you. Highest rank [#1 in romance](3-8/08/18) [#4 in romance 10/02/18][13/2/18] Start:22/09/17 END:17/02/18 Cerita ini mengisahkan tentang kehidupan gadis berumur 17 tahun yang berpindah ke negara asalnya setelah 10 tahun tidak pulang. Tidak hanya itu, dia juga terpaksa masuk k...

    Completed  
  • The Stupidos
    642K 54K 80

    Teen Fiction ' Humor | Completed 01 || Amistad Series Beautiful cover by @peanurts- (Typo merata. Grammar tunggang-langgang. Sis masih tak rasa nak edit balik. Jadi sila lah baca kalau tak sakit mata) ••• Hazelizz Zachary - Saat mendengar sebaris nama ini, pasti sinonim dengan gelaran si sombong. Tidak mempunyai kawan...

    Completed  
  • LOVE YOU TENGKU 💙 [C]
    2.6M 130K 121

    2nd Siapa je yang tak kenal mereka? Gadis cantik, bergaya, anak kerabat. Itulah Silent Evils , 4 sepupu yang merupakan cucu kepada usahawan dan ahli korporat terkaya di negara. Daripada sikap mereka yang ceria dan happy go lucky, mereka bertukar kepada gadis yang dingin dan keras hati terutama dalam hal cinta sekembal...

    Completed  
  • Lanets
    2.5M 239K 76

    「 on-going 」 「 inspired by Ouran Highschool Host Club 」 Ini kisah sekumpulan 5 orang pelajar lelaki rupawan yang menjalankan bisnes dengan menawarkan servis mengarut seperti teman lelaki upahan, date, dance dan seangkatan dengannya. L untuk Lee A untuk Ariyan N untuk Nazmi E untuk Edhan T untuk Thaqid. Nampak apa yan...

  • Gengster Tu Aku Punya!
    7.6M 384K 72

    Highest Rank #1 in Romance [IN EDITING PROCESS] Dia jahat. Dia samseng. Dia annoying. Dia selfish. Dia gengster. Tapi, dia aku punya. Ayna Maisarah dan Alief Danyel yang terikat kerana masalah keluarga. Bukan kehendak hati. Tetapi terpaksa. Ye, sangat clichè, tetapi akhirnya cinta mereka melengkapi antara satu sama l...

    Completed  
  • SCHOOL LIFE S1:LOVE STORY
    263K 10.9K 68

    Arifah gadis yang sangat lonely berpindah ke sekolah sedaranya kerana x tahan dengan sekolah lamanya ..dan x mahu duduk lagi di daerah tu.Sejak sekolah di sekolah sedaranya Arifah mula mngenali......... "The hottest boys group in school" Rayyan,Adrian,Shafiq,Raykal, Hariss,Mikhail & Daniel. Mereka smua terpaku bila te...

  • Opps!!! I LOVE YOUUU
    147K 10.4K 19

    Selepas semua kepayahan yang telah dilalui oleh alyaa dalam zaman remajanya..kini diri dia lebih matang..dan lebih banyak cabaran yang perlu dihadapi lebih lebih lagi bila berkaitan dengan hal perkahwinan..adakah cintanya akan kekal bersama amril? atau ada orang baru yang akan berkenalan dengannya? ((you need to read...

  • SCHOOL PRINCE
    1.8M 89K 43

    School prince.. Alyaa seorang gadis biasa..hati beku.. benci lelaki..menyampah dengan carta school prince..rasa sakit hati dengan lelaki lelaki dalam carta ni dan banyak lagilah...tapi satu kejadian mengundang pelbagai masalah menyebabkan alyaa tersekat dengan mereka..apa yang sebabkan alyaa tersekat dengan mereka? Ap...

    Completed  
  • Cinta Untuk Mr.Garang 2
    2.1M 106K 76

    Kehidupan berbeza setelah adanya Iman El-Zahra. Benarkah Cinta Untuk MrGarang masih untuk Elleana? "Iman please! Leave me alone!" - Nur Elleana "Suit yourself!" - Syafiq Hilman Benar kata orang hidup berumahtangga banyak dugaan, banyak pergolakan emosi, banyak bermain dengan fikiran dan banyak yang iri hati. Dapatkah...

    Completed  
  • Cinta Untuk MrGarang
    5.8M 290K 77

    Suami Romantik dan Penyayang? Tak pernah diduga Elleana akan mendapat suami garang dan tegas. Hidupnya yang selama ini tak pernah diatur oleh arwah baba kini diatur oleh Suaminya yang baru berusia 17 TAHUN. "Jangan nak menggatal sangat. Kau isteri aku"- Syafiq Hilman "Cuba senyum? Asyik nak marah je. Kan handsome kal...

    Completed  
  • Silver High: Hani
    3.2M 228K 84

    Status | completed Disclaimer | cerita ini sangat cliche dan cringy. cringe dia memang tak boleh bawak bincang, sumpah. #jangan baca **This is my first story sooo00ooo** Start : 08 February 2016 End : 30 November 2016 Republish start : 30 September 2017 Republish end : 18 May 2018 HR: #1 in Teen Fiction

    Completed