Select All
  • 30 Day Trial Period
    1M 42.1K 67

    This is a FREE story with PAID bonus chapters. Lizzie and Parker couldn't be more opposite, except for their inability to sustain romantic relationships. They can't stand each other - but when they take on the challenge to date for thirty days to fix their horrible dating habits, the line between fake and real starts...

    Completed  
  • MR. UNIFORM : JAMBATAN PULAU PINANG
    30.9K 1K 14

    Mystery/Crime/Thriller (Selesai) (18SG) Kisah kematian seorang gadis yang menjadi viral kerana mengunakan Jambatan Pulau Pinang sebagai destinasi terakhir. Inspektor Ferdaus ditugaskan untuk menyelesaikan kes tersebut. Bukti menunjukkan mangsa telah membunuh diri tapi jauh di sudut hati Ferdaus merasakan ada yang tida...

    Completed   Mature
  • Dendam Berahi
    1.6M 17.1K 31

    Biar tersalah ampun, jangan tersalah hukum! Iskandar kini menganggung penyesalan di atas sikap terburu-burunya. Namun apakan daya, masa tidak boleh diputar kembali. Si gadis mengusap perutnya yang memboyot. Apakah nasib nasib anak yang lahir dari ibu bapa yang saling membenci ini? AMARAN : BACAAN DEWASA SAHAJA #Slow...

    Mature
  • AKU PENDOSA
    152K 529 12

    Permulaan kepada setiap episod hitam hidupku, Maya. Dari gadis biasa yang tidak tahu apa-apa menjadi bohsia dimata insan bernama lelaki. (Nama hanyalah ilustrasi sahaja, tetapi jalan cerita adalah kisah benar)

  • JERANGKAP NAFSU
    36.7K 188 5

    Kalau kau rasa kau sudah cukup suci dari debu dan nista, sila humban harga diri kau di dasar Lautan Hindi. Biar terkubur dan tidak dijumpai sepertimana MH370 bersemadi. Sesungguhnya yang paling suci dan paling mulia itu cuma Dia. Berperang dengan diri tidak akan pernah menemui jalan pengakhiran. Peperangan ini lebih d...

  • Quotes ✔
    663K 26.5K 211

    (malay+eng) Sekadar ingin meluahkan rasa sakit yang terpendam di hati dan quotes buat diri. Highest achievement : #1 in poetry : #5 in random : #6 in random : #8 in random

    Completed  
  • Vice Versa : Vengeance
    414K 25.7K 52

    Sometimes The Devil is gentleman ▄︻̷̿┻̿═━一 • Bila dengar sahaja nama Qays Ardani, semua tahu dia lah si durjana yang merogol dan membunuh adik kandung sendiri. Hanya satu matlamat Qays dalam hidup, iaitu mencari manusia yang memerangkap dirinya. Empat tahun di Henry Gurney dan keluarga memula...

  • MR. OTOT : HIJAU (Siri 3.2)
    297K 5.1K 64

    Drama (18SX) (Selesai) Terima kasih pada yg Vote & add dalam list cerita anda Sambungan MR. OTOT : BIRU. Kehidupan Luqman berubah setelah bercerai kali kedua. Dia ingin memperbaiki hubungannya dengan keluarga pada masa sama perlu memilih sama ada kekal sebagai Duda atau sebaliknya. Sila baca Siri 1, Siri 2 dan Siri 3...

    Completed   Mature
  • JELMAAN BIDADARI
    52.7K 1K 17

    Apabila Tiga Cerita Menjadi Satu. DIA muncul apabila dihajati. DIA muncul apabila diseru DIA muncul apabila dicintai DIA adalah JELMAAN engkau.. Wahai Kekasih! Book cover by me, myself and Irine...

    Mature
  • MR. OTOT : BIRU (Siri 2)
    395K 4.5K 39

    Drama (Lengkap) (18SX) Terima kasih pada yg Vote & add dalam list cerita anda Sambungan Mr. Otot : Merah Luka lama berdarah kembali dan cinta pertama menghantui. Jejaka berotot besar tersepit antara persahabatan dan etika. Dia hanya mahukan apa yang terbaik dalam hidup. Sila baca siri 1 dahulu agar lebih faham. Menga...

    Completed   Mature
  • MR. OTOT : MEMORI (Siri 3.1)
    214K 3.9K 57

    Drama (Lengkap) (18SX) Terima kasih pada yg Vote & add dalam list cerita anda Prequel Siri Mr. Otot. Mengisahkan kenangan dan memori Luqman pada awal usianya sehingga bergelar dewasa. Luqman, seorang anak yatim piatu cuba mencorak kehidupan yang baik namun berdepan pelbagai cabaran dan ujian. Sehinggalah muncul Rahim...

    Completed   Mature
  • Afiqah
    322K 2.1K 18

    Inspektor Iqram seorang polis yang terbiasa dengan kehidupan yang bebas. Satu hari semasa dia sedang makan malam bersama kekasihnya,Jasnina, dia dihubungi oleh Sarjan Tunku. "Apa?" kata Iqram dengan muka terkejut. Iqram memandu keretanya menuju ke tempat Tunku. Setibanya dia di sana, "Tuan, nama mangsa ialah Afiqah. M...

    Completed   Mature
  • MARAH KE SAYANG? (ANUGERAH TERINDAH) - KXiungee / #wattys2020
    975K 28.5K 56

    " Aku malas nak bantah cakap mama sebab aku sayang. Nak marah pun tak guna. Sebab sayangkan mama aku terpaksa terima budak 17 tahun yang dia jodohkan dengan aku tu.. " Ikuti kisah Shahzhaki / Ki , seorang pegawai bomba berusia 31 tahun , yang telah dipaksa kahwin oleh ibunya dengan gadis berusia 17 tahun .. Sungguhpun...

    Completed  
  • Miss XL
    949K 28.2K 60

    Aduh! Kenapa? Kenapa? Kenapa? Dah pupus ke perempuan dalam dunia ni? Dah lenyap ke perempuan yang cantik menawan? Sungguh! Dia tak rela nak menghadap 'anak gajah' tu. Secretary orang lain XS, tapi secretarynya XL! Miss XL? OMG! Nama sebenar cukup indah, tapi digelar Miss XL. Sedihnya...kejamnya! Perempuan bersaiz XL s...

    Completed  
  • Pewaris
    206K 14.2K 76

    Safiyah bukanlah seorang yang berani. Tapi taklah penakut sangat. Suam2 kuku katanya. Safiyah seorang yang tidak suka hal hidupnya diketahui orang .Mungkin itu membuatkan safiyah mendapat gelaran "Peah kering"disekolah. Namanya yang sangat cantik telah ditukar menjadi Peah. Hidup Peah adalah seperti remaja biasa hingg...

    Completed  
  • Di Sumpah?(what you give..you get back)√√√
    94.9K 732 18

    **Kau tidak akan dapat seperti aku lagi. **maafkan aku. **kita putus! #cerita ini hanya rekaan semata mata, #just for fun, #vote Love u all.

  • Sekar
    30.4K 2.2K 30

    (Sengaja dikosongin)

  • One Night Changes Everything (END)
    237K 3.2K 13

    Devan tidak menyangka jika dirinya menemukan wanita yang tidur dengannya satu bulan yang lalu, bukan hal biasa bagi Devan untuk melakukan one night stand, hidup di New York yang bebas akan hal tersebut namun hampir setahun setelah dia pindah ke Indonesia Devan hanya beberapa kali melakukan one night stand, bukan karen...

    Completed   Mature
  • MIMPI [18+]
    511K 7.2K 21

    "Pakuk Ma Pakuk Rajuna, Pakuk Ma Perebah Kasih, Tertutup hati Razi yang gusar, Tertutup hati Razi yang kasih kepada Laila Terbuka kasih kepada aku.. " Mantera Berahi Malam dibaca dengan penuh kusyuk oleh Kelsom. Mata merah berair milik Nek Tijah terus tertancap pada upacara terakhir malam itu. Upacara memulangkan p...

    Mature
  • Aku Bukan Isteri Simpanan
    1.9M 47K 44

    Perkahwinan yang terjadi hanya kerana satu amanat. Perkawinan yang dirahsiakan oleh pengetahuan keluarga. Demi melanjutkan pelajaran mereka terpaksa berpisah untuk sementara waktu. Bagaimanakah perkahwinan ini dapat diteruskan seperti biasa apabila hari yang dinantikan Syazira dikhianti Adam. Apabila bahagia mulai men...

    Completed  
  • Culik
    142K 4.1K 17

    If you like to read simple story, then you should try my story; culik ; Sofia Arania. Seorang pelajar sekolah menengah yang memiliki fizikal yang sempurna. Kelebihan yang dimilikinya membuatkan seorang pemuda tertarik dan menjadi obses terhadap sofia.

    Completed  
  • THE MAFIA PRINCESS👑( Complete)✔
    236K 6.7K 70

    JUST BECAUSE OF ME SAYANG SEASON 2.. Lahir daripada dua pasangan yang begitu berkuasa..Mungkin bukan sesuatu yang mudah. Keluarga mereka banyak dicemburui,kehidupan mereka juga sangat didendami,sehingga membuatkan Mereka sentiasa dikawal rapi keselamatannya biarpun dimana sahaja..bilakah semua ini akan berakhir dimana...

    Completed   Mature
  • SIAPA DIA
    2.2K 213 26

    kisah misteri yang menyelubungi Qal,terhimpit diantara janji dan cinta..

  • Al-Kisah DahuluKala
    88 6 2

    Berbuah lebat pohon mempelam, Rasanya manis dimakan sedap, Bersebarlah adat seluruh alam, Adat pusaka berpedoman kitab..

    Completed   Mature
  • Syairku Yatim Nestapa
    52 8 2

    Puisi Melayu Tradisi ..Lukisan Zaman..

  • Gadis Berselendang Putih ☑️
    36.1K 1.7K 13

    [TAMAT] "Aku manusia yang bergelumang dengan dosa, bertuhankan nafsu, tewas dalam tipu daya dunia. Aku pernah kecewa kerana seorang wanita. Akhirnya kekecewaan itu bertukar menjadi dendam, mengheret aku ke dunia yang penuh kegelapan. Aku mula berubah menjadi lelaki yang nakal. Berbekalkan rupa dan ayat-ayat manis, aku...

    Completed  
  • RUMAH UNTUK DIJUAL
    55K 2K 12

    Kisah rumah lama milik penunggu berkebaya. Apabila nafsu dan amarah menguasai.

    Completed  
  • Awang Kundur Pahlawan Dari Gunung Berapi
    697 47 6

    Kisah mengenai seorang Pahlawan Melayu yang menuntut ilmu di Gunung Berapi dan menggunakan ilmu persilatannya untuk menentang musuh durjana. Walaupun Awang handal, namun Awang tidak boleh menggunakan ilmu persilatannya, sehinggalah Kalung di lehernya pecah. Awang melalui saat-saat sukar menempuhi segala jenis ujian se...