Select All
  • Permata Untuk Luq
    94.8K 11.9K 67

    Permata Luq 'Ampunan'

    Completed   Mature
  • SAYA CINTA KAMU✔
    256K 8.1K 50

    Nur Khaisara seorang penganggur yang sentiasa menjadi bahan usikan abangnya. Dengan itu dia nekad hendak mencari kerja apa pun asalkan halal. Tiada satupun pekerjaan yang dia dapat setelah sebulan berusaha. Antara alasannya ialah dia tiada pengalaman bekerja, tiada jawatan kosong, keputusan pengajian terlampau tinggi...

  • Kisah Aku Dan Dia! ✔
    834K 21K 43

    Akibat kejadian dia melanggar kereta lelaki itu,dia kini diulit sengsara. Untuk menyelamatkn maruahnya,dia perlu berkahwin dengan lelaki yang baru dikenali kurang daripada 30 minit . Mahu pecah dadanya melayan karenah lelaki itu. Setelah agak lama mengenali lelaki itu,dia kini sedar. Lelaki itu tidaklah sedingin dan s...

    Completed  
  • Yang Tersakiti
    845K 23.4K 30

    Perempuan sundal? Pelacur? Dia sudah lali dengan caci maki dan panggilan sebegitu. Tapi dia juga punya perasaan. Hati perempuan mana yang tak terluka diherdik setiap hari? Lebih-lebih lagi oleh orang yang disayangi.. *WARNING* - Sensitive content - Strong language - Physical abuse Cover by: @hardynist WARNING ⚠️: Ceri...

    Completed   Mature
  • MR MAFIA MISS INSPECTOR : EDISI RAYA (©)
    293K 23K 26

    [Cover by :: @SignorinaRoselle] Kisah Ramadhan dan Syawal bersama Red Evil Mafia musim kedua. Seperti tahun lepas, mereka pulang ke Malaysia bagi menyambut Ramadhan dan Syawal. Berbezanya kali ini apabila puasa dan raya kali ini Andri sudahpun beristeri bahkan bakal menimang cahaya mata yang pertama. Begitu juga...

    Completed  
  • Sweet But Dangerous
    616K 21.2K 51

    Siapa sangka lelaki popular seperti Tengku Adam akan bergabung dalam satu kumpulan untuk menyelesaikan sebuah projek akhir semesternya dengan seorang gadis kampung seperti Marissa Dania? Pertemuan tanpa rela hati dengan penuh rasa benci menyelebungi diri itu memang tidak dapat disangkal lagi. Namun disaat mereka mul...

    Completed  
  • M1 The Mafia's Girl✔️
    2M 52K 44

    And even if I still love you, I still wanna kill you. Because you broke my heart tarikh publish semula;10/09/19 VERSI BARU SETELAH DIPADAM WATTPAD 1 IN #romance [8-10/10/2020] 1 IN #action-romance Dark Romance She is kind, heart made of honey. He is reserved the opposite of sunny. No one would ever think they would be...

    Completed  
  • Bidadari Milik Dia (Tamat)
    210K 5.9K 53

    "Tengku Adam Harris!Lepaskan saya!"-ketus Sarah "In your dream!Aku takkan pernah lepaskan kau lagi Sarah!"-kata Adam "Awak dh gila ke Tengku Adam Harris!"-ketus Sarah "Ya!aku mengaku aku gila!aku gila Sebb kau Puteri Nur Sarah!aku tak peduli kau nk ikut aku cara paksa atau rela!suka atau tak!Aku tak peduli!Kau milik a...

    Completed   Mature
  • MR MAFIA MISS INSPECTOR (©)
    1.6M 95.8K 72

    [ Cover by :: @SignorinaRoselle ] BOOK 2 CTNORLIANA'S MAFIA SERIES (Andri Fedric × Afya Aileen) ANDRI FEDRIC LESTER... Jejaka berusia 30 tahun yang tidak pernah matang. Dilahirkan menjadi seorang lelaki yang biadab, kurang ajar, bodoh, hodoh dan banyak lagi. Namun di sebalik ketidakmatangan Andri itu, ada sesuatu...

    Completed  
  • My Precious Dara ©️
    507K 5.9K 14

    Tuan Hayden Lee, lelaki yang punya segala-galanya. Harta, pangkat, kedudukan dan punyai nama yang gah, buatkan semua orang kenal dengannya. Terkenal dengan bussinesman yang berjaya. Berjumpa dengan seorang gadis yang agak jauh berbeza umur darinya, mempunyai rupa paras yang polos, innocent membuatkan dia makin ingin m...

    Completed   Mature
  • Izinkan Aku Bahagia. (EDITED )
    397K 8.7K 35

    KEPADA SESIAPA YANG DAH PERNAH BACA, AISHA NAK INGTKAN NI VERSI EDIT YE. JALAN CERITA AKAN SEDIKIT BERUBAH ❤ Menjadi anak buangan tidak pernah diimpikan oleh Hani Rania. Namun , siapa kita untuk menolak takdir ? Sedari kecil , wajah ibu bapanya tidak pernah dipandang . Apatah lagi menerima kasih sayang daripada mer...

    Completed  
  • Hero Dalam Irama
    305K 47.4K 57

    [ 2020 ] "Dia bukan penyanyi, tapi nyanyiannya tembus hingga ke hati," *** Ini adalah kisah gadis Melayu Sarawak dengan Heronya. Pertemuan mereka langsung tidak indah, malah, lebih kepada memalukan! Kalau dah sampai orang ramai di taman itu tergelak sakan, mana Si Dayang ni nak sorok dia punya muka? "Tak apa, awak tak...

    Completed  
  • KERANAKU CINTA KAU (OG)
    778K 20.4K 82

    SYAKILLA IZZATI - Hidupnya penuh dengan dendam dan cemburu. Kebahagiaan yang dihidangkan oleh sahabat baiknya, iaitu Mariam membuatkan dendam dalam hatinya semakin membuak-buak. Pada masa yang sama, dia turut menyimpan perasaan kepada teman lelaki sahabat baiknya sendiri. Prinsip hidupnya cuma satu. Apa yang dia suka...

    Mature
  • Forgotten Love ✔
    593K 23.2K 46

    [STATUS: COMPLETED ✔] Also known as 'Rindu Saya Tak?' AMARAN: Ayat tunggang terbalik, little bit cheesy but still selamat dibaca, banyak error sebab first book. Tak suka, back. Thank you? ------------------------------ 'Dia' yang disangka pergi dari hidupnya ternyata kembali lagi. Jujur hati kecilnya banyak terluka ta...

    Completed  
  • Una Rees | Plan Pikat Hati Dr Jerk ✓
    166K 9K 44

    Tipikal love hate Detik pertama mata Una melekat pada wajah kacak Rees. Hati Una sudah terpaut. Tanpa ragu, Una dah letak nama Rees di tempat paling tinggi dalam carta hatinya. Una yakin cuma Rees Aiden yang dia mahukan. Justeru, Una mula mengejar sekeping hati milik Rees . Tanpa lelah! "Kalaulah kan abang Rees diberi...

    Completed  
  • Mr. Charming [C]
    1.6M 54.4K 73

    Scenario cerita yg x tersusun rapi. Terserah kepada awak sama ada nak baca ataupun tidak. Thank you ❤ All it take is ONE 'Thing' Tekan la button read tu xD hahahahaha tu je. Apa yg payah nya xD Highest Ranking [#3 in Romance] Wonderful Cover credit to : @nurflwr a.k.a Kak Awan Tamat: 31/12/16 ©All rights rese...

    Completed  
  • ENCIK MAFIA ENCIK DUDA : EDISI RAYA (©)
    298K 17.6K 15

    [Cover by :: @SignorinaRoselle] Kisah Ramadhan dan Syawal bersama RED EVIL MAFIA.. Kepulangan mereka ke Malaysia kerana ingin menyambut Ramadhan dan Syawal di situ. Namun, pelbagai cabaran dilalui sepanjang tempoh sebulan mereka berpuasa di bumi Malaysia itu. "Saya cabar awak. Kalau awak boleh berpuasa penuh selama...

    Completed  
  • Bukan Yang Sempurna
    390K 11.8K 37

    Dhia Aryana seorang gadis manja dan cantik. Perwatakannya yang sedikit kasar membuatkannya berbeza dari wanita lain. Walaupun luarannya tampak kasar namun hatinya tetap seorang wanita. Yang mampu menangis dan kecewa. Izz Ilham pula lelaki yang suka menggangunya. Hari berganti hari membuatkan perasaan kasih dan sayang...

    Completed  
  • Honey ✔
    2M 66.6K 46

    "Kenapa you panggil I, Fahrin? Semua orang panggil I, Ryan,"- Fahrin "Because Ryan is too mainstream," - Rose Sweet Tooth Café & Bakery menyediakan yang manis-manis sahaja. Dessert manis, senyuman manis, muka owner manis, ayat pickup line nak mengurat pun manis. Tapi bila Ryan Fahrin (si mamat possesive yang mungkin...

    Completed  
  • Mr.Hoodie Pujaan Hati | BAKAL TERBIT
    3.6M 71K 21

    [ BAKAL TERBIT ] "Hanya perlu ada dia, selamat jiwa dan raga," *** Bagi Dhia, tak salah rasanya kalau dia cuba mencari kawan baru dan berbaik dengan semua orang. Boleh juga mengelakkan permusuhan. tak gitu? Tapi, mamat ber'hoodie' hitam ini pula tunjuk perilaku sombong. Pelawaan Dhia untuk menjadi kawan ditolak menta...

    Completed  
  • Tuan Zarief Khairil (Completed)
    1.8M 62.9K 54

    Balik ke Malaysia semata-mata untuk berkahwin? Gila tak? Okey mungkin itu tak cukup gila. Berkahwin dengan lelaki yang berbeza 20 tahun dari diri sendiri? Cukup gila tak? Faryna Aireen harus berkahwin dengan jejaka bernama Tuan Zarief Khairil atas permintaan datuknya yang semakin berusia. Namun masalahnya, kahwin deng...

    Completed  
  • Ustaz Aku Bad Boy [C] ✓
    241K 9.9K 33

    Baca jelah. Sedikit sebanyak sinopsis; Kisah diantara seorang gadis biasa yang dihukum oleh ayah tirinya ke kampoung dan berjumpa dengan seorang Ustaz yang sebenarnya badboy. Delilah Alyna, gadis yang sentiasa chill dan sentiasa mengikut kata hatinya. Tinggal bahagia bersama atok dan neneknya. Walaupun dia dihantar...

    Mature
  • MAWAR
    3.3M 128K 70

    (COMPLETED) "Lupakan apa yang dah jadi kat kita malam tu." - Mawar " Izinkan aku bertanggungjawab. Aku bukan lelaki dayus untuk lepaskan apa yang patut aku buat" - Fakhrul "Kau tak salah. aku tak boleh letakkan kesalahan atas kau. Kita sama-sama tak salah. So please lupakan je. Lagipun kita tak kenal. Macam mana kau...

    Completed  
  • Another Side of Him ✅
    137K 6.6K 41

    [Complete] 𝗗𝗮𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗱𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗮𝗿𝘁𝗶𝘀 𝗸𝗲𝘀𝗮𝘆𝗮𝗻𝗴𝗮𝗻? 𝘚𝘪𝘢𝘱𝘢 𝘵𝘢𝘬 𝘴𝘶𝘬𝘢! 𝘈𝘬𝘶 𝘪𝘯𝘨𝘢𝘵𝘬𝘢𝘯 𝘯𝘪 𝘤𝘶𝘮𝘢 𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯, 𝘵𝘢𝘱𝘪 𝘥𝘪𝘢 𝘵𝘦𝘳𝘪𝘮𝘢! 𝘕𝘢𝘮𝘶𝘯 𝘥𝘪𝘴𝘦𝘣𝘢𝘭𝘪𝘬 𝘴𝘦𝘯𝘺𝘶𝘮𝘢𝘯 𝘮𝘢𝘯𝘪𝘴 𝘥𝘢𝘯 𝘸𝘢𝘫𝘢𝘩𝘯𝘺𝘢 𝘺𝘢𝘯𝘨 𝘵𝘢𝘮𝘱𝘢𝘯, 𝘼𝙠𝙪 𝙩𝙖...

    Mature
  • SAYANG, MAAFKAN AKU √
    913K 32.7K 85

    Demi kesempurnaan, Armaya sanggup meninggalkan Zaquan iaitu lelaki yang benar-benar mencintai dirinya. Namun, kesempurnaan yang dicari bertukar derita. Ditinggalkan lelaki yang kononnya sayang padanya. Bukan setakat itu, dia ditinggalkan setelah terlahirnya anak 'luar nikah' di atas bumi ini. Perasaan cinta bertukar...

    Completed   Mature
  • I'm In Love [✔️]
    299K 7.2K 53

    "apa yang kau dah buat ni aira "- Aaira Faaeqa "because your are only mine " - Tengku Aikal Farees Satu kejadian yang menyebabkan aira terikat dengan mafia terkejam di dunia . Baginya aikal jahat kejam tetapi bagi aikal aira membawa sinar dalam hidupnya .

    Completed  
  • Aku Bukan Isteri Simpanan 2
    452K 14.5K 34

    Kehidupan Syazira dan Adam bahagia dengan kehadiran dua cahaya mata mereka iaitu Arian dan Arissa. Kesibukkan Adam sebagai CEO syarikat bapanya sentiasa menjadi penghalang baginya untuk meluangkan masa bersama keluarga. Tambahan pula dengan keadaan kesihatan Syazira yang tidak menentu. Jalinan hubungan mereka semaki...

  • HAZRAEL
    388K 64.6K 62

    [ 2020/2021 ] "Satu panahan terungkap rahsia jutaan," *** Naina Hijannah, seorang pegawai penyiasat polis yang direhatkan dari kerja atas faktor penyakit murungnya yang semakin serius. Tapi apabila berlaku pembunuhan yang berkait rapat dengan hidupnya, dia tak mampu duduk diam! Naina tetap menjalankan tugas walaupun s...

    Completed  
  • Rahsia Takdir Antara Kita
    792K 19K 69

    COMPLETE ✅ (The Best Floriarity Romance 2020🏅) (Top🥈Novelist Award Of Sad Romance) Hidup Nur Hanis berubah 360 darjah apabila ditangkap khalwat bersama Huzair Adha merangkap abang kepada bakal suaminya. Atau lebih tepat lagi,bakal abang ipar Nur Hanis sendiri! "Saya tak sangka,Hanis..awak sanggup curangi saya. pa...

    Completed  
  • MR SWEET MAFIA (©)
    258K 21.1K 27

    [Cover by :: @SignorinaRoselle] BOOK 3 CTNORLIANA'S MAFIA SERIES (Rayfal Daniel × Aifa Aireen) "You're my only one, sweetheart..." Perkahwinan mereka adalah sesuatu yang di luar jangkaan. Berkahwin atas dasar keselamatan di awalnya, dan kemudian memutikkan bunga cinta di hati masing-masing. RAYFAL DANIEL, seorang...

    Completed