Select All
  • Daring Ananta
    693 56 7

    Katamu jarak itu tidak menjauhkan, namun meneguhkan. Meski dua hati terpisah ribuan kilometer, hati seseorang tetap menjadi rumah yang berfungsi meneduhkan. Antara dua hati yang terbentang jarak, pada semesta mereka bersandar. Bergantung pada skenario alam yang belum tentu sama pada rencana yang telah dibuat. Pada gar...

  • Love Theory
    3.1M 136K 38

    Nick doesn't believe that a marriage needs love to survive, and he's out to prove it by marrying a stranger. But after proposing to headstrong waitress Annabelle, his theory begins to fall apart... ***** Nick Brady has only ever seen marriage as an...

    Completed  
  • Perempuan Simpanan
    119K 372 2

    ANIS • IQBAL Berkahwin bukan atas dasar bercinta. Tapi kalau dah kerana tanggungjawab mestilah kena tunaikan. Kan? Sekarang benci lama-lama sayang juga kan? Bekas tunang Iqbal yang lama berdiam diri akhirnya muncul. "Awak suami saya bukan kawan" "Aku suami atau kau suami so suka hati aku lah" ********** Start 21/7/20...

  • KAU TETAP MILIKKU SEORANG
    1.5M 22.9K 54

    kerana dendam Tengku Ryan Shah tega memerangkap Hamna Farhana supaya menjadi miliknya. cemburu yg menguasai Tengku Ryan menyeksa Hamna lantas ego yang menguasai keduanya membenam cinta yg kian berputik ...mampukah cinta yg terbina oleh dendam dan benci menyatukan mereka atau terpisah dek orang ketiga "disebabkan kau d...

    Completed   Mature
  • Someone Else's Fairytale
    4.8M 111K 60

    Hollywood A-lister, Jason Vanderholt, falls for everygirl, Chloe Winters, who hasn't bothered to see most of his movies. She is the woman every other woman in America is dying to be, but it just isn't her fairytale. The book is for sale here: amazon.com/Someone-Elses-Fairytale-ebook/dp/B006JD115K/ref=cm_cr_pr_product_...

    Completed  
  • LOVE TO HATE YOU
    18.9M 636K 63

    (*Now an Amazon Bestselling eBook*) Sera's usually a good girl. (Except for that one wild night in the backseat of a stranger's car!) But what happens when that stranger turns out to be a bad boy- not to mention her new boss? And what happens when he wants more than one night...and won't take 'no' for an answer.

    Completed  
  • My Husband Its You!
    115K 2.6K 23

    Hani yang baru shaja ingin move on dari cinta, terpaksa dikahwinkan oleh Haziq iaitu kembar kepada cinta pertamanya. Tapi demi keluarganya terpaksa juga lah dia berkahwin dengan lelaki separuh masak ni. Playboy,nakal,mengada,manja mmg namanya Haziq. Bila dipaksa kahwin dia rasa macam nak menangis je tapi tak macho lah...

    Completed  
  • [C]FALL IN LOVE WITH MR.TENGKU
    190K 5.4K 48

    Mengisahkan seorang perempuan yg sederhana iaitu Suhaidah Syazwina yang selalu happy tetapi hidupnya kucar kacir selepas kedatangan pelajar baru yg bernama Alif Suhaidah~kau dah kenapa hah suka sangat kacau hidup org!!! Alif~aku suka kau suhaidah..Will you be my girlfriend? Iqbal~Awak ingat!!!!saya tak akan lepaskan a...

    Completed  
  • Suamiku Guru Tuisyen?
    514K 13.3K 24

    " Yup, demi cintaku kepada abang Muhammad Amir Lufias akan ku sanggup memasuki kelas tuisyennya. Hahahaha " Penuh dramatik Isya menjawab soalan Lily. " What?! Kena kahwin?! " Terkejut beruk AL dibuatnya. Adakah cinta Tun Qhalesya Binti Muhammad Irfan ini akan terbalas? Adakah dia akan mendapat cinta AL atau yang diken...

    Completed  
  • DILAN - 2017
    103K 2.9K 16

    [Follow untuk membaca lengkap] [UPDATE SETIAP KAMIS] Ini kisah Dilan? Iya, tapi bukan Dilan Gundala Putra si 'panglima tempur', melainkan kisah seorang Dilan Alvaro, ia selalu di sama-samakan oleh Dilan Gundala Putra oleh teman-temannya. Jika Dilan Gundala Putra identik dengan nama 'panglima tempur', Dilan Alvaro iden...