Select All
  • DUNIA GHAIS LAVANARK
    146K 13.3K 83

    Ini bukanlah sebuah cerita. Bukan sebuah novel. Bukan sebuah cerpen mahupun sebuah puisi. Tiba-tiba hati ini tergerak nak bawa pembaca ke dunia Ghais Lavanark. (Ini adalah kamus permainan buat pembaca) Pembaca yang akan memainkan sebuah peranan di dalam buku ini. Baca, Bayangkan dan jiwakan. Dengan harapan pembaca ak...

  • CREEPY DOT [✔]
    139K 8.8K 53

    > [Edisi 50 Cerita Pendek] Ingat berani ?! Bacalah 50 koleksi cerita seram meraban ni! Everything around us can be a scary thing! Harap dapat meremangkan bulu roma anda! [Buku ke-3] All rights Reseved 2016 ©Khairul Fazly Publish on:100616 Complete :080916

    Completed  
  • Ma Sweet Mafia!
    2.9M 112K 46

    "I hate you!" - Aisya Zahra "But I love you." - Airil Iskandar Seorang wanita yang kena tangkap basah dengan anak bossnya sendiri? Dia, lelaki mafia yang terlampau sweet. Enjoy! Special thanks to karmadahlia for this beautiful cover 🖤

    Completed  
  • Putera Lipas
    89.5K 7.3K 23

    Selalunya Putera Katak tapi ni Putera Lipas?!

    Completed  
  • TERSESAT KE ALAM BUNIAN
    438K 25.6K 68

    Ashanty, gadis moden yang tidak percaya tentang wujudnya bunian dan hantu dikejar oleh makhluk ghaib dari asrama universitinya. Dia berlari hingga masuk ke dalam hutan hingga terjumpa sebuah menara hijau- menara yang belum pernah dia lihat sebelum ini. Pertemuannya dengan Indrawan, si pemilik menara hijau yang sangat...

    Completed  
  • Vanilla Blue (Completed)
    8K 688 7

    (PREQUEL PARMESAN CHEESE) Seorang yang kacak dan tinggi persis model muka majalah membuatkan si dia sering diganggu wanita. Ya, wanita. Leon tidak minta dilahirkan sebegitu. Lebih tepat lagi dia benci dengan wajahnya yang semua orang katakan sempurna dari semua aspek. Leon trauma. Selepas menjejakkan kaki ke alam univ...

    Completed  
  • Mr. Bodyguard My Husband
    201K 8.6K 47

    "Aku amanahkan kau protect adik aku Ayuni"-- Syed Mukri Al Fattah "Beress bro👌🏼"-- Rayyan Izzuddin DINGIN seperti ais kutub utara yang susah nak dicairkan itulah sifat MOHD RAYYAN IZZUDDIN yang tetap dengan pendiriannya sendiri tetapi apabila bertemu dengan gadis yang diamanahkan untuk protect itu.., sikapnya mula b...

  • Detik 12 Malam ✓
    83.9K 5.1K 47

    +Creepypasta. Boleh baca, boleh cerita tapi jangan percaya. +Semua kisah dalam cerita ini adalah dari telegram. --thank you so much for the wonderful cover @Nixs_A-zy Highest Rank :- #1 in Horror 270618 #1 in Creepypasta 190918 #1 in Seram 221118 #1 in Hantu 041218

    Completed  
  • Lecturer Sebelah Rumah | Terbit
    4.6M 76.9K 22

    3rd Romance by CikMardiah [BEST ROMANCE WINNER FABULOUSAWARDS 2017] [ Highest Ranking #1 , ●5 Feb 2018 ●17 Feb 2018] Rhea Nabella ; Gadis tinggi lampai , putih melepak dan dilahirkan serta dibesarkan di kota New York . Genap sahaja umurnya 21 tahun , dia dihantar pulang ke Malaysia oleh mama dan papanya . ; Busuk ! A...

    Completed  
  • FAKTA Dan LAWAK
    323K 18.8K 41

    Hanya tentang fakta yang lawak dan lawak-lawak yang sedikit hambar.Kalau korang bosan,bacalah! Nak deepkan orang pun boleh baca.Dialu-alukan.Ajak atuk nenek sedara mara baca sekali keyh~ ♥♥♥♥

  • Fakta Ke Lawak? 1
    450K 27.8K 200

    E n j o y b u k u s i s ni ~~~~~~~~~~~~~~~~~ #1 Fakta #1 Lawak #1 Kelakar #1 Kehidupan #1 Gila

    Completed  
  • LAWAK BEST 2
    58.6K 3.5K 114

    LAWAK BEST 2 sudah kembali...bcalah(100%dri google)

  • Lawak Sahabat Pada Waktu Rehat
    102K 7.8K 49

    Rasa stress? Jomlah baca buku ni! (Part yg tengah2 memang best & lawak dan kadang2 hambar)

  • Mrs. Aidan: My Little Bride
    4.6M 267K 74

    (COMPLETED) AIDAN HARIZ "Janji adik akan tunggu abang?" NUR TASNIM "Adik janji" 🌼🌼🌼 Dua insan, Satu janji. Dan disini, kisah Tasnim bermula. "Bila abang panggil, menyahut! Bila abang cakap pandang mata abang!" Aidan menguatkan cengkamannya pada lengan Tasnim. Berkerut muka Tasnim menahan sakit. "Sekarang pandang m...

    Completed  
  • Magis Manis Coklat
    11K 671 12

    [Discontinue untuk sementara, nak edit cerita] Cerita ini mengisahkan tentang tiga orang pembuat coklat magis yang dikenali sebagai , Ahli Sihir Hitam , Ahli Sihir Putih dan Ahli Sihir Biru, Mereka adalah pembuat coklat magis , Coklat mereka mampu menunaikan hajat , Tetapi setiap hajat pasti ada bayaran , Ketahui l...

  • Cerita Lawak!
    126K 6.7K 14

    “Random” -Lawak kerakar bin lucu gilak- silakan! tak yah nak segan or malas hahaha... lom baca lom taukan? so bacalah! tak perlu d undang, maen masuk tak ketuk pintupun boleh lol.

    Completed  
  • Lawak Lawak
    180K 10.3K 69

    Menghilang Kan Tension And Gelak Selalu. #1 in lawak (19/6/2018 #2 in lol (19/6/2018 66 -In Random 6/1/2018 10:09AM 40 -in random 19/1/2018 12: 49AM

    Completed  
  • Jejaka Blue & Gadis Hazel
    8.4M 374K 74

    [COMPLETE] (In editing) Highest rank #1 in Romance [No.2 Hot in Killer] Quin Avrin binti Dato' Arfan dilahirkan di Kuala Lumpur pada tahun 1995. Ada sesuatu yang istimewa pada dirinya. Gadis yang dilahirkan dalam keluarga yang mewah ini mewarisi anak mata ibunya iaitu Datin Quin Avin. Anak mata yang berwarna hazel ca...

    Completed  
  • RISE OF ANGEL [HIATUS]
    52.1K 2.9K 54

    Alam Pari pari merupakan satu dunia yang dihuni oleh bangsa Fairy. Semasa pemerintahan King Cecil Hillea, berlaku satu peperangan besar antara Alam Pari pari dan Alam Syaitan. Perang tersebut dinamakan FairyDemon War I. Beberapa ratus tahun selepas itu, seorang lelaki yang bernama Vince pergi ke Alam Manusia untuk me...

  • Diandra Advilent: A True Self Of Princess Diandra✔
    701K 37.2K 109

    Diandra Advilent adalah seorang gadis yang telah kematian ayahnya sejak berumur 17 tahun. Ibunya pula langsung tidak pernah dia kenali sepanjang dia hidup. Apabila ditanya tentang ibunya, ayahnya langsung menukar topik. Hidupnya hanya seorang diri sahaja sehingga satu masa dia bertemu dengan Aleena Fannedella yang dat...

    Completed  
  • MY BODYGUARD
    694K 32.1K 51

    Nur Hanim Azhan. Seorang gadis tomboy sejak kecil lagi. Cara pemakaian semuanya seperti lelaki. Dia sudah selesa dengan caranya. Dia juga lebih dikenali sebagai Az. Papanya mendesak Az supaya bekerja di syarikat papanya. Tetapi Az degil. Dia malas hendak bekerja lagi. Seorang lelaki yang bekerjaya sedang mencari bodyg...

    Completed  
  • BODYGUARD
    257K 13.8K 48

    Aku pembunuh upahan dan dalam pada masa yang sama aku juga seorang bodyguard. Aku menjadi bodyguard pada seorang perempuan yang trauma akan pembunuhan. Setiap kali aku membunuh orang dia akan jauhkan diri dia daripada aku. "Kau pembunuh! Keluar!" "Ni aku la. Aku tak akan bunuh kau". "Kau penipu!" Dia benci pembunuh s...

    Completed  
  • Baby Girl Mr.mafia[✔]
    187K 4.8K 36

    Dia seorang lelaki yg kejam dan tidak mempunyai sifat kemanusiaan dlm dirinya apabila berjumpa dgn musuhnya atau manusia yg membuat onar terhadapnya..dia adalah MARCUS XAIVAN EDWARD RONALD seorang lelaki yg cukup berpengaruh di itali..perwatakannya yg dingin,beku,bengis,dan tidak pernah senyum tulah yg menyebabkan ram...

  • The King's Princess
    62K 3K 20

    Seorang kuat membuli, seorang lagi sentiasa panjang akal untuk membalas dendam. Hidup mereka tidak pernah sunyi. "Eh pendek! Aku lapar ni. Pergi belikan makanan untuk aku cepat" muka garang ditayang oleh Naqeeb. Ayana membuat muka. "Apa tinggi? Kau ni pagi-pagi bengis. Muka yang tak handsome tu bertambah-tambah tak ha...

  • Story Seram Budak Sekolah
    54.1K 216 6

    Seram dan ade selit lucah 18+sx yang begitu terperinci!! Hihi jangan mimpi basah pulak!! Tapi tak semua cerita dalam ni lucah... And kalau merepek jangan marah....muah ciked💋

  • Kahwin Ganti
    743K 5.4K 9

    CERITA INI BERUNSURKAN SEX IAITU 18+. JIKA PEMBACA ADALAH BAWAH 18. SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB. MAAF JIKA SAYA MENGGUNAKAN BAHASA YANG KASAR DAN TIDAK SOPAN. Nur Nadia Qaisara seorang Gadis yang periang Dan Ayu. mempunyai wajah yang sangat manis. Tetapi nasibnya malang apabila Encik Tunang nya melarikan diri. ap...

  • Eeeee Seram Yeee....
    5.2K 309 15

    Sambungan dr Story Eeeeee Takut Yeee.... Yg sblm nie dah full parts dah so kite smbg kt sini plak ok.....

  • Isteri Pakai Buang✔️
    2.1M 47.9K 70

    |TAMAT| Aku Bella. Aku tidak menafikan yang diriku sangat sosial,tetapi itu tidak bermakna tubuh badanku mudah disentuh oleh mana-mana lelaki termasuklah teman lelakiku sendiri,Suho.Hidupku sangat dikawal oleh abangku,Adrian Sufi.Bukan abang kandung tetapi anak yang dipungut oleh bapaku Semuanya telah mengubah hidupk...

    Completed  
  • Jodoh Kita
    203K 5.1K 16

    Mengisahkan tentang seorang gadis 26 tahun yang bernama Nur al Din Alisha Safiya yang suka travelling. Sebaik sahaja pulang dari Africa, dia terus sahaja pulang ke kampung halaman neneknya di Johor Bahru. Lamaran secara tidak langsung dari sahabat karib neneknya diterima kerana alasan ingin membahagiakan kedua orang t...

    Completed