Select All
  • ↪The JK↩◽ jjk ✔
    37K 4.2K 57

    [Complete] Winner Of Wattys 2019 Dia pendiam. Dia begitu suram dan menakutkan. Tiada yang terpikat. Tiada yang jatuh hati. Namun yang pendiam bukanlah calang. Hati-hati dengan setiap patah perkataan yang keluar daripada mulut lelaki itu. Ianya menyakitkan sama seperti dihiris sembilu. Hodoh. Dia benar-benar hodoh jik...

  • [C]Amoreux ft jjk (S1+S2)
    86.1K 11.4K 64

    Amoreux means lover in Français. season 1 : Girlfriend Jeon dipilih sebagai girlfriend kepada jeon jungkook? apa motif sebenar jeon jungkook terhadap park hazel? Start : 30/04/19 End : 17/11/19 🌸🌸🌸🌸🌸 season 2 : Ignored akibat satu kemalangan, layanan romantis dari seorang jeon jungkook bertukar dingin kepada iste...

  • GANGSTER
    35K 2.9K 19

    Secret Agent Season 2 .

  • [C] Subway | Jungkook
    167K 22.8K 29

    Tiba-tiba, sekeping kertas sticky note biru terlekat di atas buku... ' Hai, boleh berkenalan? :)' Segalanya bermula di subway. __________________________________ START 08062016 END 25062016

    Completed  
  • ✔ Tom And Jerry
    129K 23.3K 51

    ▪︎Nampak mereka bergaduh? Tegurlah kalau berani.▪︎ ▪▪▪ Anda bosan dengan heroin perwatakan lemah lembut? Kenalkan ini Kang Sooyoung seorang gadis yang suka mencetuskan masalah tetapi cerdik dan tangkas. Bosan dengan hero yang bertolak ansur? Ini Jeon Jungkook, dia bertolak ansur dan berlembut dengan semua wanita kecu...

    Completed  
  • тωɛитʏ | ᴊᴜɴɢᴋᴏᴏᴋ✔
    49K 4.9K 28

    ❝Aku tahu apa yang aku buat. Ini semua untuk kebaikan dia dan diri aku sendiri.❞

    Completed   Mature
  • ˗ˏˋPREVIEW'ˎ˗ silent couple | jjk
    106K 12.6K 34

    [2019] Diunpbulish beberapa chapter since fanfic ini bakal dijadikan buku. jikalau berminat boleh baca details dekat bahagain "novel version" "prince charming or silent knight?" start : 27/3/2019 end : 25/7/2019 cover by : copyright ©️ baeknob 2019

    Completed  
  • Pujaan Crush Malaun ◽ jjk
    144K 18.4K 47

    [TERGANTUNG SEPI - Insyaa Allah bakal dibukukan] ❝ Tugas awak hanyalah lahirkan cucu saya.. tanpa jadikan anak saya, Jungkook, sebagai suami awak ❞ ┉┉┉┉┉ + Bila si gedik jatuh hati pada malaun Dia Jeon Jungkook, seorang manusia yang berperangai tak ubah seperti malaun dan dilahirkan dalam keturunan malaun. [ ATTENT...

  • [C] Lafaz Ijab Kabulmu ◽ jjk
    80.1K 16.7K 72

    ❝ Awak bagaikan bidadari yang mengundang hati saya untuk ke syurga. Izinkan saya lafazkan ijab kabul untuk jadikan saya halal untuk awak buat selamanya ❞ ❝ Baiklah... Muhammad Isyraf Al-Firash ❞ Namun semuanya berubah bila ingatannya datang kembali.., Dialah Jeon Jungkook, lelaki yang berselindung disebalik kaabah.. ...

    Completed  
  • [DIBUKUKAN] Attention From Mr. Jeon Jungkook
    216K 28.1K 74

    + When a black-hearted girl meets a sweet guy. So there is a complicated conflict that begins ❝ Sayang.. aku rindu kau.. ❞ Dia bukanlah seorang yang pandai berkata-kata, namun fizikalnya amat melambangkan dia romantik. - FANFICTION - A jeon jungkuks fanfic 1-12-17 ◽ 19-4-18 Copyright© • kokocrush- [completed ━ 2018]

    Completed  
  • [✔]Stalker || JJK ||
    49.1K 3.3K 45

    | First Fanfiction | 'sejenis app yang bernama instagram telah menemukan kita' Baca jelah senang start:14/11/2018 Status:complete✔ End:2/2/2019

    Completed  
  • Crush ❤ || Jjk [C]
    6K 318 17

    Kim Hanna ni.. hmm heroin dia la en. semua watak dia ni aku reka sesuka hati aku la ye. Jeon Jungkook ni pulak.. ada yg perangai dia dlm show ada yg rekaan semata². almaklumlah jumpa pun tk penah. Kim Hanna x Jeon Jungkook Completed Start: 1December2016 End: 11December2016

    Completed  
  • PSYCHO JJK
    163K 13.8K 63

    Jeon Jungkook adalah seorang lelaki psycho Highest ranking : #4 in FANFICTION

  • [RE-EDIT] Lagenda Crush Durjana ; jjk
    1.5M 208K 119

    "Trust me when i say i'm staying through hardship. Love still remain ." ♡'・ᴗ・'♡ ; dalam proses Re-write. [2017-2020] Start S1 : 16 Oktober 2017 End S1 : 20 April 2018 Start S2 : 1 July 2018 End S2 : 3 November 2018

    Completed  
  • My Enemy Is My Luv [DAH TAMAT PUN]
    51.6K 2.8K 76

    Mengisahkan seorang gadis fujoshi yg ingin mnyatukan hubungan kedua2 lelaki iaitu Jungkook dan Jimin tetapi "Aku benci kau!"- Jm "Ingat aku suka ke dengan kau?"- Jk "Kata orang tua2 kalau gaduh nanti kahwin tau. Nak ke?"- Kaera ⚠AMARAN⚠ -Boy x boy(gay) -Jk(top) x Jm(bottom) -Sedikit kotor -Byuntae .. agaknya lah -Tak...

    Completed  
  • [C] TE AMO | JJK ✓
    376K 31.9K 98

    [OLD TITLE: BABY GIRL] "Each day, I love you more." +Jungkook ft rachel Started; 1.01.2018, Monday End; 4.06.2019, tuesday Highest ranking #1 in Kpop Highest ranking #1 in Fanfiction ©heitsmehari

    Completed   Mature