Select All
  • 5. 真実 [TRUTH] : The Prolog
    2M 274K 37

    The Prolog of J's Universe ❝Tentang cinta yang murni, keserakahan, hingga pertumpahan darah yang membawa petaka selama ratusan tahun.❞

    Mature
  • [✔] 4. After WITH J : hereditary
    7M 682K 37

    The Last Series of J's Universe ❝Mereka adalah pasangan yang ditentukan oleh langit, dengan takdir yang dibuat di luar batas kemampuan manusia.❞ ©tx421cph

    Completed   Mature
  • [✔] 3. WITH J : after he left me
    6.9M 651K 32

    ❝Maafkan aku, bahkan hingga kau menutup mata, aku tak pernah bisa membahagiakanmu❞ ㅡLee Jeno ©tx421cph 200227 #1 in tragedy

  • What If [Series]
    2.1M 210K 26

    ❝Hanya ungkapan tak tersampaikan, melalui satu kata menyakitkan. Seandainya... ❞ PART OF THE J UNIVERSE [read Dear J - After Dear J first ! ♡]

  • [✔] 2. After DEAR J
    22.6M 2.2M 52

    [Telah dibukukan, tidak tersedia di gramedia] ❝Percayakah kau akan sebuah reinkarnasi? Sebuah pengulangan tragedi kisah cinta yang dikenang sepanjang masa❞ Sebuah kisah, berlatarkan Tahun 2057 [Bahasa narasi baku ㅡau] ©tx421cph 190301 #1 in sci-fi 190301 #1 in scifi 190301 #1 in sciencefiction

    Mature
  • [✔] 1. DEAR J
    38.4M 3.4M 39

    [Telah Dibukukan, Tidak tersedia di Gramedia] ❝Untukmu, Na Jaemin. Laki-laki tak sempurna Sang pengagum hujan dan sajak❞ ©tx421cph

    Completed  
  • (MYG) ++MY VILLAGE GIRL
    44 2 5

    Cerita ni mengisahkan min yoongi dan kim yura... dorg ni nama je sepupu tapi selalu gaduhhh... Satu hari omma dan appa dorg nak jodohkan kan dorg... yura ni bdx kampung yes dia asal dari daegu Suga; Dalam banyak² namja dkt korea ni dkt kenapa aq jugak kau pilih... aq benci lahh dkt kau... Ohhh maybe namja dkt kampung...

  • doll.
    135K 20.6K 20

    "Satu dua, dia mengira, Mengira jumlah patung manusia, Kalau anda bijak orangnya, Dimanakah tempat patung manusia dibina?" Apa yang kau nampak adalah penipuan. Bila kau rasa kau di situ, tapi sebenarnya tidak. Bila kau rasa kau terselamat, Tapi sebenarnya tidak. ㅡ Fy's storyline. Highest rank : #3 in mystery/thriller ...

    Completed   Mature
  • Overprotective Husband 『J.J.K』
    146K 9.9K 21

    Overprotective Husband; baejihee "Lebih layak kalau kita panggil awak, King Control kan?" "Honestly, aku suka gelaran tu. Tapi nak lebih baik, panggillah aku dear fucking love husband si king control." "Ya Tuhan. Loya bulu perut kita dibuatnya awak oi." @fererorraraa artwork 『⚠ WORDS CONTENT ALERT⚠』

  • [OG]obses:Min YoonGi
    238 23 3

    Memandangkan anda sudah sampai sejauh ini, sila teka butang 'read'.

  • ✓ [MINYOONGI] MR SWEET SAVAGE
    209 45 9

    mengisahkan seorang kehidupan lelaki yang trauma disebabkan kehilangan isteri, dan ia bertekad untuk tidak mahu mengenal mana ² perempuan. baginya, hati untuk insan bergelar "perempuan" sudah tertutup . dan hadirnya seorang gadis yang periang mengubah hidupnya ketika dia mahu mencari pengasuh untuk menjaga anaknya ___...

    Mature
  • ISTERI YANG DIPALAU 2.0 •JEON JUNGKOOK•
    131K 21.9K 33

    Jeon Jungkook Fanfiction

  • Beautiful + K.daniel ✔️
    32.1K 5.6K 38

    + aku hanya seorang fans Kang Daniel yang miskin. hidup aku dipenuhi sengsara , tapi hati aku tetap setia. untuk si dia. ---- + Diari usang tentang kesengsaraan hidup seorang peminatku. Membuatkan aku ngeri dan mengubah 100% hidupku. Aku Daniel , kini bangkit dari mimpi dan hadapi kebenaran realiti. Highest Ranking ...

    Completed   Mature
  • Dahlia Mikail
    9.8M 430K 76

    [Previously known as Mr Tengku VS Miss Flower] [Wattys Awards Winner 2016] Highest ranking: #1 in Romance #1 in Viral list -- "Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan. "Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada. Kaki Tengku Farhan mul...

    Completed  
  • Wanna One Nextdoor
    5.3K 466 11

    Seorang perempuan yang sedar ii je dia duduk tepi rumah sekumpulan haiwan ii zoo yang terlepas . K enjoy

  • [COMPLETED] Faithful Love 충실한 사랑 (Jungkook BTS)
    399K 49.4K 71

    Ketelanjuran yang terjadi, membawa satu derita yang bukan sedikit sakitnya, dan bukan sekejap sembuhnya.

    Completed  
  • Nafsu KTH S1S2
    713K 35.4K 68

    Penyatuan antara dua insan yang masing-masing mempunyai perjalan hidup yang sukar,mampukah mereka memulakan hidup bahagia walaupun perkahwinan kontrak ??? Adakah cinta akan berputik walaupun perkahwinan hanya atas dasar Nafsu semata-mata ?

    Completed  
  • [HIATUS] Regret 유감 (Namjoon BTS)
    7.1K 1.5K 7

    "Lelaki miskin, susah, selekeh macam kau, tak layak untuk aku. Jadi tolong berhenti bermimpi, kembali ke realiti." "Lelaki miskin, susah dan selekeh macam aku ni lah yang kau akan datang untuk minta tolong suatu hari nanti." Nantikan...

  • Ex-Chingu 전의 친한 친구 | JJK
    19.1K 893 7

    "puan,majlis dah nak mula mana bakal suami cik?"Aku dengan risau tengok muka mak ayah aku.. "tuan,mungkin dia dalam kesesakkan traffic tolong beri masa sikit."dia angguk jungkook back up aku..eomma ngan appa aku angguk satu sama lain aku pulak degan confuse. "JungKook .."ayah aku memandang dia..aku dengan risaunya sem...

  • Married With Innocent Man ✔️
    151K 11.1K 48

    Lee Ji Eun menderita tepat di hari pernikahannya karena pria yang seharusnya menjadi suaminya telah pergi meninggalkannya begitu saja. Di saat kesedihan mendalamnya, datang seorang pemuda tampan yang mengorbankan diri untuk menjadi pengantin pria. Pria itu adalah Jeon Jungkook, adik dari calon suaminya Jeon Wonwoo. J...

    Completed  
  • [Completed] Where Are You ?
    51.9K 3.9K 32

    Sejak dari dahulu, hubungan Jeon Jungkook dan Yong Junghae tidak direstui oleh orangtua Junghae kerana mereka tidak menyukai anak tunggal mereka bercinta dengan lelaki yang tidak sama taraf dengan mereka. Disebabkan terlalu mencintai Jungkook, Junghae sanggup lari dari rumah orangtuanya dan tinggal bersama lelaki y...

    Completed  
  • Suami Paling Sweet [K.S.J]
    7.3K 329 5

    Dia sweet. Pada masa yang sama, dia psycho.

  • the bad boy • p.jm [C]
    200K 16K 42

    • apabila seorang perempuan yang baik bertembung dengan lelaki yang jahat • • jimin × readers •

    Completed  
  • [C] Crush ☞ Jungkook
    133K 10.6K 16

    ❝Sunbae habis sekolah nanti, nak masuk U mana?❞ ❝Hati U❞ ❝Ehh sunbae? Wujud ke Hati University?❞ start ; 30may16 end ; 26jun16

    Completed  
  • [C] Suami Ku "Doctor" , Isteri Ku "Student" [KTH & JJK & PCY]
    762K 17K 117

    [COMPLETED FF NOVEL] [KTH & NAJ & JJK & PCY] Baca & Vote & Comment tersangatlah dialu alukan... kalau tak nak Vote ,Saya Redha..but thanks kpd yg membaca ^v^~ WATAK UTAMA : Rina (Hamba Allah) Taehyung (Adam) Jungkook (Waiter /Sam) Chanyeol (Afiq) Hyuna (Waiter /Hanna) BTS (kwn Adam & Sam) Halla (Adik Adam /Aerina) Jih...

    Completed  
  • [O.G]Suami Comel Saya [K.T.H]
    24.4K 1.7K 33

    AMARAN KERAS CERITA INI CRINGEY TAHAP DEWA SEHINGGA PERTUMBUHAN BULU KETIAK "A LOVE STORY BETWEEN MARYAM AND HER CUTE HUSBAND,RAYYAN" Kim Taehyung.namanya gah suatu masa dahulu kerana merupakkan salah seorang boyband terkenal dikorea.namun segalanya berubah setelah dia disahkan menghidap kanser. Maryam gadis Islam Yan...