Select All
  • MAILABLE
    1.8K 335 3

    Harry aşırı sarhoşken üniversitedeki genç ve güzel hocasına mail gönderiyor ve gece boyunca göndermeye de devam ediyor.

    Completed  
  • WHO KILLED LOUIS
    2.7K 522 5

    Ünlü teknik direktör Louis Tomlinson öldürülüyor, polis soruşturmayı yürütmeye başlarken ölenin aslında Louis olmadığını fark ediyor ve onu kimin öldürmek istediğini bulmak için Louis ile işbirliği yapıyor. Kendi ölümü araştırılırken polis merkezinde saklanan Louis; soruşturma boyunca çevresindekilerin kendisi hakkınd...

    Completed  
  • TINY HANDS
    5.3K 1K 5

    Dört yaşındaki Harry bir yaz tatilinde altı yaşındaki Louis ile tanışıyor. Ve bir gün ellerinin onunki gibi büyük olup olmayacağını merak ediyor. --- 28 Eylül'e özel yazılmış kısa kurgudur.

    Completed  
  • MARRY ME
    6.9K 1.1K 5

    Louis Harry'ye ettiği evlilik teklifinin reddedildiği gün bir karar veriyor: Pes etmeyecek, evet cevabını alana kadar her gece tekrar teklif edecek. --- Bitter Love'da yazdığım bir paragraftan esinlenerek ortaya çıkış, 28 Eylül için yazılmış özel kısa kurgudur.

    Completed  
  • COMPASS
    5.6K 873 3

    Sadece bir pusulası vardı, ve o pusulanın üzerinde de belli belirsiz bir koordinat. 200 yıl önce yazılan bu koordinatların aşka ait olabileceği gerçeği hiç aklına gelmemişti. Amor omnia vincit.

    Completed  
  • WE'RE GETTING MARRIED
    6.3K 756 3

    Louis ve Harry evlenmeye karar veriyor. ~ ° 3 bölümlük kısa bir hikaye ° Biraz da feels

    Completed  
  • DO WHAT I SAY
    17.9K 2.1K 6

    Harry ve Louis, birbirlerinden tamamen habersiz yaşayan iki yabancıydılar. Ve bir gün telefonları çaldı. "Kardeşinin yaşaması için, dediklerimi yap Tomlinson." "Ablanı bulmak istiyorsan, dediklerimi yap Styles." ### Hikayeye olan büyük aşkı ve sadakati sebebiyle bu kurgu @whsltx'e ithaf edilmiştir.

    Completed