Select All
  • My Healer (Liskook)
    32.7K 1.7K 35

    "kalau kau jeles ckp" kata jungkook smbil pndang lisa "buat ape aq nk jeles dengan kau sengal? Setakat angkat yeoja tu jatuh tadi no hal laa bro " "ye laa tu , asal kau asyik tngok yeoja tu je tadi? Mcm tak puas hati" "em,kita nk beli brg dapur tadi kan " kata lisa menukar topik 'eleh kau ni lalisa , jeles tu ckp je l...

  • Mr.Doctor You're Mine !
    2.2M 82K 114

    NELLYDIA AFRINA , merupakan seorang gadis kampung yang duduk dan tinggal serumah bersama ibu dan ayah angkatnya . Sejak kecil dirinya tidak pernah tahu latar belakang dan asal-usul keluarga kandungnya . Bahkan ibu dan ayahnya juga tidak pernah walau sekali mencari keberadaannya . Nellydia Afrina juga sering dider...

  • Barbie Doll✔
    1.6M 60.8K 81

    [Completed] Highest rank #1 in teen fiction (25 june 2018) Start~16 january 2018 , end~12 march 2018. TIARA DANEESYA seorang gadis cantik yang diperlakukan seperti patung. Dibenci keluarga kerana kisah dulu. Ditangkap basah pula dengan seorang lelaki dimana namanya sudah dikenali dipelusuk dunia tetapi itu tidak melem...

    Completed  
  • Sleeping Prince Love (✔Completed)
    1.4M 50.1K 57

    (Fully Completed✔) Sleeping Prince Love@Novel Ke-2 @Chocolyn@WATTPAD Nurul Zyara Qairah- Sejak berusia lapan tahun, dia sudah diduga pahit kehidupan. Apa yang dia mahukan hanyalah sebuah keluarga yang bahagia dan ihsan daripada bapanya. Namun, baginya itu takkan pernah menjadi realiti. Kisahnya tak seindah cerita Cind...

    Completed  
  • The Horror of Pad
    46.1K 3.1K 19

    Masalah yang sering dialami oleh wanita dalam menguruskan sebuah benda yang dipanggil 'pad' atau bahasa sopannya iaitu 'tuala wanita'. Agak sedikit kotor bila terbayang jenis cecair pekat berwarna merah yang harus dibasuh dan dilumatkan sampai bersih. Tapi, itulah wajib dilakukan untuk kaum hawa yang mengalaminya pad...

    Completed  
  • I Miss You | ✔
    936K 39.4K 82

    ~ Pulangkan dia padaku, tak tertanggung merindu, biarkan kami hidup di bawah langit cinta-Mu ~ ❄ Amir Jayden dan Kayla Sofea. Kerana satu kejadian, mereka disatukan. Amir Jayden, papa nak kamu kahwin dengan Sofea. Bertanggungjawab dengan apa yang kamu dah buat! ❄ Namun, ada saja yang tidak kena menyebabkan perbalahan...

    Completed