Select All
  • ✔ Tom And Jerry
    193K 31.2K 52

    ▪︎Nampak mereka bergaduh? Tegurlah kalau berani.▪︎ ▪▪▪ Anda bosan dengan heroin perwatakan lemah lembut? Kenalkan ini Kang Sooyoung seorang gadis yang suka mencetuskan masalah tetapi cerdik dan tangkas. Bosan dengan hero yang bertolak ansur? Ini Jeon Jungkook, dia bertolak ansur dan berlembut dengan semua wanita kecu...

    Completed  
  • Suamiku Budak Tahfiz; Jeon Jungkook
    49K 4.5K 27

    Tutup buku lama, buka buku baru. "Abang akan cuba bimbing sayang untuk ke Jannah sama sama" ― Isyraf Aiman // Jungkook ――― M A L A Y F A N F I C T I O N officially written by - @jyeons

  • [C] ▎Mad Love | Jungkook
    51.6K 5.3K 27

    " Satu hari nanti, kau akan jadi milik aku, Rayeon Jung. Pegang kata-kata tu. "- Jeon Jungkook. ━━━━━━━━━ Jeon Jungkook, lelaki yang mempunyai segala-galanya. Rayeon Jung, gadis yang luar biasa. Selama bertahun-tahun, Jeon Jungkook cuba mendapatkan gadis itu. Namun malang, Rayeon Jung langsung tidak memandang usahanya...

  • [ C ] Im Your Slave Or Your Wife? • J.J.K
    244K 12.8K 43

    aku hanyala seorang perempuan yg dilayan seperti hamba oleh suami sendiri, Hidup hanya diluangkan di rumah yang bagiku seperti penjara, Setiap hari aku ditendang dan dilempang oleh suami sendiri, Aku redho, Sebb benda ni takkan lama, Apa guna dia simpan aku? Kenapa dia tak buang aku kalau aku memang menyusahkan hidupn...

    Completed  
  • [C] Violet | BTS
    66.8K 9.1K 16

    4 jejaka merbahaya. Anda sebagai tawanan. Adakah wujud jalan keluar? Start: 8 Jun 2019 End: 23 Ogos 2019 Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest/Canva Design

    Completed  
  • ISTERI YANG DIPALAU 2.0 •JEON JUNGKOOK•
    126K 21.2K 33

    Jeon Jungkook Fanfiction

  • [C] Jasmine • JJK
    40.7K 7.8K 22

    Horror short fanfiction. "Adakah kau sendiri yakin dia seorang manusia?" ©iamyourcupcake 2019 Start: 24/8/2019 End: 25/8/2019

  • Married With A Murderer 2 ◎ tzukook
    18.3K 1.5K 32

    [ Complete ] janji manis bagai bala, menunggu jua biarpun lama, hakikat cinta bertemu semula, aku gila kau pun sama. [ Awwww, cantikkan cover MARRIED WITH A MURDERER 2. Ini semua hasil tangan daripada afiyoongi. Afiyoongi ni acc baru tau. Acc lama dia dulu Baeknob. Ala, senpai juga. Beribu-ribu followers. Cuma nak cak...

  • [C]Psycho Crush | JJK
    509K 59.7K 61

    Hae Yoon sudah terjerat dan tidak mampu keluar dari permainan Jeon Jungkook. Start : 29 July 2018 End. : 4 Sept. 2018 Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest /canva design #1 in fanfiction (11/7/2019)

    Completed  
  • Just One Day ✔️
    37.6K 3.3K 4

    Jeon Jungkook itu sempurna. Sesempurna bagaimana Yoora menunggunya untuk satu hari ini..

    Completed  
  • ↪Girlfriend Lurus Bendul↩ ◽ jjk ✔
    71.6K 10.7K 34

    [Complete] Jeon Jungkook. Tak terlintas langsung dibenak fikirannya untuk menjalinkan hubungan dengan seorang gadis yang lurus orangnya. Orang tak akan kata dia lurus bendul. Orang akan kata dia terencat. Malah kau akan menyumpah seranah. Sungguhpun begitu, tak terlintas pula di akal fikiran Jungkook untuk memutuska...

    Completed  
  • ✔ Suami OCD vs Isteri Pemalas
    212K 30.8K 52

    ▪︎Jungkook pembersih orangnya, Minsoo pemalas orangnya▪︎ 《OCD = Obsessive-Compulsive Disorder》 Tahukah anda yang OCD tu merupakan satu penyakit? Penyakit yang tidak boleh melihat sesuatu yang bersepah, Semua nak teratur. Kalau boleh spender dalam almari pun nak disusun biar sama warna. Habuk?Senget? warna pudar? hah...

  • ▪️Pregnant by my Brother ▪️ [18+] Jeon Jungkook
    99.6K 1.8K 6

    Jungkook: You Belong With Me ..... Forever ❣️ Cover made by me

  • Two World ; jjk
    158K 29.4K 23

    "You're just my fantasy." WARNING : Fanfiction ini terinspirasi daripada Drama Korea " W " . tapi telah diubah sikit. Dan juga agak mengarut .

    Completed  
  • She Is Another Me | jeon jungkook [✔]
    91.3K 9K 42

    ; Bila crush kau kahwin dan kau hanyalah tetamu yang dipaksa hadir ke majlis perkahwinan dia. Kau bersabar dan akhirnya, kau dapat yang lebih baik daripada crush kau. Hikmah bersabar.. ੭ु' ु ੭ु' ु ੭ु' ु ੭ु' These days, the weather because a little...

    Completed  
  • Life in Fake Byuntae ft jjk
    85.1K 2K 16

    "Nama aku park naeri-- " "Woii cut cutt! " "Pahal scene lakonan kau semua hancur. " "Park Naeri? Bukan nama kau Jeon Naeri ke? " Jungkook ada kalanya kau tak perlu lah jadi terlalu jujur. 2016 Unpublish and sedang diedit HAHAHAHHAHA

  • My Baby || JJK
    144K 13.3K 50

    『 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒍𝒆𝒕𝒆𝒅 』 ੈ♡‧₊˚➵ 𝑠𝑒𝑚𝑢𝑎𝑛𝑦𝑎 𝑏𝑒𝑟𝑚𝑢𝑙𝑎 𝑏𝑖𝑙𝑎 𝑎𝑘𝑢 𝑡𝑒𝑟𝑗𝑢𝑚𝑝𝑎 𝑏𝑢𝑑𝑎𝑘 𝑎𝑑𝑎 𝑠𝑦𝑛𝑑𝑟𝑜𝑚𝑒 𝑛𝑖 𝑘𝑎𝑡 𝑡𝑒𝑝𝑖 𝑗𝑎𝑙𝑎𝑛 𝑘𝑒𝑛𝑎 𝑘𝑎𝑐𝑎𝑢 𝑑𝑒𝑛𝑔𝑎𝑛 𝑔𝑎𝑛𝑔𝑠𝑡𝑒𝑟 𝑗𝑎𝑙𝑎𝑛𝑎𝑛. ❁ཻུ۪۪⸙͎ 𝙬𝙖𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜; 15+ 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 : 06/11/18 𝐞𝐧𝐝 : 06/07/19 ↬𝒽𝒾ℊ𝒽𝓃ℯ𝓈𝓉 𝓇𝒶�...

    Completed  
  • -Gangleader『J.J.K』
    95.2K 8.4K 19

    Dia lelaki yang hebat. Berani. Pandai. Punyai segalanya. Tetapi dia juga makhluk yang ada kelemahannya. "Kau, jangan lari lagi. Aku takut. Aku takut akan kehilangan kau lagi."- JEON JUNGKOOK ©BAEJIHEE STORYLINE ©fererorraraa ARTWORK 2018 WORK start: 051018 ended: - 『⚠ MATURED CONTENT ALERT ⚠』

  • Vampire Boyfriend | JJK
    43.1K 2.4K 48

    "Aku vampire jangan pernah jatuh cinta dengan aku"-JJK " Kalau awak yang jatuh cinta?"-PY . . . . Saksikan Vampire Boyfriend Start:9/5/2019 End:Sampai Jungkook notice aku Status:On-going

  • BINI BINI KU SWAG FT JEON JUNGKOOK
    28.9K 4.1K 7

    +Ikuti kisah Jungkook yang berbini empat ❝gaiss laki kita buat hal lagi ❞ ❝hal apa lagi setan?❞ ❝DIA KAWIN LAGI SATU WEHH ❞ ❝WTF MAN--!! MANA DIA MANA?!!! ❞ ❝JEON JUNGKOOK!!!!!!!!!! ❞ 2017

  • ↪Tauke Downy↩ ◽ jjk ✔
    75.6K 12.6K 57

    [ Complete ] "Soflan euww.. Of course downy." - Raut wajah yang menenangkan hanya dalam masa sesaat bertukar bengis. Layanan mesra diberi, kini ditarik semula akibat terkesan dengan satu pendustaan. Pendustaan yang telah dicipta oleh Kim Haeyo tanpa sengaja. Bolehkah dia menambat hati Jeon Jungkook semula setelah kej...

    Completed  
  • [C] Suami Mulut Puaka •Jeon Jungkook•
    420K 60.9K 35

    Setiap patah kata keluar dari mulutnya, tersangat puaka dan menghiris hati.

    Completed  
  • ꯹ ⃰꠩ 전정국 ꯶ 𝐃𝐎𝐂𝐓𝐎𝐑 𝐉𝐄𝐎𝐍 𑁍〃
    53.1K 6.5K 42

    [ current status ; on-going! ] Jeon Jungkook ft. Park Haneul Mereka ditemukan semula kerana takdir yang menentukan, menentukan untuk mereka terus hidup bersama. ⚠ mengandungi typo dan bahasa yang macam minta penampar online. ー' no copycat zone! ❀ © all right reserved ; @_chaefreude | 260619 - forever ♡ ー' cover credit...

  • [C]LOVE STORY✓
    5.6K 612 38

    Kawin Paksa? Benda Normal kan.Tapi bukan bagi Kim Youra.Dia dipaksa kawin dengan musuh abadi dia.Siapa je nak?Hangpa semua nak ke? Jeon Jungkook dan Bangtan diaorang adalah musuh sejati Geng Youra.Nama diaorang takkan pernah naik kalau buat masalah. . . . Mari baca story ini untuk tahu lebih lanjut!!! Start:13/2/2019 ...

    Completed  
  • DR. JEON : EMERGENCY FATED〖JJK〗
    3.3K 326 24

    STATUS: On Going DR JEON The Series ◎ Volume 1 ❀ ❝ So, you called yourself a doctor yet you can't afford to buy a flipping watch? ❞ ❝ I'm..i'm sorry....❞ ❝ Apologize is not working on me..❞ ❝ I- I don't want to be ex- expelled!❞ ❝ Then you have to prove me why i should have you in my team--- I'm the Chief Surgeon, Do...

    Mature
  • [DISCONTINUED] 𝖇𝖞𝖚𝖓𝖙𝖆𝖊 𝖜𝖔𝖗𝖑𝖉 ⏩ 전정국
    56.9K 1.3K 14

    Status ⏩ ON GOING WARNING: 21+ Inserting smut gif Beautiful cover from @PREciousMe- Kami seperti manusia, tapi kami bukan manusia. Kami dipanggil sebagai 'human'. "Aku tau description dia bengong ?" - Me. ______________ Dunia aku adalah dunia penuh dengan byuntae, tidak kira dimana sahaja, bila-bila sahaja, tidak meng...

    Mature
  • ✔ Encik Pengubah Cuaca
    279K 46.1K 43

    ▪▪Jangan buat Jeon Jungkook menangis, nanti banjir satu negara▪▪ Apabila seorang jejaka bernama Jeon Jungkook tidak suka bergaul dengan masyarakat sekeliling disebabkan masalah yang dihadapi olehnya. 《cuaca berubah mengikut mood nya》 "tahu tak kenapa lepas musim bunga tu. Musim panas yang datang?" -Jeon Jungkook- "se...

    Completed  
  • Our Last Epic || Jung Kook Vampire 18+
    59.8K 3.5K 62

    Kisah antara dua keturunan yang wujud setelah sekian lama hingga kini dan hidup dalam peperangan antara pihak masing-masing. Jeon Jung Kook seekor pontianak yg dikehendaki utk memburu pewaris terakhir darah abdi kaum serigala, iaitu Park Da Seul Menjadi tugas Jung Kook utk memerhatikan setiap pergerakan Da Seul tanpa...

    Mature
  • School Mission. [학교 미션]
    281K 35.6K 46

    Jeon Jungkook, seorang lelaki sejati handsome meletop mantop berdepan dengan sesuatu yang tidak akan dia ulang sekali lagi dalam hidupnya. Memandangkan dendamnya terhadap seseorang yang telah meragut nyawa ibu bapanya, Jungkook mengambil keputusan untuk menyamar sebagai perempuan bagi melunaskan dendam lamanya. Jungko...

    Completed  
  • MY HOT TEACHER 18+ (JJK FF)
    55.9K 1K 5

    mengisahkan seorang pelajar Seoul Highschool yg hidupnya mula digangu oleh cikgu sains nya..cikgu itu suka menggangu pelajar tersebut.. nk tahu lebih lg korang kena baca.. ak mls nk type pnjg²..