Select All
  • Bahagia Cintamu | √
    311K 13.5K 53

    Hidup dengan cinta atau tanpa cinta tidak akan bermakna jika tidak bahagia. Dalam bahagia pasti akan tumbuh cinta namun dengan cinta belum tentu akan bahagia. Versi belum edit

    Completed  
  • She's Mine
    29.1K 2.4K 29

    Kisah seekor musang yang boleh bertukar menjadi seorang lelaki. Lelaki yang berumur 17 tahun bernama yoon tae tinggal bersama seorang nenek kepada aou yurika yang berumur 16 tahun. Sebelum nenek yurika meninggal dunia, neneknya telah berpesan kepadanya supaya menjaga musang itu dengan baik. Neneknya tidak mencer...

  • White Guardians 2
    78K 6.7K 74

    Manis bertukar pahit. Mimpi indah bertukar mimpi ngeri. Bahagia bertukar derita. Penderitaan tanpa bahagia. Mereka kehilangan segala-galanya. Dunia? Negara? Keluarga? Sahabat? Cinta? Semuanya itu diragut oleh seorang lelaki yang sangat pentingkan diri! *Saya syorkan baca buku pertama dulu.* 100% my story

  • White Guardians ( Editing)
    411K 29.9K 90

    White Guardian.. Dua patah perkataan itu membuatkan Irene tidak percaya akan kewujudan mereka. Mana mungkin dia mahu percaya? jika dia masih kanak-kanak bolehlah dia percaya. Kini Irene semakin meningkat dewasa. Semua itu hanya mengarut ! Dan ada satu perkara yang paling dasyat yang tidak diketahui oleh Irene. Dia tid...

    Completed  
  • Bukan Untuk Dimiliki
    2.7M 162K 75

    Pertama : Singkirkan Ilya Humaira atau lebih tepat aku akan buat Airil Zafran ceraikan dia. Kedua : Kahwin dengan Airil Zafran, seperti yang kami rancang sepanjang sepuluh tahun menyemai cinta dan mengikat kasih sayang. Ketiga : Kami akan bahagia seperti yang aku impikan. Tetapi rancanganku ini tidak seindah yang dib...

    Completed  
  • 2 WORLDS [W-TWO WOLRDS]//COMPLETE
    1.9K 378 29

    Komik 2W telah dihentikan dengan pengakhiran yang sedih dimana Jimin telah kehilangan Jaerim. Jaerim yang sebenar telah masuk ke dalam dunia kartun kerana saat itu Jimin sangat memerlukan Jaerim. Dan bermula lah kisah antara 2 dunia iaitu dunia sebenar dan dunia kartun komik.Dan adakah pengakhirannya berulang sedih at...

    Completed  
  • " √ " ♡ Abang Boba • JJK
    34K 4.5K 31

    abang kacak kook adalah pembuat air boba yang amat kacak.

    Completed  
  • THE HITMAN SECRETÒ✔️
    529K 25.4K 60

    #1st series of His Secret Status ; [ COMPLETE ] Pertemuaan antara Zaskia Melania dengan seorang jejaka di lorong madrid bagaikan dejá vu. Setiap kali mata mereka saling bertatapan pasti hatinya berdebar-debar. Dia sendiri tidak tahu mengapa. Hayes Franco jejaka dingin atau dikenali sebagai Mr HITMAN yabg telah menarik...

    Completed  
  • Forever Mrs. De Ambressio (HIATUS)
    1.4K 261 9

    // 1st Romance Malay Novel // Book cover by @syafhirah #Highest Ranking# : •🎖️116 - Malaysia (out of 2.47k stories) 19 April 2020. •🎖️355 - Romantik ( out of 2.76k stories) 22 March 2020. Start: - 23 Febuari 2020 End: - ---------------------------------------------- DATIN PADUKA AMANDARLYSSIA HAZEL Menjalani kehidup...

  • FLOWER PRINCE 👑 ✔
    185K 11.4K 50

    Bukan cool, tapi comel. Bukan beku, tapi menawan. Bukan ice prince, tapi flower prince. Bukan Asyraf Aisy, tapi Irfan Aisy. P/S: Baca Ice Prince dulu, baru awak boleh faham perangai watak-watak dalam ni macam mana. In shaa Allah 😊

  • Tetap Kamu.
    332K 15.6K 46

    WN SERIES | 02 Nukilan : Wawanabilla mula : 1119 cover : stargazell Nia Ameera telah dianiaya oleh ahli keluarganya sendiri sehingga dia dihalau keluar dari rumah. Takdir menentukan yang dia bakal bertemu dengan Khaleef Faliq dan Dira Erna. Dia dibawa masuk ke dalam keluarga Dato' Rashid dan Datin Alia. Nia diangga...

    Completed  
  • DHUL FIRQA
    73.8K 7.6K 14

    OVER YOU, NOT | ON-GOING Suatu ketika dulu, Mata itu pernah memantulkan cahaya cinta yang lagaknya tidak akan pernah mati buat aku. Ayat gramatis dan romantisnya yang mahal hanya dilafazkan kepada aku. Perlindungan dan dominasi dalam diamnya mengikat hati aku kemas. Segala tentang dia memabukkan dan mengkhayalkan aku...

  • Takdir Yang Dibenci
    78K 8.6K 16

    "Kenapa aku yang DIA pilih?"

  • Cruise Cinta Untuk Kita [Completed]
    969 264 13

    BUNGA LAURA QALISYAH seorang pereka fesyen yang bekerja di syarikat Neneknya. Dia sudah bertunang dan bercinta hampir lima tahun dengan Haiqal Rafie yang merupakan seorang playboy. Tunang yang sudah mencurangi dirinya dengan perempuan lain membuatkan dia pergi membawa diri bercuti dengan menaiki sebuah kapal mewah ber...

    Completed  
  • AKU MAFIA
    50 4 4

    Laila mempunyai seorang adik lelaki dan mempunyai tujuh orang kawan. Laila seorang mafia yang terhandal dan tak pernah kalah dengan pihak lawan nya, walaupun dia seorang perempuan". Laila seorang yang sangat kasar, lasak dan tegas. Laila ada tiga orang sahabat perempuan yang sentiasa ada bersama dia, walau susah dan s...

  • Typical Malaysian People √
    173K 17.1K 72

    TYPICAL MALAYSIAN PEOPLE , LETS READ! -MANGLISH- 2017-2018-2019 ↴ 『⇲』【Please put a credit to my username if you use my ideas from my facts】

    Mature
  • Maa Sweet Badboy!
    230K 9.9K 81

    Danish? Hmm, badboy senget, nakal, tapi,... sweet. WARNING⚠️ Citer ni agak klise Well, citer melayu, en? Author xpaksa untuk baca. Tapi malam nanti author pi umah korang hahahhaa 😂🙏🏻 A very beautiful cover by: @DarkTurner #1 KAHWINPAKSA (9/5/2020) #1 FAKE (9/5/2020 ******** "Aku nakal, jahat, teruk. Aku bukan pil...

  • Tengku Aisy's Maid #Wattys17
    127K 7.9K 16

    " Kau ni memang tak beradab eh? " - Naufal Imtiyaz. " dia maid aku. So what? " - Tengku Aisy Rayyan. Disebabkan semangkuk mee, Nureen Aqilah menjadi " hamba firaun " kepada crushnya sendiri, Tengku Aisy Rayyan selama 30 hari. Siapa tak gembira kalau dapat dekat dengan crush selalu kan? Tapi, gembira kah 30 hari Qila b...

  • QUERENCIA
    858K 45.8K 95

    Elisha Natasha atau senang dipanggil Eli seorang gadis yang penakut, clumsy, kelibut. Sebutlah serangga apa pun, muka dia dah mula berkerut. Ibarat kalau ada lipas di bilik dia, dia akan ajak abangnya pindah rumah detik itu juga. Dia dibesarkan hanya dari kasih seorang abang. Ibu bapanya sudah pergi menghadap Ilahi se...

    Completed   Mature
  • Can I Kill Him ?
    479K 19.9K 32

    Xavia Intan anak bongsu kepada pasangan Dato' Sri Paduka Putera Rayqal dan Datin Sri Paduka Xendra Aira yang masih dalam usia remaja sudah mengetuai kumpula mafia milik bapa angkatnya yang juga merupakan sahabat baik kepada ibunya. Suatu hari dia menolong bapa angkatnya di gym terjadi sesuatu sehinggakan dia bertemu s...

    Completed   Mature
  • BAD HABIT
    164K 4.9K 42

    Kau takkan pernah puas. " Aku dah stop merokok, aku dah start solat! Kau nak apa lagi hah? Semua benda aku dah buat! Untuk kau! " Aku membisu. Tertunduk dan terpaku pada lantai marmar. Cuba mencari kesalahan masa lalu. " Aku mintak benda simple je, takkan tu pun kau tak boleh balas? Hah! " BAD HABIT = A patterned beha...

    Mature
  • N A S H
    660K 39.7K 31

    [E-BOOK] Nash Anda pernah merindui diri sendiri? Diri anda sebelum hidup mengubah segala-galanya? Segalanya berubah sejak kehilangan wanita kesayangan Hilangnya wanita itu, aku turut hilang di dalam lautan ganas Aku keluar dari dunia yang penuh beracun Memulakan hidup baru tetapi malang apabila racun tetap mengejar d...

    Completed   Mature
  • R U B I E N A
    4.6M 107K 41

    [DITERBITKAN] Rubiena Haiyan Menara merpati berpagar dan tinggi, aku mendengar ada yang menyeru namaku Merpati di atas dunia, bolehkah kau memberitahu kehidupan apa yang aku hadapi? Aku terluka dengan luka kehidupan Terluka sehingga matahari turut menangis bersama Tangan perpisahan bertahun lamanya menghulurkan padak...

    Completed   Mature
  • Bintang Furqan al-Wafiy
    332K 31K 70

    →fiction novel← TheWattys 2020 Winner - Category Young Adult Wafiy, Kalau surat ni sedang berada di tangan awak dan awak sedang membacanya sekarang, bermakna awak dah kembali ingat pada seorang insan yang pernah hadir dalam hidup awak yang bernama Hanum. Awak masih ingat Hanum itu orangnya macam mana? Awak pernah kata...

    Completed  
  • Cinta Hati Adam.
    178K 11.1K 40

    WN SERIES | 04 Nukilan : wawanabilla mula : 0420 Cover : Stargazell Perkenalannya dengan gadis istimewa itu benar-benar mengubah hidupnya. Dengan orang lain dia dingin sedingin air batu tetapi, bila bersama dengan gadis itu dia lembut selembut haruman downy. "Abang kacak! Nampak mama kita tak?" Kaki kanannya terasa b...

    Completed  
  • [C] Ambulophobia 복부 공포증 (Min Yoongi)✔
    8K 1.4K 32

    ❝ It's okay. I will stay by your side. Aku takkan tinggalkan kau lagi. Aku janji. Itu bukan kesilapan kau, itu kecuaian aku sendiri. ❞ -Min Yoongi- ❝ Awak yakin yang saya boleh sembuh sepenuhnya? Awak yakin ada cara untuk atasi phobia saya ni? Saya rasa cuma nak awak supaya jangan tinggalkan saya, itu je. ❞ -Jeon Haer...

    Completed  
  • [C]Friend|PJM
    1K 282 10

    Park Jimin Short Story "Ianya dah setahun berlalu sayang" Beautiful cover @-staereo

    Completed  
  • ADORE
    238K 28.4K 104

    A for ADORE 3# Apa pendapat kau tentang surat cinta di zaman serba moden ini? [C] November2018-Mei2020

    Completed  
  • Budak Sekolah | ✓
    84.7K 4K 31

    Tak tahulah nak tulis apa dekat description ni but aku rasa korang dah dapat agak kan kalau baca title je? Funny? Entahlah story ni takdalah lawak mana but this story is a fact. Yang always happen dekat sekolah la. [ Contains english? Entahlah aku pun tak perasan ]

    Completed  
  • The Virtuoso
    338K 29K 74

    [ S L O W U P D A T E ] Eblees. Satu nama yang tidak asing di kalangan pelajar-pelajar sekolah private Virtuoso, sekolah yang mementingkan vokul suara yang mantap dan umphh. Belagak bagus. Belagak hebat. Belagak pandai. Disebabkan kehadiran seorang dayang bukan senandung, Eblees hilang tanduk. Semua menunduk. Gadi...