Select All
  • Childish boss (kth)
    1.2K 88 25

    Dia mungkin tegas tapi sisi dia yang lain hanya aku seorang yang tahu😉❤

  • -Psycho °taehyung
    55.9K 2.3K 14

    start : 28/02/18 end : 18/05/18

    Completed  
  • [ OG ] BACK + k.t.h
    94.2K 8.4K 38

    " Taehyung...lepaskan saya " → Hyoreum " No " → Taehyung " Taehyung...saya merayu " →Hyoreum " No " → Taehyung " Tae- " → Hyoreum " Kau faham bahasa atau tak?!Aku cakap tak!Kau hak milik aku! "→Taehyung + Kisah seorang gadis yang diseksa mental oleh si psycho yang tak berhati perut. ✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘ Author : ♡ Wook ♡...

  • Sugar Daddy ; jjk [16+]
    25.2K 2.2K 13

    He has two choices, leave her or stay with her. 16+ above. Might've scene or words that you're not gonna comfortable with. Reminder Alert!! This is not 18+ story, no porn scene or underage scene. This is just a story of the characters having a kinda wild life story. Nothing is more than that.

  • [ C ] THE GREAT POLICE ↬「BTS」
    106K 10.1K 59

    "Jadi yeochin aku" - Jeon Jungkook "Kau tipu kan?" - Jung Ae Rim "KAU BUAT APE KAT SINI?!" - Kim Taehyung & Park Soo Ae "Kau emm. Tau nama aku?" - Lee Ye Eun "Entahlah omma. Jimin tak jumpa" - Park Jimin "Ha kau ! Yang macam hantu jepun sepupu kepada Dato Vida yang baling bola ni kat aku kan?!" - Bae Young Ji "Kepala...

    Completed  
  • [ S.U ] SimSimi 심심 | Kai
    36.3K 4K 15

    ● Siapa sangka watak disebalik aplikasi Simsimi itu ialah seorang lelaki yang sedang bosan ? ● ⇩ ⇩ ⇩ Tak semua orang suka dengan dengan aplikasi Simsimi . Pertamanya sebab benda tu annoying gila . Kadang-kadang rasa nak campak phone dalam gaung Kedua , dia suka merepek bukan-buka...

  • Social Anxiety [Quotes]
    30.3K 3.5K 40

    Do you suffer from social anxiety? This book is only for people who suffer from social anxiety. Kalau rasa diri tu normal tapi jenis menganjing, sila berambus. "I'm not able to talk, then I tell you what I feel through writing."

    Completed  
  • ᴅᴇᴘʀᴇssɪᴏɴ .
    70.2K 7.8K 61

    tak salah kan kalau kita pernah berdoa untuk tidur selama lamanya dan tidak melalui dunia kejam ni ? Highest Ranking: #2 in Adventure [ EDITING ]

    Completed  
  • [CLOSE] Idol Graphics
    10.2K 2.3K 65

    Tempat untuk anda dapatkan cover! Follow rules & request ❤ -- The place you can get a cover for your book/work ❤️ Baca peraturan dan maklumat yang saya bagitahu dengan baik sebelum buat request. -- Please read rules and information carefully before make a request. Status: Closed forever Start: 27.01.19 End: 05.12.19...

  • [√] Suami dari Neraka ° jjk
    523K 58.6K 65

    "Aku terima nikahnya Wafa Nur Zara Binti Abdul Malik dengan mas kahwin RM250 tunai." -Taufiq Danial Jeon ••• - Islamic Fanfiction Malay - Cover by @_bunnyeon | B100 Graphic Shop ♥ Cerita ini mempunyai unsur-unsur keagamaan, yang salah harap diperbetulkan, yang betul harap diambil ikt...

    Completed  
  • [PREVIEW BOOK] Suami Dari Neraka ° jjk
    6.1K 1K 9

    SDN version novel yang akan di bukukan. Anda readers SDN? Berminat untuk membeli SDN version novel? Tekan read ^^

  • Tips Penulisan [ Q & A] Edisi 1
    24.1K 5K 38

    Jemput masuk dan enjoy tips khas daripada saya. Dijemput untuk sertai sesi Q & A ♥ Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest.

  • TRAIN TO BUSAN-[bts version]
    27.9K 3K 12

    Perjalanan ke Busan bermula! Life-Or-Death-Survival Begins. Wabak zombie mula merebak di Korea Selatan,menyebabkan mereka yang dijangkiti menjadi agresif dan ganas.Sekumpulan orang yang terselamat cuba melarikan diri dengan menaiki kereta api KTX dari Seoul ke Busan,yg mana berkemungkinan tempat selamat utk pelarian.T...

  • Misi Memikat Crush + Please Don't | 태민윤
    3.6M 434K 189

    ❀ Crush ❀ Senior ❀ Kawan ❀ ✿ Suami ✿ | - ❀ - | Cast : Kim Youngbin . Kim Taehyung . Min Yoongi . Park Jimin . Rated : PG-13 & PG-15 Genre : Comedy , Romance , Sad. Cover By : @Lainus Graphic Start : 10 Julai 2016 End : 10 September 2018 Hyunwonwoo__ | since 2016

    Completed  
  • Loud House + exo bts wannaone astro got7 nctd semua ada
    1.3K 252 14

    apa akan jadi apabila exo bts astro wannaone dan got7 didalam satu rumah ? boleh bayangkan pulak apabila jiran dia si nctdream, kanak kanak yang suka buat kecoh dicampur pula dengan jiran tetangga serumpun yang sememangnya bodoh bodoh keladi ? ya, ini adalah sebuah crackfic.

    Mature
  • Suami Perfection ° kth
    89.9K 15.3K 40

    " Aku terima nikahnya ... " - Muhammad Riz Aiman Kim ••• - Islamic Fanfiction Malay - - The Winner Watty Awards 2019 - Cerita ini mempunyai unsur-unsur keagamaan, yang salah harap diperbetulkan, yang betul harap diambil iktibar. Siri Bangtan Mualaf ; Book 1 - Suami Dari Neraka ° jjk [Ended] Book 2 - S...

  • Korean language and Meanings (LET'S LEARN KOREAN)
    79.4K 938 14

    •Learning the culture of Korea •Learn how to right hangul •Learn how to speak •Learn the basic words Copyright to the owner

    Completed