Select All
  • Kembara Berahi
    2.8M 14.9K 49

    (Bacaan Dewasa) Kembara seks seorang lelaki bersama isteri-isteri orang dari berstatus bujang sehingga mendirikan rumah tangga.

    Mature
  • Saka Nafsu Muda ( Completed November 2020)
    412K 3.3K 21

    Segala penceritaan saya di cerita ini merupakan watak dan jalan cerita rekaan saya sendiri dan jika ditokok tambah adalah bertujuan untuk kelancaran jalan cerita sahaja. Jika ada kesamaan pada nama watak dan sesebuah nama tempat itu hanya kebetulan sahaja. Razali telah menerima saka daripada atuknya secara tidak seng...

    Mature
  • 🅲 𝗛𝗘𝗥 𝗦𝗪𝗘𝗘𝗧 𝗛𝗨𝗦𝗕𝗔𝗡𝗗
    1.5M 61.4K 81

    Aku tak pernah menyangka bahawa aku akan dijodohkan dengan sepupu aku sendiri. "What are you doing?" Tanya Mia. "I just want to sleep with you." Hud Lutfi memeluk lengan Mia. "Tido lah.. Tapi kenapa Hud peluk lengan Mia?" Mia berasa pelik. Nak tidur? Tidur jelah. Janganlah pegang orang. "This is how husband and wife s...

    Completed  
  • PEREMPUAN ITU MILIK KU || OG
    1.1K 227 29

    Jejaka kacukan Italy itu berjaya menambat hatinya. Namun, dia juga kadangkala teragak-agak untuk berbicara dengan jejaka itu. Dingin. "Kenapa Encik Luke lembut semacam aje bercakap? Selalunya asyik dry je." - Fatihah Ayreena "Reen... Tak lama lagi kita akan kahwin. Awak nak ke saya dry dengan awak? Hm?" - Luke Elfata ...

  • Ariana Book One: ʻʻJenayah Keghairahanʼʼ
    526K 3.7K 43

    ARIANA NAZIRA Seorang pegawai polis yang muda, baru sahaja ditauliahkan dengan pangkat Detektif Inspektor di Jabatan Siasatan Jenayah, Polis DiRaja Malaysia. Ikuti liku-liku pegawai jelita ini dalam menangani kes pembunuhan beliau yang pertama. Kes yang melibatkan emosi dan perasaan, disulami dengan nafsu, seks dan ci...

    Completed   Mature
  • Me Like You
    50.9K 452 6

    Rahsia yang selama ni aku pendam. Hanya dia dan aku mengetahuinya. Aku leka bersamanya. Satu masa kami berpisah juga. Walaupun cuma seketika kenangan kita bersama, aku masih teringat kembali walau masa telahpun berlalu. Aku rindu. Start: 5 Februari 2019

    Mature
  • CIKGU SEKOLAH KU
    4.1M 10.2K 31

    Kisah HidupKu

  • Jangan Buka Hijabku
    23.5K 3.1K 29

    𝙅𝘼𝙉𝙂𝘼𝙉 𝘽𝙐𝙆𝘼 𝙃𝙄𝙅𝘼𝘽𝙆𝙐 Aku turun dari kereta. Aku perlu siasat apa sebenarnya bunyi pelik di atas bumbung yang mengganggu pemanduanku. Namun baru sahaja kakiku menjejak jalan tar, mataku ternampak satu objek putih terbujur di atas bumbung kereta. Seraut wajah pucat bergaun putih memandangku dengan panda...

    Completed  
  • Naughty Boss
    1.9K 20 1

    Beautiful! Brilliant! Sexy! Naughty! The great seducer! And.. Playgirl? Dia lah boss, dia lah penggoda, dia lah 'Queen' segala wanita. Lelaki? Hanya ditukar bagai kain dalam! °°°°°°°°°°°°°° "Once i've said that i want you,you'll be mine..in good or bad"

    Mature
  • Siri Bercakap Dengan Jin, Tamar Jalis ( Sambungan 1)(COMPLETE)
    21.4K 308 13

    Sebenarnya Siri Bercakap Dengan Jin berbentuk memoir autobiografi Tamar Jalis dengan datuknya Kulup Muhamad Diah @ Long Mat Piah. Enam puluh peratus kandungannya berdasarkan kisah benar dan pengalamannya dengan datuknya pada zaman kanak-kanak mahupun remaja. Idea untuk menulis novel mistik SBDJ ini adalah untuk menaik...

    Completed  
  • Jururawat Cinta
    982K 6.3K 43

    18SX!!18SX!!🔞🔞⛔⛔ Kerja sebagai Jururawat menjadi cita-cita Damia sejak dari kecil. Hidupnya berubah bilamana dia perlu menjadi jururawat peribadi pada seorang lelaki yang menghadapi kemurungan. Sakit hati bertukar menjadi cinta. #DamiaxMikael

    Mature
  • DARAH DARA
    52.6K 874 9

    Dapatkah Ikmal seorang anggota polis berpangkat koperal menyelamatkan nyawa gadis-gadis dari zaman dahulu, iaitu di tahun 1963 setelah dirinya dibawa oleh seorang lelaki misteri merentas masa. Siapakah lelaki misteri itu? Kenapa Ikmal menjadi pilihan demi menyelesaikan misi itu? ( p/s: sila baca sinopsis dulu )

    Completed  
  • Kaichou-sama ga Fiance de - KTH
    1.2K 6 1

    Sapa minat anime , maybe tahu kot cite nie, pyn just ambik skit , x.. byk kot scene dlm tu , memandangkan anime nie mmg best gila dan xde org buat lagi pyn nk buat , so enjoys this ma second ff, - A story about a friendly cool student council president and his popular vice president. But the secret between these two i...

    Mature
  • "Betina"
    108K 425 6

    Nama aku Ain, pendek, simple dan nice. Takde la sesedap dan segempak nama-nama dekat novel tu🤫 Semua orang panggil aku betina. Sebab apa? sebab perangai aku tak layak digelar manusia ; ) tapi semua yang aku buat bersebab. Manusia kan cuma mampu mencari keburukan. "Kau bunuh bapak dengan mak yang kutip jaga kau selama...

  • Once You Can See Mee
    3.8K 207 11

    Sebuah pengembaran. Persahabatan. Cinta. Seram. Sebuah kisah seram bersiri. Jalan cerita yang agak sempoi. Tak memeningkan. Berminat? Teruskan pembacaan. Add to your library. Enjoyed.

  • Cinta Salah Alamat ( Completed May 2020)
    359K 2.9K 25

    Kehidupan 2 orang couple , Haikal,Ezlan, Mira dan Suzana yang berkawan rapat dari universiti lagi, selepas menghabiskan pelajaran mereka berpecah membuat haluan masing-masing, Ezlan dan Suzana dapat melanjutkan pelajaran di luar negeri dan mengenal erti cinta di sana. Haikal dan Mira berkhawin senyap-senyap di Thaila...

    Mature
  • Alia Lane Isteri Aiman
    64.1K 338 2

    Kisah sepasang suami isteri yang terjerumus ke dunia yang penuh keghairahan. Kisah bagaimana Aiman sanggup membiarkan isterinya lemas dalam dunia yang penuh keseronokan. Alia merupakan seorang gadis kacukan Melayu dan Ireland.

    Mature
  • Rumah Atok
    27.2K 72 3

    Rumah atok aku nie x lah berhantu tapii..mase tu aku kecik lgi aku 6 tahun tau mse tu aku ngah lek ngan kucing smbil tengok tv tiba2 elektrik terpadam umah lain lmpu tebukak aku dh lah sorang kt umah atok aku nie......atok ngan nenek aku g surau aku sorang kt umah mk ayah aku kt kluang bab mse tu aku dok umah atoj aku...

    Completed  
  • SERIAU
    2.9K 172 22

    Cerita untuk kau baca sebagai peneman sebelum tidur.

  • ERRA
    149K 4K 38

    Erra si pelajar cemerlang, terjatuh hati pada Zura si troublemaker. 50% true,another 50% penyedap cerita.

  • The Apartment
    1.2M 6.9K 29

    Sebuah cerita yang sangat tak best. Sila jangan baca. AMARAN: Kisah ini mengandungi unsur-unsur dewasa. Pembaca mesti melebihi umur 18 tahun! 🔞. Kalau ada yang rasa diri tu suci bak kain putih, tak perlu nak baca atau report cerita aku ye, sedara? Jauhi tu kan lebih baik. Tak susah kan? Apalah ertinya jika acah suci...

    Mature