Select All
  • R A H S I A
    204K 1K 16

    Rahsia aku, biar aku sorang je simpan. Highest Rank; #265 in Non-Fiction #1 in Lover #9 in Girlxgirl #114 in Sweet #104 in Malay #94 in Melayu #315 in Romance #15 in sekolah #18 in lesbian #5 in ustazah #2 in agegap

    Mature
  • perjalanan hidup ku.
    527K 1.7K 23

    Permulaan

  • Ustazah Ain (MAC 2020)
    325K 2.8K 29

    #1nd Ain Humairah,Seorang cikgu yg bergelar seorang ustazah.Ustazah ain humairah tidaklah tua.Tidaklah muda sgt,umurnya dlm 30 an.Ustazah ain yang baru ditukarkn dr sekolah lama ke sekolah baharu kerana masalah peribadinya.Ustazah ain humairah ini bukan single and dia sudah pon dah berkahwin.Cuma kerana hubungan deng...

    Completed   Mature
  • Ustazah Ain 2 (JULY 2020)
    267K 1.7K 38

    Cinta perlu diterima atau cinta itu perlu ditolak.. Nak tahu apa keputusan antara cinta fara dan ustazah ain.Jgn lupa baca.. 🔞 Stories ini mungkin mengandungi 18x.🔞 🍀 Adakah ini sambungan Ustazah Ain siri pertama? .. Iya.. ❤ Bg yg dah baca,author ucapkan terima kasih banyak banyak.

    Completed   Mature
  • Ex-BF Isteriku (Season 2) : Sayang dan Dendam Suami
    156K 575 6

    Kalau dah baca Season 1, silakan terus membaca Season 2 kalau berbaloi. Mengisahkan tentang kehidupan terlarang Nur bersama suaminya... Aku merasai suamiku mencabut batangnya dari cipapku. Aku biarkan kerana aku sedang mengaturkan kembali nafasku yang mengah. Namun seketika kemudian, aku merasakan dia menjolokkan kemb...

    Completed   Mature
  • Nad & Illa (GxG)
    101K 481 9

    GxG Lesbian Matured (18 and above only) Short story Lgbt

    Mature
  • Si Pemilik Hati
    84K 2.1K 45

    Kisah gadis untuk si gadis Read at your own risk. ....................................................................................... Jika kau ada yang kedua. Kau belum layak digelar setia.. - Emelda Please. Bagi aku peluang kedua, Emel.. - Emira Hey pengecut! I dare you to love me! - Sofie

    Completed   Mature
  • HALIA .✔️
    153K 2.5K 26

    Kalau gay diklasifikasikan sebagai kunyit . Lesbian apa pulak? Halia, lengkuas atau serai? Hidup aku. Cerita aku. Cara aku. Adakah aku..... Halia? AMARAN: Kalau korang straight, jangan baca. Terselit adegan 16xxx. Tak lebih, geli geli je.

    Completed  
  • SUAMI DAN MADU-MADUKU
    113K 329 3

    ..... dari kehidupan sebagai seorang lesbian kepada kehidupan biseksual .... ...... apakah yg mendorongnya utk bernikah dan bersuami ? ...... siapakah suaminya yg sebenar ?? Jeng jeng jeng .....

  • Me Like You
    40.2K 395 6

    Rahsia yang selama ni aku pendam. Hanya dia dan aku mengetahuinya. Aku leka bersamanya. Satu masa kami berpisah juga. Walaupun cuma seketika kenangan kita bersama, aku masih teringat kembali walau masa telahpun berlalu. Aku rindu. Start: 5 Februari 2019

    Mature
  • Bayangan Pelangi
    4.7M 28.7K 68

    Buku ketiga karya Saya. Cerita yang saya tuliskan dalam cerita ini adalah cerita erotik dan lucah. Jadi bagi sesiapa yang tidak menyukai genre ini, diharapkan supaya tidak membacanya. Karya ringan dari segi penceritaan. Bukan seperti novel lain yang mempunyai plot-plot tertentu. Hanya cerita tentang perjalanan kehi...

    Mature
  • Pusaran Nafsu
    375K 1.5K 4

    Cerita Sampingan 'Hati Yang Tenggelam'.

    Mature
  • Dia Roommate Aku
    402K 9.1K 4

    "Aku selesa macam ni" Reihan memecah keheningan. Seketika suasana bilik jadi sunyi, hanya terdengar suara orang2 dari luar juga blok sebelah dan kicauan burung2. Tiba2 siling putih bilik kami jadi sangat menarik. Aku tak berani toleh nak pandang muka dia. Deg deg deg.... **** "I trust you with my own life"...

    Completed  
  • Curang
    257K 748 13

    Kisah ini menceritakan tentang 2 orang suami isteri hidup bahagia selama 10 tahun iaitu Alia dan Hafiz. Tetapi ade 2 orang pasangan kekasih iaitu Firdaus dan Dania yang merancang untuk merosakkan rumah tangga Alia dengan Hafiz. Kerana mereka buat begitu ade sebab sebab nya Firdaus menyukai Alia Tetapi Alia tak sukakan...

  • Obses atau Cinta? (COMPLETED)
    62.6K 2.1K 76

    'Antara sayang dengan obsesi, dua perkara ni sangat berbeza. Antara dua perkara itu ada satu garisan yg sgt halus. jangan sekali-kali keliru.' cover by @azzdgaf- p/s: cerita ini pendek sahaja, jangan percaya dengan jumlah bab yang ada Published on November 2018

    Completed  
  • Hati Yang Tenggelam
    631K 3.2K 21

    Kisah tentang 3 wanita yang baru pindah ke Kondominium Deprav yang penuh dengan pendatang asing..... Apakah yang akan terjadi kepada mereka??? ( My first story :D , Kalau suka, tolong share, vote dan follow. TQ)

    Completed   Mature
  • KELIRU
    39.6K 684 31

    Mengisahkan Kisah wanita keliru dengan perasaan sendiri.. GIRLXGIRL.. Jangan lupa vote ye.

    Completed   Mature
  • Cikgu Suraya 2.0
    458K 784 8

    Cerita ini adalah sambungan alternatif untuk novel terdahulu karya Ticer Sham "Cikgu Suraya". Aku just share ape yg jumpa di alam maya pada ni... kadang-kadang sedikit kelainan memberi pengalaman baru untuk pembaca... selamat membaca Hahahahaha😈😈😈😈

  • Crempie For Mom
    42.4K 58 1

    Incest anak dan ibu

    Completed   Mature
  • Shamira (Incomplete)
    91.7K 300 1

    ############################## # # # WARNING! Matured Content (18+) # # AMARAN! Kandungan Dewasa (18+) # # # ###############################

  • Permulaan ku
    265K 845 5

    Permulaan aku mengenal apa erti kesedapan duniawi

    Mature
  • Non-stop Sinner
    212K 822 21

    Completed   Mature
  • Cinta terlarang
    23.9K 966 1

    Tentang seorang tomboi bernama Risha Arsyan.

    Completed  
  • Liza Isteri Curang
    498K 963 4

    Nama aku LIza, 28 tahun, seorang isteri, orang kata aku ni masih cantik dan bergaya, - dan bekerja di salah sebuah firma undang2... boss aku seorang lawyer berjaya, berdarah mamak dan seorang duda. Aku pula isteri orang dan baru berkahwin.

    Completed   Mature
  • Danny Amy ( +18 )
    1.3M 5.2K 28

    💢🔞 sexual content 🔞💢 // Highest Rank #1 in Random //

  • INI CERITA AKU (gxg) (lesbian story)
    182K 583 7

    Kami perempuan, tapi kenapa perasaan cinta dan sayang itu wujud antara kami? Balqis Qaisarah, seorang yang lemah lembut tetapi adakalanya baran. Nadiatul Maisarah, seorang yang bersikap seperti lelaki tapi sangat caring and sweet. "aku tak pasti dengan perasaan aku ni. aku bukan lesbian!" -Balqis Qaisarah "kenapa kala...

  • SECRETS
    191K 3.4K 26

    1st Wattpad Novel by Qara0207 Warning this story is homosexual (girlxgirl) and 18x . Please take full responsibility for your own conduct .

    Completed   Mature
  • Berasmara dengan siapa..? [girlXgirl]
    16.7K 171 1

    Mengisahkan tentang Nana yang ingin mencari ketenangan disebuah banglo misteri. Namun,kehadiran seorang gadis cantik bernama Mawar sedikit sebanyak mengocak naluriya sebagai perempuan. Wehh tak reti nak describe,yang aku tahu cerita ni creepy sikit and mengghairahkan 😂 do read and vote. Lain dari yang lain.

  • Ranjang
    712K 1.8K 10

    Kau hanya untuk aku

    Completed   Mature