Kitaplarim
121 stories
Doğuştan Rahat by plutonalien
Doğuştan Rahat
plutonalien
  • Reads 3,918,701
  • Votes 292,889
  • Parts 72
"Lokum gibi adamsın,fıstık gibi sözlün var,benimle neden muhattap oluyorsun?" "Çünkü fıstıklı lokum sevmem." ©23042015 Tüm hakları saklıdır.
Zindan by PearlHarbor35
Zindan
PearlHarbor35
  • Reads 6,373,844
  • Votes 184,537
  • Parts 63
Karşımdaki adamın bakışları ruhsuzdu. Taş kalpli ve duygusuzdu. Hareketleri sert ve umursamazdı. Tolgay Parçak Ruhumu öldüren ve zindanına hapis eden adamın ta kendisiydi. Kapak Tasarımı: silakosay
BAY MAFYA by goodyazarr
BAY MAFYA
goodyazarr
  • Reads 270,335
  • Votes 13,447
  • Parts 25
Onun dünyasında deli olmayana yer yok.
Beni Sever Misin? by tedmosby1
Beni Sever Misin?
tedmosby1
  • Reads 65,577
  • Votes 2,117
  • Parts 48
Bu hikayede ürün yerleştirme bulunmaktadır :D
Sapık Sevgilim by asyacnr
Sapık Sevgilim
asyacnr
  • Reads 19,947
  • Votes 348
  • Parts 3
Zengin ailenin Oğlu fakat hiçte öyle düşünülen gibi bir geçmişi yoktu onun. aksine berbattı. hep kadınlarda bulurdu kendini ne zaman kafası karışık olsa. bir kadınla dağıtırdı kafasını. Taki onla karşılaşıncaya kadar. belki başta 1 günlük kız olarak bakmıştı ona ama sonucun ne olacağını o da bilmiyordu çünkü o aşık olamazdı olmamalıydı. hayatın onu üzdüğü gibi o da insanları üzüyordu . bir gece içinde. Lanet olası alarmın sesiyle sıçradı o güzel geniş ve rahat yatağından. aslında Büşra oldukça zengin bir ailenin kızıydı ama biraz farklıydı baba parası yiyen kız olmak istememişti hiçbir zaman. ve bunun için ailesinin yanından yani Amerikadan İstanbula taşınmıştı burada kendine bir iş bulacak ve düşe kalka, hayal kırıklıklarıyla moral bozukluklarıyla kendi ayakları üstünde durmayı öğrenecek hayatı öğrenecek ve özgürce yaşayacaktı. Hep dikbaşlıydı etrafındaki insanlar bile bazen onu anlayamıyordu. kendini güzel bulmazdı fakat etraftaki insanlar ağızları dibine kadar açık ona bakarlardı gördüklerinde. boş vakitlerinde kick boks , salsa yapardı ve piyano çalardı eskiden ama şimdi bunların hiçbirine vakit yoktu sadece kick boks yapıyordu. yatakta kıvranırken patronunun nasıl bir adam olduğu aklına geldi ve uykusuzluktan kapanan o gözleri patronu hatırladıktan sonra faltaşı gibi açıldı. Bugün çalıştığı barın açılış kutlaması vardı ve birsürü zengin piç orada olacaktı gerçi kendiside zengindi ama o onlar gibi değildi hemen hazırlandı ve evden çıktı makyajını ve saçını oldukça seksi görünmek arzusuyla yaptı bakarsın orada birilerini etkilemeye çalışırdı. Aslında büşra böyle şeylere kafa yormazdı pek hatta yanına yaklaşan erkekleri hep pişman ederdi fakat güzel görünmeyi beğenilmeyide seven bir kızdı.
SAPIK +18 by gamze2244
SAPIK +18
gamze2244
  • Reads 153,420
  • Votes 623
  • Parts 6
Sen Benimsin OĞLUM!℘Texting✓ by hunhar-yazar
Sen Benimsin OĞLUM!℘Texting✓
hunhar-yazar
  • Reads 450,532
  • Votes 28,804
  • Parts 79
Senin o kızlara bakan gözlerini oyarim(!).. ...Simdi gözlerinizi kapatın(yazıları okuduktan sonra tabi) Bir çocuk düşünün saf ve utangaç Kahverengi saçlı, uzun boylu herşeyi kendi içinde yaşayan,Kalbinde herkesten habersiz ve Bütün sevgilerden büyük saf sevgi taşıyan.Birde bir kız düşünün ağzına geleni söylemekten çekinmeyen,Herkes tarafından sevilen,Sarı saçlı orta boylu.Kimseden korkmayan fakat çocuğun birine mağlup gelip gizlice yüreğinde taşıyan.. Onlar aslında aynıydılar Fakat bunu fark etlmeleri oldukça uzun sürmüştü, içlerinden biri Büyük bir cesaret göstermişti Belkide kavuşmuşlardı birbirlerine.... **Yuzlerinde birazda olsa gulumsemeye ihtiyaç duyan insanlara ithafen** Yazışma ve anonimli bir kitaptır. (Bolca acemice yazılmış bir kitap!!) **" #Kisa Hikaye 30.08.2017.|| 10 || #Kisa Hikaye 01.09.2017.|| 6 || #Mizah 03.10.2017.|| 25 || 06.07.2017..perşembe
FEVERAN by RumeysaGulhan
FEVERAN
RumeysaGulhan
  • Reads 11,820,522
  • Votes 59,600
  • Parts 19
GENEL KURGU #1 Asya Özkurt... Henüz yirmi yaşında, hayatın zorluklarıyla erkenden tanışmış bir genç kadın.. Genç kadın ya o gün intihar edecekti, ya da gidecekti... O gitmeyi seçti... Hayatın zorluklarıyla savaşmak istedi, kendine bir şans tanıdı. Masmavi gözleriyle denizi kıskandırabilecek bir güzelliğe sahipti, onu görünce hayran kalmamak elde değildi... Ve genç adam, bir gün onu gördü. Dünyanın en güzel tesadüfüydü bu, görür görmez sert kalbi adeta ısınmıştı... Asya ona karşı direndi, o çok despot bir adamdı. O adam; Yiğit Arslanoğlu... Asya ondan kaçmaya çalışırken ona bu kadar çok âşık olacağını tahmin edemedi... Yiğit'in planlarını bilmiyordu, o sert adamdan çekiniyordu... Ve Yiğit Arslanoğlu, hayatının en tatlı yenilgisini bu küçük kadına vereceğini düşünememişti... Yiğit'in sakladığı o büyük sır, bu aşkı nasıl etkileyecekti? Kendisi bile buna bir cevap bulamıyordu. Kazanan ya aşk olacaktı, ya da ayrılık... --- © TÜM HAKLARI ŞAHSIMA AİTTİR. HERHÂNGİ BİR KOPYALANMA DURUMUNDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.
DELİ by tuhafimsiyaratik
DELİ
tuhafimsiyaratik
  • Reads 488,510
  • Votes 22,148
  • Parts 63
Babasının pis işlerine karışmak istemeyen Çağrı çözümü için harika bir plan hazırlayarak sahip oldukları kliniğine gitmiştir .Bu planları bozan şey ise duyduğu güçlüce atılan bir kız çığlığıydı. 720 gününü geçirdiği hastanede artık delirmek üzere olan Şara ilk başta hayal sandığı adam tarafindan klinikten çıkarılırsa ne olur... Peki ya araya farklı duygular karışırsa... *** Ne Şara iyi kız ne de Çağrı kötü çocuk bu kitapta , herkes eşit . Mesela Şara daha psikopat daha acımasız. Çağrı daha duygusal daha dayanıklı. ***** İşler bir yerde patlak verecek olan bir hikaye. Bozulan bir plan. Öğrenilen gerçekler. Yaşanılan acılar. Yok olan duygular. Anlık verilen bir söz, yaşadığınız hayatı en fazla ne kadar etkiler.
Hizmetçi Kız by bykatycat
Hizmetçi Kız
bykatycat
  • Reads 367,199
  • Votes 13,713
  • Parts 33
Hiç mutluluk uğramaz mıydı? Umutlar hep tükenir miydi? Çalıştığı yerdeki adama kalbini kaptıran bir kızın acı ve çaresizlik dolu hikayesi. TÜM TELİF HAKLARI HİZMETÇİ KIZIN ÖNLÜĞÜNÜN CEBİNDE SAKLIDIR.