Select All
  • Chef Kitchen |1ST STORY| √
    738 228 26

    Seseorang pembantu chef yang bernama Pami ingin menyelamatkan restoran Master Cook daripada tutup kerana kekurangan pelanggan.Pelbagai usaha yang telah dilakukan tetapi masih mendapat hasil yang mengecewakan. Pada masa yang sama,seorang pengintip yang diupah oleh Chef Andre telah menyamar untuk merampas buku resepi da...

    Completed  
  • [C][reupdate]Aku P.A Dia (1)(2)
    383K 8.9K 86

    Amilia Farisha yg baru dpt kerja disalah sebuah tempat milik rakan sekolah dia Tapi dia telah menjadi Personal Assistance rakan dia tu Dan org itu ialah Crush lama dia Apakah yg akn jadi pada Amilia??? Dn siapakah Crush lama dia?? Nk thu tunggu la First chapter ;) Start:22/3/2017 End:20/6/2017

    Completed   Mature
  • HERO
    8.6K 248 7

    HERO - Novel ini menceritakan Amir Faheem, seorang pemuda yang hidupnya jauh dari syariat Islam. Satu hari, ibu bapanya mati dalam tragedi. Rupa-rupanya, tragedi itu dirancang sebuah organisasi rahsia. Didedahkan dengan kenyataan tersebut, Amir Faheem menyarung Hyper Exosuit Reinforcement Operator(HERO) untuk menuntut...

    Completed  
  • Mistress
    385K 3.6K 10

    "syarat dia kau kena jadi MISTRESS aku" you're mine. always be mine. who's? you.. my mistress. Start : 01 apr 2018 End : -

    Mature
  • Troublemaker
    2.4M 28.8K 62

    Troublemaker Lelaki yang aku dambakan Suka buat hari-hari aku tak menentu Sayang Rindu Cinta Benci Semuanya ada untuk dia Dia si pemberi harapan Harapan buat semua perempuan Termasuk aku Penyatuan yang tanpa ada rasa cinta Cuma atas dasar nafsu Dan aku Apa pandangan dia buat aku? Tempat pelampias nafsu serakanya Ata...

    Completed   Mature
  • ESCORT - Publish Nov. 2018 (SOLD OUT!!!)
    428K 14.4K 111

    AKU BUKAN PEREMPUAN SIMPANAN Sinopsis : -Widya Aruna Willis - Dia terlalu muda untuk mengharungi dunia yang penuh pancaroba. Terlalu lurus hingga tidak sedar ada 'pemangsa' yang cuba mengintai peluang atas kesempitan hidupnya tanpa tempat bergantung. Dari urusan jual-beli 2 buah lukisan, satu demi satu tawaran yang W...

    Completed   Mature
  • B2 : Aniq Hawwaz
    42.5K 1.6K 13

    Sambungan Cinderella untuk Mafia. Masih ingatkah dikau akan si dia? Dia ialah bukti cinta diantara Alesha dan Fawwaz. Ia juga merupakan amanah terakhir sang isteri kepada si suami. Aku, Aniq Hawwaz. Kau pun tahu ibu kandung aku dah mati kena bunuh. Tapi aku bukan macam novel, last last baru tau kebenaran. Aku tau dar...

  • The Beast | Harry Styles
    2.2M 60K 35

    ***WARNING: This story has VIOLENT and SEXUAL scenes*** Also I want to say that I know that the first few chapters suck as does the grammar. So there's no need to point it out thank you very much. Highest rank #25 in Fanfiction. ______________________________________ Rose knew this world was full of mysterie...

  • Halalkan Aku
    5.3K 638 108

    Bukan cerita cinta tapi kata2 puisi cinta... Berminat baca..tak berminat pun baca je la...sekadar suka-suka.. semua boleh baca...

    Mature
  • Heart Of Demon (Azazel)
    26.8K 1K 4

    Fantasy Romance Mystery Telah terbit!!! On Google Playstore / Playbook

    Completed   Mature
  • Bila Malam Tiba...
    235K 9.8K 48

    Nathella Dawson itu gadis biasa, berpakaian sederhana tapi mempunyai cita-cita yang luar biasa. Pindahnya dia dan ayahnya ke rumah peninggalan arwah atuk dan neneknya telah mengubah seluruh hidupnya. "Entah mimpi atau realiti.. Kau rasa dia datang , sangat dekat , mencium dan memelukmu . Apa yang kau fikir tentang pe...

    Completed   Mature
  • KAU YANG TERINDAH
    1.8K 19 10

    SIPNOPSIS ; WRITER BY @WNAARMN Alya Maiysarah dan Akmal Haziq terpaksa berkahwin kerana itu adalah pesanan terakhir arwah ibu dan abah Alya. Alya tidak dapat menerima kenyataan kerana alya masih muda dan terpaksa berkahwin pada usia 22 tahun. Akmal pula tidak berputus asa untuk memupuk perasaan cinta dalam dirinya A...

  • Im sorry Hubby
    79.7K 749 7

    Dendam dibalas dengan dendam. Adakah dendam akan berlarutan? Iman Naufa gadis kecil molek yang sentiasa berceloteh tidak kira masa. Walaupun anak yatim piatu Iman Naufa tidak betah untuk membesarkan adiknya Iman Naim yang berumur 7 tahun. Nashriq Aiman seorang lelaki yang pemalu dan diidami oleh ramai gadis. Diseba...

  • Silence Breaking
    29.5M 1.8M 50

    Family - the most important thing in the world, right? If it's your own, maybe. But if it's the family of the incredibly powerful, incredibly alluring businessman with whom you've been conducting a secret office affair, and they don't yet know about the affair, things are a little bit different. Life is about to get r...

    Completed  
  • She Belongs To The King | ✓
    29.3M 949K 48

    "She's hot." "Yeah, I know. I'm kinda jealous..." "I'm gonna ask her out." "Are you crazy? You're asking for a death wish." "What's so wrong with me asking her out?" "Everything! You just can't." "Why!?" "Because she belongs to the king." - Mia White was just an ordinary girl that walked the face of earth. She was who...

    Completed  
  • ABP!!
    4.5M 78.9K 78

    Delaila...

    Completed  
  • Lagenda Si Pari-Pari [ C ]
    365K 26.7K 84

    Ini cerita tentang Nyea Dylea. Sejenis pari-pari yang lain dari yang lain dan agak pelik. Dia tinggal di kerajaan pari-pari putih tanpa sebab. Akan tetapi adakah dia tahu asal usulnya? Darah puak pari-pari putih dan darah puak pari-pari hitam bersatu dalam dirinya? Dua puak yang berselisihan faham dan menjadi musuh se...

    Completed  
  • MR. GREY
    510K 5.9K 15

    PENULIS: SYAMNURIEZMIL TAJUK MR. GREY TERBITAN: MEI 2017 MUKA SURAT: 960 HARGA: RM 34 (SM)/RM 37 (SS) "Malique Gregory Kamal bin Grey Muslim..." "Saya..." "Aku nikahkan dikau dengan anak saudara aku, Nisa Ardina binti Nizar dengan mas kahwinnya sebanyak RM1000 ringgit tunai..." "Aku terima nikahnya Nisa Ardina binti...

  • Lecturer Sebelah Rumah | Terbit
    4.6M 74.8K 22

    3rd Romance by CikMardiah [BEST ROMANCE WINNER FABULOUSAWARDS 2017] [ Highest Ranking #1 , ●5 Feb 2018 ●17 Feb 2018] Rhea Nabella ; Gadis tinggi lampai , putih melepak dan dilahirkan serta dibesarkan di kota New York . Genap sahaja umurnya 21 tahun , dia dihantar pulang ke Malaysia oleh mama dan papanya . ; Busuk ! A...

    Completed