Select All
  • Last Legacy: Princess Coronation | Malay Novel
    11.1K 549 29

    ⚠VOTE BEFORE READING⚠ 💥A TEEN FICTION ROMANCE NOVEL💥 Nama?Tempat tinggal? Semua dipalsukan hanya untuk keselamatannya. Dia tidak boleh lari dari bulatan yang mengelilinginya dan hanya mengikuti bulatan itu hingga penghujungnya ialah apa yang dia boleh buat. "Saya tak boleh terima kamu. Kalau saya terima nyawa awak t...

  • ANASTASIA : The CINDERELLA backstage Story [IN EDITING]
    19.8K 2.4K 15

    بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful. This is a broken tale, The words scattered into pieces, The fairy twisted the magic into melee, And it crawl into myth of vicious. This is a forgotten song, The rhyme was shattered by jinx, And its melody interfered...

  • BAHAGIA UNTUK IZAMMIL | unedited
    15.1K 1.3K 26

    Dingin. Beku. Garang. Bagi Hanim Izzati, itulah ciri-ciri lelaki kacak tapi misteri itu. Izammil Ardhwan. Kehadirannya di syarikat keluarga mengejutkan semua. Kata orang, dia 'anak kedua misteri' yang tak bernama. Tak pernah nampak bayang tapi tahu-tahu saja muncul sebagai CEO baru. Bagi orang ramai, dia lelaki yang t...

    Completed  
  • ENRIQUE DANNIKA
    320K 29.7K 62

    # 4th UNDER HE SERIES: •Enrique Dannika 💋 ~Under His Deadly Revenge~ Perempuan lemah? Perempuan lembik? Perempuan cengeng? Tapi bukan bagi CLARISSA ROSE. Dia bukan lemah. Dia bukan lembik. Dia bukan cengeng. Tapi dialah pemegang takhta Organisasi King. Pada mulanya, sukar untuk percaya. Organisasi King? Tetapi pemimp...

    Mature
  • Aᴋᴜ, Isᴋᴀɴᴅᴀʀ Dᴢᴜʟᴋᴀʀɴᴀɪɴ✓[C] | كاون
    17.6K 4.1K 36

    BOOK #1 of 𝕱𝖗𝖎𝖊𝖓𝖉𝖘𝖍𝖎𝖕 𝕰𝖉𝖎𝖙𝖎𝖔𝖓 AWARD #2 𝓣𝓱𝓮 𝓑𝓮𝓗𝓮𝓪𝓻𝓽 2020 (𝓑𝓮𝓼𝓽 & 𝓘𝓶𝓹𝓻𝓮𝓼𝓼𝓲𝓿𝓮 𝓯𝓲𝓬𝓽𝓲𝓸𝓷 𝓸𝓯 𝓽𝓱𝓮 𝔂𝓮𝓪𝓻) *** Bismillah Bagi yang tahu akan tahu, kisah seorang yang sedang mengenal erti kehidupan. Tak semua kisah hanya tentang cinta dan bahagia. Jauh di sana ada satu nya...

    Completed  
  • Uɴᴛᴜᴋ ᴋᴇ Sʏᴜʀɢᴀ 2 ✓[C] |هجرة
    10.2K 2.7K 32

    BOOK #2 of 𝕳𝖎𝖏𝖗𝖆𝖍 𝕰𝖉𝖎𝖙𝖎𝖔𝖓 (SILA BACA NOVEL UNTUK KE SYURGA DAHULU) Bismillah Setiap orang mencuba untuk dapatkan kebahagiaan tersendiri. Ada yang baginya duit ialah sumber kegembiraan. Ada pula yang menukilkan kasih sayang sebagai jawapan. "Kalau betul abang sayang Aisyah... Abang letak Ahmad dekat rum...

    Completed  
  • Uɴᴛᴜᴋ ᴋᴇ Sʏᴜʀɢᴀ ✓[C] | هجرة
    13.4K 3.7K 29

    BOOK #1 of 𝕳𝖎𝖏𝖗𝖆𝖍 𝕰𝖉𝖎𝖙𝖎𝖔𝖓 AWARD #1 IRIS'Z BEST ACTION 2020 Bismillah Pemuda bernama Salman Firash ini melalui hari-harinya sebagai seorang pengedar dadah demi menikmati kesenangan hidup sejak melarikan diri dari rumah 8 tahun yang lalu. Dia dan Zack bergerak sebagai teman dalam melangsaikan setiap tugasa...

    Completed  
  • I Am Not For Sale! [COMPLETE]
    2M 118K 93

    Warning! Novel ini memerlukan kesabaran yang tinggi. Jika tidak, anda bakal mengeluarkan kata-kata kesat. Sekian, terima kasih. Neldia rose, nama sahaja macam kaya tapi hanya orang kampung biasa. Tahap kesombongannya kalah orang bandar. nak pikat? Di beri bunga, di buang ke tong sampah. Di bagi cincin, di ambil t...

    Completed  
  • Aku Shark, Suami Dia! [COMPLETE]
    1.4M 112K 71

    Pemenang The Diamond Awward [The best storyline2020🏆, The top hero2020🏆,The best romance2020🏆,The top author2020🏆 AIN SURAYA, dia seorang isteri yang sangat mencintai seorang suaminya. Kasih setia cintanya hanya ikhlas buat lelaki bernama FAJAR. Sehingga, apa yang lelaki itu lakukan dia langsung tidak kesah. Asalk...

    Completed  
  • Mr.Hoodie Pujaan Hati 2
    594K 52.3K 45

    [ 2019 /2020 ] Cover by: @Dearestaiha❤ REMINDER: Buku kedua ini tak panjang, hanya menulis sekadar memenuhi permintaan ramai yang mungkin ingin melepaskan rindu. Maaf atas kekurangan. *** "Apapun, hatiku masih ada kamu," *** Pesan diri, hati hati dengan kehidupan. Kehidupan penuh dengan penipuan. Kehidupan sarat den...

    Completed  
  • Mr.Hoodie Pujaan Hati
    3.1M 198K 79

    [ 2018 ] Cover by: @hdaynie❤ *** "Hanya perlu ada dia, selamat jiwa dan raga," *** Bagi Dhia, tak salah rasanya kalau dia cuba mencari kawan baru dan berbaik dengan semua orang. Boleh juga mengelakkan permusuhan. tak gitu? Tapi, mamat ber'hoodie' hitam ini pula tunjuk perilaku sombong. Pelawaan Dhia untuk menjadi kaw...

    Completed  
  • The Philophobic : Daler √
    91.5K 6.9K 50

    BOOK3 OF RAID : DALER as new book for our single Daler Firdaus from Behind The Goodness also 4 Bad Boys t h e p h i l o p h o b i c Lelaki itu yang menggelarkan dirinya sendiri sebagai seorang Philophobia sedangkan dia pernah suka seseorang. Dia sendiri mengubah hidupnya menjadi manusia yang biasa dan tercapai hasr...

  • NYCTOPHOBIA
    590K 37.7K 70

    Hayla dan Kiff berasal dari golongan elit dan perkahwinan mereka sudah diatur. pada Hayla, perkahwinan ini hanya bertunjangkan perniagaan sama seperti bapa, atok, dan moyang-moyangnya yang terdahulu. Tapi sebenarnya tidak. Kiff ada rancangan lain. Hayla tahu dia tak boleh lari dari mengikut aje adat resam keluarga, ta...

    Mature
  • She's My Lady
    20.6K 2.1K 17

    Tiga tahun Beck (Rebecca) lari dari lautan manusia. Dengan kebijaksanaan dia, dia mampu untuk hidup sendirian tanpa komunikasi. Tapi sampai ke satu tahap, dia ingin hidup bebas seperti orang lain. Pernah memegang title 'Saintis', namanya kini terkubur dan diwar-warkan sebagai seorang pembelot dan pembunuh. Ed secara...

    Mature
  • The Mischievous
    53.2K 1.7K 52

    The Mischievous Nur Adila Dania, Aryana Farha , Ameena Imni, Alice Ilyana Raisha, Airin Adriana dan Asya Zalikha, sahabat baik yang berkawan sejak di bangku sekolah. Persahabatan mereka amatlah akrab sehingga menginjak ke alam dewasa. Conflict mula menghimpit mereka berenam. Nur Adila Dania.. Disebabkan dia terlamp...

    Completed  
  • Cinta Kerana Dia..[✅Completed]
    955K 33.9K 65

    @Choco_Lyn @CintaKeranaDia @2018 @storyke-7@Romantic @Best Engku Adrian Faizur adalah lelaki yang amat aku cinta dan aku sayang. Setelah tiga tahun bercinta, rasa sayang aku pada dia makin lama makin tebal sampai aku rasa yurp.. dialah THE ONE dalam hidup aku tanpa aku sedar sebenarnya aku adalah THE ONE yang kacau ja...

    Completed  
  • Bukan Kerana Aku Tak Cinta
    291K 11.5K 94

    Cover by :: @HeyL_AryaN Pencapaian :: >Perfect Storyline_ White Arlyz Award >Classic Romance Winner (Alleged Happines) _ Best Book Award (BBA) >Romance Winner _ Helios Award Arianna keliru dengan keputusan yang perlu diambil. Perlukah dia meneruskan pernikahan diantara dia dengan Adam, bekas abang iparnya? Yang baru...

    Completed  
  • Me and My Boys
    113K 5.9K 83

    Casper High School, sekolah elit khas yang popular di bandar Reisaleis. Hanya satu sebab kenapa sekolah ini popular, empat orang pelajar lelaki ternama yang menjadi bualan semua gadis di bandar itu. "I don't fall for something basic." Perkataan yang bakal keluar dari bibir Dutch setiap kali ada pelajar perempuan yan...

    Completed  
  • Noah Dan The Potatoes
    77.2K 7.7K 53

    Kem Latihan Tentera. Tempat di mana kehidupan diraja aku berubah 270° sudut reflek. Aku yang selama ini rasa terpinggir dalam kalangan Mirzas rasa selamat di sini dengan adanya mereka. Mereka menggelarkan diri mereka sebagai Potatoes. Aku punya knight in shining armour. Saat aku dibuli mereka datang menyelamat tapi sa...

    Completed  
  • Bencikan Aku Cintailah Dia
    995K 51.6K 47

    [2016] Hidup sebagai kembar bukanlah sebahagia yang selalu ramai orang sangka. Bukan semua kasih sayang dibahagikan sama rata. Dialah yang selalu dipinggirkan. Hatinya juga acapkali disisihkan. Entah kenapa, saudaranya selalu diberi perhatian. Cemburu? Memang benar, dia memang cemburu. Tetapi dengan hadirnya seorang l...

    Completed  
  • A Reason To Stay
    50.8K 4.4K 30

    status:complete This book is a sequel from A SINGLE TRUTH. Before you proceed, please do read A Single Truth in advance.

    Completed  
  • A Single Truth ✔
    126K 9.9K 32

    Book 2.3 Daneiel Haxer Black . Dimana seorang wanita hanya inginkan sebuah hubungan istimewa meski berlandaskan penipuan . Helah . Tipu daya . Meski sedar , segalanya hanya penipuan tetapi dia masih hanya satu kejujuran dari lelaki ini . "A single truth from him , is what I need the most " - Estella Raine Cover cre...

    Completed  
  • Her Mistake His Regret
    474K 28.2K 75

    ◇◆◇◆ BOOK 2.2 ◆◇◆◇ malay story| COMPLETE Highest rank : #7 in romance, 24 July 18 #9 ,23 July 18 #10 ,16 July 18 #11 ,13 July 18 #13 ,5 July 18 He is not your imagination of a crush , let alone a badboy type . No . ...

    Completed  
  • She Was Wrong ✔
    247K 11K 63

    ◇◆◇◆ BOOK 2.1 ◇◆◇◆ (Malay story) © " afterall , we're nothing , so kept your hands for yourself " " we're done " ••• " in order to forget , you need to remember " ••• " if you couldn't see me as a ex-husband then see me as a friend . If that is too much for you , then just ignore me but please let me take care of you...

    Completed  
  • The Survival✔
    287K 15.5K 66

    ◆◇◆◇ BOOK 2.0 ◆◇◆◇ Complete The survival atau sebelum ni BYT [bukan yang terpilih] Dia bagaikan sebuah lohong hitam, ku sedar bahayanya namun tak mampu untuk aku jauhi. Semakin ku hampiri, semakin kuat tarikannya. Memaksa aku tenggelam dalam penjaranya. APA mungkin aku dapat meneruskan kehidupan dalam penjaranya...

    Completed  
  • Introvert
    711K 51K 56

    Introvert- Pasif Diam, ignore semua benda. Hati batu? mungkin juga sebab dia tak pernah nak kisah pasal sekeliling yang dia rasa tak penting. *** "Saya datang bukan dari keluarga yang agamanya tip top. Sebab tu saya sibuk nak belajar cinta yang lagi penting." *** "Kau tunggu aku?" - Ezmir "Aku suka kau." -Aizan *** Ka...

    Completed  
  • (1) MURVE : Meet The Darkness[Book 1]✔
    216K 13.5K 67

    ◆◇◆◇ BOOK 1.0 ◆◇◆◇ Complete © I make mistakes and out of control and at time hard to control. But,if you can't handle me at my worst,then you sure as hell don't deserve me at my best- Marilyn Monroe ------------------- Nina,tahanan juvana yg hidup bertahun-tahun di sebalik neraka itu. Ivan aka satan, his name best...

    Completed  
  • Escaped : Hold Me Tight[Book 2]✔
    98.6K 6.7K 40

    ◆◇◆◇ BOOK 1.1 ◇◆◇◆◇ Status : complete sequel dari MURVE:meet the darkness. Start: 28 sep 2017 End: 29 Nov 2017 Dia,Alexander Ivan... Kehilangan angelnya satu tamparan besar dalam hidupnya,apatah lagi ianya kerana kesilapannya sendiri. Dia bawa diri ke bumi asing.. meneruskan hidup..biarpun hatinya sudah lama mati. Se...

    Completed  
  • Love You, Encik Pengawas!
    322K 17.8K 59

    Dia kacak Dia lelaki yang dingin Dia periang juga Dia comel kadangkala Dialah lelaki pertama membuatkan jantung aku berdegup kencang. Dialah yang membuatkan diriku membenci dirinya. Dialah yang membuatkan aku cemburu. Dialah yang selalu melindungi aku. Dialah yang sentiasa menggembirakan aku Dialah musuh aku. Ya,dia...

  • Regina Storia✨💙 (Slow Update)
    231K 8.9K 88

    Tengku Nur Iruna . Seorang gadis yang dingin , perahsia tapi mempunyai perangai yang berjenis, Kejap kejam kejap kasar kejap ayu. Razeen , Adryan , Aeril , Harith dan Farith merupakan belajar Claysport High School iaitu sekolah baru Iruna dalam masa yang sama 4 childhood Iruna pelajar sekolah yang sama. Baru 3 ½ berp...