Select All
  • pengawas poyo vs pengawas Tiptop
    299K 16.3K 75

    Cover by @NurdiniQistina7 Start: 3.3.2017 End: 31.3.2018 Puteri Nur Qiesya Qaisara seorang gadis yang muka cantik hati keras garang dan seorang yang pandai. Apa saja kerja yang cikgu bagi mesti dia akan siapkan dengan cepat dan TIPTOP itu sebabnya dia di gelar Pengawas tiptop. Tengku Zack Iman seorang murid yang hanya...

    Completed  
  • Pengawas Singa Vs Budak Ego (B1)
    441K 26.2K 83

    Sedang diedit. Tiada perubahan jalan cerita 💕💕💕 [Winner Teen Fiction Escritor Awards 2018] ------------- "Kau panggil aku budak ego? Jaga kau pengawas singa pendek!"- Harraz Izzaf "Dasar budak ego! Dah salah bukan nak minta maaf. Main blah aje", - Ayreena KISAH bermula apabila Ayreena dilantik menjadi pengawas...

    Completed  
  • Si Kembar vs Pengawas Hot ©
    305K 15.4K 35

    1st First, this is my first. Second, sorry if tak berape best & menarik. Support me. Semue yg akan tertulis nanti adalah rekaan semata. Selamat berkenalan ?✌ Cover by @SuhaireenAireen

    Completed  
  • SCHOOL PRINCE
    1.7M 81.2K 43

    School prince.. Alyaa seorang gadis biasa..hati beku.. benci lelaki..menyampah dengan carta school prince..rasa sakit hati dengan lelaki lelaki dalam carta ni dan banyak lagilah...tapi satu kejadian mengundang pelbagai masalah menyebabkan alyaa tersekat dengan mereka..apa yang sebabkan alyaa tersekat dengan mereka? Ap...

    Completed  
  • Gangster Romantik[COMPLETE]✔
    1.9M 62.5K 86

    Tengku Mira Syazrina seorang perempuan yg lembut dan baik. Terlampau baik sehingga dibuli. Dipindah kesekolah baru atas arahan ibu bapanya yg perlu bekerja di luar negara. Mira ditinggalkan oleh mereka di rumah makciknya agar makciknya boleh menjaga, Tengku Elena. Disekolah baru iaitu Victoria Highschool, Mira sering...

  • Naughty Girls VS Abang Pengawas ✔
    649K 32.5K 64

    Naughty Girls yang dianggotai oleh Sarah, Keyyah, Afrina, Dee, Ain dan Tasya. Kelakuan mereka sedikit-sebanyak cukup membuatkan cikgu-cikgu haru biru terutamanya cikgu disiplin, Cikgu Alif. Apalagi tahun ini Dee, Ain dan Tasya merupakan mangsa SPM. Keputusan mereka yang menurun cukup membuatkan Cikgu Alif terpaksa me...

    Completed  
  • Ketua kelasku,suami aku?!
    340K 12.6K 30

    cerita ini mengisahkan tentang Nurin yang telah dijodohkan oleh ibubapanya pada usia yang muda tanpa mengetahui bahawa lelaki yang bakal dikhawini nya adalah ketua kelasnya yang paling dibenci. Apakah kesudahan cerita ini?..hehe.. Sis harap korang dpt promote cerita ni kat kawan2 korang kat wattpad...jasa baik anda ak...

    Completed  
  • Gengster Tu Aku Punya!
    7.1M 345K 72

    Highest Rank #1 in Romance [No. 1 in Comedy] Dia jahat. Dia samseng. Dia annoying. Dia selfish. Dia gengster. Tapi, dia aku punya. Ayna Maisarah dan Alief Danyel yang terikat kerana masalah keluarga. Bukan kehendak hati. Tetapi terpaksa. Ye, sangat clichè, cheesy, cringe tetapi akhirnya cinta mereka melengkapi antara...

    Completed  
  • Ketua Pengawas (Under Editting)
    331K 16.3K 56

    Tengku Athirah Qistina Binti Tengku Syahrul Nizam *Panjagn bebenor nama* Athirah kehilangan ibu bapanya ketika dia hanya berumur 5 tahun. Abang-abangnya baru sahaja balik daripada London, jadi mereka berpindah ke Perak. Athirah masuk ke sekolah SMK Iskandar (rekaan sahaja). Keganasannya mengalahkan singa, mungkin bole...

    Completed  
  • BADBOYZ Itu Aku Punya !
    275K 8.5K 39

    Qistina Aisyah . gadis yg cantik dan perangai yg agak gila gila . Sikapnya yang mudah mesra dan peramah membuatkan dia disenangi pelajar lain . Khairul Asyraf Dato Syahril . Orangnya kacak bergaya dan dia jugak ' TOP ' disekolah itu . Sekali keluar suaranya yang terlebih 'merdu' tu semua orang akan diam . Sebab ? Dial...

    Completed   Mature
  • Miss Singa dan Mr. Ego (B2)
    469K 23.4K 89

    MAHLIGAI yang dibina tak semestinya selalu indah. Badai tak henti melanda untuk menggoyahkan hubungan mereka. Kepercayaan yang ditanam mulai retak, hubungan yang utuh kian goyah, cinta yang bersemi mula pudar dan hati yang suci mula berdendam. Lakonan demi lakonan yang dimainkan...

    Completed  
  • LOVE YOU TENGKU 💙 [C]
    2.4M 117K 121

    2nd Siapa je yang tak kenal mereka? Gadis cantik, bergaya, anak kerabat. Itulah Silent Evils , 4 sepupu yang merupakan cucu kepada usahawan dan ahli korporat terkaya di negara. Daripada sikap mereka yang ceria dan happy go lucky, mereka bertukar kepada gadis yang dingin dan keras hati terutama dalam hal cinta sekembal...

    Completed  
  • The Prankster ✔
    591K 33K 70

    Fiona Academy,ianya sebuah sekolah swasta yang melahirkan band2 muzik yang terkenal pada setiap tahun.Setiap pelajar wajib ada satu bidang muzik. Antara pelajar yang nakal di sekolah itu ialah tiga sahabat yang digelar the prankster .Prankster terhebat abad ni diorang lah menang.Si Triple A,mereka pula ialah gangster...

    Completed  
  • Cinta Ketua Gengster
    500K 22.5K 49

    Tengku Adam Adamy dan Tengku Aireesya Edora adalah dua orang yang berbeza yang tiada pertalian darah tetapi satu yang sama tentang mereka berdua iaitu mereka adalah ketua gengster bagi geng masing masing..pistol,pisau dan senjata senjata tajam adalah seperti teman mereka..tetapi dunia luar tidak tahu tentang identiti...

  • 7 Jejaka Hots [C] ✅
    550K 27.4K 76

    [COMPLETE] Mengisahkan tentang 7 orang jejaka yang baru pindah ke sekolah Puteri Aliyanna Sofia. Puteri Aliyanna Sofia merupakan anak pengetua sekolah. Walaupun Sofia anak pengetua, dia tidak berasa angkuh. Sofia tidak mempunyai ramai kawan. Dia hanya ada seorang sahaja kawan iaitu Emily. Sofia selalu diusik sejak 7...

    Completed  
  • Princess School ✔
    2M 23.5K 7

    . Book I | P R I N C E S S S C H O O L . ❋━━━━━━━━━❋━━━━━━━━━❋ Head boy + Perempuan kepala batu = Chaos! Itulah ibarat antara dua makhluk tuhan ini. Aryana dengan Naufal. First time jumpa okey je. Tapi tak tahu kenapa dua tiga kali jumpa rasa macam tengah berperang. Nakal + gatal + suka ambil kesempatan itulah Naufa...

    Completed  
  • Mr Ego Mrs Cinta✔
    557K 12.1K 52

    #25/29 in Romance 26/1/18~27/1/18 #1/in Ego 11/5/2020 #12 In Romance 16/08/2020 "Kenapa la aku kena kahwin dengan perempuan kampung macam kau"-Tengku Kailif Amsyar "Eh awak ingat saya nak sangat ke kahwin dengan bapak singa euw please la"-Ijati Medina "Aku akan pastikan kau akan menyesal bila jadi isteri aku"-getus t...

    Completed  
  • Cinta classmate
    465K 17.5K 38

    Ania zahra telah meminati seseorang sejak di bangku sekolah menengah. Dia hanyalah gadis biasa yang rendah, kurang cantik dan hidup dengan sederhana. Ania yang suka bergaul dengan lelaki menyebabkan Puan Ainur ingin jodohkan Ania dengan seorang lelaki pilihannya. Namun mampukah Ania melupakan lelaki yang diminatinya...

    Completed  
  • 𝘿𝙞𝙖 𝙈𝙞𝙨𝙨 𝙏𝙤𝙢𝙗𝙤𝙮!
    378K 13.6K 50

    Seawal pertemuan disangkakan lelaki namun disebaliknya dia adalah seorang wanita yang keras kepala,berhati tisu dan paling penting dia miss tomboy!. NUR EZARRA atau lebih suka dikenali sebagai EZAR mengubah identitinya menjadi seorang tomboy akibat sering dibuli semasa sekolah rendah dahulu.Pertemuan dirinya dengan se...

    Completed  
  • 4 PRINCE
    1.9M 113K 75

    Puteri Ayreen , hari pertamanya bersekolah di Empire Gold tidak semudah yang disangkakan. Dia terpaksa berdepan dengan Tengku Ryan Irfan pada hari pertamanya menjejakkan kaki di sekolah itu. Dan paling malang sekali adalah dia ter'paksa' menjadi TUNANG terjun kepada mamat tak guna tu a.k.a Tengku Ryan Irfan , salah se...

    Completed  
  • _CLASSMATE BANGANG ITU, LAKI AKU! -,-
    565K 25.6K 83

    apa akan jadi bila BUDAK 17years old yang selalu bergaduh pasal benda kecil DIJODOHKAN! sayang? cinta? semua tu mengarut bagi Nur Aleesya dan Mohammad Nazri. Namun, bila mereka setuju nak bawak haluan masing masing satu rasa yang aneh timbul, KEHILANGAN. "Nazri? eh maaf! salah orang!" Lee "Aleey? maaf! sal...

    Completed  
  • The Troublemaker ✔[Editing in Process]
    951K 45.5K 83

    Tak payah bacalah.Cerita ni mengarut .Serius tak tipu. Tapiii buat siapa yang degil,Sis ucapkan : Selamat membaca Vote and comment P/s :typo berlambak JANGAN TIRU AKSI2 DALAM CERITA INI KERANA IANYA TIDAK MASUK AKAL [ 26.6.2017: #3 in teen fiction] Start:13.12.16 End:26.2.17 P/s: author tak bol...

    Completed