Select All
  • [C] Seventeen Kids With BTS!!! S.2
    123K 12.3K 85

    Mereka membuat permintaan yang tak sepatutnya dan iainya membawa bala yang tersangat la besar mereka diseksa tanpa rasa kasihan tapi annoying pfft dapatkah mereka betulkan semua ni? Baca story yang sebelum punya: -Seventeen Kids With BTS!!! P/s:aku tak copy idea sesiapa kalau sama dah jodoh nak buat macam mana *felip...

    Completed  
  • [𝗢𝗚] 𝗨𝗧𝗨𝗦𝗔𝗡 𝗗𝗔𝗥𝗜 𝗟𝗔𝗡𝗚𝗜𝗧
    779K 94.1K 87

    ❀ Mengisahkan tentang seorang sahabat Youngbin bernama JEON JUNGKOOK yang sudah lama memendam rasa sayang pada seniornya yang bernama LEE JIEUN. Dan kini Youngbin mendapat tugas untuk menolong rakannya itu untuk mendapatkan si sang kekasih hati. Amaghi lah kita tengok perjuangan lucu Kim Youngbin yang bongok dalam men...

  • 「C」We Broke Up + tæ
    156K 14.9K 56

    ❝Maafkan aku sebab terpaksa tinggalkan kau sekali lagi.❞

    Completed  
  • Atok || Bts & Seventeen ||
    26.1K 2.7K 21

    Atok Bts jadi babysitter gais macam mana la nak layan karenah Seventeen ni. "ATOKK!! CHAN MENANGIS ATOK!!" "HALAH KAU NI KACAU LA AKU NAK MAIN PUBG" "ATOK! KEPALA SOONYOUNG MELEKAT KAT LOBANG JAMBAN" "YA TUHAN" ◆ Start : 14 / 8 / 2019 ◆ End : / /

  • 13 Prince || Seventeen x Bts ft Got7 ||
    66.5K 7K 33

    13 putera diraja terpaksa hidup seperti orang biasa akibat terlalu bergantung kepada kemewahan dan tak mahu berdikari. Nasib baik 7 jejaka biasa ini sudi menolong mereka tanpa mengetahui identiti sebenar 13 putera itu. Hambek mesti huru hara nanti. "BETA NAK KAMU AMBIL BARANG BETA DAN LETAK KAT BILIK SEMPIT NI!!" "WO...

  • ❝ crush ❞ jimin ; ✔
    148K 15.1K 70

    ➽ dia crush dan dia sunbae ➤ season one s : 061116 e : 210217 ➤ season two s : 230817 e : 170120 ❖ achievement : #13th ❀ fanfiction ❛ 240317 ❜ #2nd ❀ humor ❛ 281017 ❜ #1 ❀ yoonmin ❛ 090618 ❜ #1 ❀ 박지민 #2 ❀ 방탄소년단 #1 ❀ 윤민 ❛ 240120 ❜

    Completed  
  • [C] The Killer || Seventeen × Bts ||
    57K 6.6K 44

    Dia. Kau. Mereka. Jangan percayakan sesiapa. Disebabkan degil ingin masuk ke dalam bangunan unik itu mereka terperangkap. Semakin lama jalan keluar makin hilang. Ajal mengejar mereka. Si misteri menunggu bersama pisau tajam yang kehausan darah. Apa tujuannya dan kenapa mereka? ◆Start: 20 / 3 / 2018 ◆End: 13 / 12 / 2019

    Completed  
  • [𝗖] 𝗠𝗜𝗦𝗜 𝗠𝗘𝗠𝗜𝗞𝗔𝗧 𝗖𝗥𝗨𝗦𝗛 ➤ 𝗣𝗟𝗘𝗔𝗦𝗘 𝗗𝗢𝗡𝗧
    4M 468K 190

    ❣︎ Mengisahkan tentang gadis remaja yang jatuh cinta pandang pertama pada crushnya? Terlalu klise? Terlalu berdrama? Terlalu cringe? Lawak lawak bodoh dan hambar? Bahkan banyak scene melalut setaraf dengan filem india? Semuanya ada di dalam fanfiction yang satu ini , dijamin buat anda terhairan-hairan. ├──────────❀...

    Completed  
  • [C] Suami Mulut Puaka •Jeon Jungkook•
    414K 60K 35

    Setiap patah kata keluar dari mulutnya, tersangat puaka dan menghiris hati.

    Completed  
  • [C] Seventeen Kids With BTS!!!
    136K 11.6K 51

    Seventeen ialah grup idol yang mula popular. Satu hari terjadi tragedi yang mereka menjadi budak²?!!.Dan BTS ialah grup idol dan mula popular jugak terjumpa seventeen di satu tempat dan bawa mereka pulang.Apakah yang akan terjadi?? Adakah seventeen akan menjadi dewasa semula dan adakah bts akan tau kejadian seventeen...

    Completed  
  • [C] Driver ||Seventeen × Wanna One||
    84.9K 10.5K 53

    13 pak cik driver yang penuh rungutan × 11 orang majikan yang riak lagikan gila "Hey driver bawa aku pergi tandas" "PERGI LA SENDIRI! APA FUNCTION ADA KAKI ADA AKAL TAPI TAK NAK GUNA!" "Aku sentap hiks" ◆Start: 1 / 3 / 2018 ◆End: 19 / 12 / 2019

    Completed  
  • Misi Memikat Suami ✔
    15K 1K 33

    Kisah di antara isteri kepada seorang doktor pakar dan juga isteri kepada CEO syarikat cuba untuk menawan semula hati suami mereka.

    Completed  
  • Funny Kpop [Malay Ver.]
    40.9K 3.9K 105

    sila tekan read berjemaah ✌💕 AMARAN ❕HAMBAR ADA DIMANA-MANA ❕ Start : 27 December 2017 ♣ End. :

    Completed   Mature