Select All
  • [COMPLETED] In A Revenge Of Love 사랑아 복수에서.
    737K 40.7K 65

    "Aku Tak Akan Lepaskan Kau. Kau Pergilah Lari Ke Mana Yang Kau Nak..." -Kai- "Aku Bukan Anak Patung, Yang Boleh Memuaskan Nafsu Serakah Kau Setiap Masa!!!" -Jin Young- Dendam. Disebabkan Dendam, Semua Benda Boleh Berubah, Termasuklah Hati. Dendam Apa Yang Dipasang? Muslihat. Ya, Muslihat Yang Tidak Mungkin Pernah Boco...

    Completed  
  • Countdown | Jungkook
    45.2K 4.2K 9

    | on-hold | Tempramental, bipolar, psychopath , apa lagi? [ mature content available ] Cover by B's graphic Pyscho © ddkink69 Itsmaniesa

    Mature
  • fated with you :: krishan [completed]
    12.8K 1.7K 45

    "Aku gay! Mana boleh suka dengan perempuan?!!! - Kris Wu Yi Fan "Saya cintakan dia. Macam mana dengan awak?" - Xi Luhan "B..beta tak rasa beta boleh berjauhan dengan tuan hamba.." - Puteri Jihye ♥♥ Mengisahkan tentang seorang puteri purba yang sedang mencari cinta sejatinya. Dalam usahanya itu, tanpa disedari dia tela...

  • young blood.
    232K 41.4K 81

    " day by day, night by night. the young blood we wait, the drinks we hate." Aku dibesarkan dalam sebuah asylum tanpa mengetahui identiti aku sendiri selama 10 tahun. aku tak tahu kenapa, selepas 10 tahun aku tinggal dalam asylum ni aku terasa ada sesuatu pelik dengan aktiviti yang dilakukan dalam asylum ni. Setiap har...

    Completed   Mature
  • [ C ] Young Forever » Taehyung « S3
    30.4K 6.1K 20

    Aku Kim Taehyung. Aku mempunyai dua sisi. Satu sisi aku adalah sisi manusia dan satu sisi lagi adalah syaitan. Aku ialah manusia separuh syaitan. [YOUNG FOREVER] Start:-28/11/2016 End:-28/11/2016 10062017 ; #1 in short story Thanks to @roses cover shop for this beautiful cover

    Completed  
  • [ C ] Young Forever » Seokjin « S5
    31.8K 5.3K 20

    Aku boleh kawal emosi kau tak kira apa keadaan sekalipun. Marah? Sedih? Semuanya sekali. Dengan hanya menggunakan mataku iaitu Gold Eye. [YOUNG FOREVER] Start:-301116 End:-301116 Thanks to @roses cover shop for this beautiful cover

    Completed  
  • [ C ] Young Forever | Leader »Rapmonster« S7
    23.8K 2.5K 20

    Semua tentang diri kau, Apa yang kau fikirkan, Semuanya aku tahu. Melalui aura kau, aku dapat tahu siapa diri kau. Jadi jangan takut untuk bertemu dengan aku. Misi? Itulah apa yang aku hadapi sekarang ni. Misi mencari ahli Bulletproof Boys Squad. ---- "Young Forever Series" Start ; 9 March 2017 En...

  • Young Forever | BTS • S8 •
    18.3K 2.4K 13

    Kami adalah Bulletproof Boys Squad atau lebih dikenali sebagai BTS iaitu Squad yang akan menyelamatkan manusia daripada dibunuh oleh Ghouls,makhluk yang ingin menguasai dunia. Misi kami hanya dua saja. Pertama ; • Lenyapkan Ghouls dari muka Bumi ini. Kedua ; • Merungkaikan rahsia wanita misteri yang bernama Yoon Maera...

  • [ C ] Young Forever » Jimin « S4
    27.5K 5.1K 20

    Aku sangat mahir dalam memegang atau menggunakan senjata api. Tapi aku guna kemahiran aku ni untuk membunuh orang jahat saja. Sebab aku ialah seorang psiko. [YOUNG FOREVER SERIES] #2 in short story #1 in malay Start:-29/11/2016 End:-29/11/2016 Thanks to @roses cover shop for this beautiful cover

    Completed  
  • [ C ] Young Forever » Jhope « S6
    25.8K 3K 20

    Aku boleh berhentikan masa dan masuk ke dalam sejarah silam kau. Jangan takut jika aku tau semua kisah silam kau. Jangan risau,aku adalah pendengar yang baik.Aku adalah harapan. Harapan kau. [YOUNG FOREVER] Start:-30/11/2016 End:-30/11/2016 Thanks to @roses cover shop for this beautiful cover

    Completed  
  • [ C ] Young Forever » Jungkook « S1
    36.2K 8K 20

    Ramai orang kata aku ni 'ahli sihir' sebab aku boleh bunuh orang dengan menggunakan mata saja. Tapi,aku tak bunuh mereka.Kuasa akulah yang bunuh mereka. Psikik itulah kuasa aku. [YOUNG FOREVER SERIES] #1 in short story Start:-27/11/2016 End:-27/11/2016 Thanks to @roses cover shop for this beautiful cover

    Completed  
  • Bangtan Imagines | bts
    39.4K 3.8K 50

    Tempat awak berangan sampai ke bulan 🌜 'P O S T E R' ; By - @btsjungkooks Update // 18 October 2018 Han niena ❤

    Completed  
  • Vampire Contract » Jjk
    246K 19.3K 37

    ❁Completed❁[✔] JungAe seorang gadis pendiam disekolah dan jarang senyum membuatkan orang sekelilingnya tidak suka padanya.Pada hari jadi ke-16nya satu kejadian berlaku..Bagaimana kehidupan JungAe seterusnya? ❛❛ awak ini siapa?apa awak nak daripada saya? ❜❜ ❛❛ Tak perlu nak tahu siapa saya..Dan apa saya nak dari awak...

    Completed  
  • [[THE REAL LOVE POWER]]
    559 176 6

    Cinta mempunyai kuasa yang luar biasa, cinta merupa satu magic yang boleh mengawal diri manusia mahupun haiwan melakukkan apapun agar mereka dapat cinta hati mereka. Termaksud mati bersama cinta hati nya. THE REAL LOVE POWER _ Mencerita kan seribu satu kisah alam percintaan, duka, dendam, tragedis melissa iaitu ber...

  • [c] Vampire Kiss S.1 ( BTS )
    269K 18.7K 70

    It's about BTS and this is a Malay fanfic. Wanna know the story line? Read it then. This story is a lil bit of byuntae and lots of cursing words. So if you cant deal w it then bye bye

    Completed  
  • Chim Go + pjm
    271K 42.5K 38

    ©2016 complete✔ + punca satu aplikasi. [H:R] #1 in fantasy

    Completed  
  • Love With Doctor Psychology [COMPLETE]
    143K 14K 42

    Hong yun ah seorang doktor pakar sakit jiwa yang baru berpindah ke hospital gonjiam psychiatric,iaitu hospital yang boleh dikatakan buruk serta seram. Ia ditugaskan menjaga seorang pesakit sakit jiwa yang bernama park jimin,seorang yang dikatakan sangat dingin,pendiam dan berbahaya. Akan bercakap bila perlu,dan selalu...

    Completed  
  • [C] Grandpa and Six Idiots » BTS «
    308K 53.5K 44

    + Atok, nak jajan. - Aku bukan atok kau setan. #3 in Humor [ 19 November 2016 ] #2 in Humor [ 26 November 2016 ] #1 in Humor [ 29 November 2016 ] Ended ;- 7 January 2017 THA━━\('∀`●)/━━NKS!!!!!

  • ❝ Cute Psychopath ❞ Jeon Jungkook
    48.8K 4.4K 25

    ❝ Dia memang comel, tapi sayang, dia seorang PSYCHOPATH ❞ Cover by jeonesedit

    Completed   Mature
  • Sleep With Evil
    58.2K 1.9K 11

    Jung Krystal -seorang gadis yg mmpunyai nasib malang kerana telah dijual oleh ayah angkatnya sendiri kepada Kim Jongin untuk mmbayar hutangnya -kisah hitamnya bermula sejak dia mnjadi tempat pemuas nafsu Kai Kim Jongin (Kai) -seorng lelaki yg kacak..dlm masa yg sama juga seorng yg kejam dan tidak berhati perut -sangg...

    Mature
  • Be With Me.
    205K 27.7K 45

    Kisah seram yang kadangnya seram kadangnya tak langsung -.-

    Completed  
  • ~ My Collection of NCT One Shot ~
    4.5K 375 8

    Segala idea merapu tentang NCT akan dicurahkan dekat sini. Kalau sudi baca lah! Ngeh! Ngeh! Ngeh!

  • The Truth | BTS
    8.7K 989 16

    Hasrat Hoseok dan Yoongi yang ingin bercuti tercapai apabila mereka bertujuh ditawarkan percutian selama 3 hari 2 malam di Kampung Dongsangri. Perjalanan mereka pada awalnya indah belaka. Tetapi keadaan menjadi panik apabila Taehyung menerima sebuah panggilan misteri pada malam pertama mereka di situ. Mereka bertujuh...

  • [C] vampire Kiss S.2 (BTS)
    78K 7.6K 47

    This is the second season for vampire kiss. Kalau readers nak tahu jalan ceritanya dari awal, baca lah vampire kiss season 1.

    Completed  
  • Be With Me [ Season 2 ]
    222K 27.9K 56

    " Hyung!! " - JK " Woi woi! kau ni siapa ?! kenapa sesuka hati kau peluk aku ni? " - SUGA " H-Hyungnim.. aniya? " - JK Seorang makhluk menyerupai Yoongi , hyung kepada Jungkook iaitu Min YoonGa aka Suga muncul membuatkan Jungkook berubah karakter. Pertemuan yang tak disengajakan terjadi apabila.. Eh Eh mana boleh c...