Select All
  • [C]Ketua Pengawas Playboy ||O.S.H ✔
    64.6K 7.9K 24

    Sehun ni tukar girlfriend macam tukar baju. Kau hado? Ketua pengawas idaman pelajar Highschool Ikuti kisah percintaan remaja a.k.a cinta monyet yang mungkin berkekalan till the end 🦇 SEHUN X JOY🦇 ‼️ ‼️ CRINGE ALERT ❗❗❗❗ Allmaklumlah ini FF zaman noob and author tak nak edit apa apa sebab nanti besar...

    Completed  
  • Mind Over Matter (Baekhyun)
    51.9K 6.8K 66

    Pinggang ramping itu aku lepas dan tanpa menghiraukan muka tergamam bercampur pucat lesi dia, aku menyambung lagi. "Tidur dengan aku, Byun Hyuna. Jangan degil. Bila aku kata aku tak berkahwin untuk bercerai, aku betul-betul maksudkannya. Dan kalau ditakdirkan kau kena jadi isteri aku sampai aku mati, hah caner? Kataka...

    Mature
  • EXO RAMADHAN✔ (FINISH !)
    109K 9.6K 15

    EXO BERPUASA ? !!! . JOM IKUTI KESAH MEREKA DI SEBUAH KAMPUNG . KISAH MEREKA SEPANJANG BULAN RAMDHAN . ADA YANG NAK TRY BUKAK PUASA , SIAPA LAGI KALAU BUKAN SEHUN LUHAN DAN XIUMIN. KISAH SUHO PULA REMBAT RAMBUTAN ORANG. BERJAYA KAH KAI MENANGKAP AYAM KAMPUNG DAN MAMPU KAH TAO DAN KRIS SELESAKAN DIRI MEREKA DISITU. BA...

    Completed  
  • Exo's Funny Life 2 [Malay Fanfic] ✔️
    86.9K 5.2K 20

    Same as book 1,, and walla,,,, this is the SEASON 2!!!! START : 30 Dec 2015 END : 13 Apr 2016

    Completed  
  • Exo Imagines
    92.4K 2.8K 37

    Ever wondered how it would be to interact with your bias from exo? Well here's your chance! Here's my collection of all the scenarios I've made about the exo members! I hope it boosts your imagination ;) Supporting ot12 Note: this book is NOT updated regularly. Please bear with me! 'ㅅ' Happy reading ✨

  • 【 Completed 】 Arranged Marriage to CEO Oh Sehun (Malay ver)
    28.5K 1.2K 52

    Highest Ranking || #153 in Fanfiction 160827 Current Ranking || #380 in Fanfiction on 171103 Ranking || #579 in Fanfiction 161117 #412 in Fanfiction 161213 Bila Lee Ahreum dengan Oh Sehun disatukan. Apa yang bakal berlaku kepada mereka ? © 2016. All Rights Reserved. © shixvn

    Completed  
  • Heartbroken (EXO's Kai oneshot)
    5.4K 125 5

    Completed  
  • Lawak-Lawak Quun Squad
    514 165 8

    When it comes to Quun Squad, you really need to control yourself. They are really naughty, funny and always being kids. So. if you want to know about us, tap the button 'read'.

  • The Inevitable Chanyeol [EXOVELLE] [IN EDITING]
    154K 8.9K 108

    [] Chanyeol's Fanfiction [] Malay Fanfiction [] Melancholic [] Romance [] #WasSebenarnyaSayaIsteriChanyeol [] Hope You like It [] THE 1st SERIES OF EXOVELLE "Saya tak nak kahwin dengan awak." Park Chanyeol sendiri tidak tahu mengapa enam patah perkataan itu kedengaran begitu menyakitkan di telinganya. Bukannya dia yan...

    Completed  
  • [COMPLETED] I'M NOT YOUR MISTRESS
    1.1M 49.8K 122

    Highest Ranking #1 in Kai # 1 in adult xD # 1 in evil # 1 in korean Mengisahkan Haneul seorang gadis yang cantik telah diperdaya dan dijual di sebuah kelab malam dan dipaksa bekerja sebagai GRO.Walaupun tidak merelakan,dia ter...

    Completed   Mature
  • Naughty Kiss
    69.1K 4.2K 33

    ❝Must I silence you with a kiss?❞

    Completed  
  • Not Your Girl (Sehun) -Complete-
    131K 7.4K 26

    -Welcome to the Mafia's world- -Oh Sehun -Kim Yoonji -EXO -Warning cuma sebab bahasa yang kurang menyenangkan dan sedikit kekasaran. Saya x type cerita hal ehwal dlam bilik haha.. 😊😊

    Completed  
  • 👫Crush Next Door🏠•OSHxSJH• ✔
    90.6K 7.6K 55

    Oh Sehun seorang lelaki yg dingin telah mencairkan hati ramai gadis di luar sana dgn paras rupanya yang kacak...walaupun sikapnya yang dingin akan tetapi para gadis selalu mengerumuninya dimana sahaja dia berada.. Seorang gadis bernama Song Jihyo tinggal di sebuah rumah yang agak sederhana..akan tetapi ramai lelaki m...

    Completed  
  • Visible Haters (Completed)
    49K 3.5K 26

    Taknak cerita lebih-lebih , awak baca . Awak tahulah jalan cerita MUAHAHAH .ILY❤ . . . Cerita ni saya tulis pada zaman saya noob , maka segala kesilapan bahasa , tulisan atau sebagainya . Saya minta maaf . Enjoy your reading Start : June 2016 End : October 2016

  • [COMPLETED] All With You 모두 너와 함께 (Baekhyun EXO)
    317K 37.1K 103

    Aku tak cantik. Aku tak macam perempuan lain. Tapi kenapa aku mesti rasa benda yang macam perempuan-perempuan cantik rasa? Rasa dihargai. Rasa disayangi. Rasa di... dicintai. Aku dapat rasa sebab seorang lelaki. Kalau bukan dia yang ajar aku erti cinta, mungkin aku tak akan rasa perasaan istimewa ni sampai bila-bila...

    Completed  
  • Mission Goes Wrong [EXO's Oh Sehun Malay]
    39.6K 3.3K 31

    [(February 2017) Highest Rank - #16 in Fanfiction] Tinggi. Berkulit cerah. Bertubuh tegap. Berkaki panjang. Suka pakai kaca mata hitam. Tak suka meeting lama-lama. Susah nak gelak. Senyum pun payah. Dia. Oh Sehun. Dan aku, perlu laksanakan satu misi yang agak berisiko, yang tak pernah aku fikirkan sepanjang aku hidup...

  • EXO ONE SHOTS
    142K 2.1K 15

    A compilation of one shots of 12 hot Kids/Men in tight pants. Let's show our XOXO for EXO! XD [closed] ^^v

  • ♥EXO IMAGINES && FACTS♥
    301K 4K 36

    HI KPOPPERS ♥♥♥ Lot of EXO Imagines XD AND WITH EXO FACTS AT 13TH CHAPTERRRR. ENJOY!

    Completed  
  • EXO Imagines
    518K 12.8K 60

    A collection of EXO imagines that are written by me (:

  • [C]Cinderella Time
    39.5K 3.1K 13

    [Completed] Park So Eun gadis berusia 17tahun.Menjadi anak yatim seawal usia 10tahun.Tiba-tiba dia diambil untuk menjadi anak angkat kepada keluarga berada,Mrs Oh. Hampir seluruh masa digunakan oleh So Eun untuk berimaginasi.Donggeng Cinderella ialah kegemarannya.Berharap penghujung kisahnya bertemu putera kacak seper...

    Completed  
  • [COMPLETE]MY HUSBAND IS A KINGKA[sehun exo]
    75.9K 3.9K 42

    aku suke kau la kingkong.kingkong kau tak hati aku sakit bile kau keluar dengan kembar aku sendiri. -minhwa. engkau,suke aku please la. aku hanya cintakan Park min ah fhm tak.bkn Park minhwa -sehun syg jng tinggalkan i untuk i punye kembar nerd tu. u tau kan i sanggup buat apa saja utk u -min ah min ah,please tingg...

    Completed  
  • (C) Plan To Get Your Love || 세훈 엑소
    13.7K 923 13

    Cinta tidak sesukar Matematik tetapi Cinta jugalah membuatkan kita terasa sukar sentiasa. Penemuan yang tidak disangka-sangkakan diantara Sehun dan Yooha telah menyebabkan SATU perancangan terhasil untuk merungkai SATU rahsia tersembunyi. "Maafkan aku, aku terpaksa lakukan."- Sehun "Aku rela dipermainkan oleh ka...

    Completed  
  • Hurts Osh
    171K 14.3K 51

    [completed] if only you would realize someday, how much have you hurt me Started ; Oct 15' Ended ; Dec 15' Highest ranking ; #23 in fanfiction

    Completed  
  • appear in my life + oh sehun [✔]
    72.1K 4.4K 51

    ++"Cute girl.. Don't worry. I won't take your first kiss here. But, I just want you to know that you're going to be mine soon." "Yah! Apa yang kau buat ni?!" "Kenapa? Takkan nak pegang rambut tunang sendiri pun salah?"++ ✨start - 160529 ✨end - 170317 ©whiteestaar1

    Completed  
  • Doctor • Baekhyun ✔️
    29.1K 3K 6

    " kenapa gaji doktor ni besar tapi tak boleh sediakan penawar cinta untuk saya ?! " status ; (✔️)completed ( )on-going ( )on-hold ( )coming soon

    Completed  
  • Exo's Restaurant [Malay Fanfic]
    56.9K 4K 13

    If Exo have a restaurant?? What do u guys think?? Support this ff juseyo!! START : 7 Feb 2016

  • [COMPLETED] 10 Wolves With 4 Angels 4 천사 와 함께 10 늑대.
    132K 7.6K 58

    Mengisahkan 10 lelaki serigala dan 4 gadis berelemen. 4 daripda 10 lelaki itu telah jatuh cinta kepada 4 gadis berelemen tersebut. Apakah yang akan terjadi selepas itu? Adakah mereka bersatu... atau... lenyap selama-lamanya? Nantikan...

    Completed  
  • Hello Mr. Player ✔️ | By shdnzrn
    88.5K 5.4K 28

    Jung Hana, seorang anak kepada pemilik sebuah syarikat percutian terbesar di Pulau Jeju telah berpindah ke Seoul atas alasan untuk melanjutkan pelajarannya. Walaupun sebab sebenarnya ialah dia ingin lari dari Eommanya yang selalu memaksanya untuk mencari calon suami. Setelah sebulan dia berpindah ke Seoul, tan...

    Completed  
  • [COMPLETED] Loyal Wife 단골 아내 (Baekhyun EXO)
    695K 60.9K 71

    "Apa ni?" Aku terdiam seketika. Terpinga-pinga memandang lelaki yang berada di hadapan aku tanpa berbaju, dengan Baekhyun di hadapan pintu. "Baekhyun, sumpah. Saya tak tahu apa-apa. Saya..." "Stop it." "Baekhyun..." "I said enough!" Aku mula gelisah. Aku pandang lelaki yang tidak berbaju itu dalam-dalam. Aku rasa a...

    Completed  
  • [COMPLETED] Mistress 주인님 (Baekhyun EXO)
    698K 56.9K 70

    "Kau tahu tak, yang dalam tempoh 3 bulan tu, aku jatuh. Sakit sangat, Daehyun. Sampai rasa tak boleh nak bangun dan gerakkan badan." Kata Baekhyun. Daehyun terkejut. Tangannya menekup mulut. "Awak jatuh? Awak jatuh kat mana? Kenapa saya tak tahu dan kenapa awak tak nak cakap dengan saya? Sakit sangat ke?" Bertalu-talu...

    Completed