Select All
  • [ᴄ] ᴅɪᴀʀʏ × ᴘᴊʜ
    14.4K 1.1K 21

    " Aku rasa aku dah suka dekat someone lah..." "Sape?" "Kau rasa?" "Park jihoon?" "Maybe.." [START : 17/12/2017] [END : 1/1/2018]

    Completed  
  • ᴍʏ ᴀɴɴᴏʏɪɴɢ ʟᴏᴠᴇ [ʜ]
    10.8K 1K 21

    + "Sayang nya kau ni muka hensem tapi bodoh!" "Aku tau aku ni ploles bukan macam kau kulit pon berkedut macam nenek!" "Eh kau diam la bapok ! " "Ada ku kesah?" Apabila bila dua mahkluk tuhan ni betemu huru hara jadinya ( aku taktau ape aku buat , ff ni aku buat waktu bodo ii lagi ayat semua tunggang langgang. So dise...

  • We || Park Jihoon
    79.1K 9.5K 63

    "Aku suka dia tapi aku tak tahulah dia suka aku ke tidak." mengisahkan seorang gadis yang menyukai crushnya yang sudah dia kenal sejak kecil tanpa mengetahui bahawa crushnya juga mempunyai perasaan yang sama.

  • Bullying || Park Jihoon
    79.4K 5.9K 46

    +Hyun aku minta maaf sebab selalu sakitkan hati kau , selalu palaukan kau , selalu tengking kau . Aku sedar yang aku ego+ •Disebabkan ego , semuanya rosak•

    Completed  
  • [🌹] shy °jihoon
    21.9K 2.8K 19

    +Dia nak shy shy shy pun agak-agaklah. Ingat dia tu Sana ke?

    Completed  
  • Mine ¦ Park Jihoon ✅
    64.7K 4.9K 44

    Complete ✔️ + Manusia boleh berubah bila-bila masa sahaja started ; 171006 end ; 180409 [Highest rank ; 18 in fanfiction] ©binijihoon

    Completed  
  • My Promise || Park Jihoon
    30.4K 1.9K 46

    "Kalau tak reti nak tepati janji , jangan berjanji dengan aku lah , Park Jihoon !" - Jiyeon

    Completed  
  • KS: Crush »Park Jihoon« ✔
    30.3K 2.6K 23

    [ Hey my second korean baby is here, say hello ] ❝ Siapa park bihoon ? ❞ ✿ ⓦⓐⓡⓝⓘⓝⓖ ✿ кαℓαυ нєяσ тαк єη∂ υρ ∂єηgαη нєяσιη тυ, кιяα ѕα∂ єη∂ιηg кє αρα ? кαℓαυ кσяαηg αηggαρ тυ ѕα∂ єη∂ιηg, σкαу ¢єяιтα ηι вєяαкнιя ∂єηgαη ѕα∂ єη∂ιηg. ѕєкιαη. amazing cover by @PEACHYHYUN- (☘Winner of Infinity Wattys Awar...

    Completed  
  • ParkJihoon Is My Husband!✨
    33.9K 2.2K 32

    - Ingat drama dalam tv ke - " Tiber je kena kahwin dengan budak yang baru kita jumpa " Tapi lama² timbul juga rasa cinta tu °JeonNara° °ParkJihoon° #JanganBenciCeritaku - Book1- - 워너원❤- - 박지훈✨-

    Completed  
  • © That's You ;; Park Jihoon
    67.3K 7.3K 26

    Dada aku sakit setiap kali pandang kau,Park Jihoon °• 21 in fanfiction •° 13/1/18 Start: 30/7/17 End : 30/7/17

    Completed  
  • ↣Tell Me↢ Park Jihoon
    236K 10.4K 66

    A girl got curious about this guy named Park Jihoon. started: »May 17 ● 2017« ended: »May 29 ● 2017« »Highest Ranking: #87 in Fanfiction«

    Completed  
  • snap! | park jihoon
    102K 4.2K 23

    [ @jihoonnn send you a snap! ]

    Completed  
  • Your Guardian Angel-ParkJihoon
    9.5K 473 15

    A boy fell in love with a non-human,an angel •2017 •lots of grammar errors •very cringy

    Completed  
  • next to you || park jihoon
    37K 1.3K 16

    most of the times my descriptions end up not matching with the story at all so i just do without descriptions! straight!to!the!story!

    Completed  
  • I'm just a fan [parkjihoon] [produce 101]
    99.5K 4.4K 45

    Story about a girl who is fed up with her fangirl life? 😭 When a guy you love the most, don't even know your true feelings and treat you like a fan and friend? Will jihoon notice you? Or you can just be his fan forever? You [너] Jihoon [지훈] Pls don't be a silent reader 🌸 Started 👉🏻 21/5/17 Finished 👉🏻 9/8/17

    Completed