Select All
  • DANGEROUS LOVE | DITERBITKAN | ARS •2•
    763K 27K 37

    [ 2nd BOOK = ARS ] BOOK 2 : YOU'RE MINE ! MR MAFIA ______________________________ FIRASH ARYAN. Nama dia cukup mengerunkan sesiapa sahaja. Tiada siapa tahu kerja 'kedua' lelaki ini. Kerana kerjanya cukup menakutkan dan membuatkan tiada siapa berani masuk campur! IMAN AULIA. Gadis polos yang senang ditipu. Kerana seora...

    Mature
  • Lawak-Lawak Quun Squad
    514 165 8

    When it comes to Quun Squad, you really need to control yourself. They are really naughty, funny and always being kids. So. if you want to know about us, tap the button 'read'.

  • Mission Goes Wrong [EXO's Oh Sehun Malay]
    39.6K 3.3K 31

    [(February 2017) Highest Rank - #16 in Fanfiction] Tinggi. Berkulit cerah. Bertubuh tegap. Berkaki panjang. Suka pakai kaca mata hitam. Tak suka meeting lama-lama. Susah nak gelak. Senyum pun payah. Dia. Oh Sehun. Dan aku, perlu laksanakan satu misi yang agak berisiko, yang tak pernah aku fikirkan sepanjang aku hidup...

  • EXO ONE SHOTS
    142K 2.1K 15

    A compilation of one shots of 12 hot Kids/Men in tight pants. Let's show our XOXO for EXO! XD [closed] ^^v

  • ♥EXO IMAGINES && FACTS♥
    301K 4K 36

    HI KPOPPERS ♥♥♥ Lot of EXO Imagines XD AND WITH EXO FACTS AT 13TH CHAPTERRRR. ENJOY!

    Completed  
  • EXO Imagines
    518K 12.8K 60

    A collection of EXO imagines that are written by me (:

  • [C]Cinderella Time
    39.5K 3.1K 13

    [Completed] Park So Eun gadis berusia 17tahun.Menjadi anak yatim seawal usia 10tahun.Tiba-tiba dia diambil untuk menjadi anak angkat kepada keluarga berada,Mrs Oh. Hampir seluruh masa digunakan oleh So Eun untuk berimaginasi.Donggeng Cinderella ialah kegemarannya.Berharap penghujung kisahnya bertemu putera kacak seper...

    Completed  
  • [COMPLETE]MY HUSBAND IS A KINGKA[sehun exo]
    75.9K 3.9K 42

    aku suke kau la kingkong.kingkong kau tak hati aku sakit bile kau keluar dengan kembar aku sendiri. -minhwa. engkau,suke aku please la. aku hanya cintakan Park min ah fhm tak.bkn Park minhwa -sehun syg jng tinggalkan i untuk i punye kembar nerd tu. u tau kan i sanggup buat apa saja utk u -min ah min ah,please tingg...

    Completed  
  • (C) Plan To Get Your Love || 세훈 엑소
    13.7K 923 13

    Cinta tidak sesukar Matematik tetapi Cinta jugalah membuatkan kita terasa sukar sentiasa. Penemuan yang tidak disangka-sangkakan diantara Sehun dan Yooha telah menyebabkan SATU perancangan terhasil untuk merungkai SATU rahsia tersembunyi. "Maafkan aku, aku terpaksa lakukan."- Sehun "Aku rela dipermainkan oleh ka...

    Completed  
  • Hurts Osh
    171K 14.3K 51

    [completed] if only you would realize someday, how much have you hurt me Started ; Oct 15' Ended ; Dec 15' Highest ranking ; #23 in fanfiction

    Completed  
  • appear in my life + oh sehun [✔]
    72.1K 4.4K 51

    ++"Cute girl.. Don't worry. I won't take your first kiss here. But, I just want you to know that you're going to be mine soon." "Yah! Apa yang kau buat ni?!" "Kenapa? Takkan nak pegang rambut tunang sendiri pun salah?"++ ✨start - 160529 ✨end - 170317 ©whiteestaar1

    Completed  
  • Exo's Restaurant [Malay Fanfic]
    56.9K 4K 13

    If Exo have a restaurant?? What do u guys think?? Support this ff juseyo!! START : 7 Feb 2016

  • [COMPLETED] Love 사랑. (Baekhyun Oneshot)
    7.6K 631 1

    Macam 'Sad Love', saya buat secara spontan sebab bosan. Maybe oneshot ni akan dipost atas request orang kat acc lagi satu tapi tak apa, baca ja. Tak best sangatlah sebab tak ada banyak scene-scene koww2 gitu. Hahahaha... make sure jangan nangis kay? Dahlah first time buad pasal Baekhyun. Huhuhuhu. Happy reading guyss...

    Completed  
  • [DIBUKUKAN] Lunatic's Infatuation
    191K 23.3K 39

    Available in book and ebook version! ※ A lunatic and an ordinary girl ※ Genre : Mystery/Thriller | Romance | Psychological Book version and ebook available! 👀 ••••• Darah itu keghairahannya, Pisau itu temannya, ...dan kematian itu kejayaannya. Lunatic ; - A person who is mentally ill, affected with lunacy : insane ...

  • [OPEN REQUEST] EXO One Short Story
    1.3K 118 8

    All fanfic about exo is here. Semua genre ada di sini. Siapa nak request blh message Credit by: @SuamikuKacak27

    Mature
  • EXO JOKES
    27.7K 2.4K 40

    ⏩Cute Xiu Baozi ⏩Manly Deer Lulu ⏩Galaxy Yifan ⏩Rich Leader Suho ⏩King Of Eyeliner Baekhyun ⏩Park Chanpang Yoda ⏩Penguin Chef Dyo ⏩Chen Chen Troll ⏩Blur Lay ⏩Sexy Dancing Machine Kai ⏩Panda Tao ⏩Bubble Tea Maknae Oh Sehun Terima kasih @intangraceva01 sebab buatkan cover poster yang lawa gila ni(≧∇≦)/💐 Start : 27 Nove...

  • Wonderful Love [ COMPLETE ]
    65.1K 3.5K 32

    Ryu Hani, pekerja di sebuah cafe. Manakala Oh Sehun, bakal pengurus Syarikat yang terkenal. "Saya maafkan awak." -Ryu Hani "Mianhae. Semua ni salah aku. Aku tak patut buat perkara tu kat kau. " -Oh Sehun Apakah yang akan berlaku jika Hani dan Sehun berkahwin? Tetapi apabila saling mencintai ujian datang kepada mereka...

    Completed  
  • [C] Baekhyun My Devil Husband S.1
    87.1K 4.5K 18

    Credit to- @hezlinthehazel tq for this cute cover ^^ Baekhyun budak terkenal dengan kehandsomannya di sekolah,di pejabat,dimana mana sahaja dipaksa oleh ommanya berkahwin dengan budak paling nerddd!!!???(ouh gosh! ) ...nak x nak terpaksa relakan..sepanjang perkahwinan eunji dan baekhyun,baekhyun tidak pernah berhenti...

    Completed  
  • ONE-SIDED-LOVE
    43K 4.6K 29

    Kisah cinta Kim Eunji tidak pernah berjaya. Semuanya hanya one-sided-love. Atau lebih sadis, 'bertepuk sebelah tangan'. 18 tahun. Not even once, her love have been reply. Menyukai orang yang tidak mampu membalas kembali rasa itu. Sangat menyakitkan. Sangat pedih. Sangat memilukan. Lebih tragik, jika harapan palsu ya...

    Mature
  • Don't Leave Me Alone (Baekhyun EXO)
    4K 402 19

    Seo Jihyun merupakan teman wanita kepada Park Chanyeol. Mereka mengambil masa selama 3 tahun untuk menenun kasih antara satu sama lain. Tetapi.. Kerana adanya orang ketiga dalam hubungan mereka. Cinta mereka menjadi kucar-kacir. Ada sahaja pertelingkahan berlaku apabila bertemu. Byun baekhyun. Kawan baik kepada Park...