Select All
  • Light Up The Sky (End)
    55.1K 5.3K 30

    "Jika kita sudah ditakdirkan bersama maka tak akan ada yang dapat menghalanginya" -Taeyeon- "Ketika jalan terasa berat, ada sedikit cahaya yang menyinari ku yaitu kamu" -Tiffany- main cast : Tiffany Hwang Kim Taeyeon Genre : Romance GxG Warning!!! cerita ini mengandung konten dewasa mohon kesadarannya, jika kalian bel...

    Completed   Mature
  • Drabbles
    405K 52.3K 142

    Hanya berisi cerita-cerita pendek yang terpikir dalam benak saat lagi capek kerja aja. Selamat membaca, hihihi...

  • Tak Pernah Berhenti Mencintaimu(completed🌹)
    29.5K 1K 55

    Mengisarkan penderitaan yang di alami seorang gadis sejak kecil lagi sehingga melonjak ke alam persekolahan dan kemudian meniti gelora arus kehidupan yang semakin mencabar. kebahagiaan yang pastinya diimpikan sekaligus terus meragut maruahnya. bukan sahaja maruah dirinya bahkan hampir menggelapkan masa depannya. Detik...

    Completed   Mature
  • RAINARA (GXG_End_)
    440K 36.7K 58

    Lesbian Stories (Beautiful woman vs Beautiful woman) Homophobic please step a side Thank you 🤗 27 Agustus 2019

    Completed   Mature
  • PINDAH
    22.8K 587 39

    Tujuh bulan yang sangat mencabar dan penuh suka duka membuatkan seorang gadis boyish yang dipanggil Rahmi atau Am (nama sebenar Rayyan Rahmi)berasa berat hati untuk meninggalkan Tingkatan 6 bagi semester pertama. "Awak nak pergi mana ?.. Awak nak tinggalkan saya ke lepas awak dah lantik saya sebagai ahli baru dalam SR...

  • Our Story
    8.7K 202 15

    Kisah antara junior dan senior dengan macam-macam ragam. More to imagination, experience and few funny things. Take a look gaiyss..♡♡

  • Jangan Menangis, Bercintalah.
    9.8K 372 11

    mengisahkan tentang seorang budak perempuan yang baru putus cinta dan seorang wanita. #6 in teen fiction

  • Rawatan Cinta (gxg)
    6.5K 137 3

    Anne baru sahaja break up dengan teman lelakinya. Dia berasa amat kecewa lalu pengsan di khalayak ramai di sebuah pusat membeli belah. Apabila dia sedar, dia nampak seorang jejaka Cina yang tampan berada didepannya. #113 in Teen Fiction

    Completed  
  • Bukan Cinta Biasa
    26.1K 485 21

    I'm writing based on a true event. It doesn't mean that I'm also a gay. It just my hobby to write a story, so please don't confuse. Based on true story. Fee and Min love story. It was my first time writing an LGBT story. Hope, you guys enjoy reading my story, Insya-Allah. Kisah percintaan antara seorang pelajar u...

  • Si Pemilik Hati
    72.1K 2K 45

    Kisah gadis untuk si gadis Read at your own risk. ....................................................................................... Jika kau ada yang kedua. Kau belum layak digelar setia.. - Emelda Please. Bagi aku peluang kedua, Emel.. - Emira Hey pengecut! I dare you to love me! - Sofie

    Completed   Mature
  • RAHSIA (GxG) [Completed]
    72.6K 1.3K 17

    Persahabatan yang terjalin antara Qairisya Fazeera dan Syazlina Daina berubah dengan sekelip mata.. Kerana timbulnya perasaan cinta dan sayang sebagai kekasih di antara mereka.. Apakah yang akan terjadi? Mampukah Qairisya Fazeera meluahkan perasaannya? Atau adakah Qairisya Fazeera hanya mendiamkan diri dan memendam ra...

    Completed   Mature
  • Pelangi Hati Lara
    12.6K 1K 42

    Cinta kau PERGI... Cinta kau PULANG... Kuasa CINTA... Kita pasti BERDUA... Selamanya BERSAMA... Republished from: Original title - Cinta P2 May 2016

    Mature
  • My Bubi
    25.8K 2K 10

    "Bubi hanya untuk Kinal" - Devi Kinal Putri "dan Kinal hanya untuk bubi" - Jessica Veranda

    Mature
  • Halia.✔️
    131K 2.1K 26

    Kalau gay diklasifikasikan sebagai kunyit . Lesbian apa pulak? Halia, lengkuas atau serai? Hidup aku. Cerita aku. Cara aku. Adakah aku..... Halia? AMARAN: Kalau korang straight, jangan baca. Terselit adegan 16xxx. Tak lebih, geli geli je.

    Completed  
  • Senior.Aku Jatuh Cinta
    305K 2.9K 36

    KISAH Benar Belaka!!!!? xtfkr pun jth cinta dgn sorg perempuan. but i like her so much. cara dia bckp..the way she looking..her smile.. her eyes..her lips. her hair.. body mmg sedap kalo dpeluk babe.. just the way you are..mcm lagu tu aku mbygkn akak senior tu.. habis satu badan dia aku scan.. arghhh gatal pulok. crta...

  • I Love You,Bubi [END]
    192K 16K 53

    Bubi aku mencintaimu - Devi Kinal Putri Dia keponakanku,aku sangat menyayanginya atau bahkan lebih dari itu walaupun aku tau dia adalah anak kakakku sendiri - Jessica Veranda Cantik,anggun dan keibuan itu lah yg ku lihat pertama kali darinya,meskipun aku tau dia adalah kakak kandungku sendiri - Shinta Naomi Aku menci...

    Mature
  • Kesalahan
    14.6K 340 37

    Kisah percintaan dua gadis di sebuah sekolah puteri. Ain dan Wen, walaupun berlainan bangsa dan agama, mereka tetap setia di sisi masing-masing. "Kau kata kau takkan tinggalkan aku ?" "Maaf, tapi hati aku terlalu sakit" Peiyan, seorang senior yang setia mengejar Wen dari dulu, sekarang dan rasanya dia tidak tahu apa...

    Completed  
  • Perfect (Slow Update)
    17.8K 727 24

    Mengisahkan tentang cinta jarak jauh antara Hannah dari Malaysia dan Maia dari Indonesia. 89% dari kisah ni author ambil dari kehidupan sebenarnya. Selamat membaca!

  • LOVE YOU FOREVER (gxg)
    80.6K 5K 19

    Apakah ini benar-benar berakhir ? Apa hubungan kita benar-benar tidak bisa diperbaiki Keana..? Apa kamu sadar, kamu telah membuat lubang dihati ku. Ku tak tau ini akan berakhir secepat ini. Aku tak ingin semua ini berakhir ,.. Berakhir dengan rasa sakit yang kamu tinggalkan di hatiku. =========================== ini...

    Completed   Mature
  • FARAH dan RINA (L_ Love Story)
    468K 6.9K 30

    Laurina Eka Putri, seorang gadis yang tomboy ternyata memendam perasaan terlarang kepada Farah Angelina, sahabatnya sendiri. Akankah persahabatan mereka akan berakhir saat Farah mengetahui semua itu..?

  • ERRA
    102K 2.6K 32

    Erra si pelajar cemerlang, terjatuh hati pada Zura si troublemaker.

  • My Wife
    112K 4.8K 17

    Dia terlalu sempurna untukku, terlalu indah sehingga aku rela melakukan apapun untuk memilikinya hanya untukku seorang. Aku akan mencintai dirinya Sekarang dan sampai selamanya - kiara Dia terlalu sempurna, tak pernah kusangka kalau dia adalah milikku. Aku takut dia akan lepas dariku ketika dia menemukan yang lebih b...

  • You're Mine
    97K 2.5K 31

    ★LESBIAN LOVE STORY★ Baca dan tahu kisah cerita ini. Maafkan segala typo dan bahasa yang tunggang langgang. Kisah ini ada part of my life, ada daripada orang sekeliling and ada yang hanya rekaan . I hope that you love my story. :))

  • LOST✔
    153K 3.6K 42

    ✻COMPLETED✻ Zandra Falisha. Siapa yang tidak kenal dengan nama itu? Gadis berambut perang tulen dan berwajah kacukan itu mampu mencairkan hati lelaki. Ramai yang menganggap dirinya tidak punya perasaan kerana semua lelaki ditolak, termasuklah sahabat lelakinya Mikhail Yousuf yang ditolak apabila dihulurkan ikatan cin...

    Completed  
  • LOST 2✔
    26.7K 730 11

    ✻COMPLETED✻ Zandra dan Raisha yakin bahawa kejayaan mereka hanyalah sebuah permulaan. Sekalipun hubungan mereka direstui oleh keluarga, tidak pula akan dilihat normal oleh masyarakat. Raisha mahukan ikatan manakala, Zandra ingin terbang bebas. Mampukah mereka menetapkan hati? PS : Read at your own risk and you're enc...

    Completed  
  • First love. [COMPLETED]
    82.6K 1.3K 18

    Ini cuma kisah biasa, mengenai dua perempuan yang saling cinta buat pertama kali namun kenyataan, fakta kehidupan tidak menyelebahi. I'm so bad at writing synopsis, just read this story okay. Thanks 😊

    Completed  
  • DIA
    6.2K 222 12

    "Membebankan derita pada cinta hati sendiri . Bodoh nya aku " melawan fitrah manusia , adakah terdaya ataupun terpedaya . Dia noktahkan. DIA. [slow update]

    Mature
  • Jampi (Complete)✔
    67.8K 2.3K 40

    Pertemuan..cinta...persahabatan..kasih sayang...Girls stories.. "Kenapa menangis...? Awak tak mahu semua ni?" Soalan yang sengaja diajukan. Soalan yang sengaja menambah luka dalam buat Syafa. "I love you Qeef...i just wanna be us..." ************************************ 'Mana saya mampu tinggalkan awak..curang..?? Hm...

    Completed   Mature
  • Benci Tapi Rindu (GxG) [Completed]
    50.8K 1.4K 19

    Dulu benci nak pandang pun tak nak, tapi bila dah sayang tak nampak bayang sikit rindu pulak..

    Mature