Select All
  • [Book 2]Cousin Princess ©✔✔
    36.1K 1K 39

    [PEMENANG TEMPAT KETIGA GENRE TEEN FICTION METACOOL AWARD 2018] Semuanya bermula apabila Bff memulakan persekolahan di alam sekolah menengah. Selain mereka, Boyz juga turut bersekolah di situ. Kerana satu rahsia yang dibongkarkan, hubungan persahabatan antara mereka hampir renggang. Bff dan Irfan sebenarnya sepupu. Hu...

    Completed  
  • Problem Girls ✔
    456K 20.7K 48

    *my first novel,so it kind of noob sikit. ©2017 Kumpulan badgirls atau lebih dikenali sebagai Problem Girls.Kumpulan paling nakal dan selalu membuat masalah di Star Highschool.Tapi mereka sangat terkenal.Dan sangat cantik.Satu asia kenal mereka. Sampailah ada pelajar pertukaran dari Highschool Diamond dikenali sebagai...

    Completed  
  • Street Girl | ✔
    148K 6.9K 47

    Street Girl + Propper Gang = dunia hancur. Asal bertembung jer gaduh, bak kata pepatah seperti anjing dan kucing. Kalau tak bertembung rindu pulak haih macam macam. Disebalik kebencian mereka, mula lah datang bait bait cinta. Kisah mereka kalah Adam dan Hawa. " I HATE YOU ! " - STREET GIRL. " WHAT ? I LOVE YOU T...

    Completed  
  • The Prankster ✔
    619K 35.9K 70

    Fiona Academy,ianya sebuah sekolah swasta yang melahirkan band2 muzik yang terkenal pada setiap tahun.Setiap pelajar wajib ada satu bidang muzik. Antara pelajar yang nakal di sekolah itu ialah tiga sahabat yang digelar the prankster .Prankster terhebat abad ni diorang lah menang.Si Triple A,mereka pula ialah gangster...

    Completed  
  • M Y E N C I K M A F I A
    1M 43.9K 75

    Action | Romance Kenangan dan memori. Tidak pernah dia membayangkan kepentingannya selama ini. Bagai perasa dalam sebuah kehidupan. Sungguh, 'dia' bersumpah. Kehilangannya adalah seperti hilang segala upaya untuk terus melangkah lebih jauh. Kerana hilangnya segala kenangan, maka hilang juga rasa cinta. Cinta kepada si...

    Completed  
  • Twins Fighter! [C]
    71.3K 5.9K 51

    Ema dan Amy, pasangan keras kepala yang selalu sahaja bergaduh, dan nak tunjuk 'siapa paling kuat'. Sekolah ini dah macam tempat untuk bermaharajalela bagi Ema, Amy, Amani, Ain dan Halal. Setiap kehidupan, tak sempurna kalau tiada dugaan dan ujian. Akhirnya, mereka sendiri yang mempelawa diri ke kelab yang pernah...

    Completed  
  • Aelysh's Secret ✔
    335K 18.1K 43

    Aku Alisa Natasya. Seorang gadis yang mempunyai perwatakan yang hodoh, bodoh, dungu, dan semua yang negatif untukku. Ya aku mengaku itu. Dan aku tidak merasa sukar untuk lalui itu semua kerana dari situ, aku menjadi puas. Aku boleh melihat siapa manusia yang sebenar dan manusia yang bertopengkan syaitan. Tapi, itu han...

    Completed  
  • Mr.Crush Depan Rumah
    53.3K 2.8K 22

    "Adakah anda bersedia untuk membaca cerita yang paling mengarut di abad ini?" "Ya, saya bersedia." "Betul betul bersedia?" "Betul betul bersedia." "Betul betul!?" "YA BETUL BETUL." "Anda perlu bersedia sebab ini adalah kisah yang sangat mengarut, very very mengarut, yang akan dipenuhi dengan pickupline dan tiba tiba a...

  • MrPink VS MrsBlack
    187K 8K 32

    "I hate pink . Saya tak nak theme wedding kita warna pink,saya nak black colour." "Hey, tak pernah dibuat orang theme wedding warna hitam .Aku tetap dengan keputusan aku.Muktamad!" "Okey apa warna hitam very unik," "Kau bayangkan dalam majlis perkahwinan kau tu semua pakai sut hitam and dress hitam,pelamin kau pun war...

    Completed  
  • You're My True Love
    1.3K 127 29

    Arlin Qaisara seorang gadis berumur 25 tahun yang ditinggalkan di tepi jalan waktu kecil. Dia tidak pernah merasai kasih sayang ataupun belaian daripada sesiapa. Hidupnya penuh dengan kesakitan dan air mata. Adakah pertemuannya dengan seorang jejaka ini mampu mengubah takdir? Haydan Daniel seorang yang tampan dan seti...

    Mature
  • Mafia Leader | ✓ {#1}
    158K 7.6K 31

    Book 2 : The Ring Kehidupan Dani kacau bilau apabila keluarganya kemalangan langgar lari . Dani terserempak dengan ketua mafia dan dia ingin menjadikan Dani anak angkatnya. Demi mencapai impiannya, Dani terpaksa berpindah ke London, England. Boleh ke Dani survive di London dengan gelaran anak keluarga mafia? . Can she...

    Completed  
  • little girl & MAFIA
    2.7M 123K 63

    ✨ COMPLETED ✨ "encik saya minta maaf , saya cuma ternampak apa yang encik buat tapi saya janji takkan bagitahu sapa-sapa" - Ayra Husna "shut up little girl . kau cuma perlu ikut aku before I rape you near here " - Zack Marquez "tapi saya tak nak ikut encik , saya tak kenal encik . encik dah bunuh orang " - Ayra Husna...

    Completed  
  • Mr. Headhunter
    4M 316K 73

    [In Updating] [SLOW UPDATE] Siri ke-3 Jejaka Blue & Gadis Hazel. "I'm not just a killer, but I'm also a headhunter. Peluru aku takkan pernah tersasar dari kepala orang. Ramai yang dah jadi mangsa, kau nak jadi yang seterusnya?" -Mark Hayden William Jejaka yang sentiasa digilai ramai kerana perwatakannya ya...

  • He's An Assassin
    7.6M 401K 77

    [COMPLETE] Highest rank #1 in Romance [No.1 hot in Killer] [No.1 hot in Mafia] [No.1 hot in Comedy] Siri ke-2 Jejaka Blue & Gadis Hazel. Ariq Frandy Louise memang dilahirkan untuk membunuh. "Frandy !!!!" "I'm an assassin. Of course my hobby is killing. Stay away from me if you want to stay alive, bi...

    Completed  
  • Love You, Encik Pengawas!
    347K 19.1K 64

    Dia kacak Dia lelaki yang dingin Dia periang juga Dia comel kadangkala Dialah lelaki pertama membuatkan jantung aku berdegup kencang. Dialah yang membuatkan diriku membenci dirinya. Dialah yang membuatkan aku cemburu. Dialah yang selalu melindungi aku. Dialah yang sentiasa menggembirakan aku Dialah musuh aku. Ya,dia...

  • Jejaka Blue & Gadis Hazel
    8.7M 399K 74

    [COMPLETE] (In editing) Highest rank #1 in Romance [No.2 Hot in Killer] Quin Avrin binti Dato' Arfan dilahirkan di Kuala Lumpur pada tahun 1995. Ada sesuatu yang istimewa pada dirinya. Gadis yang dilahirkan dalam keluarga yang mewah ini mewarisi anak mata ibunya iaitu Datin Quin Avin. Anak mata yang berwarna hazel ca...

    Completed  
  • Cik Gangster Encik Nerd
    80.3K 4.8K 45

    alisya adriana. seorang gadis sweet seventeen yang tak berapa nak gadis perangainya. nama dah lawa tapi tulah perangai tak berapa nak lawa. kalau tengok kan, mengalahkan monyet. no offence ye encik monyet. tapi tulah hakikatnya. mana taknya, hari2 ponteng kelas. lepas tu kerja dia bukan nak belajar pun. asyik buli ora...

  • I AM ME (EDIT MODE)
    999K 51.1K 76

    Update: 26/12/2015 By: CikBuku Old name: Pengawas Senget Okay first, nak bagi warning. 1. Cerita ni dibuat masa saya form 1. So faham fahamlah, penulisan cringe, cliche, akan mendatangkan perasaan menyampah. Grammar mistakes, kesalahan fakta. Sebab saya tak banyak ilmu when i was form 1. You guys boleh je tegur kesala...

    Completed  
  • Ketua Pengawas Hipokrit
    204K 13.3K 47

    "Apa bising bising ni tak reti nak hormat orang lain nak makan ke?"selit Adam Naufal yang baru sahaja datang ke tempa mereka. "Dah ah jom bla weh ,buat sakit hati je duduk sini .Semua benda aku buat semua salah.Meyampah aku dengan mamat hipokrit ni."kata Sarah sambil bangun dari kerusi panjang di kantin. "Siapa yang k...

  • BILA PENGAWAS FALL IN LOVE?,
    41.3K 1.9K 13

    "PENGAWAS DITUGASKAN UNTUK MENJADI TULANG BELAKANG SEKOLAH BUKAN UNTUK BERCINTA !!"

  • Budak Gengstar Vs Budak Pengawas
    316K 13.8K 58

    Sinopsis Apabila jumpa je kat sekolah ed dengan mia mesti bergadoh pasal benda² kecik. Semestinya denda yang lakukan oleh Mia sering kali buat kesalahan yang membuatkan ed selalu dendannya amat berat. Sebab Mia ni budak gengstar suka langgar peraturan sekolah. Dasyatt Perangan dia orang walaupun cikit punya hal. Ha...

    Completed  
  • Pengawas Gila!
    1.8M 95.2K 66

    Cinta? Mengarut semua tu. Tiada lagi perkataan 'cinta' untuk si Pengawas Gila, Sarah Zulaikha. Lagipun budak 'underage' mana boleh bercinta. SPM pun tak lepas lagi. Tapi dalam diam, dia menyimpan perasaan pada seseorang. Tapi siapa? Adakah Amirul Firdaus yang merupakan Ketua Pengawas di SMK Megah merangkap bestfriendn...

  • Cinta Headprefect
    91.8K 3.8K 15

    "i hate u" -Tengku Medina Amanda "im sorry" -Muhammad Zarrif Harris #10 Instafamous

  • Pengawas? I Love You
    101K 4.9K 30

    Mia Khaisara, nama yang tidak asing lagi di SMK Bintara. Orangnya yang lurus bendul dan perwatakan yang menarik. Dia juga seorang.... Pengawas?! Walaupun dia lurus bendul tapi dia cantik. Firdaus Shah, budak gangster dan yang paling nakal di sekolah. Paling benci dengan pengawas dan sering mengganggu Mia. Tetapi sela...

    Completed  
  • INSTAFAMOUS ITU,AKU PUNYA {COMPLETED}
    257K 16.7K 45

    Malas nk tulis sinopsis. pemalas betul korang kan... bacalah story klau nk thu... asyik hrapkn sinopsis je... -camnivor- COMPLETED ON 7 DECEMBER 2017

    Completed  
  • Biar Saya Jadi Hero Awak.
    902K 26K 56

    Sejak bertemu dengan Irham Zahril, Dahlia tidak pernah gembira, hari-harinya dipenuhi dengan perasaan penuh geram, kesedihan. Namun,sesuatu pekara yang terjadi kepada mereka berdua membuat satu ikatan perkahwinan di antara mereka terjadi. "Saya tak akan kahwin dengan Encik Irham!!"-Dahlia Dapatkah Irham Zahril melindu...

    Completed  
  • Bila Cinta Bersatu
    533K 19.3K 62

    Amelia Katrina, kehidupan tenangnya tidak kekal lama setelah dia bertemu dua orang manusia yang membolak-balikkan hidupnya. Rayyan Haikal, lelaki yang agak misteri, cool, hensem dan baik hati. Sentiasa memberikan senyuman manis ala putera. Mikhail Qairul, lelaki yang menpunyai darah campur, seorang ex playboy. Pandai...

    Completed  
  • Bila Murid Aku Gorgeous (D's #2)
    123K 4.2K 30

    (siri 2) Daniel Haziq , seorang cikgu yang baru berpindah telah dilantik sebagai cikgu displin . Tapi yang jadi masalahnya ialah anak muridnya , penolong ketua pengawas sekolah itu seorang yang sangat cantik . Drop dead gorgeous , Zuhayr Yalina . Apakah yang bakal berlaku ?

    Completed  
  • 4 Prince & 4 Princess
    65.7K 2.4K 12

    International highschool ialah sekolah yang mempunyai peraturan yang ketat dan mempunyai pelajar pelajar yang cemerlang.sekolah ini mempunyai pengawas yang tegas iaitu diva terdiri daripada Puteri Nadia,Puteri Syamin, Tengku Trisyia dan Tengku Amanina.leader mereka dikenali sebagai "hati batu" susah mencintai mana man...