Select All
  • The Deal [Completed]
    85K 3.3K 13

    'I know I might lose you now, but I can't lie anymore, you're too important to me.' Jack squeeze tangan sa, sa mcm rasa numb skrg. 'You could've just ask me on a date. Like normal person...' 'I couldn't wait. I'm desperate. I..' tus dia tarik nafas dia dalam2. 'Stay Cath. Please.' Sa tarik tangan sa dari tangan dia. N...

    Completed   Mature
  • Put the blame on me [Completed]
    59.1K 2.5K 16

    Just a story between Max and Brandon

    Mature
  • The Hidden Past (Season 1) [COMPLETED]
    113K 6.6K 24

    "mistakes help us find the right person" CORIN MARKUS Selepas mama meninggal, bapa jadi seorang pemarah dan kuat pukul. Bapa benci saya sebab dia tuduh sayalah punca mama meninggal. Kerana terlalu benci tinguk saya, bapa selalu tiada di rumah. Dia buang masa pi berjudi atau minum sampai mabuk. Sampailah suatu hari, tr...

    Completed   Mature
  • The Hidden Past (Season 2) [COMPLETED]
    131K 9.1K 27

    Hai readers, Ini story kesinambungan dari The Hidden Past Season 1, MAKE SURE kamu baca dulu yang season pertama, okay. ................................................................. Kini Troy dan Corin mulai bahagia, tapi adakah kebahagian itu kekal bila rahsia besar diorang mulai terbongkar? Halangan demi halanga...

    Completed   Mature
  • Love?? Hakthuiii ✔
    985K 17.9K 62

    Dont trust anyone who says love to you

  • Nama Aku Adam
    560K 26K 23

    Mak? Mak aku tak macam mak korang. Mak aku paling cantik paling baik dan paling celaka pernah aku kenal. Tapi aku sayang mak aku. Bapak? Entah. Mak kata masa aku lima bulan dalam perut dia, bapak aku mati. Aku Adam dan aku ada kisah nak diceritakan.

    Completed  
  • ABANG RIDERKU SAYANG ✔
    155K 6.9K 19

    Start : 2 sept 2017 End : 23 sept 2017 Sekual untuk HONEY BUNNY karya Ammara Ayyash Menggunakan nyawa baru yang diberikan oleh Allah, membuatkan Reza sentiasa bersyukur, Ditemani isteri secomel Hani yang didamba sejak dahulu, Menanti detik mempunya cahaya mata bersama setelah 2 kali kehilangan, Mengharungi...

    Completed  
  • ISTERIKU, NURIL ANEESA
    458K 11.6K 71

    WARNING! Jangan nak me-NGOPY orang punya cerita ya. please make your owns story. of course! :)

    Mature
  • OHH MY JANDA (SABAHAN)Completed
    68.9K 3.2K 17

    ENA ARUN SYNOPSIS Delony dan Melvin berkahwin kerana desakkan keluarga. Kerana keluarga Delony dan Melvin sememangnya bersahabat rapat mereka memutuskan untuk menjodohkan Melvin dan Delony Namun malangnya perkahwinan mereka bukan lah seperti yang mereka inginkan. Di sebabkan Melvin mencintai wanita lain, dia merasaka...

    Completed  
  • ISTERI SIMPANAN (SABAHAN) COMPLETED
    98.1K 3.3K 16

    just vote for this story. you will like it.

    Completed  
  • I LOVE YOU, I HATE YOU (COMPLETE)
    20.3K 1.4K 20

    Sinopsis.. Cinta itu memang unik dan kita tidak jangka bagaimana jenis percintaan yang kita temui dgn insan yg kita sayang... Emily bukan nma sebenar mengenali seseorang bernama Oliver d acct facebooknya.. dan mereka sering chating d fb bila waktu mlm bila tme c emily berehat...walaupun sama² tidak mengenali rupa dan...

  • Love Contract
    549K 19.3K 33

    ~ Contracts are like hearts, they are made to be broken ~ A STANDALONE STORY ABOUT SABAHAN SUMANDAK AND A RICH PLAYBOY... Alayna Marie who lived in Kuala Lumpur finally walked away from her toxic relationship when one day she received a phone call from an illegal money lender looking for her ex-boyfriend. Little did s...

    Completed