Select All
  • MAHFUZ
    326K 40.3K 46

    PRIVATE "Mungkin sudah tertulis disana, kau dan aku bukan takdir" - kawasan bahaya HAHA

    Mature
  • MICKEY HIGHSCHOOL
    141K 6.9K 38

    Sebuah sekolah yang menyediakan sebuah banglo untuk pelajarnya. Hanya 5 pelajar sahaja yang akan terpilih setiap tahun untuk tinggal disitu tapi tahun ini berbeza 8 orang yang akan terpilih. Rumah banglo itu sentiasa bising yela setiap hari nak gaduh mana tak bising kan? Bila lelaki dan perempuan duduk serumah mesti a...

    Completed  
  • ᴅʀᴇᴀᴍ. ᶜʰᵒⁱ ˢᵒᵒᵇⁱⁿ
    47.5K 5.4K 40

    ❝ Fall in love with your own cousin is such a big mistake. ❞ ━━ txt's choi soobin fanfiction ↺ complete © -hyelya :: 2019

    Completed  
  • Dear Crush? Jjk
    37.4K 4.9K 15

    [on-going] dear crush.. i guess you'll never look at me the way i look at you started ;; May '17 end ;;

  • [√] euphoria? pergi mati! | jjk
    355K 51.5K 176

    open the door now, when im with you im in 'NERAKAtopia' (a short fanfiction TAPI DAH TER'LONG' from shashur) -2018-

  • 4 PRESIDENTS
    128K 8K 25

    4 President menceritakan tentang 4 orang pelajar sekolah punk, Q.I College dan 4 orang pelajar sekolah kerabat, Princes & Princess Academy. Punks vs Royals ? Ash , Ray, Iqbal & Dean Our Princes ! The most popular seniors at P&P Academy. Sekali pandang , jangankan hati je cair , badan pun terus Lev , Shara, antania...

  • BUDAK HOSTEL OTAKNYA SEWEL
    443K 11.5K 21

    "Tidak namanya jantan la kalau tak pernah pecah masuk asrama perempuan!" Kata-kata Borhan bak belati yang membelah ke dada Akhil. Borhan satu-satunya pelajar lelaki yang pernah berjaya memecah masuk ke dalam asrama perempuan. Akhil menyahut cabaran Borhan dan mengumpulkan tiga teman baiknya, Mat Piah, Widad dan Cupin...

    Mature
  • Chat - Taehyung
    135K 20.1K 77

    -no description- 170516 010716

    Completed  
  • Pengawas Gila!
    1.7M 91.1K 66

    Cinta? Mengarut semua tu. Tiada lagi perkataan 'cinta' untuk si Pengawas Gila, Sarah Zulaikha. Lagipun budak 'underage' mana boleh bercinta. SPM pun tak lepas lagi. Tapi dalam diam, dia menyimpan perasaan pada seseorang. Tapi siapa? Adakah Amirul Firdaus yang merupakan Ketua Pengawas di SMK Megah merangkap bestfriendn...

  • Say Sorry Please : Jjk
    13.8K 1.5K 42

    apa kau nak? tak puas lagi ke malukan aku? < eunha mana perkataan awak saya yang kau guna dengan aku. pagi tadi? < jungkook ish betul betul lah. apa awak nak? < eunha hah kan sopan tu < jungkook apa awak nak? < eunha jadi fake yeonchin aku dalam sebulan < jungkook

    Completed