Select All
  • Dia?Anak Ketua Gangster??[✔]
    1.1M 46.7K 69

    DIAN AMELYN BINTI DATO' ZIKRI. Anak seorang ketua gangster.. Sejak kecil dia telah dilatih menjadi seorang yang kuat.Segala jenis teknik mempertahankan diri diajarkan kepadanya. Pertemuannya dengan seorang lelaki yang digelar mamat 'buta' kerana telah melanggar motonya ketika melintas jalan,telah menyebabkan kehidupan...

    Completed  
  • Save Me Twin(Slow Update)
    213 38 7

    Hope readers will enjoy Save Me Twin and please vote this FanFiction, write a comment and always give us a review My Pleasure Credit To Authors Who Struggle To Publish This FanFiction @naz_alin00 @BlackSuit_97

  • Triplet Troublemaker
    452K 21K 72

    Tiga gadis. Tiga ragam. Tiga masalah. Adila Medina, Farha Umirah dan Ayuni Wathiqah. Mereka bertiga adalah sepupu. Ketiga-tiga mereka anak tunggal. Tinggal bersama Tok Ayah dan Tok Maa tercinta di Malaysia. Sering menimbulkan masalah dan huru-hara. The best part apabila bertemu kembali dengan chilhood bestfriends mer...

    Completed  
  • Budak Gengstar Vs Budak Pengawas
    310K 13.6K 58

    Sinopsis Apabila jumpa je kat sekolah ed dengan mia mesti bergadoh pasal benda² kecik. Semestinya denda yang lakukan oleh Mia sering kali buat kesalahan yang membuatkan ed selalu dendannya amat berat. Sebab Mia ni budak gengstar suka langgar peraturan sekolah. Dasyatt Perangan dia orang walaupun cikit punya hal. Ha...

    Completed  
  • The Prankster ✔
    591K 33K 70

    Fiona Academy,ianya sebuah sekolah swasta yang melahirkan band2 muzik yang terkenal pada setiap tahun.Setiap pelajar wajib ada satu bidang muzik. Antara pelajar yang nakal di sekolah itu ialah tiga sahabat yang digelar the prankster .Prankster terhebat abad ni diorang lah menang.Si Triple A,mereka pula ialah gangster...

    Completed  
  • The Troublemaker ✔[Editing in Process]
    951K 45.5K 83

    Tak payah bacalah.Cerita ni mengarut .Serius tak tipu. Tapiii buat siapa yang degil,Sis ucapkan : Selamat membaca Vote and comment P/s :typo berlambak JANGAN TIRU AKSI2 DALAM CERITA INI KERANA IANYA TIDAK MASUK AKAL [ 26.6.2017: #3 in teen fiction] Start:13.12.16 End:26.2.17 P/s: author tak bol...

    Completed  
  • Si Kembar vs Pengawas Hot ©
    305K 15.4K 35

    1st First, this is my first. Second, sorry if tak berape best & menarik. Support me. Semue yg akan tertulis nanti adalah rekaan semata. Selamat berkenalan ?✌ Cover by @SuhaireenAireen

    Completed  
  • Mr Ego Mrs Cinta✔
    557K 12.1K 52

    #25/29 in Romance 26/1/18~27/1/18 #1/in Ego 11/5/2020 #12 In Romance 16/08/2020 "Kenapa la aku kena kahwin dengan perempuan kampung macam kau"-Tengku Kailif Amsyar "Eh awak ingat saya nak sangat ke kahwin dengan bapak singa euw please la"-Ijati Medina "Aku akan pastikan kau akan menyesal bila jadi isteri aku"-getus t...

    Completed  
  • 4 PRINCE
    1.9M 113K 75

    Puteri Ayreen , hari pertamanya bersekolah di Empire Gold tidak semudah yang disangkakan. Dia terpaksa berdepan dengan Tengku Ryan Irfan pada hari pertamanya menjejakkan kaki di sekolah itu. Dan paling malang sekali adalah dia ter'paksa' menjadi TUNANG terjun kepada mamat tak guna tu a.k.a Tengku Ryan Irfan , salah se...

    Completed  
  • LOVE YOU TENGKU 💙 [C]
    2.4M 117K 121

    2nd Siapa je yang tak kenal mereka? Gadis cantik, bergaya, anak kerabat. Itulah Silent Evils , 4 sepupu yang merupakan cucu kepada usahawan dan ahli korporat terkaya di negara. Daripada sikap mereka yang ceria dan happy go lucky, mereka bertukar kepada gadis yang dingin dan keras hati terutama dalam hal cinta sekembal...

    Completed  
  • Encik Prefect, Ms Perfect✔ [Completed]
    201K 6K 33

    Ia diantara aku atau dia. Battle on tak on? Let's do this. #1 in Persahabatan - 3/9/19 #1 in Malaysia- 4/10/19 #6 in Sekolah- 4/12/19 #1 in Kakinovel- 13/1/20 *****

    Completed  
  • 𝘿𝙞𝙖 𝙈𝙞𝙨𝙨 𝙏𝙤𝙢𝙗𝙤𝙮!
    378K 13.6K 50

    Seawal pertemuan disangkakan lelaki namun disebaliknya dia adalah seorang wanita yang keras kepala,berhati tisu dan paling penting dia miss tomboy!. NUR EZARRA atau lebih suka dikenali sebagai EZAR mengubah identitinya menjadi seorang tomboy akibat sering dibuli semasa sekolah rendah dahulu.Pertemuan dirinya dengan se...

    Completed  
  • 7 Jejaka Hots [C] ✅
    550K 27.4K 76

    [COMPLETE] Mengisahkan tentang 7 orang jejaka yang baru pindah ke sekolah Puteri Aliyanna Sofia. Puteri Aliyanna Sofia merupakan anak pengetua sekolah. Walaupun Sofia anak pengetua, dia tidak berasa angkuh. Sofia tidak mempunyai ramai kawan. Dia hanya ada seorang sahaja kawan iaitu Emily. Sofia selalu diusik sejak 7...

    Completed  
  • Ketua Pengawas (Under Editting)
    331K 16.3K 56

    Tengku Athirah Qistina Binti Tengku Syahrul Nizam *Panjagn bebenor nama* Athirah kehilangan ibu bapanya ketika dia hanya berumur 5 tahun. Abang-abangnya baru sahaja balik daripada London, jadi mereka berpindah ke Perak. Athirah masuk ke sekolah SMK Iskandar (rekaan sahaja). Keganasannya mengalahkan singa, mungkin bole...

    Completed  
  • Cinta classmate
    465K 17.5K 38

    Ania zahra telah meminati seseorang sejak di bangku sekolah menengah. Dia hanyalah gadis biasa yang rendah, kurang cantik dan hidup dengan sederhana. Ania yang suka bergaul dengan lelaki menyebabkan Puan Ainur ingin jodohkan Ania dengan seorang lelaki pilihannya. Namun mampukah Ania melupakan lelaki yang diminatinya...

    Completed  
  • Ketua vs Penolong
    293K 14.1K 100

    status ; tak tahu nak update bila, mungkin lagi 5 tahun? Dia telah aturkan cerita indah untuk kita. Hanya kita tak tahu apa dan bila cerita indah itu bermula. Book Series ; > Ketua Vs Penolong > Pemilik Hati Dia > Calon Isteri CEO > Hikayat Cinta Encik Dingin start ; 9 Oct 2017 end ; - story by ; akshzaff_

  • Muda Muda Dah Nak Kahwin?
    193K 6.5K 31

    [Unedited] Tiada siapa yang tahu mereka berpasangan, termasuk kawan karib Nora. Nora dan Syakir kini lebih kerap berborak di talian melalui Whatsapp. Guru sentiasa memanggil pelajar untuk membaca teks bukan? Syakir panggil oleh guru pada masa yang sama menimbulkan usikan dari teman-temannya. Hingga sekarang mereka...

    Completed  
  • SCHOOL PRINCE
    1.7M 81.2K 43

    School prince.. Alyaa seorang gadis biasa..hati beku.. benci lelaki..menyampah dengan carta school prince..rasa sakit hati dengan lelaki lelaki dalam carta ni dan banyak lagilah...tapi satu kejadian mengundang pelbagai masalah menyebabkan alyaa tersekat dengan mereka..apa yang sebabkan alyaa tersekat dengan mereka? Ap...

    Completed  
  • INSTAFAMOUS ITU,AKU PUNYA {COMPLETED}
    251K 15.9K 45

    Malas nk tulis sinopsis. pemalas betul korang kan... bacalah story klau nk thu... asyik hrapkn sinopsis je... -camnivor- COMPLETED ON 7 DECEMBER 2017

    Completed  
  • BADBOYZ Itu Aku Punya !
    275K 8.5K 39

    Qistina Aisyah . gadis yg cantik dan perangai yg agak gila gila . Sikapnya yang mudah mesra dan peramah membuatkan dia disenangi pelajar lain . Khairul Asyraf Dato Syahril . Orangnya kacak bergaya dan dia jugak ' TOP ' disekolah itu . Sekali keluar suaranya yang terlebih 'merdu' tu semua orang akan diam . Sebab ? Dial...

    Completed   Mature
  • 7 Girls, 7 Boys (Completed)
    661K 27.2K 64

    Girls + Boys = Hell. Apabila Lynn dan kawan-kawannya ditempatkan di sebuah banglo bersama jejaka, cinta dan benci tumbuh sesama mereka. Dengan SPM hampir dekat, masalah demi masalah muncul. Boleh mereka tidak bercakar ayam? Boleh mereka mempertahankan cinta long last? Manglish story #10 in Romance on 29 December 2016

    Completed  
  • Cinta Si Biru & Hijau
    132K 5K 60

    Kisah cinta di bangku sekolah Iris Kayla Raisya - Gadis kecil molek bermata biru yang dicurangi oleh buah hati pengarang jantungnya. " Saya nak awak lupakan saya sebab saya dah bersama dengan Melina sekarang". - Haikal Adrian Pertemuan tidak sengaja dengan Amirul Hayyan Rizqi, budak baru di sekolah yang tidak diketah...

    Completed  
  • Suamiku pembuli !!
    790K 22.7K 39

    Kisah percintaan Aiqish bersama musuh aka Suami yang tersayang. Ikuti kisah perjalanan cinta mereka. Karya pertama Shanis7.

    Completed  
  • Badboys Vs Mafia Girls | complete
    552K 22.2K 45

    " You know what? Badboys has the good lips . Do you wanna taste it ? " *smirk* -The 5RF ft The Scarlet Reds- " What the hell , man ! Kau baru cabul bibir aku . It's my first kiss ! Aku benci kau ." 𝑩𝒂𝒅𝒃𝒐𝒚𝒔 𝒂𝒍𝒘𝒂𝒚𝒔 𝒃𝒆𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒂𝒅𝒃𝒐𝒚 Kacak . Dingin . Kejam . Heartless. Panas bara...

    Completed  
  • DORM 13A : JAWAPAN
    9.3K 714 11

    Perjalanan hidup Dorm 13A masih belum sampai ke penghujungnya. Satu demi satu soalan yang bermain di fikiran terjawab apabila satu demi satu rahsia diselongkar. Semuanya berkaitan dengan budak budak Dorm 13A.

  • Naughty Girls VS Abang Pengawas ✔
    649K 32.5K 64

    Naughty Girls yang dianggotai oleh Sarah, Keyyah, Afrina, Dee, Ain dan Tasya. Kelakuan mereka sedikit-sebanyak cukup membuatkan cikgu-cikgu haru biru terutamanya cikgu disiplin, Cikgu Alif. Apalagi tahun ini Dee, Ain dan Tasya merupakan mangsa SPM. Keputusan mereka yang menurun cukup membuatkan Cikgu Alif terpaksa me...

    Completed  
  • Gengster Tu Aku Punya!
    7.1M 345K 72

    Highest Rank #1 in Romance [No. 1 in Comedy] Dia jahat. Dia samseng. Dia annoying. Dia selfish. Dia gengster. Tapi, dia aku punya. Ayna Maisarah dan Alief Danyel yang terikat kerana masalah keluarga. Bukan kehendak hati. Tetapi terpaksa. Ye, sangat clichè, cheesy, cringe tetapi akhirnya cinta mereka melengkapi antara...

    Completed  
  • Pengawas ★ Kerek Itu, Aku Punya! ♡
    62.7K 3.9K 34

    Luqman? Seorang pengawas seperti ku. Jenis yg matang dan 'friendly'. Aku sentiasa teringin dekat dengan dirinya~ tetapi...ianya bagaikan angan2 mak jenin. Kami berdua merupakan pengawas sekolah di SMK Megah. Aku pulak? Nak dekat dengan lelaki pun takut apa tah lagi kalau bercakap? Tiba2 suatu hari itu aku ditugaskan...

  • Cinta Abadi💖💖💕
    58 7 2

    Seorang perempuan bernama Nur Shazwany Hasrita,tetapi semua ahli keluarga dan rakan²nya sering memanggil Wany sahaja.Wany merupakan seorang peminat kepada Tajul.Tajul ialah seorang penyanyi,ramai perempuan sudah terpikat dengan suara merdu dan wajah kacaknya.Selepas bersekolah,wany selalu pergi ke konsert Tajul.Pada s...

  • Encik Suami Mat Salih Celup (Adaptasi ke Slot Dahlia TV3 mulai 25/06/2017)
    262K 8.3K 20

    Pertunangan yang diputuskan beberapa minggu sebelum tarikh ijab kabulnya, mengheret perkahwinan yang tidak diduga berlangsung antara Iman Amani dan Ian Hadif. "So I am your replacement husband?"- Ian Hadif "If you want to say so." - Iman Amani Bukan setakat encik suami mat salih celup itu tidak mahu dan mungkin tidak...

    Completed