Select All
  • ASİLER
    610K 27.8K 47

    Aşık olmak bir suçtur, Dövüşmek ise bir özgürlük. Dövüşçü olmak, sadece dövüşmek anlamına gelmiyordu. Dövüşçü olmak öleceğini bile bile ölüme yürümekti. İki seçenek vardı; Ya ölürsün, ya da öldürürsün. Son yumruk galibiyetti, belkide sadece ölüm. Acıya meydan okumuş bir adam, Acıya aşık olmuş bir kadın. Kendilerin...

    הושלם  
  • Dövüşçü (Düzenlenecek)
    94.9K 3.6K 11

    - Önüne baksana kızım. + Asıl sen önüne bak be , hem sen çarpıyorsun hemde bana önüne bak diyorsun. - Yolda birden durmasaydın çarpmazdım küçük. + Sensin küçük bak beni kızdırma fena olur. - Allah Allah ne olurmuş ? ----- - Hem küçük hem güzel hem dövüşçü hiç fena değil ha ?

  • GİZLİ DÖVÜŞCÜ
    174K 4.8K 23

    Ben Ada.Gün içinde normal,sessiz,dersten derse koşturan bir kızken;geceleri kafes dövüşleriyle uğraşan bir manyağım.Evet manyak.Herkesin yaklaşmaya korktuğu bir manyaktım ben.Bu yüzden hiç arkadaşım yoktu.Ama iyi olansa bu durumdan şikayet eden de yoktu.

  • GİZLİ GÜÇ
    256K 10K 26

    Korkusuz,güçlü,savaşçı ruhuna sahip ,bir o kadar güzel ve dövüşçü bir kız. Bu kızın tek korktuğu,yanında tek güçsüz kaldığı kişi kim olabilir ? Sert,agresif,mutlu olmayı bilmeyen,soğuk yakışıklı ama iyi bir dövüşçü. Hiç olumlu yönü olmayan bu adamı kim değiştirebilir ki ?