Select All
  • Jandaku Please Come Back!
    610K 18K 70

    Azzora Beril Calandra mempunyai nama yang unik dan seorang perempuan. Walaupun namanya unik tetapi perangainya seperti lelaki. Azzora Beril Calandra berkahwin dengan seorang jejaka tampan dan kaya yang bernama Abqari Agam Agler. Mereka berdua ini sebenarnya kawan baik semasa sekolah rendah dan sekolah menengah. Merek...

    Completed  
  • My Mr. Chef ❤{Completed}
    1.1M 40.4K 81

    Tekadnya hanya satu. Dia ingin mencari calon suami yang kaya raya untuk dijadikan teman hidup memandangkan dia seorang yang tidak suka bekerja tetapi ingin hidup dalam kemewahan. Tak kisahlah calon suami dia anak Tan Sri ke, anak Dato ke.. yang penting anak bukan bapak! Takkanlah si Wulan yang jelitawan inginkan suami...

  • MISS SUPERBIKE DAN MR. BMW
    168K 5.1K 25

    Synopsis_ Mengisahkan seorang Inspektor wanita bernama Julia telah bertugas di IPD Bukit Aman, Kuala Lumpur.Julia seorang gadis yang berumur 24 tahun mempunyai kisah silam yang tidak diketahui ramai apabila dia sebenarnya telah berkahwin empat tahun lepas ketika umurnya baru memasuki 19 tahun.Tetapi, kerana sikap yang...

  • Honey ✔
    1.9M 64.7K 46

    "Kenapa you panggil I, Fahrin? Semua orang panggil I, Ryan,"- Fahrin "Because Ryan is too mainstream," - Rose Sweet Tooth Café & Bakery menyediakan yang manis-manis sahaja. Dessert manis, senyuman manis, muka owner manis, ayat pickup line nak mengurat pun manis. Tapi bila Ryan Fahrin (si mamat possesive yang mungkin...

    Completed  
  • Kau Tertulis Untukku
    1M 29.2K 76

    "bonda nak dalam masa tiga bulan ni kris bawa kan bonda calon menantu. kalau tak, jangan tanya kenapa kalau bonda jodohkan kris dengan nordin!" -Kristal nadia. Diberi kata dua yang kedua-duanya payah untuk ditunaikan. "mama nak dalam masa dua bulan ni ash bawa calon isteri. kalau tak mama jodohkan ash dengan anak kaw...

    Completed  
  • Suami Sementara © ✔️
    2.5M 81.9K 51

    " TIADA BENDA DI DUNIA INI YANG KEKAL. SEMUANYA HANYALAH SEMENTARA. " - Kisah silam Rasya membuatkan dia langsung tidak percaya pada alam perkahwinan. Dia menganggap perkahwinan itu adalah satu perjudian. Tetapi bila umurnya sudah meningkat dewasa, Tan Sri Hamid daddy kepada Rasya memaksa untuk Rasya berkahwin secep...

    Completed  
  • pengawas poyo vs pengawas Tiptop
    298K 16.3K 75

    Cover by @NurdiniQistina7 Start: 3.3.2017 End: 31.3.2018 Puteri Nur Qiesya Qaisara seorang gadis yang muka cantik hati keras garang dan seorang yang pandai. Apa saja kerja yang cikgu bagi mesti dia akan siapkan dengan cepat dan TIPTOP itu sebabnya dia di gelar Pengawas tiptop. Tengku Zack Iman seorang murid yang hanya...

    Completed  
  • Abang Komander ✔
    2.7M 119K 62

    Highest #1 in teen fiction (under major editing) Afiq memeluk tubuh kecil itu dari belakang. "Hai sayang. Miss me?" Afiq mengeratkan pelukannya. "Abang fikir Aisya ni apa? You make me hate you even more" Aisya meronta-ronta melepaskan diri. . . . . "Among all women who smile towards me, sayang sorang je yang boleh...

    Completed  
  • Hey, Mr. Pinky!
    509K 20.1K 58

    Fayyad Amsyar atau nama manjanya Faye. Bukan Faye Kusyairi, tapi. Inilah, Faye Amsyar. Dia mula berubah menjadi lembut kerana suatu peristiwa yang membuatkan dirinya selesa dipanggil gay boy. Tapi jangan silap ya.... Dia bukan gay boy . Warna kegemarannya ialah merah jambu. Lantak ko la cakap aku terlalu feminin. Baju...

    Completed  
  • Girls Of Gangster Leader(SU)
    136K 6.2K 28

    5 orang perempuan yang berumur 17 tahun dikenali sebagai '5 Hottest Stranger' di sekolah. Tiada siapa yang tahu mereka adalah KETUA GANGSTER. Identiti 'E' mereka dirahsiakan dari keluarga dan di sekolah. 5S siapa tak kenal instafamous. Kebanyakan gadis beratur nak bersama mereka.Tapi diaorang tak layan. Selepas terju...

  • bos jadi suami?!
    1M 23.5K 64

    Mengisahkan Qisya Syazana yang berkahwin dengan bos nya sendiri. Bagaimana kehidupannya setelah bergelar isteri kepada bos nya sendiri dan dalam diam suaminya itu ada kekasih hati. Yang mana akan menjadi pilihan Zaed? Adakah Zaed akan memilih isterinya? Ataupun kekasihnya? Kalau dah jodoh, larilah ke hujung du...

    Completed  
  • Mamat Pickup Line
    489K 33.6K 72

    ❝Kenapa awak pilih saya?❞ ❝Saya pilih awak sebab awak wanita luar biasa.❞ Dia Romantik. Dia Kacak. Dia sayang kau. Tapi bila dia dah dapat kau, dia cari perempuan lain. Macam Sial✔ REMINDER : THIS NOVEL IS BEING EDITED. [BESTIES AWARDS 2017 WINNER] [#1 in TEEN FICTION -15/6/2017] Start: 11 February 2017 End: 13 Decem...

    Completed  
  • Isteriku Ketua Gengster? (C)
    834K 24K 71

    "Isteriku Ketua Gengster ??"..Nur Syamila Aishah adalah Seorang wanita yang naif,pemalu tetapi tersembunyinya satu kisah yang dimana tiada siapa tahu siapa sebenarnya dia. termasuk keluarga dan teman rapatnya..Mahupun suaminya sendiri.. sehinggalah rahsia tersebut terbongkar dan diketahui oleh suaminya sendiri.. ketah...

    Completed   Mature
  • Cinta Si Ketua Gangster✔
    354K 14.4K 31

    Muhammad Izz Rykal.Sebut sahaja namanya sudah mampu membuatkan semua pelajar ketakutan. Izz Rykal merupakan ketua gangster yang paling digeruni di SMK St. Methodist. Nurul Alisya Dayana, merupakan seorang gadis pemalu yang baru berpindah ke sekolahnya. Kerana dendam terhadap seorang guru yang dibencinya,satu perancang...

    Completed  
  • [COMPLETED] Suamiku Mr Jutawan
    887K 23.1K 63

    'Perempuan ini menyusahkan'-Tengku Arian 'Lelaki ini menjengkelkan'-Alisya Qaisara Adakah mereka akan terus membenci jantina berlainan ataupun sebaliknya? Start: 05.12.2015 End: - 25.04.2019

    Completed  
  • Muridku , isteriku !? [End]
    952K 28.7K 77

    Tengku Putri Liora - seorang perempuan yg ceria , patuh kata ibu bapa , bersekolah di SMK Axora . Tengku Khairul Shah - seorang guru baru di SMK Axora . Walaupun keturunan 'Tengku' tetapi dia hendak mencapai cita citanya,dia tidak suka hanya bekerja di ofis jadi dia bekerja sebagai guru. Mereka berdua dipaksa berkah...

  • Please Be Mine, Sayang.
    560K 17.9K 44

    Hati yang tak akan pernah berubah. Sejak dulu. # 8 in romance #33 in romance #196 in romance #170 in romance #139 in romance

    Completed  
  • Isteri 17 Tahun
    4.7M 163K 66

    Luqman Rafi'e seorang jejaka yang bekerjaya ,setelah tamat berlajar di luar negara.Suatu hari ibubapanya meminta dirinya untuk berkahwin dengan anak kenalan bapanya ; "Papa , are you serious want me to get married with a student ? 17 year old ?" - Rafi'e Tetapi, dia tidak membantah malah bersetuju dengan itu . Jadi in...

    Completed  
  • Cinta Si Duyung
    93.2K 6.6K 44

    [Book 1] Selepas perpindahan Haiqal selesai,Haiqal telah pun sah menjadi pelajar di dunia manusia. Agak berat jugak Haiqal ni nak tinggalkan Habil dan tempat lahirnya dia. Tapi nak buat macam mana.. Semua tu Haiqal buat demi untuk mencapai impiannya dari Haiqal ikan duyung lagi. Tapi sekarang Haiqal dah pun menjadi ma...

    Completed  
  • Dia?Anak Ketua Gangster??[✔]
    1.1M 46.6K 69

    DIAN AMELYN BINTI DATO' ZIKRI. Anak seorang ketua gangster.. Sejak kecil dia telah dilatih menjadi seorang yang kuat.Segala jenis teknik mempertahankan diri diajarkan kepadanya. Pertemuannya dengan seorang lelaki yang digelar mamat 'buta' kerana telah melanggar motonya ketika melintas jalan,telah menyebabkan kehidupan...

    Completed  
  • Encik Suami Sweet
    1.2M 34.4K 55

    Mama nak kahwin lain?! Oh no! No! No! No! Tak boleh! Tapi, keputusan dah dibuat dan aku terpaksa bersetuju. Dan... Bakal abang tiri aku tu ialah orang yang paling aku tak sangka langsung! Seriously dia ke?! Tidak!!! Setahun kemudian, mama aku pergi meninggalkan aku. Jadi sebatang karalah aku. Nasib baik jugak ayah ti...

    Completed  
  • ✓Ketua Gangster Itu Suamiku?!+Guardian
    462K 13.5K 61

    Tengku Iqbaal Danish seorang lelaki kacukan Korea-Melayu yang menjadi kegilaan ramai wanita kerana kekacakan yang seiras pelakon korea .Merupakan CEO Megah Trading Sdn Bhd .Akan tetapi,semua itu hanyalah status untuk menyembunyikan dirinya yang sebenar kerana dia juga merupakan seorang Ketua Gangster dan mempunyai ku...

    Completed  
  • Jodoh I Encik Sweet
    2M 61.2K 75

    "wei, kalau aku nak kawin dengan kau boleh tak?" - Afi "Gila apa? Aku baru habis exam" - Aiqa "Kita kawin mudalah. Kan nampak sweet" - Afi "Hmm, akan dipertimbangkan. Tunggu aku solat istikharah dulu ek" - Aiqa "Aku tak kisah sampai bila perlu tunggu kau. Janji kau akan jadi milik kekal abadi Mohd Shah Afiq" - Afi Akh...

    Completed  
  • Aku Bukan Cinderella
    1.3M 47.5K 65

    Cinderella didera oleh mak dan kakak-kakak tirinya. Mia juga begitu, didera oleh Azizah,Melissa dan Marissa di rumah peninggalan arwah ayahnya. Cinderella bertemu dengan Prince Charmingnya manakala Mia, 'mana wujud Prince Charming kat dunia ni!!!!!' I'm not the Cinderella!! Am I?? P/S done editing. if ada grammaticall...

    Completed  
  • I Wanna Marry That Hot DUDA!
    1.1M 31.6K 90

    Abigail.. seorang gadis manja riang gila gila clumsy yang berumur 18 tahun telah jatuh cinta dengan seorang duda yang bernama Jarred. Sekali pandang hatinya cair, ketampanan lelaki itu terus mencuri hatinya. Tapi bagaimana dia hendak memikat Jarred yang selalu bersikap dingin dengan perempuan? Hmmm.. kalau nak tahu, k...

    Mature
  • Dahlia Mikail
    9.1M 390K 76

    [Previously known as Mr Tengku VS Miss Flower] [Wattys Awards Winner 2016] Highest ranking: #1 in Romance #1 in Viral list -- "Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan. "Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada. Kaki Tengku Farhan mul...

    Completed  
  • my childish husband
    126K 4.3K 10

    Tidak percaya rasanya dalam sekelip mata aku akan menjadi isteri orang. Esok, aku akan tinggalkan rumah yang sudah banyak memberikanku kenangan manis. Nak menangis? Entahlah. Aku sendiri yang membuat keputusan ini. Aku akan membawa 'senjata' untuk menahan kerenah suamiku ini. Insya - Allah, rumahtanggaku akan berkekal...

    Completed